Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Blue Cheese Wiet Autoflower Zaden

Available Options

1 zaadje 6,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 17,85. Save 14.4%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 34,75.Huidige prijs is: € 24,75. Save 28.8%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 69,50.Huidige prijs is: € 39,50. Save 43.2%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Autoflower met een lekker smaakje? Ervaar de mix van bosbessen en kaas!

Zacht in de keel en een heerlijke smaak, dit is dé ideale daily-smoker. Geen zin in een slechte oogst? Een hoge schimmelbestendigheid en snelle kweekcyclus geven toprot geen kans. Zet je deze kanjer in de volle grond dan resulteert het makkelijk in een jaarvoorraad wiet!

Kweek snel en makkelijk je eigen fruitige wietsoort!

Voordelen van de Blue Cheese autoflower wietzaden

  • Voorzie jezelf met een jaarvoorraad wiet
  • Snel oogsten en geen kans op toprot
  • Ideaal voor de luie kweker
  • Favoriet in de coffeeshop
  • Unieke smaak en geur
  • Gefeminiseerd & Autoflower

Extra informatie

Genetica

UK Cheese x Blueberry x Ruderalis

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , , , ,

Medicinaal

, , , , , ,

Smaak

, , , , , , ,

Wat zijn Blue Cheese Autoflower Zaden

Een kaasachtige smaak met een fruitige twist. De Blue Cheese levert een unieke smaakervaring en is sinds kort super makkelijk te kweken vanwege zijn automatische bloei eigenschap. Zo kweek je snel en makkelijk jouw eigen smaakvolle wiet!

Met een THC-gehalte van 16 - 20% scoort ze vrij hoog. Ervaar met deze indica golven van euforie en een uiterst vrolijke stemming. Het effect is sterk verdovend en zorgt voor een erg relax gevoel. De kans dat je in slaap valt is dan ook zeker aanwezig, voor je het weet begeef je je in dromenland.

Door de snelle groeicyclus van 10 - 12 weken ben je in staat tot wel 3x keer binnen één zomer te oogsten. Zo haal je met slechts 5 gedoogde wietplantjes makkelijk een jaarvoorraad binnen en dit bespaart een hoop euro’s. Outdoor zijn de opbrengsten royaal en schommelen tussen de 35 - 125 gram per plant reëel.

Vanwege de hoge indica dominantie ligt het medicinaal potentieel bij kwalen als: chronische pijn, gebrek aan eetlust, stress en insomnia. Zo zou het goed helpen om pijn te verlichten, maar ook om een beter slaappatroon te kunnen ontwikkelen.

Makkelijk en snel je eigen heerlijke blue cheese wiet kweken? Begin direct en bestel deze autoflower zaden vandaag.

Blue Cheese Autoflower Zaden kweken

Een autoflower als deze vereist weinig onderhoud. Simpelweg zetten op een plek waar de zon zo lang mogelijk schijnt en plaatsen in een zo’n groot mogelijke pot of volle grond. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is water te geven wanneer nodig en voila, na 10 - 12 weken (zaadje tot oogst) ben je klaar om te oogsten.

Doordat de groeicyclus erg kort is hoef je je ook niet bang te maken voor toprot of schade door insecten/plagen. Autoflowers zijn de meest makkelijke wietplanten om te kweken en ook de beginner kan hier goed mee uit de voeten.

Bloeiperiode Blue Cheese Autoflower Zaden

Een bloeiperiode van 8 - 9 weken, maar van zaadje tot oogst kweek je haar tussen de 10 - 12 weken. Kies je ervoor om haar buiten te kweken kun je haar tussen Mei en Augustus oogsten afhankelijk vanaf wanneer je start met de kweek.

Blue Cheese Autoflower Zaden binnen kweken

Autoflowers blijven over het algemeen een stuk kleiner dan standaard gefeminiseerde wietsoorten. Met een hoogte van 60 - 80 centimeter (binnen) is het super makkelijk om te kweken bij beperkte ruimte. Ook de compacte plant structuur laat het toe om te gaan voor een Sea of Green opstelling.

Belangrijk is dat een autoflower dagelijks tussen 16 tot 18 licht uur ontvangt. Vanwege de genetische samenstelling kan een autoflower namelijk veel meer lichtenergie absorberen en dit is nodig om een plant te kweken van een degelijk formaat.

Het best kweek je haar in een warm en droog klimaat. Een lagere luchtvochtigheid tijdens de bloeiperiode geeft een extra boost aan de opbrengst.

Vanwege de lage groei is de geursterkte minder dan gemiddeld. Toch is het nodig om gepaste maatregelen te nemen wanneer je kweekt in een afgesloten ruimte. Je wilt geuroverlast immers ten allen tijde voorkomen.

Deze wietsoort is prima binnen te kweken en biedt een uitkomst voor diegene waar de ruimte zeer beperkt is.

Blue Cheese Autoflower Zaden opbrengst binnenteelt

Met deze autoflower kun je een opbrengst verwachten tussen de 400 - 500 gram/m2. De opbrengst kan worden verhoogd door te kweken in een Sea of Green opstelling of door low stress trainingsmethoden toe te passen.

Het toepassen van high stress trainingsmethoden wordt bij alle autoflowers afgeraden, dit stagneert de groei aanzienlijk.

Blue Cheese Autoflower Zaden buiten kweken

Outdoor is deze autoflower in staat hoogtes te behalen tussen de 80 - 100 centimeter. Vanwege de lage groei is ze makkelijk te verbergen en is de geurafgifte een stuk minder dan soorten die een stuk groter worden. Oftewel: een ideale kandidaat voor een discrete outdoorgrow.

Voor een goede ontwikkeling (en opbrengst) is het belangrijk dat deze autoflower zoveel mogelijk zonuren ontvangt. Plaats haar op een plek waar de zon het langst schijnt en bij voorkeur in de volle grond of een (extra) grote pot.

Met een kweekcyclus van 10 - 12 weken en een hoge schimmelresistentie is dit een goede keuze voor het Nederlandse klimaat. Je oogst haar al voordat schimmel de kans krijgt om toprot te vormen. Ook wanneer het weer minder goed uitpakt, verzeker je jezelf met deze wietplant van een goede oogst.

Houd er rekening mee dat lage temperaturen dodelijk kunnen zijn voor jonge autoflowers. Plaats deze dan ook pas buiten als er geen nachtvorst meer is. Afhankelijk van wanneer je begint met kweken kun je deze autoflower tussen Mei en Augustus verwachten te oogsten.

Blue Cheese Autoflower Zaden opbrengst buitenkweek

Opbrengsten tussen de 35 - 125 gram zijn mogelijk. De hoogte hiervan is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. Kweek je in de volle grond of een extra grote pot helpt dit de opbrengst te verhogen. Daarnaast kun je ook low stress training methoden toepassen om een beter resultaat te halen.

High stress training kun je beter achterwege laten. Je wilt voorkomen dan de beperkte groeiperiode van een autoflower gestagneerd wordt.

Smaak van de Blue Cheese Autoflower wiet

De combinatie van bosbes en kaas zorgt voor een unieke crème-achtige smaak. Je kan een zoete aroma proeven met een lichte zure ondertoon. Velen omschrijven de smaak als intens en fruitig. De rook is zacht van aard en is ook een stuk aangenamer in de keel dan de meeste soorten.

Geur van de Blue Cheese Autoflower wiet

De toppen zijn sterk van geur en wordt ook wel omschreven als ‘stinky en blueberry’. En je weet wat ze zeggen ‘hoe sterker de geur, hoe beter de wiet’.

Overal is de geur zeer aanlokkelijk en tovert bij iedere cannabis enthousiast een glimlach op het gezicht.

Effect van de Blue Cheese Autoflower wiet

Een stevige, maar ook langdurige cerebrale high. Ervaar totale lichamelijke spanning en golven van euforie. Je krijgt een ‘good-feeling’ en een extra vrolijke bui, lekker onderuit gaan op de bank is dan prima bezigheid.

Aan het einde van de high kun je een verdoofd en slaperig gevoel ervaren wat de stap naar dromenland erg verleidelijk maakt. Je kan deze wiet dan ook het best bewaren voor in de avonduren.

Medicinaal potentieel Blue Cheese Autoflower wiet

Dit zou een typische soort zijn om te helpen chronische stress te managen. Maar ook gebrek aan eetlust te stimuleren, pijn te minderen en te helpen de slaap te vinden bij insomnia. Ook zou het helpen beter om te kunnen gaan met mentale klachten als: depressie, adhd en angst.

Medicinaal # Effect #
Stress 10 Vrolijk 10
Pijn 8 Euforie 10
Insomnia 8 Slaperig 8
Eetlust 8 Verdoofd 8
Depressie 8 Hongerig 8

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram