Direct WhatsApp contact
Big Amnesia Autoflower Wietplant
  • Big Amnesia Autoflower Wietplant

Big Amnesia Haze Autoflower Zaden

Maximale opbrengst van 5 plantjes? Dit is de seizoenstopper!

Kleine autoflowers zijn verleden tijd! Iedereen wilt toch van zijn 5 gedoogde plantjes de maximale opbrengst? Nu is het mogelijk opbrengsten te halen van 200 gram per plant of zelfs meer.

Het verschil? Aan de genetica van de big autoflower is lichtelijk gesleuteld, de plant wordt groter en produceert dus meer toppen.

Nog meer oogsten dit seizoen met deze big autoflower!

Voordelen van de Big Amnesia Autoflower wietzaden

  • Genoeg wiet oogsten voor het hele jaar
  • Sterkste THC autoflower wietzaden
  • Heerlijke citrus smaak en geur
  • Perfect voor buitenkweek
  • Gefeminiseerd & Autoflower
€ 7,95 Incl. BTW

Maak een keuze:

Aantal Prijs per zaadje Totaal
1 zaadje € 7,95 € 7,95
3 zaadjes € 6,95 € 20,85 Save 13%
5 zaadjes € 5,95 € 29,75 Save 25%
Aantal

Betaal veilig en gemakkelijk:
iDeal Sofort bank transfer Bitcoin Giropay bankcontact cash

Ontkiem- en levergarantie
Gratis zending en direct leverbaar
Vóór 15:00 besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

Wat zijn Big Amnesia Haze Autoflower Zaden

De Amnesia Haze, overal ter wereld terug te vinden in iedere coffeeshop of socialclub. Deze gouden oude soort sleept al sinds 2004 cannabis cups awards in de wacht (Cannabis Cup 2004) en tot heden zijn er al tal van awards bijgekomen. De verwachting is dan ook dat deze strain nog veel meer awards binnen zal slepen.

De beste wietsoorten zijn “oude wietsoorten”, waarom vraag je je af? Dit komt doordat deze soorten veel langer genetische ontwikkeling zijn ondergaan waardoor ze een stuk stabieler zijn en zo de opbrengst ook hoger is.

De Amnesia is één van de weinige soorten die direct afkomstig is van landraces. Dit zijn de eerste wietsoorten die zijn ontstaan door wildgroei. Hierdoor is de high uiterst zuiver en slaat pijlsnel in. Het Amnesia Haze effect is dan ook uniek en dit is de reden waarom zij zo populair is geworden. 

Door de juiste hoeveelheid ruderalis genetica toe te voegen heeft de Amnesia Haze een autoflowering kwaliteit gekregen. De korte cyclus en automatisch bloei maken dit de ideale buitenteelt wietzaden. 

Wist je dat een “big-autoflower” tot wel 30% meer opbrengst per plant kan opleveren dan andere autofower soorten? Met deze wietplant til je je autoflower records naar een nieuw niveau.

Bestel vandaag nog de Big Amnesia Autoflower Zaden.

Big Amnesia Haze Autoflower Zaden kweken

Het maximale halen van je 5 gedoogde wietplantjes? Dan kies je voor een big autoflower met een hoge opbrengst. De Big Amnesia Haze is z’n autoflower waarmee je makkelijk één jaar voorraad cannabis van kan oogsten. Door de autoflowering kwaliteit is ze makkelijk te kweken voor iedereen.

Bloeiperiode Big Amnesia Haze Autoflower Zaden

Of je de deze big autoflower binnen of buitenteelt, de cyclus staat vast. De bloeiperiode is 9 á 10 weken, tel hier 4-5 weken groei bij op en je oogst al binnen 13-15 weken. 

Een slimme kweker kan dus twee keer oogsten in slechts één zomer. Laat die mega opbrengst maar doorkomen!

Big Haze Autoflower Zaden binnen kweken

Sommigen zweren erbij om autoflowers binnen te kweken. Het voordeel hiervan is dat je super snel kunt oogsten en kan kweken met beperkte hoogte, de plant wordt slechts 60 - 90 centimeter hoog. Je kan haar tot wel 18 uur licht per dag geven en staat het liefst in een droge/warme omgeving.

De Amnesia Haze staat bekend om haar penetrante zure geur. Omdat de autoflower variant kleiner wordt dan de gefeminiseerde Amnesia Haze zal dit meevallen, maar toch een dingetje om in het achterhoofd te houden.

Als het jou lukt om haar te kweken bij een lage luchtvochtigheid en hoge temperatuur is de Big Amnesia Haze Autoflower geschikt voor binnenteelt.

Big Amnesia Haze Autoflower Zaden opbrengst binnenteelt

De opbrengst bij binnenkweek schommelt tussen de 300 - 500 gram/m2. Een ervaren kweker kan zelfs autoflowers laten bezwijken onder het eigen gewicht van de keiharde toppen.

Het wordt echter afgeraden om deze wietsoort te toppen, dit stopt tijdelijk de groei en zal leiden tot minder oogst.

Big Amnesia Haze Autoflower Zaden buiten kweken

Deze wietplant komt het best tot haar recht onder een sterke zonder met veel directe zonuren. In het geval van deze autoflower: hoe meer licht, hoe meer gewicht. Zet haar dus op het meest zuidelijke plekje van je tuin neer en de toppen productie gaat door het dak.

Vooral bij een drogere zomer is de Big Amnesia Haze de betere keus. Andere wietsoorten (met name indica’s) hebben namelijk meer moeite met hogere temperaturen. Dit is dan ook dé reden waarom de Big Amnesia Haze Autoflower Spaans favoriet is.

Automatische bloei, een snelle cyclus en hoge schimmelresistentie maakt het de ideale buitenteelt wiet. Geen problemen met verduisteren, minder kans op toprot en super snel oogsten. Wat wil je nog meer?

Het best kan deze autoflower gekweekt worden in een grote pot (>60L) of in de volle grond. Hoe meer ruimte er is voor de wortels, hoe beter de opbrengst zal zijn. In de volle grond zul je ook niet snel overmatig bewateren of bij hoeven te voeden.

Qua hoogte 75-150 centimeter zal deze autoflower niet snel over de schutting groeien. De geur is wel net even iets sterker dan andere autoflowers. Denk altijd even aan de buren en voorkom overlast.

Big Amnesia Haze Zaden opbrengst buitenteelt

Deze krachtpatser scoort het hoogst wanneer het gaat om opbrengst. Flink veel zon, in de volle grond met goede verzorging kan deze autoflower tot wel 200 gram per plant opleveren (dit is erg hoog voor autoflower standaarden).

Nog meer opbrengst? Kies ervoor low stress training technieken toe te passen. Het buigen van de plant in de breedte zorgt ervoor dat ze optimaal lichtenergie kan absorberen.

Smaak van de Big Amnesia Haze Autoflower wiet

Bespaar je liever je keel? De smaak van de Big Amnesia autoflower is zacht en heeft zoetzure citroenachtige ondertonen. Veel cannabis liefhebbers ervaren dit als prettig. De aardse aroma’s hebben een langere nasmaak op de tong, maar is niet ruw in de keel.

Het genot van de aardse zachtheid en citrus ondertonen zullen gegarandeerd een positieve indruk achterlaten.

Geur van de Big Amnesia Haze Autoflower wiet

De geur is doordringend maar erg aangenaam. Als je goed ruikt zijn er frisse en zoete tinten waar te nemen, vergelijkbaar met verse citroenen. De geur is voornamelijk aardachtig maar heeft een zure citrusgeur als ondertoon. Het karakteristieke “Amnesia-geurtje” is goed waarneembaar.

Effect van de Big Amnesia Haze Autoflower wiet

Energiek en oppeppend, dit maakt deze wiet ideaal bij sociale gelegenheden of als daily-smoker. Bij normale consumptie is het voor de meesten nog mogelijk prima te functioneren. Je hebt zin in de dag en zal niet snel vastgeplakt raken aan de bank.

Een sterk euforisch effect dat creativiteit en blijdschap stimuleert, lachkicks zijn dan ook niet uit te sluiten. Het THC-gehalte is hoog waardoor je met minder wiet hetzelfde effect kan ervaren, je doet er dan ook langer mee dan andere soorten.

Het effect slaat ook terug op de geest en kan het “Amnesia-effect” veroorzaken, tijdelijk wordt het kortetermijngeheugen plat gelegd wat een ultieme rust geeft in het hoofd.

Medicinaal potentieel Big Amnesia Haze wiet

Deze wiet zou grote verscheidenheid aan medicinale toepassingen hebben. Het effect slaat met name terug op de geest en hierdoor zouden voornamelijk mentale klachten als: depressie, stress en angst kunnen verminderen. Vaak wordt vreugde, geluk en opgewektheid ervaren.

Bij fysieke klachten als pijn, vermoeidheid en gebrek aan eetlust zou het effect van deze cannabis ook baat brengen.

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Eigenschappen Big Amnesia Haze Autoflower Zaden

Geslacht

♀ Feminized

Genetica

Amnesia Haze x (Big) Ruderalis

Dominantie

60% Sativa / 10% Indica / 30% Ruderalis

THC

Hoog

Oogstmaand

Mei tot augustus (autoflower)

Zaadje tot oogst

13 - 15 weken

Bloei

9 - 10 Weken

Hoogte indoor

60 - 90 cm

Hoogte outdoor

75 - 150 cm

Opbrengst binnen

300 - 500 gram/m2

Opbrengst buiten

50 - 200 gram/plant

Schimmelresistentie

Hoog

Kweek moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Effect

Energiek, euforisch, blijdschap, lacherig

Medicinaal

Stress, depressie, angst, eetlust, slaap

Smaak

Citroen, citrus, aarde, dennenhout

Sea of Green

Geschikt

SCROG

Geschikt

Veel gestelde vragen over de Big Amnesia Haze Autoflower Zaden

Hoelang duurt het kweken van de Big Amnesia Haze Autoflower?

Tussen de 13-15 weken. Deze big autoflower heeft een groeiperiode die verlengt is met één week. Hierdoor is er een groeiperiode van 4-5 weken en een bloeiperiode van 9-10 weken. Deze extra week zorgt ervoor dat de plant groter wordt en tot wel 30% meer opbrengst genereert.

Wat is de gemiddelde opbrengst van de Big Amnesia Haze Autoflower?

De gemiddelde opbrengst per plant is tussen de 50 - 200 gram (buitenkweek). Bij binnenkweek zal dit tussen de 300 - 500 gram/m2 zijn.

Is de Big Amnesia Haze Autoflower een goede wietsoort?

Ja, Amnesia Haze is niet voor niets wereldwijd de meest bekende wietsoort. De opbrengst is namelijk torenhoog en de wiet is van topkwaliteit. Ook komt deze wiet met een uniek “Amnesia-effect”, met name dit heeft voor internationale bekendheid gezorgd.

Big Amnesia autoflower eigenschappen

Geslacht ♀ Feminized autoflower
Bloei 8 weken
Genetica 60% Sativa / 20% Indica / 20% Ruderalis
Dominantie Sativa dominant
Hoogte indoor 80 - 100 cm
Hoogte outdoor 75 - 150 cm
Opbrengst binnen 400-550 gram/m²
Opbrengst buiten 450-600 gram/m²
Schimmelresistentie Hoog
Kweek moeilijkheidsgraad Makkelijk
Effect Blij, oppeppend, energiek, sociaal
Medicinaal positieve werking Stress, depressie, hongerig, pijn
Sea of Green Geschikt
SCROG Geschikt

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Al in winkelwagen
Amnesia Haze Wietplant

Amnesia Haze Zaden

Prijs € 6,95