Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Northern Light x Big Bud Autoflower Zaden

Available Options

1 zaadje 6,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 17,85. Save 14.4%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 34,75.Huidige prijs is: € 24,75. Save 28.8%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 69,50.Huidige prijs is: € 39,50. Save 43.2%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Lekker makkelijk kweken? Behaal een super opbrengst!

De ideale autoflower zaden voor ons klimaat, met de NL x Big Bud kweek je daadwerkelijk dikke toppen. Je oogst haar al binnen 10 á 12 weken en heeft een hogere bestendigheid tegen schimmels en lagere temperaturen.

Bij een natte of droge zomer presteert deze kanjer altijd goed!

Voordelen van de Northern Light x Big Bud autoflower wietzaden

  • Voorzie jezelf van een jaar voorraad wiet met 5 gedoogde plantjes
  • Populair onder de grootverbruikers
  • Korte cyclus en dus snel oogsten
  • Makkelijk te kweken
  • Gefeminiseerd & Autoflower

Extra informatie

Genetica

Northern Lights x Big Bud x Ruderalis

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , ,

Medicinaal

, , , , , ,

Smaak

, , ,

Wat zijn Northern Light x Big Bud Autoflower zaden

Door de Northern Light te kruisen met de Big Bud is deze autoflower nog productiever geworden en is de schimmel bestendigheid verhoogd. Deze wietplant levert nu nog betere resultaten dan dat ze al deed.

Dit is een van de weinige indica’s die minder vatbaar is voor vocht en schimmels. De Big Bud genetica tilt de opbrengsten naar een nieuw niveau terwijl de Northern Light genetica voor een versnelde kweekcyclus zorgt en hoger THC-gehalte (21%).

Super voor plekken waar de zomers kort zijn, of om simpelweg tot wel 3x per zomer te oogsten.

Het effect slaat terug op het lichaam en wordt dan vaak gebruikt om vrijwel iedere vorm van pijn te bestrijden, met al deze voordelen is er reden genoeg om vandaag nog aan de slag te gaan met deze autoflower!

Northern Light x Big Bud Autoflower zaden kweken

Deze wietsoort heeft weinig onderhoud nodig en beschikt over veel eigenschappen makkelijk kweken mogelijk maakt. Dit maakt haar  aantrekkelijk voor de beginnende kweker.

Deze indica autoflower hoef je simpelweg in een grote pot te zaaien en op een zonnige plek neer te zetten. Alleen nog water geven wanneer nodig en dat is alles.

Ze doet het prima in zowel vochtige- als droge gebieden, met deze plant heb je meer kans een goede oogst te halen, ook wanneer de weersomstandigheden minder uitpakken.

Bloeiperiode Northern Light x Big Bud Autoflower zaden

Deze autoflower heeft zowel binnen als buiten een bloeiperiode van slechts 8 weken. Dit houdt in dat je van zaadje tot oogst al klaar bent binnen 10 - 12 weken. Zo kweek je op de snelste manier je eigen wiet.

Begin je op tijd dan kun je zelfs tot 3 keer oogsten per zomer. Zo kun je jezelf makkelijk van een jaarvoorraad voorzien en dit bespaart een hoop geld.

Northern Light x Big Bud Autoflower zaden

De NL x BB autoflower is z’n soortje die onder alle omstandigheden goed presteert. De plant is compact, blijft klein en produceert één grote hoofdtop. Zo kan ze goed omgaan met warmte en vochtige omstandigheden dat in tegenstelling tot andere soorten.

De geur is aanwezig maar stukken minder dan sativa soorten. Geuroverlast moet je altijd in het achterhoofd houden, maar over het algemeen valt de geur wel mee. Indoor zal ze een hoogte halen van 60 - 80 centimeter, prima om te kweken met beperkte ruimte.

Bij dit soort kan niet veel misgaan, ze is dan ook geschikt voor binnenkweek.

Northern Light x Big Bud Autoflower opbrengst binnenteelt

Je kan een opbrengst tussen de 400 - 500 gram/m2 verwachten.

De ervaren kweker kan met deze soort nieuwe records halen. Deze wietsoort is veelzijdig en laat makkelijk met zich werken. De opbrengst kan dan ook hoger uitpakken dan normaal.

Qua kweektechnieken kun je vrijwel alles toepassen zolang er maar niet wordt gesnoeid of gebruikt gemaakt van high stress training. Dit zal de groei van deze autoflower sterk hinderen.

Northern Light x Big Bud Autoflower zaden buiten kweken

Dit zijn de ideale buitenteelt zaden, nooit meer problemen met verduisteren en de kans op toprot is vele malen minder. Je kweekt immers een stuk sneller, voordat schimmelvorming ontstaat heb je allang geoogst.

De NL x BB autoflower groeit bossig en produceert één grote hoofdtop. Ze groeit prima in een vochtige- en droge omgeving, voor het Nederlandse klimaat is zij dan ook een goede keus.

Het belangrijkste is dat ze op een plek staat waar de zon zolang mogelijk schijnt. Deze autoflower presteert het beste bij meer dan 12 directe zonuren. Kweek je haar in de volle grond dan zal de plantgrootte aanzienlijk toenemen.

En je weet wat ze zeggen: een grote plant levert méér toppen.

Qua hoogte zal ze tussen de 80 - 100 centimeter worden. Ze zal niet snel over de gemiddelde schutting heen groeien en de geur is ook niet al te sterk. Dit soort zal dan ook minder snel overlast geven dan anderen.

Afhankelijk van wanneer je deze autoflower zaden zaait kun je haar oogsten tussen Mei tot aan Augustus.

Northern Light x Big Bud Autoflower zaden opbrengst buitenkweek

Afhankelijk van het weer en kweekomstandigheden kun je een opbrengst van 35 - 150 gram per plant verwachten.

De opbrengst kun je maximaliseren door low stress trainingen toe te passen waardoor het bladerdek zich beter spreidt en nog meer energie kan opnemen.

Ook bij buitenkweek geldt dat high stress training wordt afgeraden, dit zijn alle vormen waarbij gesnoeid wordt.

Smaak van de Northern Light x Big Bud Autoflower wiet

Deze soort proeft als dat zij ruikt. Wanneer je inhaleert zal de pittige aardse aroma de overhand hebben, maar hier stopt het niet. Adem je vervolgens uit zijn er lichtelijk zoete en fruitige aroma’s te proeven. De zoetheid van fruit en suiker blijven echter ondertonen.

Kortgezegd een heerlijke daily smoker

Geur van de Northern Light x Big Bud Autoflower wiet

Door de Northern Light te kruisen met de Big Bud is de intensheid van de geur afgenomen. Hiervoor in de plaats is er een licht zoete aroma teruggekomen met een hinten van fruit.

Een lichte, iets wat zoete, verfijnde wietlucht die de meerderheid van cannabis liefhebbers uiterst kan waarderen.

Effect van de Northern Light x Big Bud Autoflower wiet

We draaien er niet omheen, je ervaart een snoeihard stoned effect die het lichaam sterk verdoofd. Na een bepaalde tijd is er ook een cerebrale high te ervaren dat euforie sterk na voren brengt.

Een gevoel van blijdschap gepaard met een sterk relax gevoel op het lichaam dat al snel in een couch-lock kan veranderen. Dit is ook niet raar wanneer je een vrijwel pure indica wietsoort consumeert.

Afhankelijk van je tolerantie ervaren velen dat ze slaperig worden na verloop van tijd. Tussendoor zal de drang naar snacks toenemen en het is dan ook een aanrader om deze bij de hand te hebben.

Deze wietsoort kun je het best bewaren voor de nachtelijke uren.

Medicinaal potentieel van de Northern Light x Big Bud Autoflower wiet

De psychoactieve werking heeft een verdovend effect op het lichaam waardoor dit goed zou werken voor vrijwel alle vormen van fysieke pijn (chronische pijn, spier en gewrichtspijn, fibromyalgie).

Dit gepaard met cerebrale high zou het ook kunnen helpen bij bijvoorbeeld hoofdpijn, maar ook angst, stress en depressie.

De wiet is tevens slaap stimulerend en zou helpen om men met slaapproblemen beter en langer te laten slapen. Men beschrijft de NL x BB dan ook als een “slaapwiet”.

Daarnaast heeft deze wiet er handje aan de eetlust aan te wakkeren. Handig voor degenen die moeite heeft zijn dagelijkse calorieën binnen te krijgen.

Medicinaal # Effect #
Insomnia 10 Slaperig 10
Pijn 10 Verdoofd 10
Stress 8 Relax 8
Eetlust 8 Euforisch 8
Depressie 6 Vrolijk 8

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Veelgestelde vragen over de Northern Light x Big Bud Autoflower zaden

Zijn deze autoflower zaden geschikt voor beginners?

Ja, dit is een van de makkelijkst te kweken wietsoorten. Deze wietplant vereist weinig onderhoud, bloeit automatisch en presteert goed in zowel vochtige- als droge omgevingen. Ook met minder kennis van kweken kun je met deze wietzaden goed uit de voeten.

Zijn deze wietzaadjes ook geschikt voor ervaren kwekers?

Doordat deze wietplant zo makkelijk te kweken is kan een ervaren kweker met weinig inspanning nog meer oogsten. Het potentieel van deze wietplant is hoog.

Waarom kiezen voor autoflower zaden?

Je hebt geen problemen meer met verduisteren en kweekt wiet binnen een tijdsbestek van 12 weken. Zo is de kans op toprot een stuk minder en verzeker je jezelf iedere zomer van een goede opbrengst.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram