Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Northern Light Autoflower Zaden

Available Options

1 zaadje 6,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 17,85.Huidige prijs is: € 14,28. Save 20%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 24,75.Huidige prijs is: € 19,80. Save 20%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 39,50.Huidige prijs is: € 31,60. Save 20%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Ben jij een luie kweker of nog geen enkele ervaring? Iedereen kan uit de voeten met de Northern Lights Autoflower

Groeit als onkruid en heeft niet al te veel aandacht. Binnen 8 weken staat er een compacte plant met één dikke hoofdtop te wachten op haar oogst. Kweekgemak is één van haar kwaliteiten, maar aan wietproductie doet zij niet te kort.

Makkelijk een berg wiet kweken? Je kan direct aan de slag!

Voordelen van de Northern Lights Autoflower wietzaden

  • Favoriet van de commerciële kweker
  • Compact met één dikke hoofdtop
  • Makkelijker kweken bestaat niet!
  • Perfecte slaapwiet
  • Kalm, relax, chill
  • Gemiddeld THC
  • Gefeminiseerd & Autoflower

Extra informatie

Genetica

Afghani x Thai x Ruderalis

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , , , , , ,

Medicinaal

, , , , , , , , ,

Smaak

, , ,

Wat zijn Northern Light Autoflower Zaden

Bij commerciële teelt is stabiliteit de belangrijkste factor. Je wilt namelijk zo snel en zo makkelijk mogelijk wiet kweken van topkwaliteit. Maar door meer dan 25 jaar genetische ontwikkeling en landraces als ouders dit één van de meest stabiele soorten die er is.

Met deze autoflower wietzaadjes kweek je makkelijk doorgaand kwaliteit wiet met 15 - 22% THC. Velen harten zijn veroverd door het sterk verdovende effect onder zowel de recreatieve- als medicinale gebruiker. Heerlijk genieten op de bank, maar ook inzetbaar om allerlei vormen van pijn te bestrijden en insomnia.

Door de autoflower eigenschap oogst je al binnen 10 - 12 weken en dit is super snel. Wist je dat je hierdoor zelfs tot wel 3 keer binnen één zomer kan oogsten? Je behaald met slechts 5 gedoogde plantjes hierdoor makkelijk een jaarvoorraad en dit scheelt een hoop euro’s.

Dit is de ideale buitenplant en scoort al snel 35 - 150 gram per plant wanneer je haar outdoor kweekt. Wil je graag binnen kweken, maar heb je zeer beperkte ruimte? Deze autoflower blijft klein en groeit compact wat kweken bij beperkte ruimte mogelijk maakt.

Jezelf verzekeren van een geslaagde oogst doe je makkelijk met deze Northern Light Autoflower wietzaadjes, bestel ze vandaag!

Northern Light Autoflower Zaden kweken

Deze wietplant is bijna onderhoudsvrij. Door de autoflowering eigenschap heb je nooit meer problemen met verduisteren en verhoog je de kans op een geslaagde oogst.

Het enige wat je hoeft te doen is haar neerzetten op de meest zonnige plek en water te geven wanneer nodig. Vanwege de super snelle groeicyclus en hoge schimmelresistentie is de kans op toprot minimaal.

Makkelijker kweken dan dit bestaat niet, met deze autoflower zaden kan iedere kweken uit de voeten.

Bloeiperiode Northern Light Autoflower Zaden

Met een bloeiperiode van 7 - 8 weken is dit een van de snelst bloeiende wietsoorten uit het Hy-Seeds assortiment. Vanwege de autoflowering eigenschap oogst je haar binnen en buiten tussen de 10 - 12 weken (zaadje tot oogst).

Northern Light Autoflower Zaden binnen kweken

Autoflowers hebben een relatief lage hoogte, ook dit soort wordt indoor slechts 60 - 80 cm hoog. Je kweekt haar dus super makkelijk bij zeer beperkte ruimte. De plantstructuur is ook erg compact wat ook ruimtebesparend werkt. Ze is dan ook ideaal voor een Sea of Green opstelling.

In tegenstelling tot foto periodieke wietplanten kunnen autoflowers veel meer lichtenergie absorberen. Voor een hoge opbrengst en degelijk formaat plant is het van belang dat ze minimaal 16 tot 18 directe lichturen ontvangt.

Ze groeit het best binnen een mediterraans klimaat. Indoor dien je voor een warme temperatuur met een vrij lage luchtvochtigheid te zorgen. Doe je dit juist dan zul je merken dat de toppen productie door het dak gaat. Ondanks het kleine formaat is het van belang maatregelen te nemen om geuroverlast tegen te gaan.

Je kiest voor deze wietsoort wanneer je indoor wilt kweken bij zeer beperkte ruimte.

Northern Light Autoflower Zaden opbrengst binnenteelt

Opbrengsten tussen de 400 - 500 gram/m2 zijn haalbaar. Om dit te verhogen kun je er bijvoorbeeld voor kiezen te kweken in een Sea of Green opstelling of door low stress trainingsmethoden toe te passen.

Let op: maak geen gebruik van high stress trainingsmethoden (alle methoden waarbij wordt gesnoeid). Dit stagneert de groei van autoflowers aanzienlijk.

Northern Light Autoflower Zaden buiten kweken

Outdoor behaalt deze autoflower hoogtes tussen de 80 - 100 centimeter. Het voordeel hiervan is dat je haar makkelijker uit het zicht houdt en de geurafgifte vrij laag is. Erg fijn wanneer je discreet wilt kweken.

Belangrijk is dat je haar plaatst op een plek waar de zon het langst schijnt en met voorkeur in de volle grond of een extra grote pot. Over het algemeen is het namelijk zo hoe meer lichturen een autoflower krijgt, hoe beter de ontwikkeling ervan. Dit zal dus ook de opbrengst (sterk) doen verhogen.

Vanwege de hoge schimmelresistentie en snelle kweekcyclus van 10 - 12 weken maakt toprot geen kans. Deze autoflower is dan ook een goede keus voor het Nederlandse klimaat waar het de vraag is of het een droge of natte zomer wordt.

Wel is het van belang dat je pas begint met kweken wanneer er geen nachtvorst meer is. Lage temperaturen zijn namelijk dodelijk voor jonge autoflowers. Afhankelijk van wanneer je begint met kweken kun je deze autoflower tussen Mei en Augustus verwachten te oogsten.

Northern Light Autoflower Zaden opbrengst buitenkweek

Je kunt outdoor een opbrengst verwachten tussen de 35 - 150 gram per plant. Vergeleken met andere autoflowers is dit hoger dan gemiddeld.

Voor een hogere opbrengst kweek je haar in een zo'n groot mogelijke pot of in de  volle grond. Daarnaast zijn ook low stress trainingsmethoden toepasbaar om het resultaat te verhogen.

Let wel op dat je niet gebruikt maakt van snoeimethoden (high stress training) dit stopt de groei en leidt tot een onderontwikkelde autoflower.

Smaak van de Northern Light Autoflower wiet

Ondanks dat de aroma’s veelal van hartige aard zijn, kunnen sommigen een lichte zoete smaak proeven. De combinatie van: hout, dennen en aarde zorgen voor een robuuste smaak.

Dit laat al snel denken aan de gouden oude tijd van oldschool wiet!

Geur van de Northern Light Autoflower wiet

Een intense en penetrante wietlucht zoals deze hoort te zijn. De combinatie van dennen en aarde komen sterk na voren en zijn dan ook niet te missen.

Wist je dat de geursterkte vaak bepalend is of een wiet van goede of slechte kwaliteit is? ‘Hoe sterker, hoe beter’ is de motto. Dit is ook de reden waarom de Nothern Light wiet wordt gezien als top-class cannabis.

Effect van de Northern Light Autoflower wiet

Een heerlijk relaxte high dat zorgt voor lichamelijke ontspanning, zonder een ‘couch-lock’ te ervaren. Ondanks de diepe ontspanning blijf je wel in staat te functioneren.

Na verloop van tijd transformeert het namelijk naar een meer oppeppend en euforisch gevoel. Een good-feeling en een vrolijke bui staan voorop. Soms iets wat lacherig, maar dat hoeft niet per se.

Je voelt je kalm, op je gemak en vindt innerlijke rust. Het is dan ook een goed idee om deze cannabis te bewaren voor de avonduren of na een lange stressvolle dag. Deze wiet heeft ook een slaapverwekkend effect dat kan helpen een betere nachtrust te krijgen.

Medicinaal potentieel Northern Light Autoflower wiet

Vanwege de high die voornamelijk focust op het lichaam zou deze wiet een uitkomst bieden bij verschillende vormen van pijn, denk hierbij aan: spierpijn, gewrichtspijn, hoofdpijn, kramp en artritis.

Het rustgevende en kalmerende effect zou helpen om te ontstressen, maar ook om een betere nachtrust tegemoet te gaan. Niet te vergeten zou het ook helpen bij mentale kwalen als angst en depressie.

Medicinaal # Effect #
Pijn 10 Verdoofd 10
Gewrichtspijn 10 Slaperig 10
Slapeloosheid 10 Euforisch 8
Hoofdpijn 8 Vrolijk 8
Eetlust 8 Ontspannen 8

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram