Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Santa Maria Wiet Autoflower Zaden

Available Options

1 zaadje 6,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 17,85. Save 14.4%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 34,75.Huidige prijs is: € 24,75. Save 28.8%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 69,50.Huidige prijs is: € 39,50. Save 43.2%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Een soort zonder omkijken? Makkelijker kweken bestaat niet!

De automatische en super snelle groeicyclus maakt dit de ideale buitenplant. De kans op toprot is nihil en je bent in staat tot wel 3x binnen één zomer te oogsten.

Minimale onderhoud en je kweekt haar al binnen 11-12 weken (zaadje tot oogst).

Bij jij een beginneling of een luie kweker? Dit is de beste keus!

Voordelen van de Santa Maria autoflower wietzaden

  • Een jaar voorraad wiet met 5 gedoogde plantjes
  • Ook met een slechte zomer een goede oogst
  • Ideaal voor de buitenkweek
  • Euforische en relaxte high
  • Heerlijke slaapwiet
  • Gefeminiseerd & Autoflower

Extra informatie

Genetica

Mexican Haze x Silver Pearl x Ruderalis

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , , , , , , ,

Medicinaal

, , , , , , , , ,

Smaak

, , , ,

Wat zijn Santa Maria Autoflower Zaden

Super snel en makkelijk wiet kweken? Dat doe je met de Santa Maria Autoflower! Door de Santa Maria te kruisen met een ijzersterke ruderalis is deze wietsoort in staat automatisch te bloeien. Nooit meer problemen met verduisteren en dus erg onderhoudsvriendelijk.

Met een THC-gehalte van 13 - 16% heeft deze cannabis niet bepaald ‘knock-out’-power. Dit soort is om heerlijk te relaxen, niet iedereen staat te wachten op een snoeihard stoned effect. Dit is dan een heerlijke daily-smoker die vaak goed aansluit bij de dagelijkse gang van zaken.

Voor autoflower begrippen presteert deze cannabis uiterst goed, zo kun je een opbrengst verwachten tussen de 35 - 125 gram per plant. Dit gepaard met de extra hoge schimmelresistentie maken dit de ideale buitenteelt wietzaden.

Deze wiet is super om te ontspannen en even je gedachten te laten gaan. Op de donkere dagen tovert ze dan ook snel een lach op je gezicht en helpt het motivatie te vinden. Schijnbaar is het zelfs zo dat het ook een boost kan geven aan je libido en ga je al snel een extra spannende nacht tegemoet.

De smaakvolle hinten van frisse citrus en bloemen komen bijeen. Dit gepaard met een aardachtige basis zorgt voor een heerlijke authentieke ervaring. Medicinaal zou deze cannabis kunnen helpen bij: stress, angst, depressie, insomnia, eetlust en libido.

Start vandaag met kweken en bestel deze kwalitatieve wietzaadjes vandaag bij Hy-Seeds!

Santa Maria Autoflower Zaden kweken

Het kweken van een autoflower is super makkelijk. Deze wietplant is bijna onderhoudsvrij, je zult wel nog altijd water te geven wanneer dat nodig is. Door de snelle kweekcyclus en automatische bloei verklein je de kans op toprot en heb je nooit meer problemen met verduisteren.

Het is zelfs mogelijk tot wel 3x deze wiet buiten te oogsten tijdens de zomerperiode, zo houd je makkelijk een jaarvoorraad over en dat scheelt een hoop euro’s!

Dit zijn de ideale buitenteelt wietzaden waarmee de first-time kweker ook goed uit de voeten kan!

Bloeiperiode Santa Maria Autoflower Zaden

Door de automatische bloei hebben deze autoflower zaden zowel indoor als outdoor een vaste bloeiperiode van 8 - 9 weken. Van zaadje tot oogst ben je ongeveer 10 - 12 weken kwijt.

Wil je haar outdoor kweken dan kun je oogsten tussen Mei en Augustus afhankelijk van wanneer je start met de kweek.

Santa Maria Autoflower Zaden binnen kweken

Kies je ervoor deze wietzaden binnen te kweken kun je een hoogte verwachten van 40 - 70 centimeter. Vanwege de lage groei zijn autoflowers over het algemeen een goede keus wanneer de indoor hoogte erg beperkt is. Voor een goede ontwikkeling heeft deze wietplant dagelijks tussen de 16 - 18 lichturen nodig. De structuur is vrij compact en het kweken in een Sea of Green opstelling is dus goed mogelijk.

Het best kweek je haar in een warme omgeving met een constante temperatuur en een vrij hoge luchtvochtigheid. De geursterkte is minder dan de gemiddelde wietplant, maar in een afgesloten ruimte zullen er gepaste maatregelen genomen moeten worden om overlast tegen te gaan.

Conclusie: deze wietplant heeft weinig onderhoud nodig en is super geschikt wanneer de hoogte van de ruimte zeer beperkt is.

Santa Maria Autoflower Zaden opbrengst binnenteelt

Bij indoor kweek kun je een opbrengst verwachten van 400 - 500 gram/m2. De opbrengst kun je maximaliseren door low stress trainingstechnieken toe te passen.

Het toepassen van high stress training wordt sterk afgeraden. De beperkte groeifase van een autoflower wordt hierdoor verstoort en leidt tot een ondermaatse ontwikkeling.

Santa Maria Autoflower Zaden buiten kweken

Wist je dat je deze autoflower tot wel 3 keer kan oogsten binnen de zomer? De totale groeicyclus is slechts 10 - 12 weken waardoor je vaker kunt oogsten. Dit gepaard met een hoge schimmelresistentie maakt de kans op toprot erg klein. Je verzekert jezelf hierdoor van een prima oogst, ook wanneer de zomer minder uitpakt dan verwacht.

Outdoor behaalt deze wietsoort een hoogte van 60 - 120 centimeter. Om een zo'n groot mogelijk autoflower te kweken zal je haar in de volle grond moeten kweken of in een grote pot. Het enige dat nodig is voor een succesvolle kweek is een plek waar veel zonuren zijn, kort gezegd: hoe meer zonuren, hoe beter.

Vanwege de lage groei kweek je een autoflower veel makkelijker discreet. Ze zal niet snel over de gemiddelde schutting heen groeien en blijft beter uit het zicht. Een ander voordeel van deze laag groei is dat de geurafgifte een stuk minder is, het is immers een kleiner formaat plant. De gedroogde toppen ruiken overigens prima!

Belangrijk is dat je pas start met de buitenkweek wanneer er geen nachtvorst meer is, dit is namelijk dodelijk voor een jonge autoflower.

Conclusie: dit is de ideale buitenteelt plant voor zowel de beginner als gevorderde kweker. De kans op een succesvolle oogst is vele malen groter, ook wanneer de zomer slechter uitpakt dan verwacht.

Santa Maria Autoflower Zaden opbrengst buitenkweek

Wanneer je deze wietzaadjes buiten kweekt kun je een opbrengst verwachten tussen de 35 - 125 gram per plant. De regel is: hoe meer zonuren, hoe hoger de opbrengst. De opbrengst kun je maximaliseren door low stress training technieken te gebruiken.

Het wordt streng afgeraden high stress methoden toe te passen, dit belemmert de groei van een autoflower aanzienlijk.

Smaak van de Santa Maria Autoflower wiet

De smaak komt zo goed als overeen met de geur, maar er is een verschil. De aroma’s zijn op de tong een stuk intenser. Je kunt een frisse citrussmaak verwachten met een rijkelijke bloemen aroma die bestaat uit lavendel en lichtelijk uit thyme. Dit gepaard met een authentieke aardachtige basis resulteert in een uiterst smaakvolle wietsoort.

Geur van de Santa Maria Autoflower wiet

De eerste indruk is een aanhoudende fruitige geur. Wacht je even zul je meerdere zoete aroma’s kunnen ruiken die doen denken aan de zachte geur van bloemen. Als laatst komt er een zure citrus geur vrij die bekend is bij menig sativa.

Deze geursensatie valt binnen de oldschool generatie en is simpel gezegd heerlijk!

Effect van de Santa Maria Autoflower wiet

Bij de eerste trek is een warm gevoel merkbaar dat langzaam maar zeker onder de huid kruipt. Je ervaart een creatieve boost en mentaal zal je beter betrokken raken. Dit resulteert in een overal beter zelfbeeld. Je komt in een vrolijke ‘feeling-good’ bui terecht.

Opvolgend ervaar je een immense explosie van energie. Je voelt je gemotiveerd en kan als ware de hele wereld aan. Na verloop van tijd zal dit langzaam en geleidelijk afnemen waarop de rust in geest en lichaam wederkeert. Dit zorgt voor een ontspanning/verdoving van het lichaam en geeft een boost aan het libido.

Vanwege het oppeppende, maar tegelijkertijd ook kalmerende effect is dit een heerlijke daily smoker. Mocht je vroeg op moeten staan is het misschien minder handig om het direct voor het slapen gaan te roken, het duurt namelijk even eer het rustgevende werking op gang komt.

Medicinaal potentieel Santa Maria Autoflower wiet

Het effect is veelzijdig en zou dan ook ingezet kunnen worden voor een groot aantal medicinale toepassingen op zowel mentaal- als fysiek vlak.

Wanneer je worstelt met een depressie of minder goed in je vel zit zou het oppeppende en feeling-good effect kunnen helpen verademing te vinden. Je zou in staat zijn beter te ontstressen en weer vrolijk te kunnen zijn.

Door het ontspannende- en ook wel verdovende effect zou het meerdere vormen van pijn kunnen verlichten, denk ook aan spierpijn bijvoorbeeld. Een ander voordeel van deze werking is dat het zou kunnen helpen om slaapproblemen aan te pakken.

En als laatst kan het een stimulans zijn voor het libido wanneer de zin in seks op een laag pitje staat. Dit gepaard met een enorme honger kan dit zorgen voor een extra gezellige avond op de bank.

Medicinaal # Effect #
Depressie 10 Blijdschap 10
Stress 8 Oppeppend 10
Libido 8 Ontspanning 8
Pijn 6 Creatief 6
Insomnia 6 Verdoofd 6

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram