Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Bubblegum Autoflower Zaden

Available Options

1 zaadje 6,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 17,85. Save 14.4%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 34,75.Huidige prijs is: € 24,75. Save 28.8%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 69,50.Huidige prijs is: € 39,50. Save 43.2%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Heerlijke zoete wiet? Voor deze groene kauwgom staan cannabisrokers in de rij!

De welbekende zoete wiet die smaakt naar de roze kauwgom van vroeger. Last van nieuwgierige buren? Dit soort blijft laag en compact waardoor overlast minimaal blijft. Produceert binnen 8 weken één enorme hoofdtop die glinstert als een malle. De automatische bloei maakt haar makkelijk te kweken en onderhoudsvriendelijk.

Zoetere wiet is er niet! Kweek haar snel en makkelijk.

Voordelen van de bubblegum wietzaden

  • Wordt niet al te groot, houd ogen op afstand
  • Voorkom toprot met automatische bloei
  • Super zoet, een genot voor de tong
  • Snel klaar en hoge opbrengst
  • Gefeminiseerd & Autoflower

Extra informatie

Genetica

Bubblegum x Ruderalis

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , , , ,

Medicinaal

, , , , , , , , , , ,

Smaak

, , ,

Wat zijn Bubblegum Autoflower Zaden

Vanaf 1994 op de markt en heeft dus al meer dan 30 jaar genetische ontwikkeling ondergaan. Het resultaat? Een super stabiel soort dat uniek is van smaak. Door haar te kruisen met een ruderalis is zij in staat automatisch te bloeien en dus super snel klaar.

In coffeeshops wordt zij verkocht voor een verhoogde prijs en dit zegt enorm veel over de populariteit. Tot op de dag van vandaag heeft ze tientallen awards in de wacht gesleept bij hoog aangeschreven cups als: Cannabis Cup, High Times en Cannabis Champion’s. Internationaal staat ze dan ook in de top 10 lekkerste wietsoorten.

Met een THC-gehalte van 13 - 17% sluit het goed aan bij diegenen die niet overwelmt willen worden door THC-power. Je kan een lichamelijke high verwachten dat zorgt voor een diepe relax waarbij je makkelijk kunt wegdromen.

Met een opbrengst van 35 - 125 gram per plant kun je jezelf met slechts 5 gedoogde plantjes al voorzien van een jaarvoorraad wiet. Van zaadje tot oogst is ze klaar binnen 10 - 12 weken waardoor het mogelijk is tot wel 3x per zomer te oogsten. Grow your own en je bespaart al snel een heleboel euro’s.

Medicinaal zou zij helpen om je te ontstressen na een lange drukke dag. Maar ook zou ze helpen bij het verlichten van verschillende vormen van pijn als: spierpijn, onderrugpijn, en artritis. Dit is ook een zo genoemde ‘slaapwiet’ die zou helpen om een beter slaappatroon te ontwikkelen.

Ervaar zelf haar heerlijke smaak en andere fantastische eigenschappen en bestel deze autoflower zaden vandaag online.

Bubblegum Autoflower Zaden kweken

Alles wat je hoeft te doen is deze autoflower zaden zaaien op een plek waar de zon het langst schijnt. Kweek haar bij voorkeur in een grote pot of in de volle grond voor een extra hoge opbrengst. Deze wietplant is super snel klaar waardoor toprot geen kans krijgt. Het enige wat je vervolgens hoeft te doen is water geven wanneer nodig, super easy dus!

Iedere beginner kan met deze wietzaadjes super uit de voeten.

Bloeiperiode Bubblegum Autoflower Zaden

Daadwerkelijk heeft deze wietsoort een bloeiperiode van 8 - 9 weken, maar van zaadje tot oogst duurt het slechts 10 - 12 weken. Dit geldt voor zowel binnen- als buitenkweek. Kweek je haar buiten kun je verwachten te oogsten tussen Mei en Augustus.

Bubblegum Autoflower Zaden binnen kweken

Dit is misschien wel het kleinste soort van ons assortiment en dit heeft vele voordelen. Met een hoogte van slechts 40 - 70 centimeter kweek je haar makkelijk bij beperkte ruimte. Vanwege de compacte groei presteert ze ook super goed in een Sea of Green opstelling.

Belangrijk is dat je deze autoflower tussen de 16 - 18 lichturen geeft. Een autoflower is in staat meer licht te absorberen en heeft dit ook nodig voor een goede plant ontwikkeling. Door de automatische bloei kun je ook iedere keer opnieuw super snel oogsten.

Dit is een stabiele plant die goed presteert in zowel droge- als vochtige omgevingen. Ondanks dat de geurafgifte minder dan gemiddeld is, zal je indoor altijd gepaste maatregelen moeten nemen om geuroverlast te voorkomen.

Je kiest voor deze autoflower wanneer je indoor weinig ruimte hebt of extra snel wilt oogsten.

Bubblegum Autoflower Zaden opbrengst binnenteelt

Indoor schommelt de opbrengst tussen de 400 - 500 gram/m2. Je kunt de opbrengst maximaliseren door te kweken in een Sea of Green opstelling of door low stress trainingsmethoden toe te passen.

Het toepassen van high stress trainingsmethoden als ‘toppen’ wordt streng afgeraden. Dit leidt tot een ondermaatse ontwikkeling van de plant.

Bubblegum Autoflower Zaden buiten kweken

Outdoor haalt deze wietplant een hoogte van 60 - 90 centimeter wat super handig is wanneer je discreet wilt kweken. Het voordeel hiervan is dat ze niet over de schutting zal groeien en makkelijk uit het zicht blijft. Omdat de plant relatief klein is, is de geurafgifte ook minimaal en zal geuroverlast minder snel voorkomen.

Ga je voor een hoge opbrengst dan doe je er goed aan om haar op een plek te zetten waar de zon het langst schijnt. Wil je een plant van degelijk formaat kweken zul je haar in een grote pot of in de volle grond moeten zetten. Hoe meer ruimte de wortels krijgen, hoe groter de plant en hoe hoger de opbrengst.

Met een hoge schimmelresistentie en snelle groeicyclus is de kans op toprot minimaal. Daarbij is de weerbaarheid tegen insecten en plagen ook hoog bij deze wietplant. Hiermee zorg je ervoor dat de kans op een succesvolle oogst gewaarborgd blijft.

Conclusie: minimale kans op toprot en andere plagen maken dit de ideale buitenteelt wietplant.

Bubblegum Autoflower Zaden opbrengst buitenkweek

Je kunt verwachten een opbrengst van 35 - 125 gram per plant te halen. De opbrengst kun je maximaliseren door low stress trainingsmethoden toe te passen en door te kweken in een zo’n groot mogelijke pot of in de volle grond.

Belangrijk is om geen vormen van high stress training toe te passen, dit zal de groei aanzienlijk stagneren.

Smaak van de Bubblegum Autoflower wiet

De smaak is zoet en bestaat uit verschillende fruitachtige aroma’s als druif en bosbes. Met een zachte rook wordt de keel ook gestreeld en zal je niet snel hoeven te hoesten. Het is dan ook niet raar dat de cannabis community helemaal wild is van de bubblegum wiet.

In de coffeeshops is ze vaak razendsnel uitverkocht en des te meer reden om deze soort zelf te kweken.

Geur van de Bubblegum Autoflower wiet

Je raadt het niet.. maar deze cannabis heeft daadwerkelijk een zoete snoep achtige geur die vergelijkbaar is met de dikke roze kauwgom van vroeger. Ook zijn er bloemachtige en aardse geuren te herkennen. De zoete aroma’s zijn wel duidelijk aanwezig.

Effect van de Bubblegum Autoflower wiet

Je kan een diep relax gevoel verwachten, wellicht iets té relax waardoor je weleens een couch-lock kan ervaren. Door de lichamelijke ontspanning is het wel erg verleidelijk om in slaap te vallen. Super voor in je vrije tijd, maar minder handig wanneer je veel taken hebt opstaan voor de dag.

Deze wiet staat bekend om zijn euforische kracht en het maken van een vrolijke stemming. Ook is het zo dat creativiteit gestimuleerd wordt dat kan helpen om opvattingen van anderen beter te begrijpen.

Dit is een wiet die je het best bewaard voor de avond, de kans dat je in slaap valt is aanwezig.

Medicinaal potentieel Bubblegum Autoflower wiet

Vanwege de ontspannende werking zou het helpen om klachten als: stress, angst en depressie te verlichten. Dit zou ook helpen om meerdere vormen van pijn te verlichten als: spierpijn, onderrugpijn en artritis.

Het slaapverwekkende effect zou helpen om een beter slaappatroon te ontwikkelen. Je kunt ook een sterk hongergevoel ervaren dat kan helpen om meer zin te krijgen in eten.

Medicinaal # Effect #
Insomnia 10 Relax 10
Pijn 10 Euforisch 10
Depressie 8 Slaperig 8
Stress 8 Vrolijk 8
Eetlust 8 Creatief 6

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram