Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Big White Widow Autoflower Zaden

Available Options

1 zaadje 7,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 23,85.Huidige prijs is: € 20,85. Save 12.6%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 39,75.Huidige prijs is: € 29,75. Save 25.2%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 79,50.Huidige prijs is: € 49,50. Save 37.7%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Jezelf verzekeren van een stevige opbrengst? Dit is de meest beginnersvriendelijke plant!

Bestand tegen: hitte, vocht, schimmels en andere plagen, nu ook met automatische bloei waardoor alle moeizaamheden voor de kweker wegvallen.

Enkel water geven en op een mooi zonnige plek zetten. Wist je dat de White Widow één van de meest stabiele planten is?

Beginnersvriendelijk en 100% een top kwaliteit oogst!

Voordelen van de Big White Widow autoflower wietzaden

  • Geschikt voor iedere omgeving
  • Lekkere roker en hoog in THC
  • Makkelijker kweken kan niet
  • Topper m.b.t. opbrengst
  • Super stabiel
  • Gefeminiseerd & Autoflower

Extra informatie

Genetica

Original White Widow x Big Ruderalis

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , , , , ,

Medicinaal

, , , ,

Smaak

, , , ,

Wat zijn Big White Widow Autoflower Zaden

Ontstaan vanuit raszuivere landraces is de White Widow een ongelofelijk stabiel soort en is dan ook de beste keuze wanneer je gaat voor zekerheid. Weet je niet zo goed wat deze zomer zal brengen? Met deze wietsoort is de kans vele malen groter op een succesvolle oogst!

Deze big autoflower scoort met een THC-gehalte van 20 - 25% bovengemiddeld en valt dan ook onder de categorie ‘zware jongens’. Een sterke euforische ervaring die relax, maar ook energiek is. Het geeft een 'good-feeling', maar je kan nog prima functioneren. Dit gepaard met een authentieke smaak van: skunk, fruit en pittigheid maken haar de ideale daily-smoker.

Kijken we na de opbrengst is deze wietsoort in staat tot wel 30% meer opbrengst te halen vergeleken met de standaard autoflower. Met slechts 5 gedoogde wietplantjes kweek je makkelijk een jaarvoorraad. Sterker nog, door de snelle cyclus kun je tot wel 3x oogsten binnen één zomer. Oftewel: grow your own en bespaar een hoop euro’s.

Medicinaal zou ze het best inzetbaar zijn voor mentale klachten als: stress, depressie en angst. Maar door het ook wel verdovende lichamelijke effect zou het eventueel ook een uitkomst kunnen bieden voor chronische pijnen.

Met deze wietzaadjes ben jij de Green-king van de aankomende zomer. Bestel vandaag nog deze wietzaadjes online!

Big White Widow Autoflower Zaden kweken

Geef deze big autoflower een plek waar de zon het langst schijnt en het enige dat je nog hoeft te doen is af en toe water te geven. Haar schimmelresistentie is torenhoog waardoor je geen last zal hebben van schimmels, insecten en plagen. Dit is ook een van de weinige planten die een verhoogde tolerantie heeft voor warmte en kou.

Dit is één van de meest veilige keuzes die je kunt maken wanneer je niet weet hoe de zomer gaat uitpakken (Nederlands klimaat). Zelfs de beginneling behaalt met deze wietzaadjes een succesvol resultaat.

Bloeiperiode Big White Widow Autoflower Zaden

Deze big autoflower is van zaadje tot oogst klaar binnen 11 tot 13 weken (zowel binnen als buiten), hiervan zijn 8 á 9 bestemd voor de bloeiperiode. Kweek je deze big autoflower buiten dan kun je haar tussen Mei en Augustus oogsten, afhankelijk van wanneer je start met de kweek.

Big White Widow Autoflower Zaden binnen kweken

Met een hoogte van 60 - 90 centimeter is dit de ultieme oplossing om indoor te kweken wanneer de hoogte erg beperkt is. De plant structuur is compact waardoor je haar makkelijk kweekt in een Sea of Green opstelling.

Het is van belang om deze wietplant tussen de 16 - 18 uren licht te geven wil je een wietplant kweken van redelijk formaat. Een autoflower is namelijk in staat meer licht te kunnen absorberen. Meer lichturen verhoogt niet alleen sterk de opbrengst, maar ook de kwaliteit van de wiettoppen.

De hoge stabiliteit van deze wietplant zorgt ervoor dat ze zo wel in een vochtige als droge omgeving gekweekt kan worden. Al presteert ze het best wanneer de luchtvochtigheid laag met name tijdens de bloeiperiode.

De geursterkte valt mee, dit komt doordat ze relatief gezien een niet al te groot formaat heeft. In een afgesloten ruimte is het wel van belang gepaste maatregelen te nemen om geuroverlast te voorkomen. Dit geldt niet voor de gedroogde toppen, deze zijn hartstikke sterk van geur.

Wil je indoor super snel kweken of heb je zeer beperkte ruimte? Dan is dit een wietplant die in jouw voordeel kan werken.

Big White Widow Autoflower Zaden opbrengst binnenteelt

Indoor ben je instaat tussen de 500 - 600 gram/m2 opbrengst te halen. Je kan de opbrengst verhogen door te kweken in een Sea of Green opstelling en door low stress training technieken toe te passen.

Let op: het gebruik van high stress trainingstechniek wordt sterk afgeraden, dit leidt bij autoflowers tot een onderontwikkelde plant structuur.

Big White Widow Autoflower Zaden buiten kweken

Discreet kweken is mogelijk, met slechts een hoogte van 80 - 140 centimeter kun je haar beter verbergen en zal ze niet snel over de gemiddelde schutting heen groeien. De geursterkte valt best mee, maar houdt ook hier rekening mee wanneer je zoekt voor een geschikte locatie.

Om een goede opbrengst te halen is het van belang dat deze big autoflower veel zonuren krijgt. Kies dus een plek uit waar de zon simpelweg het langst schijnt en plaatst haar bij voorkeur in de volle grond of een (extra) grote pot.

Vanwege de snelle cyclus en hoge schimmelresistentie is dit de ideale plant voor het Nederlandse klimaat. Toprot komt nauwelijks voor en wanneer de zomer minder goed uitpakt zal zij alsnog prima presteren.

Een verhoogde tolerantie voor warmte (en ook kou), maakt dit ook de ideale buitenplant op plekken waar de zomers een stuk warmer zijn, denk dan aan landen als: Spanje, Portugal, Frankrijk, Italië en de Balkan.

Conclusie: supersnel en super bestendig, dit is één van de beste keuzes voor buitenkweek.

Big White Widow Autoflower Zaden opbrengst buitenkweek

De opbrengst ligt tussen de 35 - 150 gram per plant. Dit is maar liefst ~30% hoger dan de gemiddelde autoflower. De opbrengst kun je verhogen door low stress training technieken toe te passen.

Toepassen van high stress trainingstechnieken wordt afgeraden omdat dit de groei van een autoflower aanzienlijk verstoort.

Smaak van de Big White Widow Autoflower wiet

Een skunk-achtige smaak dat gepaard gaat met hinten van ‘pittig en scherp’. Het is afhankelijk van jouw fijn proef kunsten, maar sommigen kunnen zelfs kruidachtige aroma proeven met ondertonen van fruit en kaneel.

De combinatie van aards, pittig, scherp en skunk maakt haar zeer geliefd.

Geur van de Big White Widow Autoflower wiet

Een uiterst penetrante geur dat het bijna onmogelijk maakt deze cannabis discreet te nuttigen. De skunk-achtige aroma’s is erg karakteristiek en zal bij verbranding nog sterker naar voor komen.

Wil je deze cannabis discreet roken dan is het  belangrijk voorzorgsmaatregelen te nemen. Houdt dan bijvoorbeeld een lekkere parfum of deodorant binnen handbereik.

Effect van de Big White Widow Autoflower wiet

Het THC-gehalte is hoog (20 - 25%) en is dan ook te classificeren onder de categorie “zware jongens”. Je kunt dus een intense, maar ook langdurige high verwachten.

Een totale euforische staat waarbij energie en relax bijeenkomen. De combinatie van energie en relax is iets dat je zelden terugziet. Het voordeel hiervan is dat je bij de les kan blijven en dus prima kan deelnemen aan de dagelijkse gang van zaken.

Dit is een ‘vrolijke wiet’ die ook de creativiteit stimuleert. Het gaat dan goed gepaard met sociale bezigheden. ‘S ochtends is ze geschikt voor een wake ‘n bake, maar je kunt haar ook nuttigen overdag of zelfs in de avond. Vlak voor het slapen gaan wordt het afgeraden om het draaien in bed te voorkomen.

Ben je opzoek naar een daily-smoker? Dan sluit deze wietsoort goed bij jou aan.

Medicinaal potentieel Big White Widow Autoflower wiet

Het medicinale potentieel zou voornamelijk voor mentale aandoeningen inzetbaar zijn. Een lage dosis zou helpen om kwalen als: stress, depressie en angst te verlichten.

Een hogere dosis zou het ook geschikt maken om fysieke aandoeningen te verlichten zoals chronische pijnen, maar ook om de eetlust te stimuleren.

Medicinaal # Effect #
Stress 10 Relax 10
Depressie 8 Energiek 8
Angst 8 Blijdschap 8
Pijn 8 Creatief 8
Eetlust 8 Helder 8

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram