Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Critical Autoflower Zaden

Available Options

1 zaadje 6,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 17,85. Save 14.4%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 34,75.Huidige prijs is: € 24,75. Save 28.8%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 69,50.Huidige prijs is: € 39,50. Save 43.2%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Een dikke vette oogst binnen harken? Snel klaar en makkelijk te kweken!

Commercieel favoriet bij de grootste legale cannabisfarms en dat is niet voor niets. Ze is makkelijk te kweken, geeft een gigantische opbrengst en is al klaar binnen 10 - 12 weken (zaadje tot oogst).

Is jouw voornaamste wens om een zo groot mogelijk opbrengst te oogsten binnen de kortste tijd? Dan is de Critical Autoflower the way to go.

En het mooiste van alles, ze presteert ook goed onder super warme omstandigheden, ze is dan ook bekroont tot Spaans-favoriet.

Ga voor een hoge opbrengst en een snelle oogst

Voordelen van de Critical autoflower wietzaden

  • Makkelijk een jaarvoorraad oogsten
  • Perfect voor hete zomers
  • Super snel oogsten
  • Compact en klein
  • Hoge opbrengst
  • Gefeminiseerd & Autoflower

Extra informatie

Genetica

Big Bud x Skunk #1 x Ruderalis

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , , ,

Medicinaal

, , , , , , , ,

Smaak

, , ,

Wat zijn Critical Autoflower Zaden

Zo snel mogelijk en zoveel mogelijk wiet kweken? Dan kies je voor de Critical Autoflower.

Binnen slechts 10 - 12 weken oogsten (van zaadje tot oogst) en opbrengsten behalen van 35 tot wel 150 gram per plant. Dit zie je bijna nergens terug, althans, niet met z’n korte kweekcyclus. Door deze snelle cyclus is het mogelijk tot wel 3x binnen één zomer periode te oogsten.

Dit soort is super stabiel en dit komt doordat de ouders Afghani en Skunk #1 ‘oude soorten’ zijn. In de zaden wereld is dit juist goed, hoe ouder een soort hoe langer genetische ontwikkeling deze is ondergaan.

Deze combinatie van hoge productiviteit, snelle cyclus en stabiliteit maakt het de nummer 1 soort voor de commerciële teelt. Cannabis Farms zetten dan ook velden vol met uitsluitend Critical autoflowers.

Met een THC-gehalte reikend tussen de 15 - 20% en een heerlijke smaak die bestaat uit: dennen, aarde en citrus met een vleugje zoetigheid maakt dit één van de meest verkochte wietsoorten wereldwijd.

Door het krachtige ontspannende effect ligt het medicinaal potentieel met name bij het bestrijden van slaapproblemen en chronische pijn.

Reden genoeg om vandaag nog deze autoflowering zaadjes te bestellen.

Critical Autoflower Zaden kweken

Productief, snelle cyclus en zeer stabiel, noem het maar op, deze autoflower heeft het allemaal. Dit is dan ook de makkelijkst te kweken wietsoort in het Hy-Seeds assortiment.

Bloeiperiode Critical Autoflower Zaden

Vanwege de automatische bloei eigenschap heeft deze wietsoort zowel bij binnen- als buitenteelt een vaste bloeiperiode van 7 - 8 weken. Het is dus zo dat of je haar binnen of buiten kweekt je altijd oogst binnen 10 - 12 weken (zaadje tot oogst). Wil je zo snel mogelijk oogsten? Dan is dit dé wietsoort voor jou.

Critical Autoflower Zaden binnen kweken

Deze autoflower groeit letterlijk overal, dus ook voor binnenteelt is dit een super kandidaat. De plant blijft compact en wordt slechts 60 - 90 centimeter hoog, dit is handig wanneer er beperkte ruimte is.

De compacte structuur zorgt ervoor dat deze wietplant geschikt is voor een Sea of Green opstelling. Dit is ook de reden waarom het de meest gekweekte wietsoort is bij commerciële teelt.

Het best presteert ze in een iets drogere omgeving. Belangrijk is dat er een goede luchtstroom is zodat de toppen droog blijven, zo voorkom je toprot. Dit is een koud kunstje en de beginnende kweker zou dit ook voor elkaar moeten krijgen.

De geursterkte tijdens de kweek valt mee vergeleken met andere wietsoorten. De gedroogde toppen daarentegen geven een sterke wietgeur af.

Conclusie: makkelijk te kweken autoflower voor binnen met hoge productiviteit.

Critical Autoflower Zaden opbrengst binnenteelt

Een opbrengst tussen de 500 - 500 gram/m2 is haalbaar met deze autoflower. Dit is sterk afhankelijk van de vaardigheden van de kweker en de omstandigheden waaronder wordt gekweekt. Om de opbrengst te maximaliseren kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld in een Sea of Green opstelling te kweken.

Het wordt afgeraden deze plant te toppen of andere high stress trainingsmethoden toe te passen vanwege de autoflowering aard, dit stagneert de groei aanzienlijk.

Critical Autoflower Zaden buiten kweken

Deze wietsoort presteert goed in vrijwel alle klimaten. In landen als Spanje, Italië, Frankrijk en de Balkan waar de zomers vaak erg heet kunnen worden is de Critical Autoflower de beste keus.

Door de hoge stabiliteit is deze wietplant opgewassen tegen de meest barre weersomstandigheden en zal deze altijd goed presteren. Ook bij het Nederlandse klimaat waar het nog maar de vraag is of het een ‘goede’ of ‘slechte’ zomer wordt.

Belangrijk is dat ze op een plek staat waar de wind goed kan stromen, zo is de kans op toprot minimaal. De critical autoflower groeit lichtelijk in de breedte en kan 70 - 110 centimeter hoog worden. De kans op overlast vanwege geur of de hoogte is kleiner dan normaal.

Gelukkig heeft deze wietplant een hoge weerbaarheid tegen ziekten, spint en andere insecten. Dit is met name bij buitenkweek erg handig.

Afhankelijk vanaf wanneer je begint met kweken is deze autoflower te oogsten tussen Mei en Augustus.

Critical Autoflower Zaden opbrengst buitenkweek

Ondanks de kleine hoogte en zeer korte bloeicyclus (7 - 8 weken) doet deze autoflower met een opbrengst van 35 - 150 gram per plant het behoorlijk goed.

Je kan de opbrengst verhogen door het bladerdek te buigen zodat deze zo breed mogelijk wordt. High Stress trainingstechnieken worden sterk afgeraden, dit verstoort de groei en leidt tot ondermaatse ontwikkeling.

Smaak van de Critical Autoflower wiet

De aardse geur blijft behouden in de gedroogde toppen en is dan ook goed te proeven. De fijnproever kan ondertonen van citrus, dennen en lichtelijk iets van zoetigheid herkennen. De smaak is typisch en traditioneel, hierdoor valt het bij vrijwel iedere roker in de smaak.

Geur van de Critical Autoflower wiet

Een wietlucht zoals iedereen deze kent, scherp en aards. Door haar enorme internationale bekendheid is de geur van de Critical een ‘standaard’ geworden.

De geur bevat zachte hinten van citrus en gaat gepaard met een ietswat zoetere dennengeur. De gedroogde toppen geur is sterk en penetrant en tovert al snel een glimlach op het gezicht.

Bij verbranding is de geur echter iets milder.

Effect van de Critical Autoflower wiet

Een intense verdoving die een aantal uren kan aanhouden. Het eerste uur is het effect op zijn piek en zal gedurende de tijd passeert langzaam afnemen. Je kan een beetje afwezig raken wat handig is om even af te schakelen van de wereld.

Deze wiet kun je het best benutten wanneer je niets meer te doen hebt, door de sterke verdoving heb je veel meer zin om te ‘chillen’. Door het euforische effect ervaar je ook een boost van je gemoedstoestand waarbij je je blij en relax voelt.

Dit is een van de weinige wietsoorten naast een hoog THC-gehalte ook enig CBD bevat, het CBD-gehalte is namelijk ~5%. Hierdoor heeft deze wiet ook een therapeutische werking wat zorgt voor een gevoel van rust en kalmte.

Let op want de Critical staat erom bekend te eetlust aan te wakkeren en de drang naar snacks zal toenemen. Houd deze bij de hand om de frustratie van honger te onderdrukken.

Vanwege het sterk ontspannen effect is het raadzaam deze wiet te bewaren voor de nachtelijke uren, het kan zomaar zijn dat je al snel een reis maakt naar dromenland.

Medicinaal potentieel Critical Autoflower wiet

Zoals eerder vermeldt heeft deze wiet een zeer sterk ontspannend effect. Dit stimuleert de slaap en zou met name helpen bij slaapstoornissen/insomnia. Afhankelijk van de hoogte van de dosis is het zelfs zo dat je eerder in slaap zult vallen dan de ‘high’ ervaart.

Het effect is kalmerend en zou hierdoor helpen rust te vinden bij angsten en depressies. De stimulans van blijdschap zou hier eveneens bij helpen. Het verzachten van dit soort kwalen zouden het best gepaard gaan met een lage dosis.

Het hoge THC-gehalte van deze wiet zou pijn beter beheersbaar maken. Men zou baat kunnen hebben bij pijn vormen als: migraine, spasme en artritis.

Pijn 10 Verdoofd 10
Slapeloosheid 10 Relax 10
Onrust 8 Ontspannen 10
Migraine 8 Euforisch 10
Depressie 8 Kalmerend 8

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram