Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Amnesia Lemon Kush Zaden

Available Options

1 zaadje 6,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 17,85. Save 14.4%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 34,75.Huidige prijs is: € 24,75. Save 28.8%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 69,50.Huidige prijs is: € 39,50. Save 43.2%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Kun je geen genoeg van THC krijgen? Ervaar deze ultieme THC-bom!

Wat ontstaat er wanneer je de THC-titanen Super Lemon Haze x Afghani Kush met elkaar kruist? Een THC-bom die in staat is je hersenen uit je schedel te slaan!

Zelfs de meest ervaren roker wordt geadviseerd rustig aan de te doen met deze knaller. Kweek nu zelf een heerlijke berg citrus-wiet want aan opbrengst doet ze niets te kort.

Plakkerige toppen die schitteren van de THC

Voordelen van de Amnesia Lemon Kush wietzaden

  • Sterke high met knock-out power
  • Mix van citrus en earthy aroma's
  • Ontspannend en pijnverdovend
  • Knallende opbrengst
  • Sticky 'icky buds
  • Gefeminiseerd

Extra informatie

Genetica

Super Lemon Haze x Afghani Kush

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , , , , ,

Medicinaal

, , , , , , , , , ,

Smaak

, , , , ,

Wat zijn Amnesia Lemon Kush Zaden

Een perfect gebalanceerde hybride wiet dat voortkomt uit de kruising Super Lemon Haze x Afghani Kush. Door deze twee THC-titanen te kruisen is er een wiet ontstaan die een immens krachtige cerebrale high geeft. The Sky Is The Limit zullen we maar zeggen.

Het THC-gehalte van deze wiet is dan ook hoger dan gemiddeld en schommelt tussen de 18 - 26%. Het effect gaat gepaard met een oppeppend en energiek gevoel dat al snel de motivatie geeft door te knallen tijdens de dag.

Het medicinaal potentieel ligt dan ook bij: vermoeidheid, futloosheid en depressie. Ideaal om een hectische dag door te komen. Door de veelzijdigheid van deze strain sluit het aan bij de recreatieve als medicinale gebruikers.

Als jij een citrus-lover bent dan zit je bij deze wietsoort gebakken. Deze soort barst namelijk van de Limonene terpenen. De smaak bestaat uit citrus, citroen, aarde en een lichte vlaag zoetigheid. Dit brengt een perfecte balans tussen zoet, zuur en hartigheid.

Naast dit alles komt scoort de AM L Kush ook nog eens super qua opbrengst. Reden genoeg om deze wietzaadjes vandaag nog online te bestellen.

Amnesia Lemon Kush Zaden kweken

Je kweekt haar met name voor haar heerlijke citrus smaak en krachtige cerebrale high.

De moeilijkheidsgraad van deze wietsoort is gemiddeld, door de haze genetica kan enige strekking ontstaan. Daarnaast doe je er goed aan de luchtvochtigheid met name tijdens de bloeiperiode laag te houden. Dit vereist enige kennis van kweken.

Bloeiperiode Amnesia Lemon Kush Zaden

Bij binnenkweek heeft de AM L Kush een bloeiperiode van de om en nabij 9 - 10 weken. Kweek je haar buiten kun je verwachten dat ze Half Oktober oogstrijp is.

Amnesia Lemon Kush Zaden binnen kweken

Belangrijk is dat er genoeg hoogte beschikbaar is voor deze wietsoort. Door de haze genetica kan er nogal wat strekking plaatsvinden en bereikt het hoogtes van 80 - 140 centimeter.

Ze heeft er ook een handje aan om in de breedte te groeien, dit is fijn want een brede plant neemt meer lichtenergie op. Maar, bedenk dat je hierdoor een ruimte met enkele planten al snel vol hebt staan. Kun je hiermee omgaan door bv. snoeimethoden toe te passen kan ze gerust in een SoG-opstelling gekweekt worden.

Deze plant krijgt de voorkeur om in een drogere omgeving gekweekt te worden. Lukt dit niet, dan is het ‘niet zo erg’, maar ga je voor het beste resultaat dien je hiernaar te handelen.

De geur is vrij sterk en kan dus geuroverlast veroorzaken. Ook dit is een punt waar je rekening mee dient te houden.

Kortom: voor een geslaagde kweek dien je rekening te houden met de hoogte, luchtvochtigheid en penetrante geur.

Amnesia Lemon Kush Zaden opbrengst binnenteelt

De opbrengst bij binnenteelt varieert tussen de 500 - 600 gram/m2. Om de opbrengst te verhogen kun je kiezen om High Stress trainingstechnieken toe te passen. Door dit toe te passen is deze wietsoort ook te kweken in een Sea of Green-opstelling.

Amnesia Lemon Kush Zaden buiten kweken

Met name bij droge hete zomers zullen deze wietzaadjes super goed presteren. Je kunt dan een plant verwachten die vrij breed maar ook hoog wordt (110 - 180 centimeter).

Vanwege de lengte en sterke geur is het belangrijk om goed na te denken over de locatie, ze groeit makkelijk over de schutting en de geur is penetrant. Niet alle buren staan te wachten op z’n heerlijke citrus geur namelijk.

Van nature heeft deze wietplant een hoge schimmelresistentie. De kans op toprot is dan ook stukken kleiner. Je hoeft je ook minder zorgen te maken over insecten of ander ongedierte.

Gaat alles goed dan kun je verwachten deze plant Half Oktober buiten te oogsten.

Kortom: in de buitenlucht zal dit een wietplant worden van een flink formaat, de opbrengst is daarentegen ook behoorlijk. Houdt haar weg van vocht, zo komt ze het beste tot haar recht.

Amnesia Lemon Kush Zaden opbrengst buitenkweek

De buiten opbrengst is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden en varieert hierdoor tussen de 500 tot 700 gram per plant. Verwacht je een droge en warme zomer? Dan is zij een geschikte keuze.

Je kunt ervoor kiezen High en Low Stress training technieken te gebruiken. Deze zullen beide de opbrengst verhogen, maar kunnen ook gebruikt worden om de plant te beperken in grootte en de plant zo beter controleerbaar te maken.

Smaak van de Amnesia Lemon Kush wiet

Deze citroenachtige smaak gaat gepaard met kruidachtige ondertonen. De rook is ruw en vult als een speer de longen.

Ook ervaren rokers zullen nog wel eens moeten kuchen bij deze krachtpatser, maar dat komt nou eenmaal door de Kush genetica die samengesmolten is in dit soort.

Na een aantal trekjes ben je hier echter snel aan gewend en kun je rustig genieten van haar heerlijke zure en kruidachtige aroma's.

Geur van de Amnesia Lemon Kush wiet

Zodra je een pot gedroogde toppen opent knalt de citrus geur direct de neusvleugels. Je kunt een overweldigende geur sensatie verwachten maar het blijft toch aangenaam.

Een walm van zoetzure citrus en citroen geuren is wat je kunt verwachten, vergelijkbaar met een zakje vol met citroen snoepjes. Wanneer je de toppen voorzichtig uit elkaar drukt kun je zelfs onderliggende geuren van: aarde, en dennenhout kunnen ruiken.

Effect van de Amnesia Lemon Kush wiet

Door de hybride genetica is dit een fit-for-all type high en sluit dus goed aan bij zowel de recreatieve en medicinale gebruikers. Na 5-10 minuten is het effect merkbaar en houdt tussen de 2 tot 3 uur aan

Creativiteit krijgt een enorme boost, het geeft je gedachten de vrije loop, ideeën en bedenkingen schieten van alle kanten naar binnen.

Je kunt een cerebrale high verwachten dat zelfs een beetje “spacey” kan zijn. De focus neemt toe en deze wiet gaat dan ook goed gepaard met dagelijkse klusjes.

De high is veelzijdig en ook het lichaam wordt niet vergeten. Het is minimaal, maar lichamelijk zal het een relax gevoel geven. Dit is in voorzichtige maten, hierdoor zal een couch-lock niet snel voorkomen.

Een verhoogd gevoel van blijdschap gaat hand in hand met een oppeppend/energiek gevoel. Je motivatie neemt toe en dit maakt het super voor sociale bijeenkomsten. Dit is dan ook de reden dat consumptie net voor het naar bed gaan wordt afgeraden.

Medicinaal potentieel Amnesia Lemon Kush wiet

Een relax effect zonder dat je vermoeidheid ervaart, dit maakt deze wiet voor de medicinale gebruikers erg potent. Van veel wietsoorten word je erg slaperig en de medicinale gebruiker staat hier vaak niet op te wachten. In tegendeel, de energieke boost kan helpen vermoeidheid tegen te gaan.

Daarnaast zou het in staat zijn pijn vormen als: gewrichtspijn, chronische pijn, krampen, hoofdpijn, artritis en spasme te verlichten.

Mentaal zou het goed helpen bij het verminderen van stress en angst maar ook zou het helpen bij depressie en bipolariteit.

Medicinaal # Effect #
Vermoeidheid 10 Creatief 10
Rust 10 Focus 10
Pijn 8 Euforisch 8
Migraine 8 Motiverend 8
Stress 8 Sociaal 8

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram