Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

THC
CBD
Sativa/Indica
Oogstmaand
Bloeiperiode
Hoogte binnen
Hoogte buiten
Opbrengts binnen
Opbrengst buiten
Schimmelresistentie
Moeilijkheidsgraad
Effect
Medicinaal
Smaak
THC
CBD
Sativa/Indica
Oogstmaand
Bloeiperiode
Hoogte binnen
Hoogte buiten
Opbrengts binnen
Opbrengst buiten
Schimmelresistentie
Moeilijkheidsgraad
Effect
Medicinaal
Smaak

Autoflower Zaden

Autoflower Zaden

Bestel direct de beste autoflower zaden bij Hy-Seeds!

Kies voor kwaliteit autoflower zaden en ga voor maximaal resultaat. Autoflower wietzaden zijn snel klaar, makkelijk te kweken en geschikt voor binnen- en buitenkweek. De slimme kweker gaat enkel voor de beste genetica. Vergeet niet: de beste zaadjes produceren de beste wiet!

Waarom autoflower zaden kopen bij Hy-Seeds?

✔ 100% Ontkiem- en levergarantie
✔ Gratis Zending & Direct verwerkt
✔ Betere genetica = betere wiet
✔ Lage prijs

Resultaat 1–24 van de 49 resultaten wordt getoond

Wat zijn Autoflower Zaden?

Autoflower zaden staan ook bekend als autoflower seeds. Oftewel automatisch bloeiende zaden. Het voordeel? Autoflowers zullen altijd bloeien ongeacht het aantal lichturen. Problemen met verduisteren zul je dus niet hebben. Dit maakt autoflower wietzaden ook super geschikt voor het Nederlandse klimaat.

Meer weten over autoflowers? Wat Zijn Autoflower Zaden

Waarom kiezen voor autoflower seeds?

De voornaamste reden om te kweken met autoflower zaden is het feit dat ze automatisch bloeien. In principe kun je dus overal ter wereld je favoriete wiet kweken zonder omkijk te hebben naar het aantal licht uren. Gemiddeld zijn autoflowers binnen 12-13 weken klaar en dus een stuk sneller dan de foto periodieke wietplanten. Bekijk hieronder alle voor- en nadelen van autoflower wietzaden

Voordelen autoflower zaden

✔Beginners vriendelijk
✔Korte cyclus = sneller oogsten
✔Hoge schimmel bestendigheid
✔Weinig ruimte nodig, blijven klein
✔Perfect voor buitenteelt

Nadelen autoflower zaden

– Minder opbrengst doordat ze klein blijven
– Beperkte groeiperiode (4-5 weken)

Autoflower zaden kweken

Kortom, met autoflower wietzaden kweken is makkelijk en gebruiksvriendelijk. Het beste kweek je een autoflower buiten. Een autoflower heeft namelijk veel en langdurig licht nodig voor een goede ontwikkeling. Ga je graag voor maximale opbrengst? Kweek dan in de volle grond of plaats de autoflower seeds in een grote pot (60L of groter).

Kiezen voor autoflower zaden of juist big autoflower zaden?

Het enige verschil is dat de big autoflower wietzaden een langere groeiperiode hebben. Waar een normale autoflower een vaste groeifase heeft van 4 weken, heeft de big autoflower 5 weken groei. Het resultaat is dat de big autoflower meer opbrengst realiseert (tot wel 30% meer), maar je kan dan wel pas één week later oogst.

Voor welke autoflower kies jij? Bekijk de Big Autoflower Zaden collectie hier.

Vaak gestelde vragen over Autoflower Zaden

Hoelang duurt het kweken van autoflower zaden?

Gemiddeld duurt dit 12-14 weken. Dit is afhankelijk van de genetica die de autoflower bevat. Een sativa staat namelijk langer dan een indica. Daarnaast heb je ook big autoflowers die een groeiperiode hebben die standaard 1 week langer is dan de standaard autoflower. Je krijgt hier wel meer opbrengst voor terug.

Hebben Big autoflowers meer opbrengst?

Ja, ze staan langer waardoor er meer tijd is om een stevige plant te kweken. Met een groter bladerdek kan deze autoflower meer lichtenergie omzetten om de bloemproductie nog meer te stimuleren.

Hoe kweek ik met autoflower wietzaden?

Simpelweg als iedere plant heeft deze een medium nodig om in te groeien. Voor de meesten zal dit aarde zijn. Vaak wordt de vraag gesteld: hoeveel liter heeft een autoflower nodig? Ook geldt hier: hoe meer grond, hoe groter de plant.

Welke kweektechnieken kan ik gebruiken voor autoflower seeds?

✔ Kies voor low stress trainingsmethoden, je kan de plant dus buigen en vastbinden zodat deze in de door jouw gewenste richting groeit.

– Voorkom high stress trainingsmethoden, dit zijn methoden waarbij bladeren worden gesnoeid. Voorbeelden hiervan zijn: toppen en fimmen. Een autoflower heeft slechts een beperkte groei en door deze stressvolle technieken wordt de groei tijdelijk stopgezet.

Hoeveel licht hebben autoflower wietzaden nodig?

In theorie zou een autoflower met één uur licht kunnen bloeien, maar ook met 24 uur aan licht. In praktijk zien we terug dat de autoflower het best groeit bij minimaal 10-12 uren aan licht tot wel 16-18 uur aan licht.

Wanneer autoflowers buiten zetten?

Het is raadzaam wietplanten pas buiten te zetten na 15 mei. Dan is er geen nachtvorst meer, lage temperaturen zijn dodelijk voor jonge zaailingen. Is de weersvoorspelling goed? Dan zou de autoflower in principe ook vanaf half april al naar buiten kunnen.

Welke voeding wietplant autoflower?

Als ieder andere plant heeft een autoflower N, P en K nodig. Ofwel: Stikstof, Phosfor en Kalium. Het makkelijkst is om een autoflower in de volle grond te zetten, dan zul je in de meeste gevallen niet bij hoeven te voeden.

Er zijn verschillende merken cannabisvoeding op de markt, maar de stoffen die erin zitten zijn vrijwel overal identiek. Het maakt dus niet veel uit welk merk je kiest. Het verschil zit voornamelijk in het gebruiksgemak en hoe sterk de voeding geconcentreerd is. Het is dus een fabel dat er 'goede en slechte voeding' is voor wietplanten.

Let op: autoflowers hebben minder voeding nodig dan normale wietplanten. Bij teveel voeding zal bladverbranding ontstaan, het beste is om de plant te 'lezen' en pas bij te voeden wanneer de plant hierom vraagt.

De beste autoflower wietzaden?

Opzoek naar de hoogste kwaliteit en de meest potentiële autoflower zaden? Scoor maximaal resultaat met de HS Sunny Vains Autoflower Zaden. De enige autoflower uit onze premium collectie en voldoet aan alle gewenste kweek eigenschappen

✔Hoogst mogelijke opbrengst voor een autoflower
✔Verhoogde weerbaarheid tegen warmte
✔Extra hoge schimmelresistentie
✔Produceert keiharde zware toppen
✔Super snel oogsten (snelbloeier)
✔Compact groei

Autoflower seeds binnen kweken?

Compact, klein en snel oogsten. Bij weinig ruimte presteert een autoflower prima, daarnaast vinden kwekers de vaste kweekcyclus ook aantrekkelijk. Het is dus mogelijk om autoflowers binnen te kweken. In praktijk zie je dat de voorkeur voor gefeminiseerde zaden is bij binnenkweek.

Wat zijn de beste autoflower zaden voor buiten?

Op zoek naar buitenteelt zaden? Ga dan zeker voor autoflower seeds! Het weer kan verraderlijk zijn en een korte snelle groeicyclus is dan zeker van belang. Hoe langer een plant in een vochtige omgeving staat, hoe hoger de kans op toprot. Als je meer zekerheid wilt hebben dat je je plantje prima kan oogsten is het dus raadzaam voor een autoflower te kiezen.

De beste autoflower zaden voor buiten zijn afhankelijk voor de omgeving waar je gaat kweken. Bij een warme en droge zomer kun je beter voor sativa autoflower wietzaden kiezen. Wordt een 'natte' zomer verwacht kun je beter kiezen voor indica autoflower zaden.

Wil je nou zeker weten dat je de goede keuze maakt? Kies dan voor de HS Sunny Vains Premium Autoflower Zaden, deze premium autoflower is opgewassen tegen alle weersomstandigheden en is dan ook de beste keus.

Autoflower kweken voor beginners?

Geen ervaring? Een autoflower heeft nauwelijks onderhoud nodig. Plaats haar in de volle grond onder een mooie zon en je bent zo goed als 100% gegarandeerd van een succesvolle oogst.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram