Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Cheese Zaden

Available Options

1 zaadje 6,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 17,85. Save 14.4%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 34,75.Huidige prijs is: € 24,75. Save 28.8%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 69,50.Huidige prijs is: € 39,50. Save 43.2%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Ben jij een echte kaas liefhebber? Hier zit een luchtje aan!

Wat maakt haar speciaal? De geur natuurlijk! Cheese heeft een unieke geur dat overeenkomt met dat van, je raadt het niet, kaas!

Naast de typerende geur heeft zij een hoge opbrengst en een korte bloeiperiode (8 weken). Dit maakt haar ook interessant voor de commerciële kweker. Groeit compact en geschikt voor een Sea of Green opstelling.

Speciaal soort met een unieke geur en smaak!

Voordelen van de Cheese wietzaden

  • Lekkere geur en unieke smaak
  • Enorm populair in coffeeshop
  • Mix van euforie en relax
  • Sterk pijn verdovend
  • Presteert top in SoG
  • Gefeminiseerd

Extra informatie

Genetica

Skunk #1 x Afghani

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , ,

Medicinaal

, , , , , , , ,

Smaak

, , ,

Wat zijn Cheese Zaden

Een geavanceerde wietsoort die, je raadt het al, smaakt naar kaas. Uniek is ze in ieder geval wel, er is geen enkel andere soort die z’n sterke en doordringende kaas/nootachtige smaak heeft als de Cheese.

Door de Skunk #1 te kruisen met een Afghani landrace zij het aantal trichomen door het dak gegaan. Deze hybrid staat dan ook bekend om zijn happy effect dat overslaat in een sterke euforische werking.

Super om mee onderuit te zakken en heerlijk te ontspannen, voor je het weet bevind je je in dromenland. Ze is dan ook uitermate geschikt voor de nachtelijke uren.

Met een THC-gehalte tussen de 15 - 18% is ze niet de sterkste, maar door de zuiverheid slaat het psychoactieve effect harder in dan je denkt. Doordat het effect zowel fysiek als mentaal werkt ligt de medicinale potentie erg hoog.

Binnen 8 weken bloei is deze kanjer klaar voor de oogst, dit maakt haar een echte snelbloeier en super voor de ongeduldigen onder ons.

Ervaar deze Cheddar-achtige smaak zelf en bestel nu deze wietzaadjes online.

Cheese Zaden kweken

Deze wiet blijft klein en compact, hierdoor kun je makkelijk met haar werken. De bloeiperiode is kort (8 weken), hierdoor ben je snel klaar en kan er minder misgaan.

Het is zelfs zo dat deze wietplant neigt naar binnen te groeien waardoor ze minimale ruimte zal innemen. Dit is de reden dat ze super presteert in een Sea of Green opstelling.

Kortom, deze wietplant is makkelijk te kweken, ook voor beginners.

Bloeiperiode Cheese Zaden

Bij indoor growing heeft ze een bloeiperiode van 8 weken. Kweek je haar buiten dan kun je haar Eind September oogsten

Cheese Zaden binnen kweken

Kweken met beperkte ruimte kan lastig zijn, maar deze wietplant benut de oppervlakte minimaal. Het is zelfs zo dat ze neigt naar binnen te groeien. Met een hoogte van 70-120 centimeter maakt dit de ideale kandidaat voor kweken met beperkte ruimte.

Het kan zelfs zo zijn dat de plant zijn eigen bladerdek overschaduwt, dit kun je oplossen door high en/of low stress training technieken toe te passen.

Door de compacte structuur kan toprot sneller voorkomen, belangrijk is om de luchtvochtigheid laag te houden. Een flinke windstroom zal ook helpen om condensering tussen de toppen te voorkomen.

De geur is niet bepaald onmisbaar, met name de kaasachtige aroma’s zijn goed te ruiken. Je doet er dus goed aan maatregelen te nemen om geuroverlast te voorkomen

Conclusie: deze wietsoort kweek je makkelijk bij weinig ruimte en de compacte groei maakt haar ideaal voor een Sea of Green opstelling.

Cheese Zaden opbrengst binnenteelt

De opbrengst loopt indoor op tussen de 500 - 600 gram/m2, dit kun je verhogen door te kweken in een SoG-opstelling en high/low stress training technieken toe te passen.

Cheese Zaden buiten kweken

Heb je slechts beperkte ruimte in je tuin en/of balkon? Dan kun je met deze wietsoort goed uit de voeten. Ze groeit namelijk zeer compact en neemt hierdoor weinig ruimte in beslag.

Bij slecht weer doe je er goed aan haar onder een afdak te zetten om toprot te voorkomen. Ondanks de hoge schimmel resistentie condenseert vocht makkelijker tussen de compacte toppen. Je kan dit ook voorkomen om haar op een plek te zetten waar de wind goed aan de bladeren kan komen.

De geursterkte neemt toe naarmate de bloeiperiode vordert, ook is de kaas-achtige geur doordringend. Om overlast te voorkomen doe je er goed aan haar een geschikte plek te geven.

Let ook even op dat ze niet boven de schutting uitgroeit, ze kan hoogtes halen tussen de 100 - 140 centimeter afhankelijk van de potgrootte.

Gaat alles goed kun je haar Eind September oogsten

Cheese Zaden opbrengst buitenkweek

Opbrengsten schommelend tussen de 400 - 550 gram per plant zijn goed haalbaar. Onder voorbehoud van correcte verzorging en juiste weersomstandigheden.

Het toppen en lollipoppen van deze plant werken uiterst goed om de opbrengst te verhogen.

Mocht de plant nou té compact groeien, doe je er goed aan low stress trainingsmethoden toe te passen, zo kan ze de oppervlakte nog beter benutten. Dit zal eveneens de opbrengst doen verhogen.

Smaak van de Cheese wiet

Bij de eerste trek proef je direct een duidelijke kaassmaak, om specifiek te zijn, een cheddar-achtige smaak. Gaande de rook zich ontwikkelt komen er meerdere aroma’s vrij waarbij ook hinten van noot en aarde te proeven zijn. De smaak is complex en moeilijk te omschrijven.

Een ding is zeker, er is geen andere wietsoort die zo dicht bij de smaak van kaas komt.

Geur van de Cheese wiet

Intens en doordringend, door de karakteristieke geur is deze wietsoort makkelijk te onderscheiden van anderen. Het geurprofiel is complex en wordt aangevuld door subtiele nootachtige en aardachtige aroma’s.

Effect van de Cheese wiet

Vanwege de hoge dominantie aan indica genetica, ontstaat er een intense body-high. Je lichaam voelt verdoofd aan en de euforie giert door het lijf. Je kan je heerlijk ontspannen en wegzakken in de bank. De stap om in slaap te vallen is dan ook zo gezet. Ohja, houdt snacks bij de hand want de zin in eten neemt sterk toe.

Deze wiet is super om te relaxen en kan daarom het best bewaard worden voor de avond wanneer je niets meer hoeft te doen.

Medicinaal potentieel Cheese wiet

Vanwege het sterk verdovend effect zou deze wiet met name goed helpen om een groot scala aan pijn vormen te verzachten. Denk aan: rugpijn, gewrichtspijn, maar ook chronische pijnen.

De ontspannende werking zou er voor zorgen dat je beter kunt omgaan met stress. Hierbij helpt het euforische effect dat overal een blij gevoel geeft en eventueel een uitkomst biedt bij angst en depressie.

Het relaxte gevoel zou ook helpen bij slaapproblemen omdat je je al snel zo ontspannen voelt wat wegdutten makkelijker zou maken.

Mocht je in de situatie zijn dat het belangrijk is om te eten, om bijvoorbeeld aan te sterken. Deze wietsoort heeft een sterk eetlust stimulerend effect.

Medicinaal # Effect #
Pijn 10 Verdoofd 10
Gewrichtspijn 10 Relax 10
Rugpijn 10 Euforisch 8
Slapeloosheid 8 Slaperig 8
Eetlust 8 Hongerig 8

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram