Direct WhatsApp contact
Somango Wietplant
  • Somango Wietplant

Somango Zaden

Vind jij mango ook zo lekker? Zoet geurende wiet, een genot is voor de neus en tong!

Als iets speciaal is aan de Somango dan is het de geur en smaak. Waar alle rokers het mee eens zijn, is dat zij zacht is van smaak en niet aanvoelt als een grasmaaier in je keel. Deze indica wietzaden produceren binnen (9-10 weken) een ongelofelijk lekkere berg wiet.

Ben jij klaar voor de fruitige aroma's? Bestel snel deze wietzaden

Voordelen van de Somango wietzaden

  • Heerlijke fruitige geur en smaak
  • Sterk euforisch en stoned effect
  • Een zeer hoge opbrengst
  • Coffeeshop topper
  • Gefeminiseerd
€ 6,95 Incl. BTW

Maak een keuze:

Aantal Prijs per zaadje Totaal
1 zaadje € 6,95 € 6,95
3 zaadjes € 5,95 € 17,85 Save 14%
5 zaadjes € 4,95 € 24,75 Save 29%
Aantal

Betaal veilig en gemakkelijk:
iDeal Sofort bank transfer Bitcoin Giropay bankcontact cash

Ontkiem- en levergarantie
Gratis zending en direct leverbaar
Vóór 15:00 besteld, vandaag verzonden (werkdagen)

Somango zaden

De wietzaden Somango zaden - gefeminiseerd zijn een oorspronkelijke kruising tussen Jack Herrer en Big Skunk, deze zijn favoriet onder de beginnende- maar ook commerciële kwekers. Door deze kruising is er een cannabissoort ontstaan die een sterk fruitige geur achterlaat die men doet denken aan mango. Deze mango-geur kun je eveneens ook terug proeven op de tong. De smaak en geur maken haar dan ook speciaal en geliefd binnen de cannabiscommunity. 

Somango wiet kweken

Ze heeft een 75% Indica / 25% Sativa verhouding, ondanks haar indica dominantie wordt zij een joekel van een plant. Een indoor hoogte van 100-150 cm en outdoor tot wel 180 cm. Ze staat ook even net iets langer dan gemiddeld 9 á 10 weken. Je kan van haar grote zij takken verwachten met compacte toppen en dit levert uiteindelijk een hoge opbrengst. (tot wel 600 gram/m2)

De Somango is minder makkelijk te kweken dan andere soorten, wil je haar buiten kweken heeft zij een semi-vochtige omgeving nodig wilt zij uitgroeien tot een fantastische plant. Ze is dan ook beter geschikt om in een greenhouse te worden gekweekt dan in de buitenlucht. Wil je haar binnen kweken is het vaak noodzakelijk in het vroege groeistadium snoei technieken toe te passen zodat zij niet te groot zal worden, de plant toppen kan dit voorkomen. Mocht dit te laat zijn kun je altijd ervoor kiezen om te gaan buigen, maar pas op, door haar wijde vertakkingen kan het snel een junge worden. Voor een SCROG set-up is zij dan ook uitermate geschikt, wil je haar kweken en de SoG-methode toepassen dan zul je rekening moeten houden met de ruimte die zij in neemt. De SoG-methode is enkel voor de ervaren kweker weggelegd, een beginneling kan hier nogal voor verrassingen komen te staan.

Tijdens de bloeiperiode zul je snel brede donkergroene bladeren terug zien. Deze bladeren zullen ervoor zorgen dat er aantrekkelijke compacte toppen aan de plant groeien die een rijkelijke somango-harslaag bevatten. Het kan zo zijn dat de Somango paars uitslaat, dit is afhankelijk van de temperatuur en het fenotype.

Medicinaal en effect

Een sterk verdovend effect, veel medicinale gebruikers geven aan dat het effect snel werkzaam is en een sterk verdovende werking heeft. Dit bestrijd chronische en tijdelijke pijn per direct. Daarnaast heeft zij ook een preventieve werking bij misselijkheid en zal migraine-klachten merkbaar worden verminderd. Daarnaast heeft zij de werking om je gemoedelijke toestand te boosten. Stress, depressie en angst zullen afnemen en bij een hoge dosis zul je ook in een diepe slaap vallen dat fijn is voor de insomniacs onder ons.

Je zult graag willen praten en je zult je lacherig voelen, je lichaam wordt zwaar en je brein zal worden gestimuleerd. Door deze stimulering zul je je beter kunnen focussen en zal je concentratie toenemen.

Misselijkheid 10   Verdovend 10
Pijn 8 Creatief 8
Angst 8 Euforisch 6
Depressie 6 Focus 6
Insomnia 2 Relax 4

Eigenschappen Somango Wiet

Geslacht ♀ Feminized
Bloei 9-10 weken
Genetica 75% Indica / 25% Sativa
THC Hoog
Hoogte indoor 100 - 150 cm
Hoogte outdoor 120 - 180 cm
Opbrengst binnen 400 - 600 gram/m2
Opbrengst buiten 450 - 650 gram/m2
Schimmelresisitentie Gemiddeld
Kweek moeilijkheidsgraad Gemiddeld
Effect Blij, relax, focus
Medicinaal Stress, depressie, pijn
Sea of Green Ervaring vereist
SCROG Geschikt

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Al in winkelwagen
Cheese Wietplant

Cheese Zaden

Prijs € 6,95