Direct WhatsApp contact
Amnesia x White Widow Wietplant
  • Amnesia x White Widow Wietplant

Amnesia Haze x White Widow Zaden

Een snelle Amnesia? Kweek haar binnen 9 weken!

Dit is de 9 weken Amnesia waar iedereen het over heeft. Door Amnesia Haze te fuseren met de White Widow is de bloeitijd ingekort en kweekgemak bevordert. 

De kenmerken van Amnesia zijn echter grotendeels bewaard gebleven in het eindproduct. Het echte zure amnesia luchtje, maar nu nog sneller klaar.

Wie wilt dat nou niet? Sneller oogsten met de kwaliteiten van een echte haze!

Voordelen van de Amnesia x White Widow wietzaden

  • Kortere bloeitijd dan de Amnesia Haze
  • Bekende zure Amnesia geurtje
  • Krachtige euforische high
  • Heerlijke citrus smaak
  • Zeer hoge opbrengst
  • Gefeminiseerd
€ 6,95 Incl. BTW

Maak een keuze:

Aantal Prijs per zaadje Totaal
1 zaadje € 6,95 € 6,95
3 zaadjes € 5,95 € 17,85 Save 14%
5 zaadjes € 4,95 € 24,75 Save 29%
Aantal

Betaal veilig en gemakkelijk:
iDeal Sofort bank transfer Bitcoin Giropay bankcontact cash

Ontkiem- en levergarantie
Gratis zending en direct leverbaar
Vóór 15:00 besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

Wat zijn Amnesia Widow zaden

Door de legendarische Amnesia Haze te kruisen met de super opbrenger White Widow is de Amnesia x White Widow ontstaan, ook wel Amnesia White of Amnesia Widow genoemd. 

De kruising met de White Widow heeft voor een aantal voordelen gezorgd wat de kweek van dit soort veel aantrekkelijker maakt. De bloeiperiode is verkort, je kweekt deze haze binnen 9 weken in plaats van 10. Daarnaast is de plant een stuk beginners vriendelijk geworden, de schimmel bestendigheid is verhoogd en de plant heeft een betere controleerbare hoogte. Het allermooiste is dat de productiviteit even hoog is en de kwaliteit van de wiet bewaard is gebleven. Met slechts 75% sativa genetica is 100% kwaliteit van de Amnesia Haze behouden.

De meest gangbare "Amnesia"

Wist je dat het overgrote gedeelte “Amnesia Haze” dat gekweekt wordt daadwerkelijk Amnesia White is? Het kweek gemak, kortere bloeiperiode en productiviteit zorgt ervoor dat men de Amnesia White vaak boven de Amnesia Haze verkiest.

Amnesia White wiet kweken

Ondanks de sativa genetica kan deze soort beter met hogere luchtvochtigheid omgaan. Hierdoor is de schimmel bestendigheid verhoogd en zul je minder snel problemen krijgen in vochtige omgevingen. Deze plant presteert wel nog altijd het beste bij een droog klimaat.

Bloeiperiode Amnesia x White Widow

De verkorte bloeiperiode van 9 weken heeft 2 voordelen: hoe korter de bloeiperiode hoe minder er fout kan gaan en je kan je wiet veel sneller oogsten! Je hoeft ook niet bang te zijn dat de opbrengst lager is dan die van de Amnesia Haze. De opbrengst van de Amnesia White is vrijwel hetzelfde. 

Binnen- en buitenteelt Amnesia x White Widow

De Amnesia White is geschikt voor binnen- en buitenkweek. In de buitenlucht kan het aardig grote plant worden, de sativa genetica is dominant en kan tot wel 180 centimeter hoog worden. Kweek je haar binnen zal deze tussen de 120-160 centimeter hoog worden.

Ben ervan bewust dat de meeste schuttingen ook ronde 120-180 centimeter hoog zijn. Je wilt je buren niet van overlast zijn. Let dus goed op waar je haar neerzet.

De Amnesia Widow kan goed tegen warmte en levert super resultaat bij een droge hete zomer. Wordt er een hete zomer verwacht kies dan zeker voor deze sativa superster.

In de buitenlucht kan je haar begin/midden Oktober oogsten.

Uiterlijk van de Amnesia Widow

Een prachtige sativa structuur waar iedere stengel een afzonderlijke cola vormt. Onder een felle zon zal ze in de breedte groeien waardoor het bladoppervlak sterk toeneemt. Zo maximaliseert deze plant energieopname en maakt deze nog meer toppen aan.

Kortom: een berg schitterende harsrijke wiettoppen waar coffeeshop gangers op staan te springen.

Oogsten van de Amnesia White

Voor maximaal resultaat zeg je deze topper in een SoG opstelling. Binnen kan de opbrengst oplopen tot wel 650 gram/m2. Dit maakt haar één van de beste opbrengers van het Hy-Seeds assortiment. 

In de buitenlucht is het mogelijk tot wel 700 gram per plant te halen. Moet ze wel in de volle grond staan onder een heerlijk fel zonnetje. Door de strekking en brede stativa structuur is zij de ideale kandidaat voor een scrog. 

Je kan er ook voor kiezen om high stress technieken toe te passen als toppen, lollipoppen en andere snoeimethoden. De stabiliteit van de Amnesia Widow is hoog en is opgewassen tegen deze stressvolle methoden.

Het knipwerk na het oogsten is ook minimaal. De Amnesia x White Widow produceert kleine dunne bladeren waardoor er een stuk minder knipafval is.

Smaak van de Amnesia x White Widow

De smaak van amnesia is opvallend, de tonen van citrus zijn namelijk goed te proeven op de tong en deze vloeien over in aardse tinten. De rook is niet al te scherp en is voor een beginnende roker verdraagbaar in de keel. De smaak komt vrijwel overeen met de geur. Bij het inhaleren is de smaak zoeter omdat de citrus aroma’s goed waarneembaar zijn op de tong.

Geur van de Amnesia White Widow

Een scherpe en doordringende geur, een mix van citrus en aardse aroma’s. Bij het openen van een zakje gedroogde toppen zal de ruimte zich snel vullen met een heerlijke maar vooral sterke amnesia geur. Bij verbranding wordt deze geur nog intenser, het is dus moeilijk om de amnesia discreet te roken in publieke ruimten.

Effect van de Amnesia Widow

Het psychoactieve effect slaat terug op de geest en dit is typisch voor een sativa cannabis. Je kunt het omschrijven als euforisch en oppeppend. Dit gaat gepaard met lacherigheid en blijdschap wat het geschikt maakt voor sociale activiteiten. 

Ben je bekend met het Amnesia-effect? Je kortetermijngeheugen zal tijdelijk uitgeschakeld worden. Even nergens aan denken brengt voor velen rust in het hoofd. Zet je verstand even op 0 en laat je gedachten varen.

Doordat het effect oppeppend is kun je haar in de ochtend en middaguren consumeren. In tegenstelling tot andere soorten die sterk slaapverwekkend zijn.

Medicinaal Potentieel Amnesia White

Doordat het effect van de Amnesia Widow terugslaat op de geest zouden de medicinale toepassing vooral werken om klachten als: stress, depressie en angst te verminderen.

Anderzijds zouden ook fysieke klachten verzacht als pijn, vermoeidheid en gebrek aan eetlust.

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Eigenschappen Amnesia x White Widow

Geslacht

♀ Feminized

Genetica

Original Amnesia Haze x White Widow

Dominantie

75% Sativa / 25% Indica

THC

Hoog

Oogstmaand

Half Oktober

Bloei

9 Weken

Hoogte indoor

120 - 160 cm

Hoogte outdoor

140 - 180 cm

Opbrengst binnen

550 - 650 gram/m2

Opbrengst buiten

50 - 700 gram/plant

Schimmelresistentie

Hoog

Kweek moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Effect

Energiek, euforisch, blijdschap, lacherig

Medicinaal

Stress, depressie, angst, pijn, eetlust

Smaak

Citroen, citrus, aarde, dennenhout

Sea of Green

Geschikt

SCROG

Geschikt

Veelgestelde vragen over de Amnesia White Widow

Is de Amnesia x White Widow beter dan de Amnesia Haze?

De Amnesia White bestaat voor 50% uit Amnesia Haze genetica. Ze komen dus vrijwel overeen. Het voordeel van de White Widow genetica is dat dit het kweekgemak verhoogd. Een beginner kan dus beter uit de voeten met de Amnesia Widow dan de Amnesia Haze.

Wat is het verschil tussen de Amnesia Haze en Amnesia x White Widow?

Het eindproduct lijken voor 90% op elkaar. De bekende amnesia geur en smaak zijn bewaard gebleden in de Amnesia White Widow. Omdat het kweekgemak hoger is en de bloeiperiode korter geven veel kwekers de voorkeur aan de AM x WW kruising.

Bekijk ons uitgebreide gefeminiseerde zaden aanbod

Wist je dat Hy-Seeds over de 50 wietsoorten alleen al op de website aanbiedt? En toegang heeft tot wel 1000 andere soorten op aanvraag? Bekijk zeker ons gefeminiseerde zaden aanbod en maak gebruik van de filters om makkelijk een soort te vinden die bij jouw wensen past. Kom je er niet uit? Stuur een e-mail of whatsapp-bericht en laat je adviseren door een van onze mastergrowers!

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Al in winkelwagen
AK 47 Wietplant

AK 47 Wiet Zaden

Prijs € 6,95