Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Jack Herrer Autoflower Zaden

Available Options

1 zaadje 6,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 17,85. Save 14.4%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 34,75.Huidige prijs is: € 24,75. Save 28.8%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 69,50.Huidige prijs is: € 39,50. Save 43.2%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Opzoek naar stabiliteit en kweekgemak? Jack Herrer is jouw superheld!

Kweek je voor het eerst? Weer of geen weer, de Jack Herrer presteert altijd. Haar super stabiliteit, hoge schimmelresistentie en automatische bloei maakt dit de beste keus voor de first-time kweker.

Ohja, wist je dat deze wiet uiterst geschikt is als wake and bake? Start de dag heerlijk energiek, er komt geen kop koffie bij toepas. De zoetzure citrus & sinaasappel smaak is ook nog eens overheerlijk.. wat wil je nog meer?

Opzoek naar kweekgemak en stabiliteit? Kweek vandaag nog jouw eigen Jack Herrer wiet.

Voordelen van de Jack Herrer Autoflower wietzaden

  • Verhoogde kans op goede oogst, ook bij minder weer
  • Kweek een jaarvoorraad met 5 gedoogde plantjes
  • Super voor een wake and bake
  • Heerlijke citrus/sinas smaak
  • Gefeminiseerd & Autoflower

Extra informatie

Genetica

Shiva Skunk x Northern Lights #5 x Haze x Ruderalis

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , , , , ,

Medicinaal

, , , , , , , , ,

Smaak

, , , ,

Wat zijn Jack Herrer Autoflower Zaden

Winnaar van maar liefs 9 verschillende cannabis cups en dat is niet voor niets. Met haar lange genetische geschiedenis is deze old-schooler één van de meest stabiele soorten ooit geworden. Prestatie met betrekking tot kweekgemak en opbrengst is uiterst hoog. Grote legale cannabis farms verkiezen de Jack Herrer wietsoort dan ook boven andere soorten en dit zegt een hele hoop.

Velen cannasseurs raken overweldigd door de grote hoeveelheden hars die de Jack Herrer wietplant aanmaakt. Je kan een skunky geur ruiken dat hinten bevat van dennen en vochtig hout. De smaak daarentegen bestaat uit: zure citrus, kruiden en zoete sinaasappel. Vandaag ter dag is dit dan ook één van de meest verkochte wietsoorten is vandaag ter dag.

Met een THC-gehalte van 18 - 24% scoort de Jack Herrer wiet hoog. Razendsnel neemt het effect plaats en krijg je een read-to-go gevoel. Energie giert door het lijf en dit maakt haar de ideale wake and bake wiet. Je krijgt ook zin om te socializen en helpt ook om diepgaande gesprekken te voeren. Focus en alertheid blijven op peil, je zult dus niet snel afdwalen zoals bij andere soorten.

Kweek je haar outdoor kun je een opbrengst verwachten van 35 - 150 gram/plant (dit is hoger dan de gemiddelde autoflower). Binnen slechts 10 - 12 weken kweek je de Jack Herrer van zaadje tot oogst. Je kunt dus met gemak meerdere keren oogsten per zomer (tot wel 3x). Met slechts 5 gedoogde plantjes kun je makkelijk een jaarvoorraad binnen harken en dit scheelt enorm in de portemonnee.

Vanwege de hybride aard van deze cannabis scoort ze medicinaal gezien hoog voor het behandelen van mentale als lichamelijke klachten. Mentaal moet je denken aan klachten als: chronische stress, angst, depressie, ADHD en PTSD. En lichamelijk doet zij het goed bij klachten als: chronische pijn, misselijkheid, eetlust en migraine.

Direct aan de slag met een zeer potente wietsoort? Bestel direct de Jack Herrer Autoflower zaden.

Jack Herrer Autoflower Zaden kweken

Kweekgemak staat bij dit soort voorop. Plaats deze wietplant op een plek waar de zon zo lang mogelijk schijnt en in zo'n groot mogelijke pot of de volle grond. Je hoeft vervolgens enkel nog water te geven wanneer nodig en na 10 - 12 weken (zaadje tot oogst) is deze plant klaar om te oogsten.

Kweken van een autoflower als deze gaat zo goed als op automatische-piloot. Door de autoflowering eigenschap heb je geen gedoe met verduisteren en zal je wietplant dus altijd afbloeien. Voor toprot, schimmelvorming en insecten hoef je ook niet bang te zijn. Deze plant heeft van nature hier een extra hoge resistentie tegen.

Dit is dé ideale wietplant zeker voor de first-time kwekers onder ons.

Bloeiperiode Jack Herrer Autoflower Zaden

Jack Herrer heeft een bloeiperiode van 8 - 9 weken dit is dus vrij snel. Door de autoflowering eigenschap kun je verwachten haar te oogsten binnen 10 - 12 weken (zaadje tot oogst). Oogsten kun je tussen de maanden Mei en Augustus doen, dit is afhankelijk vanaf wanneer je start met de kweek.

Jack Herrer Autoflower Zaden binnen kweken

Kweken bij beperkte ruimte? Deze autoflower groeit compact en wordt niet hoger dan 80 - 100 centimeter. Vanwege de compacte groei kun je er dan ook zeker voor kiezen om te kweken in een Sea of Green opstelling.

Het fijne aan deze autoflower is dat ze van nature een sterke weerbaarheid tegen allerlei soorten kwalen, denk aan: plantziekten, meeldauw, schimmels, plagen en insecten. Ze vereist in het algemeen ook stukken minder onderhoud dan andere soorten. Dit is ook de reden dat professionele kwekerijen voorkeur geven aan de Jack Herrer wietsoort.

Maar net als iedere autoflower heeft ook deze wietplant indoor 16 tot 18 uur licht nodig om een plant van degelijk formaat te kweken. Autoflowers hebben veel meer lichtenergie nodig dan normale soorten, houd hier dan ook rekening mee.

Ga je voor optimaal resultaat? Zorg dat het indoor klimaat droog en warm is. Met name een lagere luchtvochtigheid tijdens de bloeiperiode zal de opbrengst, maar ook de kwaliteit sterk doen verhogen. De geursterkte is gemiddeld en je zult bij het kweken in een afgesloten ruimte altijd maatregelen moeten nemen om geuroverlast te voorkomen.

Makkelijker indoor een autoflower kweken als met de Jack Herrer is haast niet mogelijk.

Jack Herrer Autoflower Zaden opbrengst binnenteelt

De opbrengst schommelt tussen de  400 – 500 gram/m2. Door low stress trainingstechnieken toe te passen kun je de opbrengst verhogen, evenals door haar te kweken in een Sea of Green opstelling. Let op: vermijd alle trainingsmethoden waarbij wordt gesnoeid (toppen, lollipoppen, etc). Bij autoflowers levert dit teveel stress op waardoor de groei enorm stagneert.

Jack Herrer Autoflower Zaden buiten kweken

Buiten kan deze autoflower tussen de 100 - 120 centimeter hoog worden. Dit is relatief laag en erg handig wanneer je discreet wilt kweken. Een laag groeiende plant is immers makkelijker uit het zicht te houden. Nog een voordeel is dat een kleine plant minder geurafgifte heeft dat eveneens helpt om discreet te kweken. Je kan dus met zekerheid zeggen dat dit de ideale kandidaat is wanneer je veel waarde hecht aan discretie.

Maximale opbrengst behaal je door deze autoflower zoveel mogelijk zonuren te laten vangen. Daarbij doe je er goed aan door haar te plaatsen in een zo'n groot mogelijke pot of in de volle zon. Hierdoor kan het wortelstelsel zich goed ontwikkelen wat eveneens leidt tot een beter resultaat.

Voor het Nederlandse klimaat is dit één van de beste keuzes. Hier is het weer nogal verraderlijk en geen peil op te trekken. Jack Herrer heeft gelukkig van nature een extra hoge resistentie tegen: plantziekten, schimmels, insecten en plagen. De kans dat jij met deze wietplant een succesvolle oogst behaald is dan ook vele malen hoger dan met andere soorten.

Binnen 10 - 12 weken kun je deze autoflower oogsten in de maanden Mei tot en met Augustus. Ben je een beginner? Houd dan zeker rekening met nachtvorst, een jonge zaailing zal namelijk sterven bij lage temperaturen. Over het algemeen kunnen zaailingen na 15 mei veilig naar buiten, dan komt nachtvorst in de meeste gevallen niet meer voor.

Jack Herrer Autoflower Zaden opbrengst buitenkweek

Outdoor kun je een opbrengst verwachten tussen de 35 - 150 gram per plant, dit is hoger dan gemiddeld voor autoflower begrippen. De weersomstandigheden, locatie en potgrootte zullen grotendeels bepalen hoe hoog de opbrengst zal uitpakken. Je kunt ervoor kiezen lowstress trainingstechnieken toe te passen om de opbrengst te boosten.

Maak alleen geen gebruik van methoden waarbij gesnoeid wordt, autoflowers ervaren hier teveel stress van dat vaker meer kwaad dan goed doet.

Smaak van de Jack Herrer Autoflower wiet

Allerlei heerlijke aroma's komen bijeen en resulteren in een heerlijke, maar ook complexe smaak. Je kunt een zoete bloemachtige smaak proeven met op de achtergrond hinten van citrus, sinaasappel en kruiden. Met name de de hint van zoete sinaasappel maakt deze wietsoort populair binnen de coffeeshops.

Geur van de Jack Herrer Autoflower wiet

De geur van deze wiet zal je al snel doen denken aan een eeuwenoud bos. Aroma's die je kunt herkennen zijn: zure skunk, dennen en vochtig hout. Dit gepaard met het harsrijke uiterlijk van deze wiet laat zelfs cannaseurs kwijlend achter.

Effect van de Jack Herrer Autoflower wiet

Wanneer je opzoek bent naar een energieke wiet dan is dit de juiste keus. Razendsnel neemt het effect plaats en je ervaart direct een ready-to-go gevoel. Je krijgt zin om erop uit te gaan. Dit sluit dan ook super aan wanneer je opzoek bent naar een wake-and-bake wietsoort.

Jack Herrer laat je zin krijgen om lekker sociaal bezig te zijn. Veel praten en het voeren van betekenisvolle gesprekken is dan ook een super bezigheid. Dit is een vrolijke wiet die staat voor lachen en het hebben van plezier. Ook fijn is dat je lekker scherp en alert blijft, je blijft bij de les en dwaalt niet af. Uiteindelijk ervaar je een explosie van euforie dat zorgt voor een enorme creatieve boost.

Ga een dag vol energie tegemoet en nuttig deze wiet overdag of in de ochtend. Bewaar haar zeker niet voor de avonduren, je kan dan nog weleens moeilijker in slaapvallen dan je normaal gewend bent.

Medicinaal potentieel Jack Herrer Autoflower wiet

Op medicinaal vlak is dit een zeer potente wiet. Vanwege de hybride-aard kan ze zowel ingezet worden bij het behandelen van lichamelijke als mentale klachten. Velen geven aan dat deze wiet met name baat zou brengen bij het verlichten van klachten als: chronische stress, depressie, angst, PTSD en ADHD.

Maar ook bij lichamelijke klachten als: chronische pijn, misselijkheid, eetlust en migraine is ze inzetbaar. Jack Herrer helpt bij het terugbrengen van de focus en alertheid zonder dat paranoïde te worden.

Medicinaal # Effect #
Stress 10 Vrolijk 10
Depressie 8 Euforie 10
Angst 8 Energiek 10
Pijn 6 Alert 8
Depressie 8 Focus 8

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram