Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Big Cheese Autoflower Zaden

Available Options

1 zaadje Oorspronkelijke prijs was: € 7,95.Huidige prijs is: € 6,36. Save 20%
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 16,68. Save 20%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 29,75.Huidige prijs is: € 23,80. Save 20%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 49,50.Huidige prijs is: € 39,60. Save 20%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Is dit het einde van de standaard autoflower? Deze big zaden produceren nog meer wiet!

Met deze heldin behaal je makkelijk een hoge opbrengst. Geen geklooi met verduisteren, ze bloeit automatisch en is binnen 11-13 weken klaar voor de oogst (zaadje tot oogst).

Met deze big autoflower kan zelfs de beginner makkelijk zijn eigen 'stinky' en 'cheesy' wiet kweken.

Een berg vol kaas-geurende wiet? Dan is de Big Cheese Autoflower je favoriet!

Voordelen van de Big Cheese autoflower wietzaden

  • Behaal tot wel 30% meer opbrengst
  • Super geschikt voor buitenkweek
  • Heerlijke kaasgeur en smaak
  • Lekker makkelijk
  • Gefeminiseerd & Autoflower

Extra informatie

Genetica

Skunk #1 x Afghani x Big Ruderalis

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , , , , ,

Medicinaal

, , , , , , , , ,

Smaak

, , , ,

Wat zijn Big Cheese Autoflower Zaden

Door de legendarische Cheese te kruisen met een Big Ruderalis is de Big Cheese Autoflower ontstaan. Kweekgemak is hierdoor sterk bevorderd en met deze autoflower ben je in staat tot wel 30% meer opbrengst te oogsten dan de standaard autoflower. Met slechts 5 gedoogde wietplanten kweek je al makkelijk een jaarvoorraad en dat scheelt een hoop euro’s.

Het vrij hoge THC-percentage tussen de 14 - 18% zorgt ervoor dat zelfs de meest gestreste onder ons weer kalm en chill worden. Lacherigheid en een good-feeling zijn onvermijdelijk met deze strain. Zak lekker onderuit en houdt snacks bij de hand, want de vraag naar munchies zal groeien met de minuut.

De smaak en geur is wat haar speciaal maken, deze is namelijk ‘stinky’ en kaas-achtig. Wereldwijd heeft dit vele cannabisharten veroverd en is hierdoor favoriet in menig coffeeshop. Medicinaal wordt ze veelvoudig ingezet voor stress, pijn en gebrek aan eetlust.

Indoor heeft zij een opbrengst tussen de 400 - 500 gram/m2 en outdoor tot wel 150 gram per plant. Doordat je van zaadje tot oogst klaar bent tussen 11 - 13 weken ben je in staat tot wel 3x te oogsten per zomer. Reden genoeg om deze wietzaadjes vandaag nog te bestellen!

Big Cheese Autoflower Zaden kweken

Vanwege de automatische bloei heb je geen problemen meer met verduisteren, oogst je supersnel en krijgt schimmelvorming geen kans.

Kweken met een autoflower is de makkelijkste manier van cannabis kweken en is uitermate geschikt voor beginners.

Bloeiperiode Big Cheese Autoflower Zaden

De bloeiperiode staat vast op 8-9 weken bij zowel in- als outdoor growing. Je kweekt deze wietplant van zaadje tot oogst binnen 11 - 13 weken.

Big Cheese Autoflower Zaden binnen kweken

Deze autoflower wordt indoor tussen de 60 - 90 centimeter hoog en is de perfecte keuze om te kweken bij beperkte ruimte. De plant structuur is ook compact genoeg waardoor je haar makkelijk kweekt in een Sea of Green opstelling.

Om deze big autoflower tot zijn volle potentie te brengen is het van belang haar dagelijks tussen de 16 - 18 uur licht te geven. Een autoflower als deze kan namelijk veel meer lichtenergie absorberen en dit verhoogt niet alleen de opbrengst, maar ook de kwaliteit van de wiet. Daarnaast haal je het beste resultaat wanneer je kweekt in een warme en vochtige omgeving.

Vanwege de penetrante ‘stinky’ geur wordt het aangeraden gepaste maatregelen te nemen om geuroverlast te voorkomen.

Dit is de ideale plant voor een indoor grow bij beperkte ruimte of wanneer je extra snel wilt oogsten.

Big Cheese Autoflower Zaden opbrengst binnenteelt

Een royale opbrengst van 500 - 600 gram/m2 is voor autoflower begrippen erg hoog. De opbrengst kun je maximaliseren door bijvoorbeeld te kweken in een Sea of Green opstelling of de low stress training technieken toe te passen.

Het toepassen van high stress trainingstechnieken wordt afgeraden, dit stagneert bij autoflowers de groei aanzienlijk.

Big Cheese Autoflower Zaden buiten kweken

Met een hoogte van 80 - 130 centimeter maakt dit een van de betere kandidaten voor een discrete outdoorgrow. Vanwege deze vrij beperkte hoogte is ze beter te verbergen en zal ze niet snel over de schutting heen groeien. De ‘stinky’ geur waar de Cheese om bekend staat is aanwezig, houd hier rekening mee bij het uitzoeken van een geschikte plek.

Voor een succesvolle oogst heeft deze big autoflower zoveel mogelijk directe zonuren nodig. Zoek dus naar een plek beschikbare plek waar de zon het langst schijnt. Zet je haar ook nog in de volle grond of een extra grote pot, dan zal deze wietplant je rijkelijk belonen met een extra hoge opbrengst

Vanwege de snelle cyclus en gemiddeld hoge schimmelresistentie is de kans op toprot klein en dit maakt haar geschikt voor het Nederlandse klimaat. Mocht regen langdurig aanhouden doe je er goed aan haar tijdelijk op een droge plek neer te zetten of een afdak boven de plant te plaatsen.

Een big autoflower als deze zorgt vrijwel altijd voor een goede opbrengst, ook wanneer de zomer minder uitpakt dan verwacht. Dit wilt zeggen dat je met deze wietzaadjes kiest voor een bepaalde ‘zekerheid’ van goede oogst. Met de Big Cheese Autoflower Zaden zit je voor iedere zomer goed gebakken!

Big Cheese Autoflower Zaden opbrengst buitenkweek

Je kunt een royale opbrengst verwachten tussen de 35 - 150 gram per plant. Dit is ongeveer 30% hoger dan de standaard autoflower. Het blijft wel sterk afhankelijk van de weersomstandigheden en de omgeving waar je haar kweekt, maar de potentie is er zeker.

De opbrengst kun je verhogen door te kweken in een extra grote pot of in de volle grond. Daarbij is het zo: hoe meer directe lichturen, hoe beter het resultaat, kies dus de meest zonnige plek uit. Nog meer opbrengst? Kies dan voor het toepassen van low stress training, om de plant zo breed mogelijk te laten groeien.

Let op: het toepassen van high stress training wordt sterk afgeraden, dit stagneert de groei aanzienlijk en zal leiden tot een onderontwikkelde plantengroei.

Smaak van de Big Cheese Autoflower wiet

Op de tong is de welbekende ‘kaassmaak’ te proeven. Geef je het even de tijd zal de smaak zich verder ontwikkelen tot een unieke aroma waarin hinten van noot, crème en cheddar te herkennen zijn. De smaak is nogal complex en om erachter te komen zou je haar zelf moeten kweken.

Een ding is zeker, de kaassmaak is heerlijk!

Geur van de Big Cheese Autoflower wiet

Je zult het bijna niet geloven, maar er is daadwerkelijk een kaas-achtige geur te herkennen. De geur is intens, typerend en ‘stinky’, om het nog wat specifieker te maken is er een duidelijke “Cheddar-Cheese” geur te herkennen.

Wanneer je een aantal verschillende soorten wiet naast elkaar zou leggen kan iedereen met een goedwerkende neus direct vertellen welke soort de Cheese is.

Effect van de Big Cheese Autoflower wiet

Na slechts enkele hijsen zijn de relaxende-effects snel merkbaar. Maar dat is niet alles, deze wiet staat bekend om zijn vrolijke en oppeppende werking wat vaak resulteert in lachbuien en een good-mood. Alleen komt het vaak voor dat je niet meer precies meer weet ‘waarom je nou zo moest lachen’.

Je lichaam raakt verdoofd, de euforie giert door je lijf en het honger gevoel groeit met de minuut. Het is dan ook geen verrassing dat wanneer je chill uitgezakt op de bank ligt, lekker hebt gegeten, je vervolgens heerlijk in slaap kan vallen.

Dit is ook de reden dat je haar het best kan bewaren voor de avonduren, of wanneer je geen taken meer op hebt staan voor de dag.

Medicinaal potentieel Big Cheese Autoflower wiet

Bij stressvolle dagen of juist de behoefte om tot rust te komen kan deze cannabis eventueel een uitkomst bieden. Vanwege het ontspannende effect zou het helpen om klachten als: stress, angst en depressie te kunnen verminderen.

Het verdovend lichamelijke effect zou kunnen helpen pijnen te verlichten. Bij gebrek aan eetlust zou de honger stimulans ervoor kunnen zorgen dat je weer zin krijgt om te eten. Daarbij kan het ook helpen om beter in slaap te komen

Medicinaal # Effect #
Stress 10 Relax 10
Depressie 10 Vrolijk 10
Insomnia 8 Oppeppend 10
Pijn 8 Euforisch 8
Eetlust 8 Slaperig 8

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram