Direct WhatsApp contact
AK 47 Autoflower Wietplant
  • AK 47 Autoflower Wietplant

AK 47 Autoflower Zaden

Verzekerd van een snelle kweek en hoge opbrengst? De AK 47 Autoflower is jouw beste keus!

Lekker makkelijk kweken, door de AK 47 te kruisen met een ruderalis is zij sneller te oogsten en bloeit automatisch. Je hoeft dus niet meer te klooien met verduisteren van de plant. Wist je ook dat deze soort beter presteert in hete omstandigheden dan de gemiddelde autoflower? 

Verzeker je oogst, ook tijdens een hete zomer!

Voordelen van de AK 47 Autoflower zaden

  • Presteert uitstekend onder alle weersomstandigheden
  • Warmte en schimmel bestendig
  • Pijlsnel werkende high
  • Beginnersvriendelijk
  • Korte oogsttijd
  • Gefeminiseerd & Autoflower
€ 6,95 Incl. BTW

Maak een keuze:

Aantal Prijs per zaadje Totaal
1 zaadje € 6,95 € 6,95
3 zaadjes € 5,95 € 17,85 Save 14%
5 zaadjes € 4,95 € 24,75 Save 29%
Aantal

Betaal veilig en gemakkelijk:
iDeal Sofort bank transfer Bitcoin Giropay bankcontact cash

Ontkiem- en levergarantie
Gratis zending en direct leverbaar
Vóór 15:00 besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

Wat zijn AK 47 Autoflower zaden

De AK 47 Autoflower seeds zijn ontstaan door de meest pure wiet soorten te kruisen (Colombian x Mexican x Thai x Afghani), ook wel landraces genoemd. Het resultaat: stabiele en uniforme wiet met een zuivere high. Deze krachtige high schiet direct door het lijf vandaar de benaming “AK 47”.

Fel groene toppen, rode amber haartjes en een laag vol trichomen. Je kan een langdurige cerebrale buzz verwachten die energie en creativiteit brengen tot een nieuw niveau.

Een snelle levenscyclus met maximale opbrengst, binnen slechts 13 weken is het oogsttijd.De automatische bloei en hoge schimmelresistentie maakt haar ideaal voor buiten kweek. Ze is een van de weinige wietsoorten die bestand is tegen warm weer en is hierdoor favoriet in landen als Spanje en Frankrijk.

Deze genetica is 16x prijswinnaar geworden bij verschillende cups waaronder de High Times Cannabis Cup

AK 47 Wiet Kweken

Bloeiperiode AK 47 Autoflower seeds

De bloeiperiode is 9 weken, tel daar 4 weken groei bij op en je oogst jouw AK 47 Wiet binnen slechts 13 weken. Wil je zo snel mogelijk oogsten, kies dan altijd voor een autoflower

Binnen- en buitenteelt van de AK 47 wiet

Autoflowers worden voornamelijk gebruikt voor buitenkweek. De automatisch bloei zorgt voor een snelle oogst en voorkomt problemen als toprot en verduisteren. Waar een normale wietplant 4-6 maanden staat is een autoflower binnen 13 weken klaar. De AK 47 autoflower heeft een verhoogde weerbaarheid tegen warmte wat haar super maakt voor droge en hete zomers. 

Een autoflower blijft klein en dit heeft zo zijn voordelen namelijk bij binnenkweek met zeer beperkte ruimte. Binnen wordt de AK 47 Autoflower 50-90 centimeter hoog. Buiten hoef je je ook zorgen te maken dat de plant overlast veroorzaakt. Met een hoogte van 60 - 100 centimer zal ze niet snel over de schutting heen groeien.

Een grote autoflower kweken doe je door haar ofwel in de volle grond te zetten of in een grote pot (65L of meer). Zet je haar in een 11 liter pot kan zal ze niet veel groter worden dan 30 - 50 centimeter. 

Een autoflower heeft minder voeding nodig dan reguliere wiet. Wanneer je in een pot kweekt hoef je minder snel bij te voeden.

Tip: ben je een beginner en wil je buiten kweken? Kies altijd voor een autoflower.

Uiterlijk van Autoflower AK47

Blijft vrij klein en heeft een sativa achtige structuur. Ze groeit dus breder met meer afzonderlijke toppen. De AK 47 Autoflower seeds bevatten genetica die de bloemproductie op volle toeren zet. Je kan heerlijke zure ruikende toppen verwachten die schitteren in de zon.

Oogsten AK 47 Wiet

Binnen haalt de AK 47 Autoflower 450-500 gram/m2 en in de buitenlucht 30 - 150 gram per plant. Dit maakt de AK 47 Autoflower seeds een hoge opbrenger.

Om een hoge opbrengst te realiseren heeft de AK 47 Autoflower een grote pot nodig en veel lichturen. Een autoflower groeit het best bij meer dan 12 lichturen. Plaats de wietplant op een plek waar de zon het langst schijnt om maximale lichtenergie te absorberen.

Je kan haar oogsten tussen Mei en Augustus, door de snelle kweekcyclus kun je dus 2 tot 3 keer per jaar oogsten.

Smaak van de AK 47 Wiet

De AK 47 zit boordevol met smaakmakende terpenen en zorgt voor een gevarieerd maar ook erg sterk smaakprofiel. Houd je van een sterke geur en smaak dan zit je bij deze strain gebakken. Bij het inademen komt vooral de aardachtige smaak naar voren, deze ontwikkelt zich verder tot een iets zoetere bloemachtige smaak. Adem je vervolgens uit blijft er een zoete nasmaak hangen op de tong. Dit zorgt voor een echt dessert-effect

Geur van de AK 47 Autoflower

De geur schiet direct de neusvleugels in, deze is doordringend en intens. Er is vrijwel direct een scherp zure lucht te herkennen en dit is niet de bekende“citrus” geur maar iets aparts. Deze zuurheid gaat gepaard een aardachtige aroma en hinten van bloemen. Het bloemen element voegt een zoete vlaag toe aan het geurprofiel. Hierdoor is er ook een zoet aspect goed te herkennen.

Opbrengst AK 47 Autoflower Wiet

Voor een autoflower presteert de AK 47 zeer hoog. Waar de meeste autoflowers slechts 30 - 100 gram per plant produceren, kan de AK 47 Autoflower tot wel 150 gram per plant halen. De opbrengst potentieel is er, maar de kweker is natuurlijk altijd verantwoordelijk voor het resultaat. Onder de beste omstandigheden kweek je de beste wiet!

Effect van de AK 47 Autoflower Wiet

Energiek, opwekkend en stimuleren.Het effect gaat gepaard met vreugde en vrolijkheid leidt al snel tot lachbuien. Je hoeft niet veel te consumeren om het effect goed te voelen. Het slaat namelijk pijlsnel in en houdt langdurig aan. Menig sativa wiet slaat voornamelijk terug op de geest, de zuiverheid van de AK 47 wiet is in staat rust te brengen voor lichaam en geest.

Medicinaal potentieel AK 47 Autoflower

Uit gebruikerservaringen is gebleken dat de AK 47 Wiet een therapeutische werking zou hebben bij stemmingsstoornissen, depressie, angst, stress en slapeloosheid. Ook voor lichamelijke kwalen zou de AK 47 Autoflower een positief effect hebben: chronische pijn, misselijkheid, vermoeidheid, gebrek aan eetlust en hoofdpijn. 

Bijwerkingen

De zuiverheid van deze wiet zou bijwerkingen reduceren, maar bij een teveel kan paranoia en angst optreden, consumeer dus altijd met mate.

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Welke autoflower zaden passen het best bij mij?

Het meest populaire soort van ons assortiment zijn Big Blueberry x Amnesia Autoflower Zaden, dit vanwege haar heerlijke smaak en hoge opbrengst. Wil je meerdere soorten autoflowers proberen? Kijk dan eens naar onze Autoflower Zaden Mix.

Kom je er niet uit? Stuur ons een mail of whatsapp bericht en laat je adviseren door één van onze master growers!

Eigenschappen van de AK 47 Autoflower Zaden

Geslacht

♀ Feminized

Genetica

AK 47 x Ruderalis

Dominantie

50% Sativa / 30% Indica / 20% Ruderalis

THC

Hoog

Oogstmaand

Mei tot Augustus

Bloei

9 Weken

Zaadje tot oogst

13-14 Weken

Hoogte indoor

50 - 90 cm

Hoogte outdoor

60 - 100 cm

Opbrengst binnen

450 - 500 gram/m2

Opbrengst buiten

30 - 150 gram/plant

Schimmelresistentie

Hoog

Kweek moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Effect

Blij, relax, creatief, euforisch

Medicinaal

Stress, depressie, pijn, eetlust

Smaak

Zuur, zoet, aarde, bloemen

Sea of Green

Geschikt

SCROG

Geschikt

Veelgestelde vragen AK 47 Autoflower

Hoelang duurt het om de AK 47 Autoflower Wiet te kweken?

Deze autoflower variant is binnen 13 weken klaar om geoogst te worden.

Wat van soort is AK 47 Autoflower

De AK 47 behoort tot de sativa wiet soorten en stamt direct af van landras soorten. Hierdoor is de wiet erg zuiver en van hoge kwaliteit.

Hoe groot wordt de AK 47 Autoflower Wiet?

Dit soort blijft vrij klein, binnen tussen de 40 - 90 centimeter en buiten tussen de 60 - 100 centimeter. Wil je een grote AK 47 Autoflower kweken? Dan is het raadzaam deze te kweken in de volle grond of een grote pot (65L of meer).

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Al in winkelwagen
AK 47 Wietplant

AK 47 Wiet Zaden

Prijs € 6,95