Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Blueberry Autoflower Zaden

Available Options

1 zaadje 6,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 17,85. Save 14.4%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 34,75.Huidige prijs is: € 24,75. Save 28.8%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 69,50.Huidige prijs is: € 39,50. Save 43.2%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Zin in zoetigheid? Kweek nu makkelijk je eigen Blueberry wiet!

Dit is dé autoflower die extra bestand is tegen een stootje en dus super geschikt voor de first-time kweker. Met deze autoflower zaden vergroot je je kansen op een succesvolle oogst, ook wanneer de zomer minder uitpakt.

Wist je dat je tot wel 3x kan oogst binnen één zomer? Blueberry kweken gaat op automatische-piloot en vereist dus weinig onderhoud. Binnen een mum van tijd staat er een berg wiet op je te wachten met een heerlijke blueberry smaak.

Geen kweekervaring en willen kweken in het Nederlandse klimaat? Deze autoflower is een super keus!

Voordelen van de Blueberry Autoflower wietzaden

  • Super snelle groeicyclus oogst tot wel 3x per jaar
  • Presteert super ook bij minder goed weer
  • Heerlijk om mee te ontspannen
  • Dé keus voor buitenteelt
  • Gefeminiseerd & Autoflower

Extra informatie

Genetica

Purple Thai x Thai x Ruderalis

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , , , ,

Medicinaal

, , , , , , , , , ,

Smaak

, , , ,

Wat zijn Blueberry Autoflower Zaden

Makkelijk je eigen blueberry wiet kweken? Dat doe je met de Blueberry Autoflower van Hy-Seeds! Door de automatische bloeieigenschap kweek je letterlijk op automatische-piloot. Je verzekert jezelf dan ook iedere zomer opnieuw van een geslaagde oogst. Ohja, wist je dat ze weinig onderhoud vereist? Dit maakt deze autoflower zaden super geschikt voor de beginnende kweker.

Deze indica dominate wietsoort heeft een THC-gehalte van 14 tot 23%, de hoogte van het percentage is sterk afhankelijk van 'hoe goed' deze blueberry wiet wordt gekweekt. Opvallend voor een indica als deze is dat het de THC grens van 20% passeert (dit komt niet snel voor bij india soorten). Het is dan ook niet raar dat deze wietsoort valt onder de categorie "zware jongens".

Maar zeker niet onbelangrijk, de opbrengst! Je kunt een opbrengst verwachten van 35 - 150 gram per plant, dit is hoger dan de gemiddelde autoflower. Daarnaast komt het met een hoge schimmelresistentie wat het de ideale wietzaden maakt voor buitenteelt.

Opmerkelijk is dat het effect van deze wiet razend snel in werking treed. Je kan bij de eerste hijsen een overweldigend gevoel van ontspanning verwachten dat het lichaam erg zwaar laat aanvoelen. Als je staat krijg je de neiging om direct te gaan zitten en te 'chillen'. Ondanks dat is het niet per se een wiet is die je slaperig maakt, één ding is wel zeker het gevoel van honger is bijna niet te stoppen.

De smaak van de Blueberry.. smaakt naar.. je raadt het nooit.. blauwe bosbes! Nou komt het niet direct overeen als dat je letterlijk een blauwe bes op eet. Maar je kan zeker een subtiele zoete smaak van blauwe bes proeven. Laat je haar 'overmatig rijpen' dan zal de smaak nog een éxtra zoete tint krijgen.

Medicinaal zou men baat hebben bij het verlichten van stress, pijn, depressieve gedachten en angst. Maar ook bijvoorbeeld om slapeloosheid tegen te gaan.

Bestel vandaag nog deze blueberry autoflower zaden en kweek je eigen top-klasse blueberry wiet!

Blueberry Autoflower Zaden kweken

Dit is een bijna-onderhoudsvrije wietplant die iedereen kan kweken. Het is een kwestie van deze wietplant op een zonnige plek neerzetten, in een zo'n groot mogelijke pot (of het liefst de volle grond) en alleen nog water water geven wanneer dat nodig is. De kweekcyclus is super snel, dit gepaard met een hoge schimmelresistentie krijgt toprot geen kans.

Een uniek voordeel aan deze plant is dat het beter om kan gaan met vocht en temperatuurschommelingen, en is zo extra bestand tegen 'een stootje'.

Je kweekt deze plant al binnen 10 á 12 weken, dit betekend dat je (als je op tijd begint) tot wel 3x per jaar kunt oogsten! Het kweken van je eigenwiet scheelt een hoop euro's en je houdt makkelijk een jaarvoorraad over. Reden genoeg om met deze autoflower zaden aan de slag te gaan.

Bloeiperiode Blueberry Autoflower Zaden

Met een snelbloeier als deze kweek je je eigen blueberry autoflower wiet al binnen 10 á 12 weken (waarvan 8 - 9 weken bestemd voor de bloeiperiode).

Wanneer je ervoor kiest deze autoflower buiten te kweken kun je tussen de maanden Mei en Augustus verwachten te oogsten. Dit is natuurlijk afhankelijk vanaf wanneer je start met de kweek.

Blueberry Autoflower Zaden binnen kweken

Indoor blijft de Blueberry Autoflower vrij klein, tussen de 60 á 100 centimeter. Het voordeel hiervan is dat ze super geschikt zijn om te kweken bij beperkte groei. Wil je het maximale resultaat behalen doe je er goed aan tussen de 16 - 18 lichturen per dag te geven. De structuur is 'bushy' wat het goed mogelijk maakt haar te kweken in een Sea of Green opstelling.

Het best kweek je deze wietplant in een iets wat meer vochtige omgeving en een warme constante temperatuur. Een voordeel is dat deze plant goed om kan gaan met vocht en 'lagere' temperaturen. Hierdoor kan deze plant net even wat meer tegen een stootje dan andere soorten. Erg handig voor beginners, die willen namelijk nog weleens een foutje maken.

Met betrekking tot geursterkte is deze gemiddeld. Kweek je in een afgesloten ruimte zal je dus altijd maatregelen moeten nemen om overlast te voorkomen.

Conclusie: bij beperkte ruimte is de Blueberry Autoflower een prima keuze en beginner-proof.

Blueberry Autoflower Zaden opbrengst binnenteelt

Kies je ervoor deze autoflower binnen te kweken kun je een opbrengst van 400 - 500 gram/m2 verwachten. Om een zo hoog mogelijk resultaat te behalen doe je er goed aan low stress trainingstechnieken toe te passen zodat deze plant maximaal licht kan absorberen.

Let op: pas géén high stress trainingsmethoden, dit zijn alle vormen van snoeien, over het algemeen zal dit de plant eerder schaden dan ten goede komen.

Blueberry Autoflower Zaden buiten kweken

Deze wietplant kweek je van zaadje tot oogst binnen slechts 10 - 12 weken. Hierdoor is het mogelijk tot wel 3 keer te oogsten binnen één enkele zomer. Wat deze autoflower super geschikt maakt voor buitenteelt is het feit dat zij extra bestand is tegen weersschommelingen en beter om kan gaan met hogere vochtigheid. Niet iedere zomer ben je zeker van stralend weer, dit maakt het dan ook extra belangrijk om een wietplant uit te kiezen die goed presteert onder alle omstandigheden, de Blueberry autoflower is zo'n wietplant.

Outdoor kun je verwachten dat deze wietplant tussen de 60 - 90 centimer hoog wordt. Wil je een z'n groot mogelijke autoflower kweken, dan doe je er goed aan haar te kweken in de volle grond (of een extra grote pot). Belangrijk is wel dat deze plant genoeg zonuren krijgt, de regel: 'hoe meer zonuren, hoe beter', gaat ook op voor deze autoflower.

Discreet kweken is makkelijker met een laag groeiende plant als de Blueberry Autoflower. Een kleinere plant houd je immers makkelijker uit het zicht en zal niet snel over de schutting heen groeien. Daarnaast heeft een kleinere plant minder geurafgifte, dit alles zorgt ervoor dat de kans op overlast minimaal is.

Het is van levensbelang dat je past start met de kweek van een outdoor autoflower wanneer er geen nachtvorst meer is (vanaf 15 mei), dit zal een jonge zaailing namelijk niet overleven.

Blueberry Autoflower Zaden opbrengst buitenkweek

Met deze autoflower wietzaadjes kun je een opbrengst verwachten tussen de 35 - 125 gram per plant. Over het algemeen is het zo, hoe meer zonuren, hoe hoger de opbrengst. Wil je de opbrengst maximaliseren kun je ervoor kiezen low stress trainingstechnieken toe te passen.

Laat alle snoeimethoden overigens maar achterwegen, dit doet autoflowers over het algemeen meer kwaad dan goed en belemmerd de opbrengst aanzienlijk.

Smaak van de Blueberry Autoflower wiet

Je raadt het niet.. maar de smaak van blauwe bes is daadwerkelijk te proeven. Het komt terug in een vrij subtiele vorm, maar het is wel goed te proeven. Je kunt een zoete smaakervaring verwachten met een iets wat 'pittige' toon bij het uitademen.

Geur van de Blueberry Autoflower wiet

Als je snel ruikt kun je in de eerste vlaag van aroma's een intense zure geur waarnemen waarin de geur van bessen doordringend is. Ruik je iets langer kun je ook een bepaald aroma ruiken dat iets weg heeft van muskus en kruiden. Hierin zijn eveneens hinten van skunk en benzine te ruiken.

Wat geconcludeerd kan worden is dat de geur van de Blueberry zeker 'one of a kind is'.

Effect van de Blueberry Autoflower wiet

Een overweldigend gevoel van ontspanning dat razendsnel plaats neemt. Blueberry staat erom bekend om zijn 'directheid'. Bij de eerste hijs zal het gevoel van ontspanning direct in werking treden. Je lichaam voelt al snel zwaar aan waardoor je het gevoel krijgt dat je liever gaat liggen dan staan. Soms kan het een milde vorm van desoriëntatie geven. Maar wanneer je jezelf zet op een comfortabele plek (lekker op de bank), zal het gevoel snel overgaan tot een rustgevende kalmte.

Van deze wietsoort kan je nogal slaperig gaan voelen, maar niet zo zeer dat het slaapverwekkend is. Meestal is het slaperige gevoel niet sterk genoeg om je knock-out te krijgen op de bank. Waar je wel rekening mee moet houden is dat de honger enorm wordt aangewakkerd. Het bij de hand houden van snacks en andere munchies is dat zeker een goed idee.

Blueberry is een soort dat je bewaart voor in de avond nadat je al je werk van de dag erop hebt zitten en het tijd is om af te schakelen.

Medicinaal potentieel Blueberry Autoflower wiet

Bij krachtige soorten als deze vragen velen zich af voor welke medicinale doeleinden deze wiet kan worden ingezet. Zoals vrijwel alle andere indica's zou ook de Blueberry het meest nuttig zijn voor het behandelen van stress en pijn, maar ook voor mentale klachten als depressie en angst.

Het zou helpen het algemene gevoel van ongelukkig zijn te verbeteren. Wanneer je vaak dagelijkse druk voelt en met een minder goed humeur rondloopt zou het kunnen helpen weer een gezonde kijk op het leven te krijgen.

Bovendien zou het slaperige effect erbij kunnen helpen om slapeloosheid te behandelen. Dit soort stuurt je niet per direct na dromenland zoals andere soorten dit wel kunnen. De Blueberry kan er bij helpen om makkelijker op de natuurlijke wijze in slaap te vallen door het gevoel van ontspanning en rust.

Medicinaal # Effect #
Stress 10 Blij 10
Depressie 8 Ontspannen 8
Angst 8 Rust 8
Pijn 6 Verdovend 6
Slapeloosheid 6 Slaperig 6

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram