Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Big Bud Zaden

Available Options

1 zaadje 6,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 17,85. Save 14.4%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 34,75.Huidige prijs is: € 24,75. Save 28.8%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 69,50.Huidige prijs is: € 39,50. Save 43.2%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Extra grote wiettoppen kweken? Bij Big Bud zit je goed!

Big Bud zaden staan bekend om zijn indrukwekkende opbrengsten, die aanzienlijk hoger zijn dan de meeste andere soorten. Hierdoor is het de ultieme keuze voor kwekers die streven naar gigantische oogsten zonder de kwaliteit te verliezen.

Maar, wat kun je verwachten? Met een THC-gehalte van 15-20% zorgt deze wiet voor een zachte cerebrale stimulatie die langzaam overgaat in een diepgaande lichamelijke ontspanning. Dit zorgt voor een heerlijk relax gevoel en sluit goed aan bij de avonduren.

Maar ook op medicinaal vlak schieten de Big Bud zaden zeker niet tekort. Zo is Big Bud wiet nuttig voor pijnverlichting, het verminderen van stress en het bevorderen van slaap, wat het een favoriet maakt onder medicinale gebruikers.

Qua smaak, kun je een rijke, aardse basis verwachten die wordt gecomplementeerd door subtiele zoete en fruitige tonen.

Je kiest voor Big Bud zaden wanneer je gaat voor een stabiele wietsoort met een extra hoog opbrengstpotentieel.

Voordelen van de Big Bud wietzaden:

  • Perfect voor Sea of Green methode
  • Dé keuze bij commerciële kweek
  • Super stabiele wietsoort
  • Binnen 8 weken klaar
  • Gefeminiseerd

Extra informatie

Genetica

Afghani x Northern Lights x Skunk #1

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , , ,

Medicinaal

, , , , , , , , , ,

Smaak

, , ,

Wat zijn Big Bud Zaden?

Big Bud is een legendarische cannabissoort die haar oorsprong vindt in de Verenigde Staten. Deze variëteit, met een sterke Indica-dominantie, is ontstaan uit de kruising van Afghan en Skunk genetica, wat resulteert in een soort die zowel veerkrachtig is als een overvloedige opbrengst levert.

Wat Big Bud zaden speciaal maakt, is haar vermogen om enorme, zware toppen te produceren. Dit is waar de soort haar naam aan te danken heeft. Big Bud zaden zijn dan ook een favoriet onder commerciële kwekers vanwege de hoge opbrengsten, maar ook hobbykwekers waarderen de genereuze oogsten.

Ondanks het gemiddelde THC-gehalte van 15-20%, is Big Bud in staat een diepe lichamelijke ontspanning te creëren wat meerdere voordelen heeft. Zo kun je na een lange dag heerlijk afschakelen, maar ook kan deze ontspanning gebruikt worden voor het verlichten van pijnen en stress of zelfs de slaap bevorderen.

Er zijn vele redenen waarom iemand zou moeten kiezen om met Big Bud zaden te kweken.

Naast haar indrukwekkende opbrengsten, is Big Bud ook gemakkelijk te kweken, waardoor ze geschikt is voor zowel beginners als ervaren kwekers. Haar sterke genetica maakt haar weerbaar tegen veel voorkomende plagen en ziekten. De combinatie van haar effecten en smaakprofiel maken deze wietsoort uiterst geliefd bij menig cannabisliefhebbers.

Big Bud Zaden Binnen Kweken

Big Bud is een uitstekende keuze voor binnenteelt. Dankzij haar Indica-dominante genetica heeft de plant een compacte structuur, dit maakt deze wietplant enerzijds geschikt voor kleinere kweekruimtes, maar anderzijds ook geschikt voor bijvoorbeeld een sea of green opstelling waarbij wietplanten dichtbij elkaar worden geplaatst met beperkte oppervlakte.

De Big Bud wietplant kan een gemiddelde hoogte van ongeveer 80 tot 130 centimeter bereiken. Ondanks de gemiddelde hoogte hoef je je geen zorgen te maken over de opbrengst. Gemiddeld levert de Big Bud plant tussen de 550-600 gram per vierkante meter op en onder optimale omstandigheden kan dit zelfs (veel) hoger uitpakken. Het is dan ook niet gek dat met name deze wietsoort de voorkeur krijgt onder commerciële kwekers of hobbykwekers die oog hebben voor extra grote oogsten.

Niet te vergeten dat de Big Bud ook een relatief korte bloeitijd heeft van 7-8 weken en voldoet hiermee aan alle aspecten die nodig zijn om bekroond te worden tot de commerciële topper onder de wietsoorten. Snel, veerkrachtig, hoge opbrengst, makkelijk te kweken en hoge kwaliteit wiet, dit lijkt ons de perfecte combinatie voor een uiterst succesvolle oogst.

Als je Big Bud wiet binnenshuis kweekt, zijn er enkele zaken om in de gaten te houden.

Ten eerste, gezien de grote omvang van de toppen, kan de plant vatbaar zijn voor schimmel als ze niet goed wordt verzorgd. Dit kun je makkelijk oplossen door voldoende te ventileren en te zorgen voor een goede luchtcirculatie. Hiermee voorkom je dat vocht ophoopt tussen de zeer compacte en stevige toppen van de Big Bud.

Maar, er is nog een 'luxeprobleem' dat de Big Bud met zich meebrengt. En dat is dat de takken kunnen bezwijken onder het gewicht van de zware toppen. Het is dus geen verkeerd idee om een draagnet te spannen om deze heavyweight te ondersteunen tijdens de bloei.

Houd je de luchtvochtigheid op orde en bied je ondersteuning? Dan zullen deze Big Bud zaden je rijkelijk belonen.

Big Bud Zaden Buiten Kweken

Big Bud is een veerkrachtige wietsoort die ook buiten uiterst goed presteert. Onder voorwaarde dat het weer meezit. Big Bud geeft de voorkeur aan een warm en zonnig klimaat, maar kan ook in de gematigde klimaten goed groeien. Dit is een van de weinige soorten die net even iets beter kan omgaan met ‘koudere’ temperaturen.

Schrik niet, maar bij buitenkweek kan de Big Bud hoogtes bereiken van 150-200 centimeter en zelfs hoger, afhankelijk van de klimaat omstandigheden en kweekmethode. Wil je nou een niet al te grote wietplant kweken? Kies dan simpelweg ervoor om een kleinere pot te gebruiken, of juist een grotere wanneer je een gigantische boom wilt kweken. Belangrijk is dat je rekening houdt met de beschikbare ruimte.

Wat betreft de opbrengst, is Big Bud een echte zwaargewicht. Buiten kan ze een royale hoeveelheid van ongeveer 550-600 gram per plant produceren en dit kan zelfs oplopen tot 800 gram, mits ze onder optimale omstandigheden wordt gekweekt. Rond oktober kun je verwachten deze krachtpatser te oogsten. Rond deze tijd zijn alle trichomen en bloeiharen verkleurd en is dan ook de perfecte tijd om te oogsten.

Als je Big Bud buitenshuis kweekt, zijn er enkele aandachtspunten.

Vanwege haar grote en compacte toppen, kan de plant gevoeliger zijn voor schimmel en meeldauw. Dit komt doordat vocht makkelijk kan ophopen tussen de compacte toppen. Door de wietplant op een plek te zetten waar de wind goed bij de toppen kan komen en te snoeien kun je schimmelvorming makkelijk voorkomen.

Een ander probleem is dat de toppen van deze wietplant zo zwaar kunnen worden dat de takken bezwijken onder het gewicht. Het is dan ook zeker geen slecht idee ondersteuning te bieden, dit kan bijvoorbeeld met een plantnet.

Daarnaast is de Big Bud een stabiel soort dat makkelijk te kweken is, houd simpelweg een oogje in het zeil zoals je dat bij iedere andere wietplant zou doen en dan komt het helemaal goed.

Big Bud Wiet: Smaak, Geur en Uiterlijk

De smaak van Big Bud is waar de ware schoonheid van deze soort naar voren komt. Bij het inhaleren proef je de volle, zoete smaak die wordt gecomplementeerd door subtiele aarde-achtige en kruidige tonen. Bij het uitademen blijft er een zoete, fruitige nasmaak achter, die je doet verlangen naar meer.

Gezien de geur van Big Bud is deze even uniek als uitnodigend. Deze soort produceert een rijk aroma dat aarde-achtig en kruidig is, met ondertonen van zoete vruchten. Dit zorgt voor een verleidelijke geur die zowel ervaren als beginnende rokers aantrekt.

Qua uiterlijk is de Big Bud een indrukwekkende verschijning. Ze heeft haar naam te danken aan de enorme, zware toppen die aan haar takken hangen. De toppen hebben een diepgroene kleur, vermengd met opvallende oranje haren en bedekt met een glinsterende laag trichomen.

Effect van de Big Bud Wiet

De Big Bud wiet staat bekend om haar krachtige, langdurige effecten, die een perfecte balans bieden tussen lichamelijke ontspanning en mentale helderheid.

Bij de eerste hijs ervaar je een snelle euforische lift, die je gemoedstoestand opbeurt en zorgen doet smelten. Deze blijmoedige sensatie wordt vergezeld door een lichte mentale stimulatie, die creatieve gedachten en focus stimuleert zonder overweldigend te zijn.

Naarmate het effect vordert, verspreidt een diepe lichamelijke ontspanning zich over het hele lichaam. Dit geeft een gevoel van rust en tevredenheid, zonder dat het je fysiek verlamt of vastnagelt op de bank. De Big Bud wiet is ideaal voor avondgebruik, wanneer haar rustgevende effecten je kunnen helpen om te ontspannen en een goede nachtrust te bevorderen.

Medicinaal Potentieel van de Big Bud Wiet

Big Bud wiet is meer dan alleen een plezier voor recreatieve gebruikers; het heeft ook een aanzienlijk medicinaal potentieel. Dankzij het hoge THC-gehalte en de rijke terpeenprofielen biedt deze soort een verscheidenheid aan therapeutische voordelen.

Ten eerste is Big Bud zeer effectief bij het verlichten van verschillende soorten pijn, waaronder chronische pijn, migraine en artritis. De sterke ontspannende eigenschappen werken spierontspannend en verminderen spanning en ongemak.

Daarnaast kan Big Bud helpen bij het behandelen van psychische aandoeningen zoals stress en depressie. De euforische opheffing die het biedt, kan negatieve gevoelens temperen en een positieve stemming bevorderen. Bovendien kan het lichte stimulerende effect van Big Bud helpen om de mentale mist op te klaren die vaak wordt geassocieerd met deze aandoeningen.

Big Bud is ook effectief bij het bestrijden van slapeloosheid. De diepe lichamelijke ontspanning en de mentale rust die het biedt, kan gebruikers helpen sneller in slaap te vallen en een betere nachtrust te krijgen.

Veelgestelde Vragen over de Big Bud Wiet

Wat is de oorsprong van de Big Bud wiet?

Big Bud is een bekroonde soort die haar oorsprong heeft in de Verenigde Staten, met genetische lijnen die teruggaan naar Skunk en Afghaanse landrassen. De soort staat bekend om haar enorme toppen en hoge opbrengsten.

Wat maakt Big Bud speciaal?

Het kenmerkende van Big Bud is de omvang van haar toppen en de opbrengsten. Ze produceert buitengewoon grote en zware toppen die soms de takken van de plant doen buigen. Daarnaast biedt Big Bud een kalmerende, lichamelijke high die zowel recreatieve als medicinale gebruikers waarderen.

Wat is het THC-gehalte van Big Bud?

Het THC-gehalte van Big Bud ligt tussen 15% en 20%, afhankelijk van de kweekomstandigheden.

Wat zijn de effecten van Big Bud?

Big Bud produceert een sterke, kalmerende high die zich voornamelijk in het lichaam manifesteert. Het resulteert in een diepe ontspanning en kan bij sommige gebruikers slaperigheid veroorzaken. Het heeft ook een vrolijk, euforisch effect dat stress en negatieve gedachten kan verminderen.

Is Big Bud een goede soort voor beginners om te kweken?

Ja, Big Bud is een uitstekende keuze voor beginners. De plant is robuust en vergevingsgezind, en dankzij de hoge opbrengsten krijgen nieuwkomers een bevredigend resultaat van hun eerste kweekpogingen.

Hoe hoog wordt een Big Bud plant gemiddeld?

Bij binnenkweek kan Big Bud een hoogte van 80 tot 130 cm bereiken. Buiten kan de plant, afhankelijk van de omstandigheden, tot 2 meter hoog worden.

Wat is de bloeiperiode van Big Bud?

De bloeiperiode van Big Bud is vrij kort, met een gemiddelde van 7-9 weken bij binnenkweek.

Wat is de gemiddelde opbrengst van Big Bud?

De opbrengsten van Big Bud zijn zeer hoog, met gemiddelde binnenkweek opbrengsten van 500-600 gram per vierkante meter. Buitenkwekers kunnen onder optimale omstandigheden nog hogere opbrengsten verwachten.

Wat is de smaak van Big Bud?

Big Bud heeft een aangename smaak met noten van aarde, zoetigheid en kruiden. Veel gebruikers melden ook een subtiele fruitige ondertoon.

Wat zijn de medische voordelen van Big Bud?

Big Bud heeft een scala aan medische voordelen. Het is nuttig bij de behandeling van pijn, slaapproblemen, angst en depressie. De kalmerende effecten kunnen ook helpen bij het verminderen van stress en spanning.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram