Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Amnesia Haze Zaden

Available Options

1 zaadje 6,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 17,85. Save 14.4%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 34,75.Huidige prijs is: € 24,75. Save 28.8%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 69,50.Huidige prijs is: € 39,50. Save 43.2%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Opzoek naar de top van de sterkste wietsoorten? Behaal tot wel 21% THC.

Ervaar een van de meest krachtige euforische high die er is. Het "Amnesia Effect" schakelt je korttermijn geheugen tijdelijk uit; kom tot rust en maak je hoofd leeg. Qua opbrengst presteert zij enorm goed, de bloeiperiode is 10 weken en hoe langer de bloei hoe meer tijd om keiharde toppen te produceren!

Oogst nog meer wiet en ervaar het Amnesia-effect!

Voordelen van de Amnesia Haze zaden

  • Langere bloei = nog meer opbrengst
  • Brede groei & weinig bladafval
  • Het bekende Amnesia-effect
  • Knallend hoog THC-gehalte
  • Zure citrus geur en smaak
  • Gefeminiseerd

Extra informatie

Genetica

Hawaiian x Thai x Cambodian x Jamaican

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , ,

Medicinaal

, , , , ,

Smaak

, , , , ,

Wat zijn Amnesia Haze zaden?

Wereldwijd is de Amnesia Haze de meest bekende sativa op de markt. Tegenwoordig zie je haar terug in vrijwel iedere coffeeshop en nu zelfs ook veel in de Verenigde Staten. Deze cup winnaar (Cannabis Cup 2004 en Sativa Cup 2012) neemt nog altijd in populariteit toe, de verwachting is dat ze nog veel meer prijzen in de wacht zal slepen.

Bewezen kwaliteit, de Amnesia Haze stamt direct af van van ‘landras soorten’. Dit zijn de eerste en meest pure cannabis wietsoorten. De high is hierdoor zuiver en snelwerkend met vrijwel geen bijwerkingen. Je kan een sterk mentaal effect verwachten dat tijdelijk het kortetermijngeheugen uitschakelt (het Amnesia effect). Het THC-gehalte is hoog (21%) en stuurt je met enkele trekjes into space.

Een nieuw oogst record halen doe je met de Amnesia Haze zaden. In plaats van één hoofdtop produceert deze wietsoort veel meer toppen. Hierdoor is de Amnesia Haze opbrengst per plant vele malen hoger dan gemiddeld.

Reden genoeg om deze goedkope Amnesia Haze Zaden vandaag online te bestellen!

Amnesia Haze kweken

Staat er een warme en droge zomer voor de boeg? Dan zal deze wietplant uitermate goed presteren. Haze soorten kunnen namelijk beter tegen hogere temperaturen en droogte. Wanneer je haar buiten kweekt kan ze erg groot worden, geef je haar voldoende ruimte dan zal ze uitgroeien tot reusachtige met een zeer hoge opbrengst.

Bij indoor kweek kan ze hogere temperaturen aan, handig voor beginners die nog moeite hebben met het onder controle houden van de temperatuur. Het belangrijkst is dat deze plant genoeg ruimte heeft en de rest gaat bijna vanzelf. Het kweken van een haze plant als deze vereist dan ook niet al te veel kennis en is dus beginnersvriendelijk.

Bloeiperiode Amnesia Haze Wiet

Na 10 weken bloei is de Amnesia klaar om te oogsten. Ze staat langer dan gemiddeld, maar met de hoge dominantie sativa genetica is dit normaal. De langere bloei resulteert in een bovengemiddelde opbrengst.

Binnen- en buitenteelt Amnesia Haze Weed

Ga je voor maximale opbrengst? Geef de Amnesia niet te veel water en kweek haar onder een lage luchtvochtigheid. Deze sativa zal je belonen met extra dikke buds.

Amnesia Wiet binnen kweken is mogelijk, let alleen op bij beperkte ruimte. Gemiddeld wordt ze tussen de 120 - 140 centimeter hoog. Daarnaast groeit ze breed wat ook veel ruimte in beslag neemt. Om dit te beperken kun je ervoor kiezen snoei technieken toe te passen.

Kweek je haar buiten? Ze presteert het best bij droge hete zomers. In de buitenlucht kan ze tot wel 2 meter hoog worden (of zelfs hoger). Het best plaats je haar in een grote pot of de volle grond. Geef haar zoveel mogelijk ruimte, ze groeit namelijk breed.

De Amnesia wiet heeft een penetrante geur en groeit makkelijk over de schutting. Denk dus goed na over de locatie waar je haar kweekt.

Uiterlijk van de Amnesia Wiet

Een brede plant structuur met een hoop afzonderlijke cola’s die groeien vanaf een enkele stengel. Iedere cola heeft een harsrijke laag vol met trichomen en terpenen. Deze goedkope amnesia haze zaden produceren plakkerige compacte toppen die vol van smaak en geur zijn, kortom: topkwaliteit wiet.

Oogsten van de Amnesia Weed

De Amnesia presteert super in een SoG opstelling, binnen kan dit tot wel 600 - 650 gram/m2 opleveren. In de buitenlucht haal de Amnesia Haze opbrengst per plant tot wel 700 gram.

De sativa structuur is uitermate geschikt om te scroggen. Het bed zal makkelijk vullen met de stengels en bladeren. In de normale gang van zaken is ze half Oktober klaar voor de oogst.

Door de hoge stabiliteit van deze strain zijn HST (high stress technieken) als toppen, lollipoppen en andere snoeimethoden ook mogelijk. Doe het alleen niet te vaak zo voorkom je groeivertraging.

Kijk je op tegen het vele knipwerk na het oogsten? Deze sativa produceert weinig blad waardoor je minder bladafval hebt dan normaal.

Amnesia Haze opbrengst per plant

Een hoger dan gemiddelde opbrengst en dat is niet raar. De bloeiperiode van de Amnesia Haze is gemiddeld 2 weken langer dan andere soorten. Dit houdt in dat er 2 weken langer de tijd is om toppen te voorzien van voedingsstoffen en energie waardoor deze als maar groter worden.

Buiten is de Amnesia Haze opbrengst per plant tot wel 700 gram. Binnen kan dit oplopen tot 650 gram per vierkante meter. Deze goedkope Amnesia Haze zaden zijn één van de hoogst opbrengst gevende soorten uit het assortiment.

Amnesia Haze Kweekverslag

Ervaar zelf hoe de wietzaadjes presteren, bekijk het Amnesia Haze Kweekverslag op growdiaries.

Smaak van de Amnesia Haze

Een gebalanceerd smaakprofiel bestaande uit: citroen, citrus en aardse hinten. De fijnproever kan zelfs hinten van dennenhout proeven. De smaak is zoeter dan de geur, maar komt vrijwel overeen.

Een zachte rook die aangenaam is in de keel en longen. Je kan een kleine nahoest verwachten, althans als je kwaliteit Amnesia wiet aan ‘t roken bent.

Geur van de Amnesia Haze Wiet

Een scherpe aardse citrus geur die sterk en doordringend is. Het openen van een zakje Amnesia Haze Weed zal snel de gehele kamer doen vullen. Een genot voor iedere cannabisroker.

Effect van de Amnesia Haze

Amnesia betekent: geheugenverlies. Nu hoef je niet bang te zijn dat je daadwerkelijk je geheugen verliest. Wat ze hiermee bedoelen is dat effect voornamelijk terugslaat op je geest en je je gedachten kan laten varen.

Het effect is energiek en oppeppend waardoor je meer zin krijgt om bijvoorbeeld te praten of actief te zijn. Euforie, blijdschap en lacherigheid wordt door vrijwel iedereen ervaren. Maar ook de creativiteit krijgt een flinke boost.

Je kunt de Amnesia Haze wiet in de ochtend of middag consumeren, in tegenstelling tot andere soorten is zij niet slaapverwekkend.

Medicinaal potentieel van de Amnesia Haze zaden

De Amnesia Haze zou een grote verscheidenheid aan medicinale toepassingen hebben. Omdat het effect terugslaat op de geest zou dit baat brengen bij depressie, stress en bipolariteit. Men geeft aan na consumptie geluk, vreugde en opgewektheid te ervaren.

Ook bij fysieke klachten als pijn, vermoeidheid en gebrek aan eetlust kun je met deze haze baat hebben.

Medicinaal # Effect #
Vermoeidheid 10 Energiek 10
Stress 10 Creatief 10
Angst 10 Euforisch 10
Depressie 10 Lacherig 10
Eetlust 8 Sociaal 10

Let op: wij geven geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze om cannabis te consumeren.

Bekijk ook de Big Autoflower soorten

Wist je dat de Amnesia Haze ook in autoflower variant verkrijgbaar is? Bekijk de Big Amnesia Autoflower Zaden. Autoflowers worden vaak gebruikt voor buitenkweek door hun automatische bloei eigenschap. Liever een ander soort? Neem snel een kijkje bij onze Big Autoflower Zaden collectie.

Moeite met het kiezen van het soort dat bij jou past? Stuur ons een mail of whatsapp bericht en laat je adviseren door één van onze master growers!

Veel gestelde vragen Amnesia Haze

Hoe sterk is Amnesia Haze?

De Amnesia Haze wiet kan een THC-gehalte scoren tot wel 21%

Wat voor een wiet is Amnesia?

De ouders van de Amnesia Haze zijn echte landrassen, dit zijn de eerste en meest pure wietsoorten. De Amnesia bestaat uit: Afghani Hawaiian x Laos x Jamaica)

Is Amnesia goeie wiet?

Het is de meest populaire wiet in Europa en booming in de Verenigde Staten. Je kan dus concluderen dat de Amnesia “goeie wiet” is.

Wat doet Amnesia Haze?

Het Amnesia effect zal tijdelijk je kortetermijngeheugen uitschakelen zodat je je gedachten kan laten varen. Je zult een mentale high ervaren met een energieke en creatieve boost.

Wat kost een gram Amnesia?

De prijs per voor één gram Amnesia Haze zit rond de 12 - 15 EUR. Dit is bovengemiddeld.

Hoelang duurt Amnesia kweken?

De bloeiperiode van de Amnesia Haze wiet is 10 weken. Van zaadje tot oogst ben je ongeveer 14-16 weken onderweg (binnen kweek). Kweek je buiten kan dit 5 á 6 maanden duren.

Hoe kweek je de beste Haze?

Een haze groeit het best bij een lage luchtvochtigheid en temperatuur van 21-27 graden. Je kunt snoeitechnieken toepassen als toppen, fimmen en lollipoppen om de opbrengst te maximaliseren. Het belangrijkste is een haze niet teveel water te geven, ze presteert beter in een droog klimaat.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram