Direct WhatsApp contact
Critical 47 Zaden
  • Critical 47 Zaden
  • Critical 47 Wietplant
  • Critical 47 Wietplant Hy-Seeds

Critical 47 Zaden

Buitenkweek wietzaden? Super resistentie is hier te vinden!

Dit zijn één van de makkelijkst te kweken wietzaden; top-rot bestendig, hoge opbrengst en korte bloeiperiode. 

Kweek haar binnen in een Sea of Green opstelling of buiten in een grote pot. Opgewassen tegen de meest barre weersomstandigheden, zeg maar vaarwel tegen top-rot en plagen.

Planten en weinig omkijken na? Ideaal voor de luie kweker!

Voordelen van de Critical 47 wietzaden

  • Presteert goed on alle omstandigheden
  • Produceert meer dan gemiddeld
  • Binnen en buitenkweek topper
  • Relax effect een fijne nachtrust
  • Anti top-rot genetica
  • Gefeminiseerd
€ 6,95 Incl. BTW

Maak een keuze:

Aantal Prijs per zaadje Totaal
1 zaadje € 6,95 € 6,95
3 zaadjes € 5,95 € 17,85 Save 14%
5 zaadjes € 4,95 € 24,75 Save 29%
Aantal

Betaal veilig en gemakkelijk:
iDeal Sofort bank transfer Bitcoin Giropay bankcontact cash

Ontkiem- en levergarantie
Gratis zending en direct leverbaar
Vóór 15:00 besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

Critical 47 zaden

In een korte tijd een knallende opbrengst? Dan zijn de C-47 wietzaden een logische keus. Deze F1 kruising bestaat uit Critical (Skunk x Big Bud) en de krachtige AK 47. Deze twee soorten presteren beide ver boven het gemiddelde, door hen te kruisen is er een super strain ontstaan die in alle omstandigheden zorgen voor een loodzware opbrengst. Samen met de HS Power Plant zijn deze zaden een droom voor de commerciële kweker!

Critical 47 kweken

Deze plant heeft enorme potentie is zeer geschikt voor het 12-12-systeem en de Sea of Green kweekmethode. Voor zowel de ervaren als onervaren kweker zijn deze wietzaden de kortste weg naar enorme opbrengsten. Ze heeft een doordringende geur en haar toppen zijn rijk aan hars. De genen van de AK-47 die verschuilt zitten in deze wietzaden hebben ervoor gezorgd dat zij enorm weerbaar is tegen schimmels en budrot dus niet snel voor zal komen. Ze kan dan ook net even iets beter presteren in de wat meer vochtigere omgevingen. Kweek je haar binnen is het zelfs mogelijk dat haar stengels bezwijken onder het gewicht van de toppen, het is dan ook handig een draagnet te spannen zodat zij overeind blijft.

Haar voorouders de Critical Mass en de AK 47 presteren uitermate goed in warme klimaten en zijn dan ook de meest gekweekte wietplanten in bijvoorbeeld Spanje. Hierdoor is de Critical 47 warmte bestendig en sterk bestand tegen een hete langdurige zomer zon, zij blijft groeien waar andere strains omkiepen van de dorst en droogte.

Medisch & Effect

Voor medicinale doeleinden heeft de Critical 47 een uitgebreid lijstje waar zij je mee kan helpen. Deze soort is geweldig om chronische stress, pijn, angst en slaapstoornissen te onderdrukken. De indica genen hebben een kalmerende eigenschap en zullen je laten ontspannen en je lichaam doen verdoven. De sativa genen echter zullen tintelingen voortbrengen en je lacherig laten voelen. Je zal even kunnen genieten van een rust moment;, spierpijn, pijnlijke botten en snijdende pezen zullen weer lekker soepel gaan aanvoelen. Men geeft ook aan baat te hebben bij misselijkheid, hoofdpijn en krampen. Voor beginnende rokers, doe rustig aan, deze soort probeert je nog weleens te besluipen waardoor de high te hevig kan in slaan.

Medisch en effect in cijfers

Stress 10   Relax 10
Pijn 8 Slaperig 8
Misselijkheid 6 Blij 6
Depressie 4 Euforisch 4
Insomnia 2 Verdoofd 2

Geur & Smaak

Een verfrissende zoete fruitige citrus-perzik en mango smaak met vanille-achtige en skunky ondertonen. De geur is niet al te doordringend en vrij mellow, deze wietgeur zal niet direct je neusholtes in knallen met een scherpe geur, maar iets aangenamer. Een lekker zoete die niet overheersend is.

Critical 47 wietzaden in cijfers

Geslacht ♀ Feminized
THC Hoog
CBD Laag
Genetica 50% Indica / 50% Sativa
Dominantie Hybrid
Bloeiperiode 8-9 weken
Hoogte binnen 80-120 cm
Hoogte buiten 100 - 160 cm
Opbrengst binnen 500 - 600 gram/m²
Opbrengst buiten 550 - 650 gram/m²
Schimmelresistentie Hoog
Kweekniveau Makkelijk
Effect Euforisch, lacherig, blij, relax, praten
Medicinale werking Depressie, stress, insomnia
Sea of Green Ja
SCROG Ja

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Al in winkelwagen
Super Power Wietplant

Super Power Zaden

Prijs € 6,95