Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

AK 47 Wiet Zaden

Available Options

1 zaadje 6,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 17,85. Save 14.4%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 34,75.Huidige prijs is: € 24,75. Save 28.8%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 69,50.Huidige prijs is: € 39,50. Save 43.2%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Ben jij bekend met het one hit wonder effect? Pijlsnelle high binnen handbereik!

Wil je ook eens een sativa kweken, maar kom je niet weg met de hoogte? Ze heeft een compacte structuur en wordt niet al te hoog.

Haar effect is sneller merkbaar dan andere soorten en heeft een sterke schimmelresistentie waardoor ze goed presteert in warme omgevingen.

Één ding is zeker, binnen of buiten, je kan een hoge opbrengst verwachten!

Voordelen van de AK-47 wietzaden

  • Presteert uitstekend in warme omstandigheden
  • Geschikt voor binnen en buitenkweek
  • Superiere anti-schimmel genetica
  • Snelwerkende euforische high
  • Gefeminiseerd

Extra informatie

Genetica

Colombian x Mexican x Thai x Afghan

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , , , ,

Medicinaal

, , , , , , , , , , ,

Smaak

, , ,

Wat zijn AK 47 Zaden

De goede oude AK 47, dit soort is al meer dan 20 jaar op de markt en heeft tijdens deze jaren maarliefst 27 awards binnengesleept. Dit is mede te danken aan de ouders die enkel bestaan uit landraces, namelijk: Colombian x Mexican x Thai x Afghani.

Super stabiliteit, en dit komt doordat er enkel met raszuivere genetica is gewerkt. Landraces zijn de eerste wietsoorten die ontstaan zijn door wildgroei en zijn dus uiterst zuiver. Dit gepaard met meer dan 20 jaar genetische ontwikkeling maakt de AK 47 een van de meest stabiele soorten die er is.

Het THC-gehalte schommelt tussen de 16 - 20%, maar vergis je niet. Door de genetische zuiverheid is het effect pijlsnel merkbaar en wordt het afgevuurd met volle kracht. Dit zorgt voor een ‘schone high’ die dus beter merkbaar is dan andere soorten. Je kunt een cerebrale high verwachten die ook een stuk langer aanhoudt.

Dit is één van de beste wietsoorten voor outdoor growing. De opbrengstpotentie is met name bij buitenteelt vele malen hoger dan gemiddeld. Bij een goede zomer, onder juiste omstandigheden, zijn opbrengsten van 700 gram per plant haalbaar. Met haar verhoogde hitte tolerantie is ze uiterst populair in landen als: Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal en vrijwel de gehele Balkan.

Met een penetrante zure geur is het ook niet gek dat de wiet een frisse citrus smaak heeft. De basis is aardachtig en op de achtergrond zijn er hinten van bloemen en zoetigheid te herkennen. Medicinaal gezien is deze wiet erg potent en daarom veelvuldig inzetbaar bij zowel fysieke- als mentale klachten.

De AK 47 heeft het allemaal, maak vandaag nog je keuze en bestel deze AK 47 wietzaadjes bij Hy-Seeds!

AK 47 Zaden kweken

Met een hoge schimmelresistentie en verhoogde tolerantie tegen hitte maakt dit soort erg aantrekkelijk voor buitenteelt. De meeste wietsoorten bezwijken bij een langdurige hete zomer, maar de AK 47 niet.

Je kunt er ook voor kiezen deze cannabis indoor te kweken, ze heeft een vrij compacte structuur en wordt niet al te groot. Dit is een van de weinige sativa's die je indoor kan kweken bij beperkte ruimte.

Mocht je van plan zijn om te experimenteren met trainingsmethoden, vanwege de hoge stabiliteit zal deze wietsoort sneller herstellen, je kan dus lekker je gang met trainen.

Dit is een makkelijk te kweken wietsoort waar ook de beginner goed mee uit de voeten kan.

Bloeiperiode AK 47 Zaden

Wanneer je deze wietzaadjes indoor kweekt kun je verwachten deze na 8-9 weken bloei te oogsten. Kies je ervoor deze wietplant outdoor te kweken dan zal ze Eind September klaar zijn voor de oogst.

AK 47 Zaden binnen kweken

Voor een sativa dominante plant blijft ze vrij klein, met een gemiddelde hoogte van 70 - 120 centimeter is kweken bij beperkte ruimte mogelijk. De plant structuur is iets breder dan normaal wat de ruimte goed vult. Dit maakt haar de ideale kandidaat om te scroggen. Ondanks de brede groei is een Sea of Green opstelling ook mogelijk, je zal eventueel moeten snoeien om overlapping in de hand te houden, over het algemeen valt dit mee.

Vanwege de sativa aard kweek je haar het best in een drogere omgeving met een relatief hoge temperatuur. Deze plant is echter stabiel en heeft een verhoogde tolerantie voor hitte. Hierdoor zal deze plant op vrijwel iedere omgeving groeien, ook wanneer de groeiomstandigheden niet optimaal zijn.

Ben jij van plan de plant veelvoudig te gaan trainen? Dan komt de hoge stabiliteit goed van pas. Hierdoor kan deze wietplant beter omgaan met stress dan andere soorten en herstelt dan ook stukken sneller.

Het is nodig om gepaste maatregelen te nemen om geuroverlast te voorkomen. De geur is erg penetrant en zeker in een afgesloten ruimte kan dit al snel overlast veroorzaken.

Conclusie: dit is een robuuste plant die goed tegen een stootje kan. De beginnende, maar ook de gevorderde kweker kan hier veel profijt van hebben.

AK 47 Zaden opbrengst binnenteelt

De opbrengst is hoog en schommelt tussen de 500 - 600 gram/m2. Je kan de opbrengst maximaliseren door zowel high als low stress training toe te passen. Dit is een robuuste plant die snel zal herstellen van zijn trainingen.

AK 47 Zaden buiten kweken

Zet je haar in de volle grond op een zonnige plek zal deze wietplant uitgroeien tot een gigantische boom. Kies je ervoor om te kweken in een grote pot dan kan ze tussen de 110 - 160 centimeter hoog worden.

Vanwege de bredere en hogere groei is het belangrijk om de plant zoveel mogelijk ruimte te geven. Het bladerdek zal zich hierdoor goed kunnen ontwikkelen wat de aanmaak van toppen sterk zal stimuleren.

Je doet er goed aan deze wietzaadjes te kiezen wanneer er een hete zomer op komst is. Bij langdurige hoge temperaturen zullen de meeste wietplanten het zwaar te verduren hebben. Deze wietplant kan beter omgaan met warmte en zal ondanks de hitte prima presteren.

Vanwege de ongekende stabiliteit en hoge schimmelresistentie zal deze wietplant ook goed presteren bij een 'natte zomer'. De open structuur van deze wietplant houdt de toppen luchtig en verkleind sterk de kans op toprot. Daarnaast kan het wortelstelsel beter tegen overbewatering wat dit eigenlijk één van de beste keuzes maakt voor outdoor growing.

De grootte en sterke geur maakt het discreet kweken wel een stuk moeilijker. Het is dus belangrijk dat je haar kweekt op een plek waar ze geen overlast veroorzaakt. Gaat alles goed dan kun je Eind September verwachten te oogsten.

AK 47 Zaden opbrengst buitenkweek

Deze wietplant kan uitgroeien tot een reusachtige boom en de opbrengst kan oplopen tot wel 600 - 700 gram per plant. Dit natuurlijk wel wanneer we spreken over een ‘goede’ zomer en ook de overige omstandigheden juist zijn.

De opbrengst kun je maximaliseren door zowel low als high stress training toe te passen.

Smaak van de AK 47 wiet

Bij het inademen is vooral een sterke aardachtige smaak te proeven, geef het even de tijd en dit zal zich verder ontwikkelen tot een bloemachtige/citrus aroma. Adem je vervolgens uit blijft er een zoete nasmaak ronddwalen. Kortom, heerlijk!

Geur van de AK 47 wiet

De geur is erg sterk en penetrant, een kleine hoeveelheid zal al snel een kamer vullen met haar frisse en zure aroma's. Je weet wat ze zeggen, hoe sterker de geur hoe beter de wiet.

Effect van de AK 47 wiet

Tijdens de donkere dagen zal deze wiet een glimlach op je gezicht toveren. Het effect is namelijk oppeppend, vrolijk en stimuleert creativiteit. Super wanneer je een sociale bezigheid wilt bijwonen, je zal namelijk niet snel willen wegzakken in de bank.

In tegenstelling tot andere sativa’s kan deze wiet ook een bepaalde rust geven aan lichaam en geest. Deze sativa is net even minder energiek, maar maakt je wel in staat je beter te focussen mede door de innerlijke rust die het geeft. Dit is motiverend en helpt om opstaande werkzaamheden nog even snel af te ronden.

Deze cannabis is geschikt voor ieder dagdeel en kan wordt dus vaak gezien als een goede 'daily-smoker'.

Medicinaal potentieel AK 47 wiet

Deze cannabis zou een extra therapeutische werking hebben mede door het aanwezige CBD-gehalte van 1,5%. Dit zou helpen stress levels te verlagen en beter om te kunnen gaan met angst en depressie. Het brengt rust in het lichaam dat ook zou helpen om slapeloosheid tegen te gaan.

Het medicinaal potentieel is erg groot en hierdoor zou het ook helpen bij de volgende kwalen: chronische pijn, misselijkheid, vermoeidheid, gebrek aan eetlust en hoofdpijn.

Medicinaal # Effect #
Stress 10 Oppeppend 10
Angst 10 Vrolijk 10
Depressie 10 Rust 8
Vermoeidheid 8 Focus 8
Eetlust 8 Creatief 8

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram