Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

THC
CBD
Sativa/Indica
Oogstmaand
Bloeiperiode
Hoogte binnen
Hoogte buiten
Opbrengts binnen
Opbrengst buiten
Schimmelresistentie
Moeilijkheidsgraad
Effect
Medicinaal
Smaak
THC
CBD
Sativa/Indica
Oogstmaand
Bloeiperiode
Hoogte binnen
Hoogte buiten
Opbrengts binnen
Opbrengst buiten
Schimmelresistentie
Moeilijkheidsgraad
Effect
Medicinaal
Smaak

Gefeminiseerde Zaden

Gefeminiseerde Zaden

Vrouwelijke wietzaadjes kopen doe je bij Hy-Seeds!

Vrouwelijke wietzaden hebben een hoge opbrengst, zijn schimmelbestendig en geschikt voor binnen- en buitenkweek. Kies voor kwaliteit gefeminiseerde zaden en ga voor maximaal resultaat.
Vergeet niet: met de beste zaadjes kweek je de beste wiet!

Waarom vrouwelijke wietzaadjes kopen bij Hy-Seeds?
✔ Gratis Zending & Direct verwerkt
✔ Betere genetica = betere wiet
✔ 100% Ontkiemgarantie
✔ Lage prijs

Resultaat 1–24 van de 61 resultaten wordt getoond

Wat zijn gefeminiseerde wietzaden

Gefeminiseerde zaden staan ook bekend als feminised/feminized seeds. Vrouwelijke wietzaden ontstaan door deze te behandelen met colloïdaal zilver (zilverwater). Dit zorgt ervoor dat je voor 99,9% vrouwelijke wietzaden krijgt, zo kweek je alleen planten die prachtige wiet bloemen produceren.

Nog meer weten over vrouwelijke wietzaden? Bekijk dan Wat Zijn Gefeminiseerde Wietzaden

Waarom kiezen voor gefeminiseerde zaden?

Als je opzoek bent naar de prachtigste THC-rijke wiettoppen dan zul je moeten kweken met gefeminiseerde wietzaden. Maar waarom precies?

Voordelen van kweken met gefeminiseerde zaden

✔ Gegarandeerd de hoogste opbrengst
✔ Voor 99,9% vrouwelijke planten met rookbare toppen (zonder zaadjes)
✔ Enorme hoeveelheid keuzes van verschillende soorten (kies je eigen smaak & effect)
✔ Ook verkrijgbaar in autoflower

Nadelen

– Gefeminiseerde wietplanten hebben een langere groeicyclus dan autoflowers

Verschillende soorten vrouwelijke wietzaden

Er zijn wel 1000 soorten verschillende soorten gefeminiseerde zaden. Ze verschillen in hoogte, genetica (indica/sativa), kweek gemak, opbrengst, smaak en geur. Bij vrouwelijke wietzaden kopen heb je dus enorm veel keus. Belangrijk is dat je een wietsoort kiest die bij jou wensen past. Lukt het niet een passend soort te vinden? Stuur een berichtje via whatsapp of e-mail en kom in contact met één van onze mastergrowers.

Gefeminiseerde zaden kweken (binnen en buiten)

Je kan alle gefeminiseerde wietzaden binnen als buiten kweken. Het is wel zo dat sommige soorten beter presteren binnen of juist buiten. Van plan om buiten te kweken? Voorkom toprot en kies een soort met hoge schimmel bestendigheid. Kweek je binnen? Dan geef je sneller de voorkeur aan een compact groeiende plant omdat de ruimte vaak beperkt is.

Voor binnen en buitenkweek kun je met gefeminiseerde zaden uit de voeten, het is alleen belangrijk dat je een soort kiest dat bij jouw wensen past.

Voordeel gefeminiseerde zaden buiten kweken

✔ Gigantische plant met enorme opbrengst

Nadeel gefeminiseerde zaden buitenteelt

– Door de lange groei en bloeicyclus is in de buitenkweek de kans op toprot hoger dan bij autoflowers

Gefeminiseerde wietzaden of juist autoflower zaden?

Voor de duidelijkheid, autoflower zaden en gefeminiseerde zaden zijn beide voor 99,9% vrouwelijke wietzaden. Je zult dus altijd een berg prachtige wiettoppen kunnen oogsten.

Maar wat is precies het verschil?

De autoflower heeft een kortere cyclus, bloeit automatisch en heeft in verhouding minder opbrengst dan de standaard gefeminiseerde wietzaden

De voordelen van een autoflower

✔ Kortere cyclus = sneller oogsten (hierdoor minder kans op toprot)
✔ Automatische bloei = geen gedoe met verduisteren
✔ Weinig onderhoud

Nadelen van een autoflower

– Een autoflower produceert minder wiettoppen dan de standaard wietzaden. (De opbrengst van de gemiddelde autoflower buiten is 30-150 gram per plant, waar gefeminiseerde zaden tot wel 700 gram per plant kunnen halen.)

Wanneer kies je voor een autoflower?

Autoflowers krijgen de voorkeur bij buitenkweek met de hoge schimmel bestendigheid en automatisch bloei zorg je iedere oogst opnieuw voor een super opbrengst.

Een echte beginner kan beter uit de voeten met een autoflower. Kweken met autoflowers is namelijk super simpel. Benieuwd? Bekijk hier de Autoflower Zaden afdeling.

De Beste Vrouwelijke Wietzaadjes kopen?

Zie jij door de bomen het bos niet meer? Welke wietsoort is nou geschikt voor jou en welke niet? Één ding is zeker, je wilt natuurlijk de maximale opbrengst en de hoogste kwaliteit wiet!

Ga voor de beste keus en kies voor de Premium Zaden collectie van Hy-Seeds. Deze gefeminiseerde zaden zijn van alle gemakken voorzien, je bent dus verzekert van de allerbeste genetica en zoals eerder gezegd: de beste zaden produceren de beste wiet!

Vaak gestelde vragen over gefeminiseerde zaden

Wat is gefeminiseerde wiet?

Door wietzaadjes te behandelen met collodiaal zilver (zilverwater) produceren deze voor 99,9% vrouwelijke wietplanten. Zo heb je nooit meer mannetjes en kweek je alleen planten die wiet produceren (mannetjes doen dit niet).

Hoe maak je gefeminiseerde zaden?

Door reguliere wietzaden te behandelen met zilverwater worden zaden vrouwelijk, maar dat is nog niet alles. Het ontwikkelen van top klasse gefeminiseerde zaden kost enorm veel tijd. Er is jarenlang genetische ontwikkeling nodig om een stabiel soort op de markt te brengen die voldoet aan de wens van de cannabiskweker/cannabisconsument.

Je kunt dus veel makkelijker je deze wietzaadjes aanschaffen bij een gerenommeerde zadenbank als Hy-Seeds.

Zijn gefeminiseerde zaden altijd vrouwelijk?

Ja, voor 99,9% wel. Dit betekent dat de kans groot is dat een gefeminiseerd wietzaadje uitgroeit tot een vrouwelijke wietplant. Hoewel het niet mogelijk is om 100% vrouwelijke planten te garanderen vanwege de natuurlijke aard van het productieproces van zaad, is de kans op mannelijke/hermafrodiete planten zeer klein, maar niet onmogelijk.

Beweringen van andere zaadbanken die beweren 100% vrouwelijke zaden te leveren zijn onwaar en misleidend. Waarschijnlijk beweren ze dit vanwege een gebrek aan bewustzijn over het proces van het produceren van gefeminiseerde zaden en het begrip feminisatie van cannabiszaden.

Wat zijn reguliere zaden?

Deze zaden krijg je wanneer je een mannelijke en vrouwelijke wietplant met elkaar kruist. Reguliere zaden bestaan dus uit mannelijke en vrouwelijke wietzaden.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram