Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

OG Kush Autoflower Zaden

Available Options

1 zaadje 6,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 17,85. Save 14.4%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 34,75.Huidige prijs is: € 24,75. Save 28.8%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 69,50.Huidige prijs is: € 39,50. Save 43.2%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Makkelijk een krachtpatser kweken? OG Kush, dé plant met echte spierballen!

Komende zomer een jaarvoorraad sterke wiet kweken doe je met de OG Kush Autoflower.

Van zaadje tot oogst is ze klaar binnen 12 weken, met deze autoflower zaden kun je tot wel 3x oogsten binnen één zomerperiode. Aan het eind houd je een jaarvoorraad glinsterende wiet over die gigantisch sterk is. De verdovende eigenschap maakt haar zeer geliefd onder de medicinale gebruikers.

Ben jij een beginner die graag buiten wilt kweken? Dan is dit de ideale keus!

Voordelen van de OG Kush Autoflower wietzaden

  • Kweek een jaarvoorraad met 5 gedoogde plantjes
  • Verhoogde kans op een succesvolle oogst
  • Sterk verdovend en hoog in THC
  • Geschikt voor buitenteelt
  • Gefeminiseerd & Autoflower

Extra informatie

Genetica

Chemdawg x Hindu Kush x Ruderalis

THC

CBD

Sativa/Indica

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , , , , ,

Medicinaal

, , , , , , , , , , , , , ,

Smaak

, , , ,

Wat zijn OG Kush Autoflower Zaden

Hoe kweek je snel, makkelijk en met weinig onderhoud fantastische wiet? Met de OG Kush Autoflower natuurlijk! Deze wietzaadjes hebben namelijk een autoflowering eigenschap waardoor ze automatisch bloeien. Het voordeel hiervan is dat je altijd binnen 11 á 12 weken kunt oogsten zonder problemen te hebben met verduisteren. Super handig voor de beginner, maar ook professionals kiezen voor autoflowers omdat de resultaten prachtig zijn.

Het THC-gehalte is uiteenlopend van 19 - 26% en spant dus de kroon. Deze autoflower valt in de categorie 'zware jongens' en heeft dus echt knock-out power. Je kunt een intense cerebraal effect verwachten dat omslaat in een krachtige lichamelijke verdoving. Vaak resulteert dit in een stevige couch-lock dat de stap na dromenland zetten wel erg verlijkdelijk maakt. Men beschouwt deze wiet dan ook als erg potente slaapwiet.

De power van deze wiet komt ook terug in de smaak. De smaak van de OG Kush is niet bepaald subtiel en schort de keel stevig op.  Als je moet hoesten, dan ben je zeker niet de enige. Je kunt een sterke aardse basis proeven met ondertonen van hout, dennen, kruiden en een lichte hint van citrus.

Medicinaal staat deze wietsoort hoog aangeschreven en is enorm populair onder cannabis patiënten. Met name bij chronische pijnen ziet men baat, dit is ook logisch vanwege het immens sterke verdovende effect. Daarnaast zou deze wiet baat brengen bij zaken als: stress, depressie, angst en insomnia (slapeloosheid).

Ga direct aan de slag en bestel de OG Kush autoflower zaden bij Hy-Seeds!

OG Kush Autoflower Zaden Kweken

Makkelijker kweken dat met een autoflower als deze bestaat niet. Deze plant vereist weinig onderhoud, je zult natuurlijk wel nog altijd water moeten geven wanneer nodig. Maar als je haar zet op een zonnige plek, in de volle grond gaat ze zo goed als 'op automatische-piloot'.

Bij deze plant ben je dus niet afhankelijk van het aantal dagelijkse lichturen en zal altijd gaan bloeien, vrijwel alles gaat vanzelf. Daarnaast verkleint de super snelle kweekcyclus de kans op toprot en dat is erg handig.

Wanneer je goed plant, dan kun je tot wel 3x binnen één zomerperiode oogsten. Zo kweek je makkelijk een jaarvoorraad met slechts 5 gedoogde plantjes, en je raadt het al dat scheelt een hoop euro's!

Als dit je eerste keer is dat je kweekt zijn dit de ideale wietzaden.

Bloeiperiode OG Kush Autoflower Zaden

Vanwege de autoflowering eigenschap staat de bloeiperiode vast op 8 - 9 weken, dit is ongeacht of je haar binnen of buiten kweekt. Tel hier een 2 tot 4-tal weken groei bij op en je kunt verwachten dat je deze wietplant oogst binnen 10 á 12 weken (zaadje tot oogst).

Kies je ervoor buiten te kweken zal je tussen Mei en Augustus kunnen oogsten, dit is afhankelijk van wanneer je start met kweken.

OG Kush Autoflower Zaden binnen kweken

Wanneer je indoor moeilijk wegkomt met de hoogte dan is de OG Kush Autoflower een goede keus, deze wordt namelijk niet hoger dan  60 - 90 centimer. Wil je een oogst krijgen van degelijk formaat dan is het belangrijk dat deze wietplant per dag tussen de 16 tot 18 lichturen krijgt. Door de compacte structuur is het kweken in een Sea of Green opstelling geen probleem.

Prachtige buds kweken? Zorg ervoor dat de luchtvochtigheid niet te hoog wordt. Deze plant presteert goed bij enige droogte en een vrij warme temperatuur. Met een boven gemiddelde geursterkte doe je er overigens goed aan maatregelen te nemen om geuroverlast te voorkomen.

Conclusie: deze wietplant is een super oplossing wanneer je wilt kweken bij beperkte ruimte, zowel in hoogte als in oppervlakte.

OG Kush Autoflower Zaden opbrengst binnenteelt

Je kunt een opbrengst verwachten tussen de 400 - 500 gram/m2. Om het maximale resultaten te behalen zou het toepassen van low stress trainingstechnieken daar zeker bij kunnen helpen.

Wat je zeker niet moet doen is het toepassen van high stress trainingstechnieken. Bij autoflowers wordt de groeifase hierdoor te ernstig verstoord wat leidt tot ondermaatse ontwikkeling.

OG Kush Autoflower Zaden buiten kweken

Net als iedere andere autoflower is ook de OG Kush Autoflower super geschikt voor outdoor growing. Zo kun je tot wel 3x in één zomer oogsten en dit is mogelijk door de super snelle groeicyclus van 10 - 12 weken. Met een verhoogde weerbaarheid tegen schimmel is de kans op toprot minimaal. Pakt de zomer minder uit dan verwacht, heb je nog altijd een goede kans een super oogst te behalen.

Kweek je buiten kan deze wietplant een hoogtes behalen tussen de 60 - 100 centimeter. Om de volledige potentie van deze wietplant te benutten kweek je haar het beste in de volle grond of in een extra grote pot. Het allerbelangrijkst is dat ze genoeg zonuren krijgen. Autoflowers als deze hebben extra veel zonuren nodig voor een goede ontwikkeling, ofwel: hoe meer zonuren, hoe beter.

Discreet kweken is eveneens mogelijk door de lage groei. Deze wietplant zal niet snel over de gemiddelde schutting heen groeien en blijft lekker uit het zicht. Vanwege het kleine formaat is de geurafgifte een stuk minder en de kans op overlast kleiner dan normaal. Een minder sterke geur is alleen tijdens de groei, wanneer je de toppen hebt gedroogd komt de heerlijke penetrante geur weer goed tot zijn recht.

Let op, start pas met de buitenkweek wanneer er geen nachtvorst meer is, velen kiezen ervoor deze autoflower pas buiten te zetten na 15 mei. Nachtvorst is namelijk dodelijk voor jonge autoflowers.

Conclusie: uitstekende keus voor buitenteelt, de kans op een succesvolle oogst is groter bij autoflowers dan normale soorten.

OG Kush Autoflower Zaden opbrengst buitenkweek

Wanneer je deze wietzaadjes buiten kweekt kun je een opbrengst verwachten tussen de 35 – 125 gram per plant. De regel is: hoe meer zonuren, hoe hoger de opbrengst.

De opbrengst kun je maximaliseren door low stress training technieken te gebruiken. Het wordt streng afgeraden high stress methoden toe te passen, dit belemmert de groei van een autoflower aanzienlijk.

Smaak van de OG Kush Autoflower wiet

Houd water bij de hand, want een ding is zeker. De rook van de OG Kush is dik, scherp en aards en zal je keel flink doen schorren. Een aardste basis dat gepaard gaat met hinten van hout en dennen slaan in als een bom. Ben je een echte fijnproever? Dan kun je misschien wel hinten van citrus en kruiden proeven.

Één ding is zeker, de scherpe smaak is niet weggelegd voor de onervaren rokers.

Geur van de OG Kush Autoflower wiet

Een van de meest frisse, maar ook erg penetrante geur die er bestaat. Je kunt een aangename mix van hout, dennen, aarde en citrus herkennen.

Effect van de OG Kush Autoflower wiet

Een immens sterk euforisch gevoel en een diepe cerebrale high, dat is wat je van de OG Kush wiet kunt verwachten. Dit is ook niet gek, want het THC-gehalte van deze wiet steekt ver uit boven de standaard wietsoorten. Na enige tijd zul je voelen dat het lichaam langzaam aan volledig verdoofd raakt.

Ultieme ontspanning en rust volgt wat het wel erg aantrekkelijk maakt om te gaan slapen. Het effect resulteert vrijwel altijd in een couch-lock ben je er dan ook van bewust dat je deze wiet het best kunt bewaren voor de avonduren. Velen zien deze wiet als nummer één beste slaapwiet op de huidige markt.

Medicinaal potentieel van de OG Kush Autoflower wiet

Door het immens verdovende effect kan het ook niet anders dat velen aangeven baat te hebben om chronische pijn te bestrijden. Maar dat is niet het enige, vrijwel alle vormen van lichamelijke pijn zouden kunnen worden verlicht door de OG Kush. Denk vooral aan pijnen als: gewrichtspijn, ontstekingspijn, rugpijn, maar ook artritis.

Vanwege het rustgevend effect zou het ook baat geven bij: stress, depressie, onrust en insomnia (slapeloosheid). De OG Kush staat bekend om zijn knock-out power, je ligt zo comfortabel dat je geen greintje zin hebt om te bewegen. Hierdoor is de stap naar dromenland ook makkelijk gezet. Velen zweren dan ook erbij dat dit één van de beste soorten is dat ingezet wordt als "slaapwiet".

Medicinaal # Effect #
Pijn 10 Verdoofd 10
Slapeloosheid 10 Slaperig 10
Stress 8 Euforisch 8
Onrust 8 Relax 8
Depressie 8 Ontspannen 8

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram