Direct WhatsApp contact
Santa Maria Wietplant
  • Santa Maria Wietplant

Santa Maria Wiet Autoflower Zaden

Een soort zonder omkijken? Makkelijker kweken bestaat niet!

Er is niets makkelijker te kweken dan indica dominante wietzaden. Deze autoflower variant van de Santa Maria bloeit automatisch en heeft een verkorte bloeiperiode. Met veel zon en een grote pot produceert zij binnen 8 weken een enorme berg wiet.

Bij jij een beginneling of een luie kweker? Dit is de beste keus!

Voordelen van de Santa Maria autoflower wietzaden

  • Een jaar voorraad wiet met 5 gedoogde plantjes
  • Ook met een slechte zomer een goede oogst
  • Ideaal voor de buitenkweek
  • Euforische en relaxte high
  • Heerlijke slaapwiet
  • Gefeminiseerd & Autoflower
€ 6,95 Incl. BTW

Maak een keuze:

Aantal Prijs per zaadje Totaal
1 zaadje € 6,95 € 6,95
3 zaadjes € 5,95 € 17,85 Save 14%
5 zaadjes € 4,95 € 24,75 Save 29%
Aantal

Betaal veilig en gemakkelijk:
iDeal Sofort bank transfer Bitcoin Giropay bankcontact cash

Ontkiem- en levergarantie
Gratis zending en direct leverbaar
Vóór 15:00 besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

Santa Maria autoflower zaden

Een bekend soortje die al jarenlang deel uit maakt van de legendarische cannabissoorten. Zij is makkelijk om te kweken en heeft niet al te veel aandacht nodig, daarentegen produceert zij wel altijd een prima opbrengst. Weinig tot geen ervaring met het kweken van wiet? Dan sluiten de Santa Maria autoflower zaden - gefeminiseerd gegarandeerd aan op jouw wensen.

Zij is de grote zus van de Colombiaanse Santa Maria wietsoort en komt oorspronkelijk uit de diepe jungle van Brazilië. Door haar te kruisen met een ruderalis die de autoflower genetica bevat is zij in staat ongeacht het aantal licht uren automatisch af te bloeien.

Santa Maria autoflower kweken

Je kunt haar beschouwen als een echte starter-strain, dit houdt in dat een beginneling goed met haar uit de voeten kan. Je kan haar zowel binnen als buiten kweken, echter is zij kwetsbaar voor schimmels en overbewatering. Het is daarom raadzaam haar weg te houden van vochtige plekken. In Nederland kunnen we ook in de zomer namelijk weleens een plens regen verwachten, weer je haar van vocht dan is zij dé wietplant voor het Nederlandse klimaat.

Onder een fel-schijnende zon zal zij je echter verrassen met een torenhoge opbrengst die kan oplopen tot wel 550 gram/m2 in de buitenlucht. Binnen zal zij een gemiddelde opbrengst hebben van 450 gram/m2. Door haar ruderalis genetica blijft zij klein en kan zij binnen een hoogte krijgen tussen de 40 - 70 cm en buiten tot maximaal 120 cm. Ondanks haar kleine lengte betekend dit niet dat zij minder produceert, sterker nog, ze kan hierdoor haar energie die zij bespaart in de groeifase veel beter gebruiken in de bloeifase voor de aanmaak van keiharde en THC-rijke toppen.

Kort gezegd, een prima cannabisstrain voor de beginneling houdt alleen rekening met vochtigheid en je zult verzekerd zijn van een prima kwaliteit wietje ook in het Nederlandse klimaat.

Medicinaal en effect

De Santa Maria heeft een gemiddeld THC-gehalte die je niet omver zal blazen met stonedheid. Haar effect zal je laten relaxen en brengen naar een euforische staat, dit alles blijft wel een stuk gemoedelijker dan de hedendaagse wiet die vaak de THC-gehaltes van 20% ver overschrijden. Sinds de oudheid wordt zij echter gebruikt om pijn, insomnia en spierspanning gemoedelijker te maken. Daarnaast heeft zij ook een speciaal effect op het libido, dit kan ook voor enkelen worden ervaren als prettig. 

Insomnia 8   Relax 10
Eetlust 6 Euforisch 8
Pijn 6 Energiek 6
Angst 4 Focus 4
Libido 4 Verdoofd 2

Smaak en geur

De Santa Maria heeft een zoete geur waarin fruit en citrus kan worden herkend. De smaak matcht met de geur en men kan dan ook een heerlijke zoete smaak proeven met fruitige- bloemachtige smaken en sterke hits van citrus aroma's. De na smaak is iets meer aards en lavendel-achtig.

Santa Maria autoflower eigenschappen

Geslacht ♀ Feminized autoflower
Bloei 8-9 weken
Genetica 70% Indica / 10% Sativa / 20% Ruderalis 
THC Gemiddeld
Hoogte indoor 40 - 70 cm
Hoogte outdoor 40 - 120 cm
Opbrengst binnen 400 - 500 gram/m2
Opbrengst buiten 450 - 550 gram/m2
Schimmelresisitentie Laag
Kweek moeilijkheidsgraad Makkelijk
Effect Blij, energiek, relax
Medicinaal Stress, depressie
Sea of Green Geschikt
SCROG Geschikt

Je bent misschien ook geïnteresseerd in