Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Big Jack Widow Autoflower Zaden

Available Options

1 zaadje Oorspronkelijke prijs was: € 7,95.Huidige prijs is: € 6,36. Save 20%
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 16,68. Save 20%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 29,75.Huidige prijs is: € 23,80. Save 20%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 49,50.Huidige prijs is: € 39,60. Save 20%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Opzoek naar de grootste buds? Dit is de zwaargewicht waar je naar opzoek bent!

De groeiperiode van deze autoflower is verlengt. Hierdoor wordt deze wietplant groter en produceert nog meer toppen. Met een hoge bestendigheid tegen schimmels en plagen zijn dit de ideale buiten wietzaden.

Nog hogere opbrengst behalen doe je met de Big Jack Widow autoflower!

Voordelen van de Big Jack Widow Autoflower wietzaden

  • Sterk gewassen tegen schimmels en plagen
  • Perfect om te kweken in de buitenlucht
  • Veel meer wiet van één autoflower
  • Effect op geest en lichaam
  • Makkelijk te kweken
  • Gefeminiseerd & Autoflower

Extra informatie

Genetica

Jack Herer x White Widow x Big Ruderalis

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , , ,

Medicinaal

, , , , , ,

Smaak

, , , , ,

Wat zijn Big Jack Widow Autoflower Zaden

Door de Jack Widow te kruisen met een Big Ruderalis is een wietsoort ontstaan die super makkelijk te kweken is en tot wel 30% meer opbrengst produceert vergeleken met de standaard autoflower.

De Jack Widow Autoflower is een heerlijke ‘wake en bake’ cannabissoort, het effect is namelijk energiek en oppeppend. Sommigen verkiezen deze wiet dan ook boven een kop koffie.

Met deze Big Autoflower ben je instaat tot wel 3 keer te oogsten per zomer. Je houdt een enorme berg kwalitatieve wiet over met een THC-percentage schommelend tussen de 15 - 21%. Door je eigen wiet te kweken kun je dus een hoop geld besparen.

Reden genoeg om vandaag nog te starten met het kweken van de Big Jack Widow Autoflower Zaden!

Big Jack Widow Autoflower Zaden Kweken

Er is niets makkelijker dan het kweken van een autoflower. Zet haar op een plek waar de zon het langst schijnt en geef water wanneer nodig. Je hebt geen gedoe meer met verduisteren en oogsten kan al binnen 11 - 13 weken.

Vanwege de hybride genetica en hoge schimmel bestendigheid vereist deze wietplant weinig onderhoud en zal prima resultaat leveren.

Bloeiperiode Big Jack Widow Autoflower Zaden

De bloeiperiode van deze wietplant is 8 - 9 weken. Vanwege de autoflowering aard geldt dit voor zowel binnen- als buitenkweek. Van zaadje tot oogst is deze wietplant klaar binnen 11 - 13 weken.

Big Jack Widow Autoflower Zaden binnen kweken

Als je ervoor kiest deze big autoflower binnen te kweken is het belangrijk dat ze 12 - 18 directe lichturen krijgt. Een autoflower kan meer energie absorberen en heeft dit ook nodig om flinke toppen aan te maken.

Indoor kan deze plant een hoogte van 70 - 110 centimeter halen. Hierdoor is kweken met beperkte hoogte mogelijk. Daarnaast wordt de plant niet al te breed wat haar geschikt maakt voor bijvoorbeeld een SOG-opstelling.

De geur van deze plant is iets sterker dan normaal, houdt hier rekening mee en voorkom geuroverlast ten alle tijden.

Kortom: deze wietplant kun je prima binnen kweken en is geschikt voor een SOG-opstelling.

Big Jack Widow Autoflower Zaden opbrengst binnenteelt

Je kunt een opbrengst verwachten tussen de 500 - 600 gram/m2. De opbrengst kun je stimuleren door te kweken in een Sea Of Green opstelling of om low stress training technieken toe te passen.

Voorkom het gebruik van high stress trainingstechnieken, dit zijn alle technieken waarbij wordt gesnoeid. Dit stagneert de groei van een autoflower namelijk aanzienlijk.

Big Jack Widow Autoflower Zaden buitenkweek

Ga je voor maximale opbrengst per plant? Kweek de Big Jack Widow Autoflower dan in de buitenlucht, bij voorkeur in de volle grond. Zo is de plant voorzien van vrijwel alle benodigde voedingsstoffen en kan het wortelstelsel zich eindeloos ontwikkelen.

Je kan deze wietplant in vochtige- als droge omgevingen kweken. Door de hoge resistentie tegen schimmels, plagen, insecten en meeldauw zijn dit de ideale buitenteelt wietzaden.

Vanwege deze resistentie is de kans dat je problemen ervaart tijdens het kweken vele malen kleiner. Deze wietsoort heeft dan ook weinig onderhoud nodig en dit maakt het geschikt voor beginnende kwekers.

In de buitenlucht kan ze tussen de 90 - 150 centimeter hoog worden, de geur kan ook iets wat penetrant zijn, let dus goed op waar je de Big Jack Widow gaat kweken om overlast te voorkomen.

Je kan deze wietsoort tussen Mei en Augustus oogsten afhankelijk van wanneer je start met de kweek.

Kortom: vanwege de hoge bestendigheid tegen schimmels, plagen, insecten enz. is deze wietplant uiterst geschikt voor buitenkweek.

Big Jack Widow Autoflower Zaden opbrengst buitenteelt

Bij een mooie zomer, gekweekt in de volle grond, kan de Big Jack Widow tot wel 150 gram per plant opleveren.

Om de opbrengst te stimuleren kun je ervoor kiezen low stress training technieken toe te passen. Zo zorg je ervoor dat de plant in de breedte groeit en nog meer lichtenergie kan opvangen.

Pas echter geen high stress kweektechnieken toe. Het snoeien van autoflower is geen goed idee, hierdoor stagneert de groei van de plant hevig.

Smaak van de Big Jack Widow Autoflower wiet

De smaak is erg divers en is opgebouwd vanuit een arsenaal aan aroma’s. Je kunt dennen- en skunk achtige aroma’s goed proeven. Deze gaan gepaard met zoet/zure ondertonen van citrus en sinaasappel.

Één ding is zeker, met deze veelzijdigheid aan smaken valt deze wiet bij vrijwel iedereen ‘in de smaak’.

Geur van de Big Jack Widow Autoflower wiet

Een kenmerkende maar verrukkelijke geur. Dit is een van de soorten die je direct doet laten denken aan moeder natuur. Dit kan ook niet anders met aroma’s als: dennen, hout en skunk.

De toppen ruiken op het eerste ogenblik naar een kruidachtige-citrus-geur. Breek je ze echter open kun je citroen en sinaasappel achtige aroma’s ruiken.

De geur is nogal complex maar bestaat uit zoet, zuur en hartigheid.

Effect van de Big Jack Widow Autoflower wiet

Met slechts enkele trekjes heb je het ‘ready-to-go’ effect al te pakken. Het effect slaat snel in en geeft een energieke boost. Bij deze wiet blijf je alert en kun je makkelijker diepe conversaties aangaan.

Na verloop van tijd slaat de high terug op de geest waardoor je voelt alsof je door de wolken vliegt. Dit gaat gepaard met een overweldigend gevoel van euforie dat met name creativiteit stimuleert. Het effect is slechts lichtelijk ontspannend en houdt je actief.

Je consumeert deze wiet het beste overdag of net na je werk. Het wordt afgeraden deze wiet te bewaren tot de nachtelijke uren, de zin om te gaan slapen kan namelijk onderdrukt worden.

Medicinaal potentieel Big Jack Widow Autoflower wiet

Vanwege het psychoactieve effect dat met name op de geest terugslaat ligt het medicinaal potentieel ook meer bij het spectrum van psychische stoornissen.

Deze wietsoort zou bijzonder effectief zijn bij het helpen om beter om te gaan met depressie, angst en chronische pijn. Sommigen geven zelfs aan baat te hebben bij PTSS en ADHD.

Over het algemeen zou deze wiet helpen om beter te kunnen focussen. Daarnaast zou het een kalmerende werking hebben bij maagklachten en de eetlust verhogen.

Medicinaal # Effect #
Stress 10 Energiek 10
Angst 10 Helder 10
Depressie 10 Sociaal 8
Pijn 8 Euforisch 8
Eetlust 8 Vrolijk 8

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram