Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Acapulco Gold Zaden

Available Options

1 zaadje 6,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 17,85. Save 14.4%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 34,75.Huidige prijs is: € 24,75. Save 28.8%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 69,50.Huidige prijs is: € 39,50. Save 43.2%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

'S ochtends een kop koffie? Niet nodig met Acapulco Gold!

Ook wel de schatkist van Mexico genoemd, deze "Mexican Haze" heeft een gigantisch energiek effect wat jou 's ochtends klaar stoomt voor een uiterst goede dag. Ohja, ze smaakt ook nog eens naar koffie.

Bekend om haar uiterst energieke/oppepend effect dat medicinaal vaak gebruikt wordt bij vermoeidheid en somberheid

Start de dag extra energiek en koop de Acapulco Gold wietzaadjes direct.

Voordelen van de Acapulco Gold wietzaden

  • Winnaar all-time beste wietsoort
  • Motiverend en oppepend
  • Super bij vermoeidheid
  • Wake-and-bake ready
  • Gefeminiseerd

Extra informatie

Genetica

Mexican x Central American

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , , , , ,

Medicinaal

, , , , ,

Smaak

, , , ,

Wat zijn Acapulco Gold Zaden?

Acapulco Gold is een klassieke sativa soort met een lange geschiedenis aan genetische ontwikkeling. Het heeft talrijke prijzen gewonnen voor zijn hoogwaardige toppen en kenmerkende gouden kleur.

Klassieke genetica zoals die gevonden worden in Acapulco Gold hebben vaak een voorsprong op nieuwere soorten omdat ze door de jaren heen langdurig genetische ontwikkeling zijn ontgaan wat resulteert in een uiterst stabiel soort. Daarbij is de groei structuur uniformer en het effect zuiver.

Met THC niveaus variërend van 15-20%, staat Acapulco Gold bekend om zijn energieke en euforische effecten, waardoor het een populaire keuze is voor sociale activiteiten en creatieve bezigheden. Als je op zoek bent naar een klassieke soort met uitzonderlijke genetica, zijn Acapulco Gold zaden een uitstekende keuze.

Bestel de Acapulco Gold wietzaden vandaag nog en ervaar de legendarische kwaliteit van deze iconische soort.

Acapulco Gold Zaden Binnen Kweken

Acapulco Gold is een klassieke sativa die goed geschikt is voor binnenkweek. Wanneer je van plan bent deze wietsoort binnen te kweken is het belangrijk om met de volgende factoren rekeneing te houden: verlichting, temperatuur, bodem, trainingsmethoden en de groeisnelheid van de plant.

Acapulco Gold planten kunnen behoorlijk hoog worden, met hoogtes tot wel 120 centimeter, zorg er daarom voor dat je voldoende ruimte kan bieden zowel in breedte als in hoogte. Om de lengte van deze plant controleerbaar te houden kun je overwegen trainingsmethoden toe te passen of middelen te gebruiken die de groei stagneert.

Deze soort heeft een relatief lange bloeiperiode van ongeveer 10-12 weken, voor de beste resultaten laat je de plant volledig rijpen voordat je gaat oogsten, geduld wordt bij dit soort zeker beloond. De opbrengst van de Alcapulco Gold wietplant ligt tussen de 550-600 gram per vierkante meter, onder optimale omstandigheden.

Acapulco Gold planten staan erom bekend grote hoeveelheden licht nodig te hebben. Daarnaast geeft dit soort de voorkeur aan een warme, maar ook droge omgeving. Houd de temperatuur tussen de 20-26°C en de luchtvochtigheid onder de 50% (met name tijdens de late bloeiperiode) en het resultaat zal je verstelt doen laten staan.

Houd ook in het achterhoofd dat sativa planten als de Acapulco Gold wietplant gevoeliger is voor overbewatering. De wortels ontwikkelen zich het best wanneer ze gedwongen worden 'naar water te zoeken'. Het kweekmedium dient dus ook een goede afwatering te hebben zodat de wortels om genoeg zuurstof in de bodem te bewaren, maar ook om wortelrot te voorkomen.

Omdat dit een plant is van groter formaat zal de vraag naar voedingstoffen net even iets meer zijn dan de standaard wietplant, houdt hier dus rekening mee. Om de opbrengst te verhogen kun je ervoor kiezen meerdere trainingsmethoden toe te passen zoals: LST (low-stress training), SCROG (screen of green), maar ook high stress methoden waarbij wordt gesnoeid kan deze robuuste plant goed verdragen.

Wanneer ruimte beperkt is, kunnen beginners deze soort ervaren als een uitdaging. Ben je een beginner, maar wil je toch graag de Acapulco Gold zaden kweken? Dan kun je er altijd nog voor kiezen om deze buiten te kweken. Hoe dan ook, als je de temperatuur en luchtvochtigheid goed onder controle houdt is de helft van het werk al gedaan!

Acapulco Gold Zaden Buiten Kweken

De veerkrachtigheid en stabiele 'old-school' genetica maken de Acapulco Gold zaden geschikt voor buitenteelt. We zullen de belangrijkste onderwerpen als: klimaat, bodem, training, hoogte, opbrengst en oogsttijd nader toelichten.

Allereerst, ben je van plan de Acapulco Gold zaden buiten te gaan kweken? Houdt er dan zeker rekening met de hoogte van deze wietplant. Hoogtes tot wel 4 meter zijn geen uitzondering, zeker niet wanneer je ervoor kiest te kweken in de volle grond. Wil je de hoogte beperken kan een kleine kweekpot hierbij helpen. Door haar brede sativa structuur zul je haar ook voldoende ruimte moeten geven, houd hier dus rekening mee bij het zoeken van de juiste locatie. Eveneens kun je overwegen trainingsmethoden te gebruiken zoals snoeien en buigen om de hoogte controleerbaar te houden.

Een goede locatie voldoet aan de volgende eisen: veel zon, droge omgeving en een bodem waarbij water goed kan aflopen. Acapulco Gold groeit het best onder droge omstandigheden met flink wat zon. Krijg je dit voor elkaar tijdens de buitenkweek zal dit sterk terug te zien zijn in de opbrengst, maar ook kwaliteit van de wiettoppen.

Verwacht dat je Acapulco Gold rond half oktober kunt oogsten, let ook goed op dat de toppen volledig gerijpt zijn, dit is terug te zien aan de 'amberkleurige haren' zo weet je zeker dat je de wiettoppen oogst met de volle potentie. Bij buitenteelt (onder optimale omstandigheden), kan de Alcapulco Gold tussen de 500 tot 700 gram per plant opbrengst opleveren

Heb je nou geen zin om te wachten tot half oktober? De Alcapulco Gold zaden zijn ook in autoflower variant verkrijgbaar, je eigen Acapulco Gold wiet snel buiten kweken doe je met Acapulco Gold Autoflower Zaden.

Voor een succesvolle oogst houd je deze plant weg bij vochtige omstandigheden en zorg je ervoor dat ze droogstaat bij hevige regenbuien. Al met al is deze wietplant buiten makkelijk te kweken.

Acapulco Gold: Geur, smaak en uiterlijk

Als ze volledig rijp zijn, zijn deze toppen erg compact en hartstikke plakkerig. Daarbij zijn de toppen volledige omhuld met trichomen dat het een zilverkleurige-look geeft.

De geur van Acapulco Gold is complex en doordringend, met tonen van aarde, dennen en citrus. Dit is ook grotendeels terug te vinden in de smaak. Bij het roken of verdampen is de smaak net zo complex, waarbij ook zoete hinten van citrus zijn te proeven.

Over het algemeen zijn de geur, smaak en uiterlijk van Acapulco Gold toppen zeker indrukwekkend, zelfs voor de meest ervaren cannabisconnaisseurs. Of je nu rookt of verdampt, deze toppen zullen je zeker niet teleurstellen.

Effecten van de Acapulco Gold Wiet

Acapulco Gold staat bekend om zijn opbeurende, energieke effecten die het een populaire keuze maken om te socializen, maar ook om productiviteit te verhogen. Vanwege haar cerebrale high die creativiteit en focus kan helpen verhogen is deze wiet een aanrader voor degenen die opzoek zijn naar een 'daily-smoker'.

Naast de energieke effecten staat Acapulco Gold ook bekend om zijn vermogen om stress te verminderen en de stemming te verbeteren. Sommige gebruikers kunnen een gevoel van euforie en geluk ervaren bij het consumeren van deze soort, waardoor het een goede optie is voor mensen die symptomen van depressie of angst willen verlichten.

Niet te vergeten dat deze soort een sterk eetlustopwekkend effect kan hebben, dus het kan een goed idee zijn om wat snacks bij de hand te hebben om de 'munchies' in toom te houden.

Medicinaal Potentieel van de Acapulco Gold Wiet

De opbeurende en energieke effecten worden gaan hand in hand met het tegen gaan van vermoeidheid en somberheid. Daarnaast geeft men aan ook een verlichting te ervaren bij stress, depressie en angst.

Naast de mentale voordelen is gemeld dat Acapulco Gold ook pijnstillende eigenschappen heeft. Het kan nuttig zijn voor mensen die te maken hebben met chronische pijn of ontstekingen, evenals voor mensen die spierspasmen of krampen ervaren.

Dit is geen medisch advies. De verstrekte informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Het is belangrijk op te merken dat het medicinale potentieel van cannabis varieert van persoon tot persoon en afhankelijk is van verschillende factoren zoals dosering, consumptiemethode en individuele tolerantie. Het is altijd het beste om een ​​zorgverlener te raadplegen voordat u cannabis voor medicinale doeleinden gebruikt. Hy-Seeds moedigt dan ook op geen enkele manier het gebruik van cannabis aan.

Veelgestelde Vragen over Acapulco Gold

Wat is de Acapulco Gold cannabis soort?

Acapulco Gold is een bekende en hoog aangeschreven cannabissoort, bekend om zijn krachtige sativa-effecten en zijn old-school genetica. Het is afkomstig uit de gebieden rond Acapulco, Mexico, en staat bekend om zijn potentie en unieke gouden kleur tijdens de bloei.

Is de Acapulco Gold soort geschikt voor binnenteelt?

Ja, Acapulco Gold is een robuuste plant met een hoge stabiliteit en is dus goed geschikt voor binnenteelt. Vanwege de potentie om vrij hoog te groeien, is het echter belangrijk om de hoogte te beheersen en voldoende ruimte te bieden.

Wat is de gemiddelde opbrengst van de Acapulco Gold soort bij binnenteelt?

De opbrengst van Acapulco Gold kan variëren op basis van de teeltomstandigheden, maar onder optimale omstandigheden, bij binnenkweek, levert het doorgaans tussen de 550-600 gram per vierkante meter op. Kweek je Acapulco Gold buiten, dan ligt het opbrengst potentieel tussen de 500-700 gram per plant.

Kan de Acapulco Gold soort buiten worden gekweekt en zo ja, wat is de gemiddelde opbrengst?

Ja, Acapulco Gold kan buiten worden gekweekt, de stabiliteit, veerkracht en robuustheid maakt deze wietplant uiterst geschikt voor buitenkweek.

Welke omstandigheden zijn het beste voor het kweken van Acapulco Gold planten?

Acapulco Gold planten geven de voorkeur aan een warme en droge omgeving, met een temperatuur tussen 20-26°C en een luchtvochtigheid onder de 50%-30% tijdens de bloeiperiode. Veel licht en goed afwaterende grond zal eveneens meedragen en het resultaat.

Hoe hoog kunnen Acapulco Gold planten groeien, en welke trainingsmethoden kunnen worden gebruikt om hun hoogte te beheren?

Binnenshuis kunnen Acapulco Gold planten hoogtes bereiken tot 150 cm. Buiten kunnen ze tot 4 meter hoog groeien. Trainingsmethoden zoals low-stress training (LST), screen of green (SCROG) en snoeien kunnen worden gebruikt om hun hoogte te beheren.

Wat is de typische bloeiperiode voor de Acapulco Gold soort?

Bij binnenteelt heeft Acapulco Gold een relatief lange bloeiperiode van ongeveer 10-12 weken. Bij buitenteelt is kan men verwachten te oogsten in de maand van oktober. Het wordt aanbevolen de plant volledig te laten rijpen voor de oogst voor de beste resultaten.

Wat zijn het aroma, de smaak en het uiterlijk van Acapulco Gold toppen?

Acapulco Gold toppen staan bekend om hun prachtige gouden kleur, vandaar de naam. Het aroma wordt beschreven als sterk en aards, met een hint van zoetigheid. De smaak kan worden omschreven als zoet en citrusachtig met ondertonen van koffie en kruiden.

Welke effecten kunnen worden verwacht bij het gebruik van de Acapulco Gold soort?

Acapulco Gold is een sativa-dominante soort die bekend staat om zijn opbeurende en energie verhogende effecten. Het kan ook creativiteit stimuleren en een gevoel van euforie geven. Omdat het een oppeppend effect heeft, wordt het gezien als een goede wietsoort voor overdag.

Heeft de Acapulco Gold soort enig medicinaal potentieel?

Hoewel geen officieel medisch advies, suggereren gebruikerservaringen dat Acapulco Gold mogelijk potentieel heeft om symptomen zoals stress, pijn en depressie te verlichten vanwege zijn opbeurende en euforische effecten. Raadpleeg altijd een zorgverlener voordat je cannabis gebruikt voor medicinale doeleinden.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram