Direct WhatsApp contact
Super Power Wietplant
  • Super Power Wietplant

Super Power Zaden

Ga jij voor een zo groot mogelijke opbrengst? Dit is een echte kilo knaller

De Super Power wietzaden hebben geen introductie nodig. Deze wietzaadjes zijn het meest populair in Nederland en dat wel vanwege haar constante hoge opbrengst. Met de Super Power kan kweken niet mis gaan, zij is eenvoudig te kweken en zijn dan ook zeer geliefd onder de groot verbruikers.

Super snel, super veel oogsten? Probeer deze wietzaden vandaag!

Voordelen van de Super Power wietzaden

  • Snelbloeier met flinke portie THC
  • Altijd een hoge opbrengst
  • Makkelijk te kweken
  • Commerciële soort
  • Sea of Green
  • Gefeminiseerd
€ 6,95 Incl. BTW

Maak een keuze:

Aantal Prijs per zaadje Totaal
1 zaadje € 6,95 € 6,95
3 zaadjes € 5,95 € 17,85 Save 14%
5 zaadjes € 4,95 € 24,75 Save 29%
Aantal

Betaal veilig en gemakkelijk:
iDeal Sofort bank transfer Bitcoin Giropay bankcontact cash

Ontkiem- en levergarantie
Gratis zending en direct leverbaar
Vóór 15:00 besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

Super Power zaden

De nummer 1 wietzaden onder de commerciële kwekers en groot verbruikers, hierdoor is de vraag naar Super Power wietzaden groot en dat is niet voor niets! Deze plant is uniform, makkelijk te kweken en produceert een enorme opbrengst. Het komt zelden voor dat een plant veel wiet opbrengt en daarnaast een hoog THC-gehalte weet te waarborgen, deze wietsoort is het gelukt om een gemiddeld THC-gehalte van 20% aan te kunnen houden. Ook bij de grote cannabiscups heeft zij sterk gepresteerd, de Super Power is in de jaren: 1997, 2006, 2008 en 2009 bij verscheidende evenementen cupwinnaar geworden, dit om nogmaals te benadrukken hoe populair en sterk deze soort wel niet is!

Super Power zaden kweken

Deze wietsoort produceert keiharde en loodzware toppen ter grootte van cola flessen, mits de kweker weet wat hij doet. Over het algemeen heeft men de voorkeur de Super Powert zaden indoor te zaaien of in een greenhouse. Naast dat zij extreem goed presteert in een indoor Sea of Green set-up doet zij het ook verrassend goed outdoor. Het is gebleken dat men outdoor makkelijker hoge opbrengsten haalt, onder een felle zon zal zij uitgroeien tot een grote kerstboom en zijn opbrengsten tot wel 600 gram/m2 haalbaar. Onder een Spaans zonnetje kan zij deze opbrengst zelfs overschrijden en is daar dan ook favoriet als outdoor wietsoort. Je hoeft bij haar ook niet bang te zijn voor schimmels en ziekte ze heeft hier namelijk een hoge resistentie tegen. Iedere kweker kan met de Super Power zaden uit de voeten en je weet 100% dat de opbrengst altijd goed is.

Medisch en effect

Haar effect is voornamelijk euforisch en zal dan ook geestelijke kwalen doen verlichten. Hierdoor heeft ze een sterk verlichtend effect bij depressie en stress. Daarnaast zal je eetlust worden gestimuleerd waardoor je een hongergevoel krijgt die moeilijk is te stillen. Voor migraine biedt deze strain ook een uitkomst, de hoofdpijn zal worden verzacht of zelfs weggevaagd worden. Heb je vaak last van een misselijk gevoel? Deze wietsoort bevat een speciaal soort cannabioden die misselijkheid onderdrukken. Het effect wordt ook door sommigen omschreven als 'trippy', hiermee geven zij aan dat het effect een krachtige euforie zal voortbrengen.

Depressie 10   Euforisch 10
Eetlust 8 Energiek 8
Misselijkheid 8 Focus 4
Pijn 6 Droge ogen 2
Angst 2 Slaperig 2

Smaak en geur

De rook van deze wiet is heerlijk smooth in de keel en zal dus minder snel irritaties veroorzaken. De smaak is een mix van dennenboom-hout en kruiden, het geurtje is penetrant en zuur.

Super Power zaden in cijfers

Geslacht ♀ Feminized
Bloei 8-9 weken
Genetica 90% Sativa / 10% Indica
THC Hoog
Hoogte indoor 70 - 100 cm
Hoogte outdoor 90 - 140 cm
Opbrengst binnen 500 - 600 gram/m2
Opbrengst buiten 550 - 650 gram/m2
Schimmelresisitentie Hoog
Kweek moeilijkheidsgraad Makkelijk
Effect Blij, relax, focus, oppeppend
Medicinaal Stress, pijn, eetlust, ontsteking
Sea of Green Geschikt
SCROG Geschikt

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Al in winkelwagen
Gorilla Glue Wietplant

Gorilla Glue Zaden

Prijs € 6,95