Direct WhatsApp contact
Big Haze Autoflower Wietplant
  • Big Haze Autoflower Wietplant

Big Haze Autoflower Zaden

Nog meer opbrengst van een autoflower? Verzeker jezelf van een enorme opbrengst!

Wist je dat ze wel tot wel 200 gram/plant opbrengt onder een fel zonnetje? In Spanje zijn zelfs opbrengsten mogelijk tot wel 400 gram/plant.

Geen geklooi meer met verduisteren, neerzetten en laten staan. Haar brede bladerdek zal al het licht omzetten naar dikke vette toppen.

Lekker makkelijk kweken en maximale opbrengst!

Voordelen van de Big Haze autoflower wietzaden

  • Maximale opbrengst met 5 gedoogde plantjes
  • Brede groei voor maximale zon opname
  • Genoeg oogst voor het hele jaar
  • Buiten en binnen te kweken
  • Hoge concentratie THC
  • Gefeminiseerd & Autoflower
€ 7,95 Incl. BTW

Maak een keuze:

Aantal Prijs per zaadje Totaal
1 zaadje € 7,95 € 7,95
3 zaadjes € 6,95 € 20,85 Save 13%
5 zaadjes € 5,95 € 29,75 Save 25%
Aantal

Betaal veilig en gemakkelijk:
iDeal Sofort bank transfer Bitcoin Giropay bankcontact cash

Ontkiem- en levergarantie
Gratis zending en direct leverbaar
Vóór 15:00 besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

Wat zijn Big Haze Autoflower zaden

Haze, de sativa die bekend staat om zijn energieke maar ook creatieve high. In 1960 ontstaan vanuit landraces en heeft een hele Haze-familie teweeg gebracht. In iedere coffeeshop zul je op het menu tal van soorten zien staan waar ‘Haze’ in de naam is verwerkt.

Wiet kweken met een uiterst zuivere high? Dat kan alleen wanneer je kweekt met een directe afstammeling van landraces, het is immers de eerste wiet die ooit ontstaan is. Het effect is uniek en dit komt door de zuiverheid van de genetica.

Door de juiste hoeveelheid ruderalis genetica toe te voegen aan de Original Haze is de Big Haze Autoflower ontstaan. Deze autoflower heeft een verlengde groeiperiode en is hierdoor in staat tot wel 30% meer opbrengst per plant te genereren dan de standaard autoflower soorten. 

Met haar hoge schimmelresistentie en snelle kweekcyclus zijn dit de ideale buitenteelt zaden. Je hebt binnen slechts 12-14 weken een prachtige plant vol met harsrijke buds die tot wel 21% THC produceren.

Met deze autoflower til je de opbrengst per plant naar een nieuw record. Reden genoeg om direct aan de slag te gaan met deze autoflower kanjer!

Big Haze Zaden kweken

Of je haar binnen of buiten kweekt, door de automatische bloei kan iedereen met haar uit de voeten. Neerzetten onder een felle belichting en ze zal je belonen met een flinke berg wiet. 

Ohja, problemen met verduisteren zijn verleden tijd!

Bloeiperiode Big Haze Autoflower

In tegenstelling tot foto periodieke planten heeft de Big Haze een vaste groei- en bloeiperiode. Of je haar binnen of buiten kweekt, ze zal klaar zijn binnen 13 tot 15 weken.

Hierdoor is het mogelijk om binnen één enkele zomer tot wel 2 keer te oogsten.

Big Haze Autoflower Zaden binnen kweken

Iedere wietsoort kun je binnen kweken. Hier kun je de omstandigheden namelijk ideaal maken om de perfecte oogst binnen te halen. Zo is dus ook de Big Haze Autoflower geschikt voor binnenteelt. 

Om een plant van enig formaat te krijgen is het wel van belang om te kweken in grote potten. In een 12 liter pot zal deze plant slechts 30-60 centimeter hoog worden, terwijl in een 60L pot of vol bed een aangename hoogte van 60 tot 100 centimeter gerealiseerd kan worden.

De Big Haze Autoflower kan ook veel meer licht aan, tot wel 18 uur. Hoe meer licht deze plant krijgt, hoe beter ze zal presteren.

Autoflower zijn van nature klein en dit kan een uitkomst bieden bij kweken met beperkte hoogte. De plant heeft een sativa structuur en groeit in de breedte. Hiermee wordt al snel een vol bed gecreëerd met overal toppen. 

Deze Haze kan vocht goed verdragen maar presteert beter in een droge omgeving. De geur is vrij penetrant en dit is ook een punt waarmee je rekening dient te houden.

In de juiste setting kan de Big Haze Autoflower prima binnen gekweekt worden.

Big Haze Autoflower opbrengst binnenteelt

De opbrengst in gram per vierkante meter is verschillend. Een ervaren kweken zal in staat zijn rond de 400-500 gram/m2 te halen. De beginneling tussen de 300-400 gram/m2.

Om de opbrengst te verhogen is het mogelijk om gebruik te maken van Low Stress Trainingsmethoden. Hierbij buig je de plant in optimale houding zodat deze maximaal licht absorbeert.

Let op: high stress training als toppen, lollipoppen en andere snoeimethoden wordt afgeraden. Door de beperkte groeiperiode van een autoflower wil je voorkomen dat de plant ontwikkeling van de plant stil komt te staan.

Big Haze Autoflower zaden buiten kweken

Autoflowers krijgen vaak de voorkeur voor buitenkweek. De automatische bloei en korte cyclus maakt buitenteelt ongelofelijk makkelijk. Doordat je sneller oogst hebben schimmels minder kans zich te ontwikkelen. Ook met de Big Haze Autoflower heb je dus iedere zomer een goede oogst.

Deze plant heeft een sativa structuur en groeit in de breedte. Een brede plant kan beter lichtenergie absorberen. Dit is ook de reden dat de opbrengst van de Big Haze Autoflower hoger ligt dan andere autoflowers.

Met een hoogte van 75 - 150 centimeter zal ze niet snel over de schutting heen groeien. De geur van de toppen is aanwezig, maar omdat het formaat gemiddeld klein zal overlast minder snel ontstaan.

Afhankelijk hoe vroeg je start kan deze plant tussen Mei en Augustus geoogst worden. De totale cyclus duurt 13-15 weken.

Big Haze Autoflower opbrengst buitenkweek

In een grote pot (>60L) of in de volle grond kan de Big Haze 50 - 200 gram per plant opbrengen. Dit is natuurlijk afhankelijk van het weer en kweekomstandigheden.

Voor autoflowers worden high stress trainingen (snoei methoden) afgeraden. Dus ook voor de Big Haze Autoflower. De groeiperiode is bij autoflowers beperkt en deze wil je niet hinderen.

Low stress training is geen enkel probleem, je kan de plant buigen zoveel als je wilt om haar in de optimale positie te krijgen.

Smaak van de Big Haze Autoflower wiet

Het smaakprofiel bestaat uit een mix van: citrus, aarde, citroen en dennen. 

In eerste instantie zijn de aardse en dennenachtige tonen te proeven, als je vervolgens even wacht komt de ondertoon van citrus en citroen al snel na voren. Vooral dat laatste is karakteristiek voor de haze en zorgt voor een lach op het gezicht bij iedere liefhebber.

Qua ruwheid in de keel valt deze Big Haze wel mee.

Geur van de Big Haze Autoflower wiet

Een echte haze-achtige geur: zuur, scherp en doordringend. 

Het kleinste topje zal een kamer al snel vullen met aroma’s van de Haze. De geur is kenmerkend en iedereen zal het verschil kunnen vertellen tussen haze en enig ander wietsoort. De typische zure citrus geur is simpelweg niet te missen.

Effect van de Big Haze wiet

Kenmerkend aan de Haze is dat het effect oppeppend en energiek is. Je kunt een geestelijke high verwachten die creativiteit, euforie en blijdschap stimuleert. Deze wiet gaat goed samen met sociale gelegenheden.

Uit ervaring blijkt dat men de voorkeur geeft deze wiet overdag te nuttigen. Je ervaart een high effect en veel minder een stoned/sloom effect.

Het THC-gehalte is hoog, je zult dus weinig nodig hebben om het effect te ervaren. Het is altijd raadzaam rustig aan te doen met sterke wiet soorten als deze. 

Medicinaal potentieel Big Haze Autoflower

Het effect van de Haze is: oppeppend, euforisch, energiek en blijdschap. Al deze aspecten zouden helpen bij stress, depressie en slapeloosheid.

Daarnaast zou het ook helpen bij fysieke klachten als: eetlust en vermoeidheid. Eetlust zou worden aangewakkerd en door het oppeppende effect zou vermoeidheid tegen gegaan worden.

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Eigenschappen Big Haze Autoflower Zaden

Geslacht

♀ Feminized

Genetica

Original Haze x (Big) Ruderalis

Dominantie

60% Sativa / 10% Indica / 30% Ruderalis

THC

Hoog

Oogstmaand

Mei tot augustus (autoflower)

Zaadje tot oogst

13 - 15 weken

Bloei

9 - 10 Weken

Hoogte indoor

60 - 90 cm

Hoogte outdoor

75 - 150 cm

Opbrengst binnen

300 - 500 gram/m2

Opbrengst buiten

50 - 200 gram/plant

Schimmelresistentie

Hoog

Kweek moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Effect

Energiek, euforisch, blijdschap, lacherig

Medicinaal

Stress, depressie, angst, eetlust, slaap

Smaak

Citroen, citrus, aarde, dennenhout

Sea of Green

Geschikt

SCROG

Geschikt

Veelgestelde vragen over Big Haze Autoflower

Wat voor een soort wiet is Haze?

Haze wiet zijn cannabis soorten met een hoge tot pure sativa dominantie. Ze staan bekend om het oppeppende en euforische mentale effect die langdurig aanhoudt.

In tegenstelling tot andere soorten heeft het veel minder effect op het lichaam waardoor je actief kunt blijven gedurende de dag. Haze soorten zijn over het algemeen ook erg hoog in THC en ook dit maakt ze wereldwijd enorm geliefd.

Is Haze hasj of wiet?

Haze wordt in beginsel gekweekt als wiet. Hasj is weer een product dat gemaakt wordt van de Haze-wiet. Haze komt dus terug in beide vormen.

Wat is de beste Haze?

De meest bekende Haze is de Amnesia Haze, deze is wereldwijd geliefd door haar unieke high en hoog THC-gehalte. De beste Haze is degene die het best bij jouw wensen past. Er zijn veel Haze soorten op de markt. 

Erachter komen welke Haze het beste bij jou past? Stuur een berichtje via Whatsapp of E-Mail één van onze master growers helpt je graag.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in