Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Mazzar Autoflower Zaden

Available Options

1 zaadje 6,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 17,85. Save 14.4%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 34,75.Huidige prijs is: € 24,75. Save 28.8%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 69,50.Huidige prijs is: € 39,50. Save 43.2%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Opzoek naar gemak? Dit is een soort dat je neerzet en vrijwel geen omkijken meer naar hebt!

Er is namelijk niets makkelijker dan het kweken van indica dominante autoflower wietzaden. Automatisch bloei, een korte kweekcyclus en hoge schimmel resistentie de droom voor iedere beginnende kweker.

Ga jij voor gemak? Dan ga je voor de Mazzar Autoflower!

Voordelen van de Mazzar autoflower wietzaden

  • Automatische bloei, geen verduistering nodig
  • Sterk stoned effect, couch-lock
  • Relax en kalmerend
  • Pijn verdovend
  • Gefeminiseerd & Autoflower

Extra informatie

Genetica

Skunk #1 x Afghani x Ruderalis

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , , ,

Medicinaal

, , , , ,

Smaak

, , , , , ,

Wat zijn Mazzar Autoflower Zaden

Deze cannabis is zowel onder de recreatieve- als medische cannabis gebruikers populair. Beide kunnen namelijk goed overweg met de kalmerende en relaxende high die de Mazzar voortbrengt. Deze wietsoort is erg potent en je hebt weinig cannabis nodig om haar effect optimaal te benutten.

Het unieke aan deze wietsoort is dat ondanks de ontspannende werking je alert genoeg blijft om niet direct in slaap te vallen. De Mazzar staat erom bekend dat het je hoofd helder genoeg houdt om sociaal actief te blijven. Maar, na verloop van tijd wordt het erg verleidelijk om in slaap te vallen.

Het THC-gehalte schommelt tussen de 16 - 20% en is in verhouding met andere soorten vrij hoog. De smaak bestaat uit smaakmakende aroma’s van citrus, aarde, pittig en zoet. Deze indica autoflower blijft klein, bloeit automatisch en dit maakt haar een stuk makkelijker om te kweken.

Kweek je voor het eerst? Dan is dit een prima wietsoort om mee te beginnen.

Mazzar Autoflower Zaden kweken

Doordat deze dominante indica ook lichtelijk sativa genetica bevat (20%) kan het goed omgaan met zowel vocht als droogte. Dit is ook de reden dat deze wietsoort je ook niet teleur zal stellen tijdens warmere periodes.

Kortom: deze wietplant is voor iedereen toegankelijk ongeacht het kweekniveau.

Bloeiperiode Mazzar Autoflower Zaden

Deze autoflower heeft een vaste bloeiperiode van 8 - 9 weken bij zowel binnen- als buitenteelt. Tel hier een groeiperiode van 2 - 4 weken bij op en je oogst al binnen 10 tot 12 weken.

Mazzar Autoflower Zaden binnen kweken

Een compacte structuur en wordt niet al te groot (60 - 90 cm), handig wanneer je wilt kweken bij beperkte ruimte. Het fijne aan deze plant is dat ze goed presteert in droge als vochtige omgevingen, je kunt haar dus makkelijk overal kweken.

Qua geursterkte is deze wietplant ook een stuk minder, logisch, aangezien het een plant van kleiner formaat is en dus veel minder geur afstoot. De gedroogde toppen hebben wel een heerlijke wietlucht, daar hoef je je geen zorgen om te maken.

Belangrijk is om deze autoflower (net als alle andere autoflowers) te voorzien van genoeg licht. Meer dan 12 directe lichturen is nodig wil je een wietplant kweken met een goed formaat. Een autoflower kan meer licht absorberen, doe hier dus je voordeel mee.

Conclusie: deze wietplant kan makkelijk binnen worden gekweekt, ook bij beperkte ruimte.

Mazzar Autoflower opbrengst binnenteelt

Een aardige 400 - 500 gram/m2 kun je van deze autoflower verwachten. Dit is natuurlijk sterk afhankelijk van de vaardigheden van de kweker. Om de opbrengst te stimuleren kun je ervoor kiezen low stress trainingstechnieken toe te passen.

Je wilt high stress trainingstechnieken vermijden, deze vormen van training belemmeren de ontwikkeling van de plant aanzienlijk.

Mazzar Autoflower zaden buiten kweken

Buiten zal deze wietplant het best tot zijn recht komen. Zet haar op de meest zuidelijke plek van je tuin en ze zal uitgroeien tot een heerlijke autoflower met dikke vette toppen. Bij deze wietsoort geldt: hoe meer licht, hoe meer gewicht.

De schimmelresistentie is hoog en kan dus prima in de wat meer vochtige omgevingen worden gekweekt. Zet je haar in de volle grond zal dit eveneens de opbrengst een flinke boost geven. Belangrijk is dat deze plant veel ruimte krijgt zodat ze ongehinderd kan doorgroeien.

De Mazzar is een klein soort en wordt tussen de 70 - 100 centimeter hoog worden. Hierdoor kun je haar makkelijker discreet kweken zonder de buren van overlast te zijn.

Gaat alles goed kun je haar oogsten tussen Mei en Augustus afhankelijk van wanneer je begint met kweken.

Kortom: deze wietzaadjes kweek je makkelijk en discreet in de openlucht.

Mazzar Autoflower opbrengst buitenkweek

De opbrengst is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden en verzorging. Je kunt een oogst verwachten tussen de 35 - 125 gram per plant. De opbrengst kun je verhogen door low stress trainingstechnieken te gebruiken.

Let op: het toppen of snoeien van deze wietplant wordt afgeraden. Vanwege de autoflowering aard kan dit sterk de groei stagneren.

Smaak van de Mazzar Autoflower wiet

De mix van peper en bitterheid maakt deze wiet voor de échte die-hards. Deze aroma's zijn dan ook goed te proeven bij de eerste trek, wacht je even, dan zul je ook aardachtige tonen opmerken.

Adem je vervolgens uit komen aroma’s van hout, dennen en lichtelijk citrus vrij. De smaak wordt vaak omschreven als “whiskey-achtig”. Door het robuuste smaakprofiel kan het nogal kriebelen in de keel.

Geur van de Mazzar Autoflower wiet

De eerste aroma’s die te ruiken zijn is een combinatie van een diepe peperachtige geur en een karakteristieke hout achtige geur. Breek je de topjes echter open dan komt er een intense aardachtige geur vrij.

Het geurprofiel van de Mazar is oldschool en doet snel denken aan de goede oude tijd.

Effect van de Mazzar Autoflower wiet

Deze indica is een van de weinige die je niet direct in slaap wiegt.

Het unieke aan de Mazzar is namelijk dat het hoofd helder blijft ondanks het sterk ontspannende effect. Je zult dus niet snel wegdwalen en je bent in staat om “bij de les te blijven”.

Ondanks dat het hoofd helder blijft, is het raadzaam deze wiet in te consumeren in de nachtelijke uren. Naarmate de high zich voortzet kom je op een punt dat in slaap vallen wel heel verleidelijk wordt.

Dit is de ideale wiet om mee te socializen, te chillen en uiteindelijk lekker te gaan slapen.

Medicinaal potentieel van de Mazzar Autoflower wiet

Doordat het effect van deze wiet een extreem relax gevoel geeft zou het helpen om een beter slaappatroon te krijgen. Dit relaxte gevoel gaat gepaard met een verdovende werking op het lichaam wat zou kunnen helpen om (chronische)pijn te verzachten.

Men geeft ook aan dat de euforische boost en kalmerend effect kan helpen bij stress, angst en depressie.

Insomnia 10 Relax 10
Pijn 8 Vrolijk 8
Angst 6 Verdoofd 8
Depressie 6 Euforisch 8
Stress 6 Slaperig 6

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren

Veelgestelde vragen over de Mazzar Autoflower zaden

Wat maakt de Mazzar speciaal?

Het psychoactieve effect van de Mazzar is uniek.

Dit is één van de weinige indica wietsoorten die zorgt voor ultieme ontspanning terwijl het hoofd helder blijft. Dit fenomeen zie je bij vrijwel geen enkele andere wietsoort terug.

Waar kiezen voor de Mazzar autoflower?

Deze wietsoort is één van de makkelijkst te kweken wietsoorten. Geen problemen met de hoogte en presteert goed in zowel droge als vochtige omgevingen.

Hierdoor kan iedere beginner goed met deze wiet uit de voeten.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram