Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Black Domina Zaden

Available Options

1 zaadje 6,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 17,85. Save 14.4%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 34,75.Huidige prijs is: € 24,75. Save 28.8%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 69,50.Huidige prijs is: € 39,50. Save 43.2%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Wat maakt de Black Domina speciaal? Een korte bloeiperiode en toch een berg aan wiet!

Niet overal is de hoogte oneindig, de lage plantstructuur van deze wietsoort maakt haar geschikt om ook te kweken op plekken waarbij de hoogte een probleem kan zijn.

Haar langwerpige bladeren en compacte groei maakt haar de beste voor een Sea of Green opstelling en is hierdoor erg populair onder de commerciële kwekers.

Neerzetten en wachten, ze heeft weinig onderhoud nodig en is daardoor zeer beginnersvriendelijk.

De voordelen van de Black Domina wietzaden

  • Klein van formaat, maar hoge opbrengst
  • Extra snel oogsten door korte bloei
  • Weinig geur tijdens de kweek
  • Geschikt voor guerrillakweek
  • Relax en ontspannen effect
  • Gefeminiseerd

Extra informatie

Genetica

Ortega x Hash Plant x Northern Lights x Afghani

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , , , , , ,

Medicinaal

, , , , , , , , , , ,

Smaak

, ,

Wat zijn Black Domina Zaden

Deze Black Domina Seeds zijn ontstaan door maar liefst vier verschillende wietsoorten met elkaar te kruisen: Northern Lights, Ortega, Hash Plant en Afghani. Het komt zelden voor dat er 4 verschillende strains met elkaar worden gekruist, maar hierdoor hebben deze wietzaadjes een aantal unieke eigenschappen.

Deze vrijwel pure indica (95%) is in staat THC-gehaltes te halen schommelend tussen de 15 - 24%. Uniek aan deze plant is dat de bladeren langwerpig groeien en de plant relatief klein blijft.

Hierdoor is het mogelijk om in een kleine afgesloten ruimte veel meer planten te kweken dan normaal. Dit is de reden waarom deze wietsoort erg populair is onder de commerciële kwekers.

Ze is dan ook uiterst geschikt voor een Sea Of Green opstelling en zorgt ervoor dat met name bij indoor growing hogere opbrengsten kunnen worden behaald (550 - 650 gram/m2). Dit is al snel 10% hoger dan de gemiddelde wietsoort.

Het effect is sterk verdovend en een couch-lock is dan ook bijna vanzelfsprekend. Het lichaam raakt enorm relax en zou hierdoor goed helpen bij het bestrijden van chronische pijn en stress. Deze slaapwiet zou ook helpen insomniacs te voorzien van een betere en langere nachtrust.

De smaak van de Black Domina Weed is niet weggelegd voor de zoetekauw. De smaak is opgebouwd uit hartige aroma’s als: peper, hout en kruiden. Je kunt de ‘echte’ wietsmaak proeven die van oudsher is ontstaan.

Wil je een nieuw opbrengst record halen voor indoor growing? Bestel deze wietzaadjes nu gemakkelijk online.

Black Domina Zaden kweken

Dit is een makkelijk te kweken wietplant en geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde/commerciële kweker.

Vanwege de lage en compacte groei houd je makkelijk het overzicht en zal overlapping van bladeren beperkt blijven. Deze eigenschappen helpen aanzienlijk om een hogere opbrengst te halen met name bij indoor growing.

Daarnaast heeft deze wietplant een korte bloeicyclus en hoge schimmelresistentie. Je kunt haar dus ook prima buitenkweken.

Bloeiperiode Black Domina Zaden

Kies je ervoor deze wietzaadjes indoor te kweken dan kun je verwachten dat ze met 7-8 weken bloei klaar is om geoogst te worden.

Kweek je deze wietplant buiten dan kun je haar ergens Begin Oktober oogsten.

Black Domina Zaden binnen kweken

Dit is de ideale wietsoort om binnen te kweken. Ze maakt langwerpige bladeren aan waardoor ze een stuk minder ruimte in beslag neemt. Je kan hierdoor op een klein oppervlakte meer wietplanten kweken dan gewoonlijk. Kies je ervoor om in een Sea of Green opstelling te kweken zal dit sterk de opbrengst bevorderen.

Zit je met een hoogte probleem? Deze wietplant blijft relatief klein (50 - 70 cm) waardoor het ook mogelijk is te kweken bij beperkte hoogte. Het best kweek je deze wietplant in een relatief warme en droge omgeving.

De geursterkte valt mee vergeleken met andere wietsoorten. Maar omdat bij indoor growing vaak gekweekt wordt in een afgesloten ruimte zullen er gepaste maatregelen genomen moeten worden om geuroverlast te voorkomen.

Conclusie: Dit is misschien wel de beste keus wanneer je indoor wilt kweken in een SoG-opstelling of wanneer er weinig ruimte is in zowel hoogte als in oppervlakte.

Black Domina Zaden opbrengst binnenteelt

De opbrengst is aanzienlijk hoger dan gemiddeld en kan oplopen tussen de 550 - 650 gram/m2. Om de opbrengst te maximaliseren kun je ervoor kiezen deze plant te kweken in een Sea of Green opstelling.

Ook is het mogelijk deze plant te toppen of te fimmen. Deze plant is stabiel en kan zowel high en low stress training aan.

Black Domina Zaden buiten kweken

Ga je voor een guerrilla kweek (onopvallend kweken)? Dan is het belangrijk dat de plant niet te groot wordt, compact groeit en een milde geursterkte. Zo kun je op een relatief kleine oppervlakte al goed uit de voeten.

Outdoor blijft deze wietplant klein (60 - 90 cm) en groeit ze erg compact. Je kan haar dus makkelijker discreet groeien op een kleine oppervlakte. De geursterkte is minimaal en trekt zo minder snel de aandacht. De lage groei maakt het ook mogelijk om te kweken in je tuin wanneer je geen hoge schutting hebt. Zo ben je de buren niet tot nauwelijks tot last.

Deze wietplant presteert het best in een mediterraan klimaat, dit zijn landen als Nederland en Spanje, maar ook Frankrijk, Italië en de Balkan hebben z’n klimaat. Gaat alles goed dan kun je verwachten deze wietplant te oogsten Begin Oktober.

Black Domina Zaden opbrengst buitenkweek

Omdat de Black Domina een vrij kleine wietplant blijft is de opbrengst 400 - 450 gram per plant. Deze plant wordt outdoor niet persé gekozen voor haar opbrengst, maar voornamelijk vanwege haar kleine groei en minder sterke geur dat het makkelijker maakt om discreet te kweken.

Je kan er echter voor kiezen alle vormen van high en low stress training toe te passen, deze wietsoort is namelijk erg stabiel.

Smaak van de Black Domina wiet

Velen beschrijven haar als “smokey” en pittig. De smaak is opgebouwd uit aroma’s van: kruiden, hout en peper. Je kunt hierin de echte old-school wietsmaak proeven en is niet bepaald zacht in de keel. Ook de gevorderde roker kan hierdoor nog wel eens moeten hoesten.

Geur van de Black Domina wiet

Een aardachtige geur met een lichte citrus-achtige vlaag. Op de achtergrond kan ook een nootachtige aroma worden herkent.

Effect van de Black Domina wiet

Het effect is hard-hitting en gemaakt om je zintuigen en lichaam te overweldigen. In het begin zal je een zeer kort euforisch en oppeppend effect merken. Dit zal snel overslaan tot een overweldigende lichamelijke verdoving met een intens relax gevoel. De kans op een couch-lock is erg groot bij deze wietsoort.

Je bent in een totaal ontspannen staat en je gedachten kun je makkelijk laten varen. Lig je op de bank of in bed is het erg verleidelijk om naar dromenland te gaan. Dit is ook de reden dat deze cannabis het best bewaard kan worden voor de nachtelijke uren.

Medicinaal potentieel Black Domina wiet

Het effect is veelal verdovend en slaapopwekkend. Hierdoor zou het helpen insomniacs een betere, maar ook langere nachtrust te bezorgen. En men die last heeft van chronische pijn een tijdelijke verlichting te bieden.

Daarnaast zou het goed helpen om stress en angst te bestrijden, het effect is namelijk sterk kalmerend.

Medicinaal # Effect #
Insomnia 10 Verdoving 10
Pijn 10 Relax 10
Stress 10 Ontspanning 10
Kalmerend 8 Slaperig 10
Angst 6 Euforisch 6

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram