Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Bruce Banner Wiet Zaden

Available Options

1 zaadje 6,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 17,85. Save 14.4%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 34,75.Huidige prijs is: € 24,75. Save 28.8%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 69,50.Huidige prijs is: € 39,50. Save 43.2%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Opzoek naar THC super power? Bruce schiet door 't dak!

Oogverblindende toppen en een plakkerige harslaag. Ze is in staat niet alleen je hersenen maar je hele ziel de ruimte in te schieten.

Dit monster slaat de meest ervaren rokers uit het veld. Brede groei zorgt voor maximale lichtabsorptie, dit resulteert in een mega hoge opbrengst.

Durf jij de Bruce Banner aan? Een fenomenale opbrengst en knetter hoog THC-gehalte!

Voordelen van de Bruce Banner wietzaden

  • Op het randje van psychedelisch effect
  • Pijn verdwijnt als sneeuw voor de zon
  • Altijd uitverkocht in de shops
  • Weinig bladeren, veel toppen
  • Gefeminiseerd

Extra informatie

Genetica

OG Kush x Strawberry Diesel

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , , , ,

Medicinaal

, , , , , , , , , , ,

Smaak

, , , , , , ,

Wat zijn Bruce Banner Wiet Zaden

Bruce Banner, de naam van de personage die kan veranderen in het groene monster “The Incredible Hulk”.

Je moet jezelf nogal bewijzen wil je z’n explosieve naam krijgen en dat heeft deze wietsoort gedaan. Met een gemiddeld THC-gehalte van 27% is deze krachtpatser één van de sterkste soorten ter wereld!

Opzoek naar een overweldigend effect? Dan zit je hier aan het juiste adres. Het THC-gehalte kan wonderen verrichten voor hoofd- en chronische pijnen. Je kan een immens sterke cerebrale high verwachten die zo energetisch is dat het nieuw leven in je blaast.

Maar na verloop van tijd sluipt langzaam het full-on verdovende effect waarbij de euforie zwemt door het gehele lijf. Kalmte, euforie en pijn verlossend zijn de juiste termen die gehangen kunnen worden aan deze groene vriend.

Ondanks de nogal krachtige naam is de smaak juist zacht en bevat het hinten van aardbei en andere fruitsoorten.

Door de enorme populariteit zie je de Bruce Banner #3 niet snel terug in de coffeeshops, des te meer reden om deze zaden vandaag nog te bestellen en zelf aan de slag te gaan.

Bruce Banner Wiet Zaden kweken

Door het grote aandeel sativa genetica in deze hybride (60%) kan ze nogal strekken. Over het algemeen is een plant met veel strekking moeilijker te kweken dan kleine compacte soorten.

Daarnaast dient de luchtvochtigheid laag te zijn, de Bruce Banner groeit het best in een droog klimaat. Om hier rekening mee te houden vereist het enige kennis van kweken.

Hierdoor is het kweekniveau: gemiddeld.

Bloeiperiode Bruce Banner #3

Kweek je haar binnen heeft zij een bloeiperiode van ongeveer 9 - 10 weken. Bij buitenteelt is ze Eind September - Begin Oktober klaar.

Bruce Banner Zaden binnen kweken

Belangrijk is dat de Bruce Banner genoeg ruimte krijgt. De plant groeit van zichzelf in de breedte met een sativa-achtige structuur.

Daarnaast kan de plant sterk strekken waardoor ze ook veel ruimte in de hoogte in beslag kan nemen.

Om de plant controleerbaar te houden kun je ervoor kiezen deze b.v. tijdig te toppen of andere groeirem methoden toepassen.

Bij genoeg hoogte is dit natuurlijk geen probleem. Ze kan indoor tot 90 tot 150 centimeter worden.

Het best groeit de Bruce Banner bij een lage luchtvochtigheid en een hoge temperatuur. Houd je dit op orde dan kan de opbrengst bovengemiddeld uitpakken.

De sterkte van de geur neemt toe naarmate de oogst nadert en wordt vrij sterk. Houdt dit in het achterhoofd.

De Bruce Banner zaden zijn geschikt voor binnenkweek maar, kan een uitdaging zijn voor beginnende kwekers.

Bruce Banner Opbrengst binnenteelt

Een opbrengst van 500-600 gram/m2 is goed realiseerbaar.

Om opbrengst nog verder te verhogen kun kun je ervoor kiezen verschillende high- en/of low stress trainingsmethoden toe te passen.

De Bruce laat makkelijk met zich werken.

Bruce Banner Weed buiten kweken

De Bruce Banner krijgt de voorkeur om buiten gekweekt de worden. Deze wietplant neemt zowel in de breedte als hoogte veel ruimte in beslag.

Door de sterke strekking van deze wietplant kan ze in de buitenlucht tussen de 150 tot 220 centimeter hoog worden. Daarnaast heeft de plant een sativa structuur dat dus ook veel oppervlakte zal opeisen.

Het goed verspreidde bladerdek zorgt ervoor dat lichtenergie goed kan worden opgenomen. In een droge en warme omgeving zal de toppenproductie op volle toeren draaien.

Zoek dus de juiste plek uit in je tuin om haar neer te zetten. Let wel op met overlast, ze kan over de gemiddelde schutting heen groeien. De geur van de Bruce Banner #3 wiet is ook vrij sterk.

Veel ruimte, een grote pot/volle grond en onderhoud en de Bruce Banner beloont je met een ongelofelijke berg wiet!

Bruce Banner Weed opbrengst buitenkweek

Afhankelijk van de weersomstandigheden, kweektechnieken en verzorging kun je van deze plant een opbrengst tussen de 550 - 600 gram per plant verwachten.

Je kunt de opbrengst van deze wietplant verhogen door low- en highstress trainingstechnieken toe te passen als: toppen, buigen, lollipoppen, scroggen enzovoort.

Bruce Banner Wiet Zaden kweekverslag

Ervaar zelf hoe de Bruce Banner #3 zaden presteren. Je kunt het volledige Bruce Banner Zaden Kweekverslag terugvinden op Growdiaries.

Smaak van de Bruce Banner wiet

Een golf van zoete aroma’s zullen de tong doen prikkelen en laten smaken naar meer. Een fruitige smaak met herkenbare ondertonen van bosbes en aardbei met een gebruikelijke aardse basis.

Deze wiet geeft een andere smaakervaring dan dat je gewend bent. Deze hoge vorm van smaakkwaliteit wordt normaal voorgeschoteld bij echte “cannaisseurs”. Het is dan ook niet voor niets dat deze soort internationaal aan de top staat als beste/lekkerste wietsoort.

Geur van de Bruce Banner wiet

Een overweldigende geur die al snel de kamer vult met een heerlijke wietlucht. Een penetrante diesel-achtige geur met een zoete aroma die voortkomt uit de Strawberry genetica die verhult zit in deze krachtpatser.

In het geurprofiel zijn: zoete, bloemachtige en fruitige aroma’s te herkennen.

Effect van de Bruce Banner wiet

Een mentale stimulans die gepaard gaat met een sterke fysieke ontspanning. Een super combinatie voor degenen die graag nog (enigszins) bij de les willen blijven. Deze hybride wietsoort brengt het beste van beide werelden.

Velen geven aan dat de mentale effecten net even iets beter naar voren komen. Je kan een lacherig, energetisch en levendig effect ervaren dat perfect past bij sociale bezigheden.

Je zult niet te snel wegdwalen in eigen gedachtes. Het een een oppeppende stemming en brengt je in een vrolijke bui.

Maar het lichaam wordt niet vergeten! Golven van euforie stromen door het lichaam en monden uit in een relax en ontspannen sfeer.

Stress smelt weg als sneeuw voor de zon en wordt vervangen door een kalm en vredig gevoel. Je zult je niet “moe” voelen overigens, alertheid en focus blijven aanwezig, ondanks de ontspannen houding.

Medicinaal potentieel van de Bruce Banner #3

Bruce Banner weed zou met name gebruikt worden om chronische pijn en chronische stress te bestrijden.

De combinatie van de cerebrale high en sterke ontspannende werking zou opluchting geven bij opgekropte fysieke stress.

Bij chronische pijn zou de Bruce Banner weed in staat zijn te helpen, alleen zou dit pas helpen bij consumptie die groter is dan normaal.

Met slechts beperkte inname zouden degenen die last hebben van migraine, vermoeidheid, depressie, somberheid en angst kunnen profiteren van de medicinale effecten van de Bruce Banner #3.

Medicinaal # Effect #
Depressie 10 Euforisch 10
Stress 10 Ontspannen 10
Angst 10 Vrolijk 10
Pijn 8 Sociaal 8
Vermoeidheid 8 Energiek 8

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Veelgestelde vragen over Bruce Banner Weed

Is bruce banner een goede buiten wiet?

Ja, deze wietplant heeft een sterke strekking waardoor deze niet alleen hoog (> 2 meter) maar ook erg breed kan worden. Over het algemeen geldt: hoe groter de plant hoe groter de opbrengst.

Deze wietsoort heeft veel ruimte nodig en krijgt dan ook de voorkeur bij buitenteelt.

Hoe ruikt de Bruce Banner Weed?

Bruce Banner wiet heeft een aardbei/dieselachtige geur. Deze aroma’s zijn terug te herleiden naar de ouders. Bruce Banner #3 bestaat namelijk uit: Strawberry Diesel x OG Kush.

Hoe sterk is de Bruce Banner Wiet?

In de US Cannabis Cup is een THC-gehalte gemeten van 27%. Er zijn zelfs analyses die beweren dat het THC-gehalte tot wel 30% reikt.

Kortom: de Bruce Banner is één van de sterkste wietsoorten ter wereld.

Wat kost één gram Bruce Banner wiet in de coffeeshop?

Door de enorme populariteit van deze cannabis is de prijs per gram hoger dan gemiddeld. De prijs is variërend tussen de 15 tot 30 euro afhankelijk van de aanbieder en de beschikbaarheid.

Over het algemeen zien we dat wietsoorten met een bovengemiddeld THC-percentage worden verkocht tegen hogere prijzen in coffeeshops.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram