Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Bruce Banner Autoflower Zaden

Available Options

1 zaadje 6,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 17,85. Save 14.4%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 34,75.Huidige prijs is: € 24,75. Save 28.8%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 69,50.Huidige prijs is: € 39,50. Save 43.2%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Opzoek naar ongelofelijk sterke wiet? Bruce Banner, dé Hulk onder de wietsoorten!

Extreem plakkerige en oogverblindende toppen. Met een THC-gehalte tot wel 29% schiet deze wiet niet alleen je hersenen, maar je volledige ziel de ruimte in. Zelfs de meest ervaren rokers worden door dit groene monster uit het veld geslagen. Medicinaal is dit dé nummer #1 pijnbestrijder.

Coffeeshops krijgen deze wietsoort niet aangesleept, de unieke aardbeien smaak is namelijk overheerlijk.

Start met kweken en ervaar zelf haar zoete aardbeien smaak en gigantisch hoge THC-gehalte!

Voordelen van de Bruce Banner Autoflower wietzaden

  • Op het randje van psychedelisch effect
  • Pijn verdwijnt als sneeuw voor de zon
  • Altijd uitverkocht in de shops
  • Weinig bladeren, veel toppen
  • Super makkelijk te kweken
  • Gefeminiseerd & Autoflower

Extra informatie

Genetica

OG Kush x Strawberry Diesel x Ruderalis

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , , , , , , , ,

Medicinaal

, , , , , , , , , , ,

Smaak

, , , , , , ,

Wat zijn Bruce Banner Autoflower Wiet Zaden

Bruce Banner is de personage in de film "The Incredible Hulk" die instaat is om in het bekende groende monster te veranderen (De Hulk!). En deze naam komt niet zomaar uit de lucht vallen, met een THC-gehalte van 24% - 29% is deze krachtpatser één van de sterkste soorten ter wereld.

Maak je klaar voor een krachtige high, zo sterk, dat sommigen het omschrijven als psychedelisch. Je kunt een immens sterk cerebrale high verwachten letterlijk nieuw leven in je blaast (super energiek). Na verloop van tijd slaat dit om in een full-on lichamelijke verdoving waarbij euforie giert door het lijf. Uiteindelijk zal je rust en kalmte vinden dat slapen wel erg verleidelijk maakt.

Vanwege de enorm hoge THC-power dat schuilt in deze groene vriend, wordt ze veelvoudig gebruikt binnen de medicinale wereld. Ze is namelijk in staat de meest sterke pijnen te verdoven, denk hierbij aan: chronische pijn, rugpijn, gewrichtspijn en nog veel meer.

Ondanks de nogal krachtige naam is de smaak juist zacht en bevat het hinten van zoete aardbei en andere fruitsoorten.

Door de enorme populariteit zie je de Bruce Banner #3 niet snel terug in de coffeeshops, des te meer reden om deze autoflower zaden vandaag nog te bestellen en zelf aan de slag te gaan.

Bruce Banner Autoflower Zaden kweken

Met deze autoflowering variant, is het kweken van Bruce Banner wiet wel erg makkelijk geworden. Plaats deze wietplant op een plek met veel zon en in een zo'n groot mogelijke pot of de volle grond. Geef af en toe water wanneer nodig en binnen 10 -  12 weken staat er een harsrijke plant te wachten klaar voor de oogst.

Vanwege de korte groeicyclus is de kans op schimmelvorming klein en door de natuurlijke hoge weerstand van deze plant heb je minder snel last van insecten of andere plagen. Met deze autoflower kan de beginner makkelijk uit de voeten en is zeker de moeite waard.

Bloeiperiode Bruce Banner #3 Autoflower Zaden

Autoflowers hebben een vaste bloeiperiode, bij de Bruce Banner is dit zo'n 8 - 9 weken, van zaadje tot oogst duurt in totaal 10 - 12 weken. Kies je ervoor om buiten te kweken kun je oogsten tussen de maanden Mei tot en met Augustus, afhankelijk vanaf wanneer je start met de kweek.

Bruce Banner Autoflower Zaden binnen kweken

Is jouw kweekruimte beperkt, maar had je toch graag willen kweken? De Bruce Banner heeft een hoogte van 50 - 100 centimeter en neemt dus weinig ruimte in beslag. De plant structuur lijkt net even wat meer op een sativa waardoor ze enige ruimte nodig heeft, toch is het prima mogelijk te kweken in een Sea of Green opstelling.

Het aller belangrijkst is dat deze autoflower iedere dag minimaal 16 tot 18 lichturen ontvangt. Dit is nodig om een autoflower van degelijk formaat te kweken, maar ook zal dit het resultaat aanzienlijk verhogen.

Je kan haar het best kweken in een warm, maar ook droog klimaat. De lagere luchtvochtigheid zal met name tijdens de bloei de bloemvorming een stevige boost geven. De geur van deze plant is vrij sterk en is het van belang gepaste maatregelen te nemen wanneer je kweekt in een afgesloten ruimte. Geuroverlast wil je natuurlijk ten allertijden voorkomen.

Wanneer je niet veel ruimte hebt is deze autoflower prima geschikt voor een indoorkweek.

Bruce Banner Autoflower Zaden opbrengst binnenteelt

Indoor kun je verwachten een opbrengst te behalen van 400 - 500 gram/m2. Door te kweken in een Sea of Green opstelling of door low stress trainingsmethoden toe te passen zou je de opbrengst kunnen verhogen. Het toepassen van high stress trainingsmethoden wordt bij alle autoflowers afgeraden, dit stagneert de groei aanzienlijk.

Bruce Banner Autoflower Zaden buiten kweken

Outdoor zal deze wietplant net even iets hoger worden dan de gemiddelde autoflower. Je kunt een hoogte verwachten tussen de 80 tot 120 centimeter. Ondanks dat ze net even iets hoger wordt dan de gemiddelde autoflower, is ze nog altijd prima geschikt voor een discrete buitenkweek. De geur afgifte tijdens de groei is beperkt en helpt discretie te waarborgen.

Ga je voor een zo hoog mogelijke opbrengst? Dan doe je er goed aan deze autoflower op een plek te zetten waar ze zoveel mogelijk zonuren ontvangt. Ohja, hoe meer ruimte voor de wortels, hoe groter de plant. Kies er dus voor om te kweken in de volle grond of een (extra) grote pot.

Binnen 10 - 12 weken is zij klaar voor de oogst. Deze korte kweekcyclus heeft het voordeel dat schimmelvorming bijna geen kans krijgt. Daarnaast is deze plant van nature extra bestand tegen schimmels, plagen en insecten wat het een super keuze maakt voor outdoor growing.

Zet deze zaailing pas buiten wanneer er geen nachtvorst meer is, dit is namelijk dodelijk voor jonge autoflowers. Als richtlijn kun je 15 mei aanhouden, meestal is er vanaf deze tijd geen nachtvorst meer.

Bruce Banner Autoflower Zaden opbrengst buitenkweek

Bruce zijn opbrengst is net even wat hoger dan de gemiddelde autoflower, namelijk 35 - 150 gram per plant. Doch blijft de opbrengst sterk afhankelijk van de weersomstandigheden en andere kweekomstandigheden. Maar met de juiste aandacht kan het resultaat verrassend hoog uitpakken.

Kies er bijvoorbeeld voor om low stress training toe te passen, dit geeft de opbrengst zeker een boost. Het wordt echter afgeraden trainingsmethoden toe te passen waarbij wordt gesnoeid. Over het algemeen belemmerd dit sterk de opbrengst van autoflowers.

Smaak van de Bruce Banner Autoflower wiet

Zoetigheid zal de tong doen prikkelen en al snel laten smaken naar meer. Een variëteit aan fruitige smaken waarin bosbes en aardbei herkenbare ondertonen zijn, naast de aardse basis. Over het algemeen wordt deze wiet beschouwd als 'hoge kwaliteit' dit simpelweg door haar heerlijke smaak, maar ook haar harsrijke uiterlijk. Echte cannaisseurs plaatsen de Bruce Banner dan ook in de top lekkerste wietsoorten.

Coffeeshops vragen voor deze wietsoort ook niet voor niets een hoger dan gemiddelde prijs.

Geur van de Bruce Banner Autoflower wiet

Slechts een kleine hoeveelheid gedroogde toppen is al instaat een volledige kamer te vullen met een heerlijke wietlucht. Je kunt een penetrante diesel-achtige geur verwachten met een zoete 'na-geur'. Deze zoete na-geur is vergelijkbaar met hoe aardbeien ruiken. Het geurprofiel bestaat uit: zoete, bloemachtige en fruitige aroma's.

Effect van de Bruce Banner wiet

Deze hybride brengt het beste van beide werelden, zowel op mentaal als fysiek vlak neemt het effect plaats. Mentaal kun je je lacherig en energiek gaan voelen, en dat gaat prima gepaard met sociale bezigheden. Ondanks het erg hoge THC-gehalte zal je niet perse wegdwalen in je eigen gedachten, je blijft alert en kan goed focussen. In eerste instantie is dit een vrolijke, maar ook energiek wiet.

Vervolgens gaat dit langzaam over in totale lichamelijke verdoving waarbij je golven van euforie kan ervaren. Ondanks dat je je enorm ontspannen en relax zal voelen wordt je niet perse moe. Je wordt eerder rustige en vredig waarbij je ook nog altijd alert blijft. Vaak is het zo dat het effect uiteindelijk uitmond in een couch-lock (dit zie je vrijwel altijd bij de sterkere soorten). Nuttig haar dan ook wanneer je je voor de rest van de dag niets meer hoeft te doen.

Medicinaal potentieel van de Bruce Banner #3 Autoflower

Bruce Banner wiet zou het met name goed doen om chronische pijn te bestrijden. THC heeft een verdovende werking waardoor het zou helpen om meerdere vormen van pijn te bestrijden, denk aan: rugpijn, gewrichtspijn, ontstekingspijn, spierpijn, maar nog veel meer. Om intense pijnen te verlichten zie je vaak dat er grote hoeveelheden THC voor nodig zijn. Dit is ook de reden dat de Bruce Banner hier uitermate goed op aansluit.

Met beperkte consumptie zou men al kunnen profiteren om mentale klachten als: chronische stress, migraine, vermoeidheid, depressie, somberheid en angst te verlichten.

Medicinaal # Effect #
Depressie 10 Euforisch 10
Stress 10 Ontspannen 10
Angst 10 Vrolijk 10
Pijn 8 Sociaal 8
Vermoeidheid 8 Energiek 8

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Veelgestelde vragen over Bruce Banner Weed

Is bruce banner een goede buiten wiet?

Ja, met name de autoflowering variant is uitermate geschikt voor outdoor growing. De natuurlijke hoge weerbaarheid tegen schimmels, insecten en andere plagen maken de kans op een succesvolle oogst vele malen groter met de Bruce Banner dan andere soorten. Ook de autoflowering eigenschap zorgt ervoor dat je snel kunt oogsten, erg belangrijk wanneer het weer anders uitpakt dan verwacht.

Hoe ruikt de Bruce Banner Weed?

Bruce Banner wiet heeft een aardbei/dieselachtige geur. Deze aroma’s zijn terug te herleiden naar de ouders. Bruce Banner #3 bestaat namelijk uit: Strawberry Diesel x OG Kush.

Hoe sterk is de Bruce Banner Wiet?

In de US Cannabis Cup is een THC-gehalte gemeten van 27%. Er zijn zelfs analyses die beweren dat het THC-gehalte tot wel 30% reikt.

Kortom: de Bruce Banner is één van de sterkste wietsoorten ter wereld.

Wat kost één gram Bruce Banner wiet in de coffeeshop?

Door de enorme populariteit van deze cannabis is de prijs per gram hoger dan gemiddeld. De prijs is variërend tussen de 15 tot 30 euro afhankelijk van de aanbieder en de beschikbaarheid.

Over het algemeen zien we dat wietsoorten met een bovengemiddeld THC-percentage worden verkocht tegen hogere prijzen in coffeeshops.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram