Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Bubblegum Wiet Zaden

Available Options

1 zaadje 6,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 17,85. Save 14.4%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 34,75.Huidige prijs is: € 24,75. Save 28.8%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 69,50.Huidige prijs is: € 39,50. Save 43.2%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Ken je nog die roze mierzoete kauwgom van vroeger? Nu in een groen jasje!

Deze soort is net even anders dan normaal, super zoet en heerlijke smaak. Het is dan ook niet gek dat deze soort hoog aangeschreven staat onder de coffeeshop-gangers. De gemiddelde shop-prijs ligt dan ook net even iets hoger, dit zegt een hoop over haar populariteit.

Binnen 8 weken een berg zoete wiet die een hoop rokers kwijlend achterlaat.

Laat je verrassen door haar geur en smaak!

Voordelen van de bubblegum wietzaden

  • Heerlijke wiet & coffeeshop-favoriet
  • Snel klaar, binnen 8 weken
  • Blijft laag en groeit bossig
  • Hoge opbrengst
  • Gefeminiseerd

Extra informatie

Genetica

Bubblegum

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , , ,

Medicinaal

, , , , ,

Smaak

, , ,

Wat zijn Bubblegum Wiet Zaden

Dit gouden oude soort komt oorspronkelijk uit Indiana (Verenigde Staten), is vervolgens naar New Engeland gekomen en uiteindelijk in Nederlandse handen waar er pas echt werk is gemaakt van dit geweldige soort.

Het resultaat? Een wietsoort die dezelfde geur en smaak heeft als die roze kauwgom van vroeger. De naam Bubblegum is dus niet zomaar uit de lucht komen vallen. Binnen no-time is deze wietsoort immens populair geworden, het was namelijk één van de eerste soorten die daadwerkelijk een zoete geur en smaak had.

Hoe ouder een wietsoort hoe stabieler, de Bubblegum is al vanaf 1994 op de markt en heeft dus meer dan 30 jaar genetische ontwikkeling ondergaan. Dit geperfectioneerde soort is dan ook moeilijk te verkrijgen en gaat voor een verhoogde prijs in de coffeeshops over de balie.

Deze hybride strain heeft zodoende al meer dan tientallen awards in de wacht gesleept bij hoog aangeschreven Cups als de: Cannabis Cup, High Times en de Cannabis Champion’s cup. Internationaal super bekend en heerlijke cannabis die gemiddeld 13 - 17% THC bevat.

Met name onder cannabisrokers die opzoek zijn naar een lichamelijk high is dit de ideale strain. Het effect is een combinatie van euforie en intense lichamelijke verdoving. Je kunt een diep relax gevoel verwachten waarbij je makkelijk kunt wegdromen.

Bubblegum Wiet Zaden kweken

Het kweken van de Bubblegum in een vochtige omgeving kan een uitdaging zijn. Vooral in de buitenlucht zul je moeten zoeken naar een geschikte locatie.

Over het algemeen krijgt deze wietplant de voorkeur om indoor gekweekt te worden. Vanwege de compacte structuur komt ze namelijk het best tot haar recht in een SoG-opstelling.

Bubblegum Wiet Zaden bloeiperiode

Bij binnenteelt is de bloeiperiode tussen de 8 - 9 weken, kweek je de Bubblegum buiten dan kun je haar ongeveer half Oktober oogsten.

Bloeiperiode Bubblegum Zaden

De Bubblegum is een hybride wietsoort met een indica achtige structuur, de plant is compact met één flinke hoofdtop. Deze wietplant blijft vrij klein en neemt weinig ruimte in beslag, dit werkt makkelijk voor beginnende kwekers.

Bubblegum Zaden binnen kweken

Deze compacte en kleine plant is ideaal voor binnenkweek. Doordat ze weinig ruimte in beslag neemt zullen bladeren minder snel overlappen in een SoG-opstelling. Hierdoor kan iedere plant voldoende licht energie opnemen en dit leidt tot een hoge wiettoppen productie.

Het best kweek je haar in een niet al te vochtige omgeving. Een beetje mag, maar een teveel kan het kweken onnodig complex maken. Dit is dan ook de reden dat de Bubblegum de voorkeur krijgt voor binnenkweek. Hier is de luchtvochtigheid beter beheersbaar en zul je geen last hebben van regen.

Met een gemiddelde hoogte van 70 - 90 centimeter binnen is dit een soort dat vergeleken met andere soorten vrij klein blijft. Kweken met beperkte ruimte is dan ook beter mogelijk met deze wietsoort. Geuroverlast is ook minder, de aroma’s van de Bubblegum zijn heerlijk zoet.

Kortom: deze wietsoort is perfect geschikt voor binnenteelt.

Bubblegum Zaden opbrengst binnenteelt

De opbrengst is niet gering en schommelt tussen de 500 - 600 gram/m2. Het toppen van deze plant kan de opbrengst verhogen, eveneens als het kweken van de Bubblegum in een Sea of Green opstelling.

Bubblegum Wiet Zaden buitenkweken

Het is goed mogelijk om deze wietsoort buiten te kweken. Wel is het van belang dat ze niet op een vochtige omgeving komt te staan. Bij regen doe je er dus goed aan haar onder een afdak te zetten of een andere plek waar het droog is. De plant is namelijk compact waardoor vocht zich makkelijker ophoopt tussen bladeren en de toppen.

Buiten kan de Bubblegum een hoogte halen tussen de 100 en 150 centimeter. De geur van deze plant is in verhouding minder sterk dan andere soorten. Dit komt door de zoete aroma’s die de bekende wietlucht doen ‘verzachten’. Toch is het altijd belangrijk de juiste plek te zoeken zodat je je buren niet tot last bent.

Kortom: zorg dat je de Bubblegum niet te veel blootstelt aan vocht, dan kan je haar prima buiten kweken.

Bubblegum Zaden opbrengst buiten

De opbrengst in de buitenlucht kan oplopen tot wel 400 - 550 gram per plant. Omdat je buiten vaak veel ruimte hebt kun je ervoor kiezen om low stress training toe te passen. Met deze training buig je de plant zodat deze groeit in de breedte. Met name de Bubblegum reageert hier goed op en zal de opbrengst doen stimuleren.

Smaak van de Bubblegum Wiet

Ben je deze soort ooit tegengekomen in jouw lokale coffeeshop? De kans is klein. Door haar buitenaardse smaaksensatie is zij namelijk binnen no-time uitverkocht.

De smaak is uniek en zul je niet snel terug proeven in andere wietsoorten. De mix van zoetigheid en fruitige aroma’s komen tot één en vormen een druif/bosbes-achtige smaak.

Wil je de unieke kauwgom smaak proeven? Dan kom je haar toch écht zelf aan het kweken!

Geur van de Bubblegum Wiet

Pas op! De geur van de Bubblegum maakt cannabis liefhebbers he-le-maal wild!

De naam liegt niet, een heerlijke zoete snoep-achtige geur die men doet laten denken aan “die dikke roze kauwgom”. Zoals bijna iedere wietsoort een aardse geur heeft, geldt dit ook voor de Bubblegum. Alleen dit is een van de weinige soorten waar de zoete fruitachtige aroma’s de overhand hebben. Dit resulteert in een heerlijke suikerzoete wietgeur!

Effect van de Bubblegum Wiet

Deze hybride wiet brengt het beste van beide werelden. Een krachtige euforie met een sterk oppeppend effect waarbij creativiteit en blijdschap gestimuleerd worden. Aan de andere kant is ook een sterk verdovend effect op het lichaam merkbaar. Je voelt je ontspannen en is dan ook heerlijk in een rustige setting

Het hangt een beetje af van de mate van consumptie. Bij een hogere dosering zal je al snel vastgekluisterd raken aan de bank en is wegdromen zo gepiept. Bij een lagere dosering is vooral het “high” effect merkbaar en consumptie overdag is dan ook geen probleem.

Bij deze wiet heb je het een beetje zelf in de hand.

Medicinaal potentieel Bubblegum Wiet

Doordat het effect van de Bubblegum veelzijdig is, zou ze ook voor een groot scala aan medicinale toepassingen worden gebruikt.

Het verdovende effect zou met name helpen bij spier- en andere (chronische)pijnen. Terwijl de euforie juist kwalen als stress, angst en depressie zou bestrijden. Het blijdschap effect zou met name negatieve gedachten doen laten varen.

Deze cannabis zou ook een slaapopwekkend effect hebben dat eventueel een uitkomst zou kunnen bieden bij slapeloosheid/insomnia.

Stress 10 Euforisch 10
Angst 8 Blij 10
Depressie 8 Relax 8
Pijn 8 Slaperig 8
Insomnia 8 Creatief 6

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Veelgestelde over de Bubblegum Wiet Zaden

Wat is Bubblegum Wiet?

Deze wietsoort bestaat al meer dan 20 jaar en is wereldwijd bekend geworden door zijn unieke smaak.

De smaak is een mix van zoete en fruitachtige aroma’s die het best te omschrijven zijn als druif, bosbes en snoepgoed.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram