Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Blue Dream Zaden

Available Options

1 zaadje 7,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 23,85.Huidige prijs is: € 20,85. Save 12.6%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 39,75.Huidige prijs is: € 29,75. Save 25.2%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 79,50.Huidige prijs is: € 49,50. Save 37.7%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Ooit de "Blue Dream" ervaren? Maak je klaar voor een blueberry smaakexplosie!

Top-shelf wiet, deze status krijg je niet zomaar. Met deze Blue Dream zaadjes kweek je namelijk enorm sappige wiet met een heerlijke blauwe bessen smaak. Ga je voor een energieke en creatieve high of zet je haar in voor het bestrijden van stress, vermoeidheid en pijn? Aan veelzijdigheid is geen gebrek.

Ervaar zelf de "blauwe droom" en bestel deze Blue Dream wietzaadjes vandaag.

Voordelen van de Blue Dream zaden

  • Zacht van smaak en unieke smaakervaring
  • Staat in de top 3 beste wietsoorten
  • Ongekend populair in shops
  • Medicinaal en recreatief
  • Gefeminiseerd

Extra informatie

Genetica

Blueberry x Haze #1

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , , , , , , ,

Medicinaal

, , , , , ,

Smaak

, , ,

Wat zijn Blue Dream Zaden

Oorspronkelijk komt deze wiet uit Californië en heeft daar haar debuut gemaakt binnen de medicinale cannabisbranche. Hier deed ze ze het behoorlijk goed bij het verlichten van allerlei kwalen. Maar al snel kwam men erachter dat de high van deze wiet super gepaard ging met dagelijkse activiteiten. Het was één van de eerst ontdekte soorten die je niet moe liet voelen en dit was een heel primeur. Tot op de dag van vandaag is dit dan ook één van de meest gevraagde wietsoorten wereldwijd. Met eeuwenoude Blueberry x Super Silver Haze genetica is dit ook nog eens een enorm stabiel soort wat kweken ervan extra handig maakt.

Het THC-gehalte is schommelend tussen de 17 - 25% en 'kan' dus behoorlijk hoog uitpakken. Al heeft de Blue Dream wiet een gemiddelde van 18 - 19%, dit maakt haar gangbaar voor iedereen. Aan energie en creativiteit is geen gebrek, het effect sluit dus goed aan voor een actieve dag en wordt hierdoor gezien als ideale daily-smoker.

Wat ook mooi meegenomen is, is dat de opbrengsten boven gemiddeld zijn. Indoor tussen de 600 - 650 gram/m2 en outdoor tot wel 500 - 700 gram per plant. Door de hoge stabiliteit kan deze wietplant net even wat beter omgaan met droge en hete zomers wat haar ook populair maakt in landen als: Spanje, Frankrijk, Italïe, Portugal en de gehele Balkan.

Je raadt het nooit, maar de Blue Dream heeft daadwerkelijk een herkenbare blauwe bessen geur, maar ook smaak. Deze zoete smaak gaat gepaard met een iets wat zure citrus aroma, sommigen kunnen zelfs hinten van mango en vanille herkennen. Al met al laat dit soort vrijwel alle cannabisliefhebbers smachten naar meer.

Medicinaal presteert ze met name bij: depressie, pijn en vermoeidheid verrassend goed. Deze cannabis geeft je een opgepept gevoel dat je motiveert en een 'good-feeling' geeft. Handig wanneer je je futloos voelt of niet lekker in je vel.

Om een heerlijke wietsoort als deze te kweken zal je echt zelf aan de slag moeten, bij de coffeeshops is ze namelijk vrijwel altijd uitverkocht. Koop daarom nu de Blue Dream wietzaden bij Hy-Seeds!

Blue Dream Zaden Kweken

Jarenlang is deze soort al op de markt waardoor het langdurig genetische ontwikkeling is ondergaan. En je weet wat ze zeggen binnen de zaden branche: hoe ouder de genetica, hoe beter! Door deze doorgaande ontwikkeling is dit soort namelijk super stabiel geworden en dus extra bestand tegen stress.

Ben je een beginnende kweker dan moet je met een aantal dingen rekening houden. De Blue Dream wordt relatief groot, maar ook erg breed. Het is dus belangrijk dat je haar genoeg ruimte geeft. Daarnaast is dit soort net iets gevoeliger voor spint en meeldauw en hier dien je maatregelen voor te treffen. Over het algemeen zijn dit kleine dingetjes waar je aan moet denken, maar enige kennis van kweek is vereist.

Voor optimaal resultaat kweek je de Blue Dream het beste bij een droog en warm klimaat.

Bloeiperiode Blue Dream

Kweek je deze plant indoor dan duurt de bloeiperiode 9 - 10 weken. In de buitenlucht, kun je verwachten haar Half Oktober te oogsten.

Blue Dream Zaden binnen kweken

Deze plant is van vrij groot van formaat en kan tussen de 130 - 160 cm hoog worden. Vanwege de sativa-achtige plantstructuur heeft zij naast hoogte ook veel ruimte nodig. De lange stengels en brede groei zullen snel de ruimte doen vullen, dit maakt haar dan ook de ideale kandidaat voor een SCROG. Mocht je graag willen kweken in een Sea of Green opstelling, dan is dit mogelijk, al kan het zo zijn dat je misschien minder planten per m2 kunt neerzetten dan normaal.

Voor optimaal resultaat kweek je deze wietplant in een droog en warm klimaat. Lukt het jou om tijdens de bloei de luchtvochtigheid extra laag te houden? Dan zal je dit zeker terugzien in de opbrengst en de kwaliteit van het eindproduct. Wanneer je kweekt in een afgesloten ruimte dien je gepaste maatregelen te nemen om geuroverlast te voorkomen.

Blue Dream Zaden opbrengst binnenteelt

De Blue Dream heeft een extra hoge opbrengst en ligt tussen de 600 - 650 gram/m2. Dit is hoger dan de gemiddelde wietplant en krijgt dan vaak ook de voorkeur bij commerciële kwekers. Voor een hoge opbrengst kun je ervoor kiezen zowel low- als highstress trainingstechnieken toe te passen. Daarnaast is het kweken in een Sea of Green opstelling uiterst effectief.

Blue Dream Zaden buiten kweken

Vanwege de stabiliteit kan de Blue Dream net even wat meer tegen stress dan andere soorten. Handig wanneer de omstandigheden buiten net even iets 'extremer' uitpakken dan normaal. Met name bij droge en hete zomers zal deze wietplant beter presteren dan andere wietsoorten.

Waar je wel enigszins mee moet opletten is de vatbaarheid voor spint en meeldauw, je zult dus een oogje in het zeil moeten houden om de gezondheid van de plant te waarborgen. Voor een optimaal resultaat zet je haar op een zonnige plek in de volle grond of in een extra grote pot. Je doet er eveneens goed aan om haar op een plek te zetten waar de wind er goed bij kan, zo waarborg je het droge klimaat waar deze plant juist extra goed bij presteert.

Bij buitenteelt kan deze wietplant hoogtes behalen tussen de 150 - 200 centimeter. Maar dit is sterk afhankelijk van de grootte van het grondvolume. In de volle grond kan zij namelijk een enorme boom worden wat boven de twee meter uitgroeit. Kweek je in een pot van normaal formaat dan kun je de eerder genoemde hoogte gebruiken als richtlijn.

Zoals je ziet kan deze wietplant nogal groot worden. Wil je haar liever discreet kweken? Dan kun je haar het beste weghouden van dichtbevolkte gebieden, of door te kweken in een (kleinere) pot. Daarnaast bepaal jijzelf als kweker hoe groot een plant wordt, je kunt namelijk nog altijd ervoor kiezen om de plant te snoeien.

Over het algemeen is het zo dat een grote plant meer geurafgifte heeft dan een kleine plant. Bij het zoeken van een geschikte plek doe je er dus goed aan om ook alvast rekening te houden met eventuele geuroverlast.

Gaat alles goed dan kun je haar Half Oktober oogsten, met enige aandacht staat aan het eind van de zomer een heerlijke berg glinsterende Blue Dream wiet op jou te wachten.

Blue Dream Zaden opbrengst buitenkweek

Afhankelijk van de kweekomstandigheden en de vaardigheid van de kweker kun je een opbrengst verwachten tussen de 500 - 700 gram per plant. Voor maximale opbrengst kweek je het best in de volle grond of een extra grote pot. Daarnaast kun je zowel low- als high stress trainingstechnieken toepassen om het resultaat te verhogen.

Smaak van de Blue Dream wiet

Je komt niet voor verrassingen te staan, de Blue Dream heeft daadwerkelijk de smaak van blauwe bessen. Onderliggend kun je hinten van kruiden en andere fruitige smaken herkennen. Wanneer deze wiet goed gerijpt is het ook mogelijk lichte zure citrus tonen ervaren, al met al is deze smaak uniek en uiterst lekker.

Geur van de Blue Dream wiet

Naast de heerlijke blauwe bessen geur kun je ook een lichte fruitige mango aroma herkennen. Dit gaat gepaard met een ondertoon van vanille dat de geur een extra zoet laat ruiken.

Effect van de Blue Dream wiet

Opzoek naar een wietsoort die goed aansluit voor overdag? Bij deze wiet ervaar je een oppeppend/relax effect wat zorgt voor een 'feeling good' gevoel. Je voelt je energiek en hebt zin in de dag, eveneens zal ook de creativiteit een flink boost krijgen. Sommigen zweren erbij dat deze wiet beter is dan een kop koffie in de morgen voor een frisse start. We hoeven dan ook niet uit te leggen dat dit de ideale 'wake-and-bake' wiet is.

Dit gaat gepaard met een energiek/euforisch effect dat eveneens de creativiteit flink zal boosten. Hierdoor verkiezen sommigen deze wiet boven een kop koffie om de morgen fris te starten. Wanneer je nog dagelijkse taken hebt opstaan of juist naar een sociaal evenement gaat (chillen met vrienden of een party), dan is deze wiet ook de juiste keus.

Consumeren net voor het na bed gaan is het misschien en minder goede optie. Door het energieke effect kan het zo zijn dat je moeilijker in slaap valt dan normaal.

Medicinaal potentieel Blue Dream wiet

Medicinaal is deze wiet het meest potent bij mentale kwalen als stress en depressie. Het oppeppende effect zou een uitkomst kunnen bieden bij men die zich uitgeput, overstuur of bezorgd voelen. Met name om vermoeidheid aan te pakken zou deze wiet het erg goed. Daarnaast heeft deze wiet ook een verdovend effect dat eventueel zou helpen om chronische pijn en hoofdpijn te verlichten.

Medicinaal # Effect #
Stress 10 Vrolijk 10
Depressie 10 Energiek 10
Vermoeidheid 10 Oppeppend 8
Pijn 6 Relax 6
Hoofdpijn 6 Ontspannen 6

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram