Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Big Blueberry x Amnesia Autoflower Zaden

Available Options

1 zaadje 7,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 23,85.Huidige prijs is: € 20,85. Save 12.6%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 39,75.Huidige prijs is: € 29,75. Save 25.2%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 79,50.Huidige prijs is: € 49,50. Save 37.7%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Ga jij 5 plantjes kweken? Voorzie jezelf van een jaarvoorraad!

Lage opbrengsten en kleine autoflowers zijn verleden tijd. Dit soort is in staat tot wel 175 gram droge wiet te produceren. De slimme kweker gaat voor maximale opbrengst en kan zo het hele jaar vooruit.

Een langere bloeicyclus, maar je bent wel verzekerd van een veel grotere opbrengst voor autoflower-begrippen!

Voordelen van de Blueberry x Amnesia autoflower wietzaden

  • Genoeg oogsten voor een jaarlange voorraad
  • Heerlijke citrus en bosbessen geur en smaak
  • Makkelijk te kweken wietzaden
  • Super voor in de buitenlucht
  • Gefeminiseerd & Autoflower

Extra informatie

Genetica

Blueberry x Amnesia Haze x Big Ruderalis

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , ,

Medicinaal

, , ,

Smaak

, , , , , ,

Wat zijn Big Blueberry x Amnesia Autoflower Zaden

Deze autoflower zaden staan ook wel bekend als “Blue Dream”. De Blue Dream staat op plek nummer 6 van de wietsoorten die wereldwijd het meest worden verkocht. Dat terwijl er meer dan 5000 cannabis soorten beschikbaar zijn.

De verse blueberry smaak, het hoge THC-gehalte van 17-24% en het sterke cerebrale effect heeft deze wiet erg populair gemaakt. Het effect slaat niet alleen aan bij potheads, maar ook bij recreatieve en medicinale gebruikers.

Het medicinaal potentieel van deze strain is hoog, het zou namelijk enorm goed helpen bij (chronische)pijn, angst en depressie. Het oppeppend effect zorgt voor een vrolijke bui dat met name zou helpen bij mentale klachten.

Maar dat is nog niet alles, deze ‘big autoflower’ kan tot wel 30% meer opbrengst leveren in vergelijking met andere autoflowers. Met deze autoflower ben je in staat nieuwe oogst records te zetten.

Reden genoeg om de Big Blueberry x Amnesia Autoflower Zaden vandaag nog te bestellen.

Big Blueberry x Amnesia Haze Autoflower Zaden kweken

Met deze big autoflower oogst je maximaal met je 5 gedoogde wietplantjes. Met slechts één oogst heb je al snel een jaarvoorraad. Maar, door de snelle autoflowering genetica kun je zelfs met één enkele zomer tot wel 2 keer oogsten. Bespaar een hoop geld en grow your own!

Bloeiperiode Big Blueberry x Amnesia Haze Autoflower Zaden

Een autoflower heeft een vaste bloei- en groeiperiode. Ze is dus bij binnen- of buiten kweek altijd even snel klaar. Deze big autoflower heeft een bloeiperiode van 8 - 9 weken, tel daar een groeiperiode van 4-5 weken bij op en je oogst al na 11 - 13 weken. Nog sneller kweken dan dit is haast onmogelijk.

Big Blueberry x Amnesia Haze Autoflower Zaden binnen kweken

Een autoflower is snel klaar en neemt weinig ruimte in beslag. De Blue Dream Autoflower wordt slechts 60 - 90 centimeter hoog, ideaal bij kweken met beperkte hoogte. Deze plant kan tot wel 18 uur ligt aan en je weet wat ze zeggen: meer licht = meer gewicht.

Een brede groei en een haze-achtige structuur, het best kweek je haar in een droge en warme omgeving. Houd je de temperatuur en luchtvochtigheid in orde dan zal ze je uiteindelijke belonen met een flinke berg wiet. De zoete blueberry geur verdoezelt de de penetrante “amnesia-geur”. Je dient wel nog altijd waakzaam te zijn voor geuroverlast.

Kortom: houd je de temperatuur en luchtvochtigheid op orde is de Big Blueberry x Amnesia Haze Autoflower prima in staat om binnen gekweekt te worden.

Big Blueberry x Amnesia Haze Autoflower opbrengst binnenteelt

Afhankelijk van de kweekervaring is een opbrengst van 500 - 600 gram/m2 haalbaar. Voor opbrengstmaximalisatie kun je ervoor kiezen Low Stress Training toe te pakken; met name autoflowers reageren hier enorm goed op. Buig de plant in een positie zodat het bladerdek zoveel mogelijk oppervlakte inneemt, zo kan de plant nog meer lichtenergie absorberen.

Toppen en andere vormen van high stress training wordt afgeraden bij het kweken van autoflowers. Dit leidt tot een groeistop en is finest voor autoflowers.

Big Blueberry x Amnesia Haze Autoflower buiten kweken

Autoflowers krijgen over het algemeen de voorkeur voor buitenkweek. De snelle cyclus, hoge schimmel bestendigheid en het vermogen grote hoeveelheden licht te absorberen maakt het de ideale buiten plant. Je verzekert jezelf ieder jaar van een goede oogst.

Bij een droge en hete zomer zal de Big Blueberry x Amnesia uitermate goed presteren. Kies ervoor om haar op een plekje te zetten waar de zon het langst schijnt. Zo kan haar brede bladerdek goed aan de slag met het aanmaken van harsrijke glinsterende toppen.

In de buitenlucht kan ze tussen de 75 - 150 centimeter worden. Afhankelijk van de hoogte van jouw schutting zal ze over de meesten niet snel heen groeien. Omdat de autoflower vrij klein van formaat wordt de geur minder sterk verspreid en zal geuroverlast minder snel voorkomen.

Big Blueberry x Amnesia Haze Autoflower zaden opbrengst buitenkweek

Afhankelijk van de weersomstandigheden en de kweekvaardigheden van de kweker kan deze wietplant 35 - 150 gram per plant opleveren. Low Stress kweektechnieken kunnen helpen de opbrengst te verhogen.

Pas geen high stress kweektechnieken toe (zoals toppen), de kans is groot dat de plant hierdoor stopt met groei. Autoflowers zijn voor deze technieken er gevoelig

Smaak van de Big Blueberry x Amnesia Haze Autoflower wiet

Een zachte, aardse smaak met ondertonen van druiven, citrus en bloemen. Hierdoor ontstaat een harmonieus evenwicht en komen de kwaliteiten van zowel de Blueberry en de Amnesia Haze evenwichtig na voren.

Zoet, fruitig, zachtheid en een zure toon maken haar een genot voor bijna iedere roker!

Geur van de Big Blueberry x Amnesia Haze Autoflower wiet

Een unieke geur die je niet snel eerder zal hebben ervaren. Je raadt het niet, maar de zoete geur van bosbes is waarneembaar. Een overweldigende fruitige geur die menig roker versteld zal laten staan. Ruik je nog even iets beter zullen je ook citrus ondertonen kunnen ruiken.

Effect van de Big Blueberry x Amnesia Haze Autoflower wiet

Het effect is veelzijdig, hierdoor is het een makkelijke optie voor vrijwel iedere type roker. Door de zuivere genetica is het effect gangbaar voor vrijwel iedereen. Het is ook niet voor niets dat deze wiet wereldwijd verkocht wordt als top-shelf cannabis.

Deze hybride geeft zowel een oppeppend als ontspannen gevoel, dit gaat gepaard met een euforie die niet alleen creativiteit maar ook je energielevels stimuleert. De wietsoort is dus prima voor overdag en sommigen zeggen dat het oppeppende effect een kop koffie kan vervangen.

Super geschikt voor een sociale bijeenkomst waar gezelligheid en feest voorop staat. Het is minder handig om deze wiet te consumeren voor het slapen gaan, dit kan nog wel eens tegenwerkend zijn.

Medicinaal potentieel Big Blueberry x Amnesia Haze Autoflower wiet

Het veelzijdige effect zorgt zou het geschikt maken voor een aantal medische aandoeningen en symptomen. Met name mentale klachten als stress en depressie evenals fysieke beperkingen.

Onder fysieke klachten wordt verstaan: (chronische)pijn, hoofdpijn en sterke vermoeidheid. Het effect van deze wiet is nogal oppeppend en energetisch, dus voor degene die zich uitgeput voelen, overstuur of bezorgd kan het een evt. uitkomst bieden.

Medicinaal # Effect #
Stress 10 Oppeppend 10
Pijn 8 Sociaal 8
Depressie 8 Energiek 8
Vermoeidheid 8 Euforisch 8
Angst 6 Vrolijk 8

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Veelgestelde vragen over de Big Blueberry x Amnesia Haze Autoflower Zaden

Waar is de Big Blueberry x Amnesia Haze Autoflower goed voor?

Dit is een veelzijdige cannabis, dit houdt in dat het voor vrijwel iedere type consument geschikt is. Met name het sterke oppeppende energetische effect maakt haar geschikt voor dagelijks gebruik en zou goed werken tegen mentale klachten als: stress, depressie en vermoeidheid.

Wat voor een kwaliteit is de Big Blueberry x Amnesia Haze Autoflower?

Wereldwijd staat deze wiet in de top 10 meest verkochte wietsoorten op plek 6. Dit is een enorme prestatie wanneer je je bedenkt dat er meer dan 5000 wietsoorten bestaan. De Blue Dream is dan ook een top-shelf wietsoort (topklasse).

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram