Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

THC
CBD
Sativa/Indica
Oogstmaand
Bloeiperiode
Hoogte binnen
Hoogte buiten
Opbrengts binnen
Opbrengst buiten
Schimmelresistentie
Moeilijkheidsgraad
Effect
Medicinaal
Smaak
THC
CBD
Sativa/Indica
Oogstmaand
Bloeiperiode
Hoogte binnen
Hoogte buiten
Opbrengts binnen
Opbrengst buiten
Schimmelresistentie
Moeilijkheidsgraad
Effect
Medicinaal
Smaak

Big Autoflower Zaden

Big Autoflower zaden

Direct autoflower zaden kopen? Kies de Big Autoflower!

Een grotere autoflower produceert meer wiet! Oogst makkelijk één jaarvoorraad van slechts 5 gedoogde plantjes. Met de Big Autoflower ervaar je alle voordelen van een autoflower met nog meer opbrengst. Wist je dat je met deze autoflower zaden tot wel 30% meer opbrengst kunt realiseren?

Top kwaliteit autoflower zaden kopen doe je bij Hy-Seeds. De beste zaden produceren de beste wiet!

Waarom autoflower zaden kopen bij Hy-Seeds?

✔ Gratis Zending & Direct verwerkt
✔ Betere genetica = betere wiet
✔ 100% Ontkiemgarantie
✔ Lage prijs

Toont alle 8 resultaten

Wat is een big autoflower?

Deze autoflower heeft een groeifase die met één week is verlengt. Waar de standaard autoflower een groeifase heeft van 4-5 weken, heeft de big autoflower een groeifase van 5-6 weken. Het voordeel hiervan is dat autoflowers als deze groter worden met nog meer opbrengst als gevolg. Big Autoflowers worden ook wel autoflower zaden met hoge opbrengst genoemd of XXL autoflower zaden.

Waarom een big autoflower kweken?

Heel simpel, meer opbrengst. De groeifase is één week langer waardoor de plant een stuk groter zal worden. Een grotere wietplant absorbeert meer licht en produceert nog meer wiet toppen. Je wietplant zal dus iets langer moeten rijpen, maar dit zie je terug in de opbrengst.

Hoge opbrengst autoflower zaden

De opbrengst van een plant is totaal afhankelijk van de omgeving waarin deze wordt gekweekt en de vaardigheden van de kweker. De genetica van de big autoflower stelt deze in staat tot wel 30% meer opbrengst te leveren dan de normale autoflower. Een big autoflower heeft buiten in de volle grond een gemiddelde opbrengst van 30-150 gram/plant waar de normale autoflower slechts 30-100 gram/plant heeft.

Waarom autoflower zaden kopen?

Een autoflower is de meest makkelijke plant om te kweken. Door de automatische bloei verzeker je jezelf ieder seizoen opnieuw van een geslaagde oogst. Je hebt dus nooit meer gedoe met verduisteren. Met deze zaden kweek je makkelijker een XXL autoflower.

Daarnaast zijn ze snel klaar (13-14 weken) en uitermate schimmelbestendig. Autoflowers krijgen dan ook de voorkeur bij buitenkweek. Het is simpelweg neerzetten en geduldig wachten.

De voordelen kweken met een big autoflower

✔Beginnersvriendelijk
✔Korte cyclus = sneller oogsten
✔Hoge schimmel bestendigheid
✔Weinig ruimte nodig, blijven klein
✔Perfect voor buitenteelt
✔ XXL Autoflower kweken

Big Autoflower zaden of Normale Autoflower zaden

Ga je voor opbrengst of wil je liever zo snel mogelijk oogsten? Een normale autoflower is één week sneller klaar maar de oogst is kleiner. Een big autoflower staat één week langer, maar de oogst is groter. Als je het ons vraagt is die ene week het wachten waard!

Geef je de voorkeur om toch sneller te oogsten? Bekijk hier de Autoflower Zaden afdeling.

De Beste Autoflower zaden kopen

Wil je de hoge opbrengst van een Big Autoflower die ook nog eens super snel klaar is? Of heb je simpelweg geen idee wat de beste keuze is? Kies dan voor de Sunny Vains Autoflower Zaden, deze autoflower is de beste uit ons assortiment

✔Super weerbaarheid tegen plagen en schimmels
✔Groeit onder de meest barre omstandigheden
✔Brede groei voor maximale licht absorptie
✔Hoogst mogelijke opbrengst autoflower
✔Weinig onderhoud

Hoe een Big Autoflower kweken?

Om een autoflower de kweken hoef je weinig te doen. Op een zonnige plek neerzetten en het gaat vanzelf. Maar een mega opbrengst kweek je alleen als de volgende zaken op orde zijn.

Kweek een Big Autoflower in een grote pot of volle grond

De wortels zijn de fundering van iedere plant. De regel is: hoe groter de pot, hoe groter de plant. Ga voor maximale opbrengst en kweek de big autoflower in een grote pot (60L of groter). Heb je de mogelijkheid om te kweken in de volle grond? Dan is dit de beste optie!

Hoeveel uren licht voor een autoflower

In principe bloeit een autoflower automatisch ongeacht het aantal lichturen. In praktijk zien we dat een autoflower minimaal 10-12 uur direct zonlicht nodig heeft wilt deze zich ontwikkelen tot een aardig formaat.

Optimaal kweek je een big autoflower bij 12-18 uur licht. Kweek je buiten? Zet haar op een plek waar de zon het langst schijnt (meest zuidelijke punt van je tuin).

Voeding voor je autoflower

Een autoflower heeft minder voeding nodig dan de standaard wietplant. In de volle grond zal een autoflower niet snel extra voeding nodig hebben. Het belangrijkste is om altijd de plant te lezen en pas bijvoeden wanneer dit nodig is.

Welke kweektechnieken voor autoflowers

Maak gebruik van Low Stress Technieken. De groeiperiode van de autoflower is beperkt en je wilt voorkomen dat deze wordt verhindert. Voor je het weet ben je mini plantjes aan het kweken en daar staat niemand op te wachten. Gepaste Low Stress technieken zijn: scroggen en buigen. Met deze methoden kun je veilig autoflowers kweken.

*Let op: High stress technieken worden afgeraden. Dit zijn technieken waarbij wordt gesnoeid denk aan: toppen, lollipoppen, fimmen, ontbladeren etc. Deze methoden zijn te stressvol en zal de groei doen stagneren of zelfs stoppen.

Wanneer big autoflower buiten zetten

Met name autoflowers kunnen slecht tegen vorst. Zet ze daarom pas na ijsheiligen (15 mei) buiten. Na deze dag is er geen nachtvorst meer en kunnen je wietplantjes veilig naar buiten.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram