Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Critical 47 Zaden

Available Options

1 zaadje 6,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 17,85. Save 14.4%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 34,75.Huidige prijs is: € 24,75. Save 28.8%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 69,50.Huidige prijs is: € 39,50. Save 43.2%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Buitenkweek wietzaden? Super resistentie is hier te vinden!

Dit zijn één van de makkelijkst te kweken wietzaden; top-rot bestendig, hoge opbrengst en korte bloeiperiode.

Kweek haar binnen in een Sea of Green opstelling of buiten in een grote pot. Opgewassen tegen de meest barre weersomstandigheden, zeg maar vaarwel tegen top-rot en plagen.

Planten en weinig omkijken na? Ideaal voor de luie kweker!

Voordelen van de Critical 47 wietzaden

  • Presteert goed on alle omstandigheden
  • Produceert meer dan gemiddeld
  • Binnen en buitenkweek topper
  • Relax effect een fijne nachtrust
  • Anti top-rot genetica
  • Gefeminiseerd

Extra informatie

Genetica

Critical x AK 47

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , , , , , , , , ,

Medicinaal

, , , , , , , , , ,

Smaak

, , , ,

Wat zijn Critical 47 Zaden

Critical, wellicht de best presterende wietsoort wanneer het draait om opbrengst, maar schiet tekort bij weerbaarheid tegen insecten, plagen en schimmels. Door haar te kruisen met de AK 47 is deze weerbaarheid immens verhoogd waardoor het één van de meest onderhoudsloze wietplanten is geworden. Ohja, en de opbrengst is even hoog gebleven!

De genetica in deze wiet heeft roots naar landraces en dit resulteert in een zeer zuivere high. Het THC-gehalte is niet schrikbarend hoog (17 - 20%), maar door deze zuiverheid slaat dit harder in dan gewoonlijk. Deze hybride soort geeft zowel een mentale als body high en is passend bij vrijwel iedere cannabis liefhebber.

De opbrengst is hoog bij binnen- en buitenkweek, dit komt door de verhoogde weerbaarheid tegen schimmels en plagen. Hierdoor presteert ze met name buiten een stuk beter dan voorheen. Kies je voor deze wietzaadjes dan verzeker je jezelf van een prima oogst ook als het weer deze zomer minder goed uitpakt.

De smaak bestaat uit hinten van: aarde, bloemen, zuur en pittigheid. Deze mix zorgt voor een heerlijke smaak en dan hebben we nog niet gesproken over de geur. De geur is erg penetrant en je weet wat ze zeggen, hoe sterker de geur, hoe beter de wiet.

Medicinale gebruikers kunnen ook van deze cannabis profiteren. Zo zou het een positieve werking hebben voor (chronische)pijn, eetlust, misselijkheid en slapeloosheid.

Lees hieronder verder om meer te weten te komen over de veelzijdige eigenschappen van de Critical 47 wietzaadjes.

Critical 47 Zaden kweken

Makkelijk een hoge opbrengst realiseren doe je met deze wietzaden. Door de verhoogde weerbaarheid en compacte groei kun je makkelijk met deze wietplant werken. Dit is een van de cannabis soorten die niet al te veel onderhoud nodig heeft. Een beginner is dan ook in staat deze wietplant succesvol te kweken.

Bloeiperiode Critical 47 Zaden

Kies je ervoor deze cannabis zaden binnen te kweken dan is de bloeiperiode 8 - 9 weken. Buiten kun je verwachten om eind september oogsten.

Critical 47 Zaden binnen kweken

Met een hoogte van 80 - 120 centimeter indoor komt het niet snel voor dat deze plant tegen het plafond zal groeien. Qua plant structuur is zij vrij compact en is hierdoor ook geschikt voor een Sea of Green opstelling.

Je kweekt haar het best in een drogere omgeving, maar zal ook prima presteren in een vochtigere omgeving. Dit is een z’n plantje dat ‘overal wel groeit’. De geursterkte neemt tijdens de bloei fors toe en het is belangrijk hier gepaste maatregelen voor te nemen.

Conclusie: makkelijk te kweken binnen wietzaden die niet te hoog worden en goed presteren in zowel droge als vochtige omgevingen

Critical 47 Zaden opbrengst binnenteelt

De opbrengst schommelt tussen de 500 tot 600 gram/m2, je kan dit maximaliseren door te kweken in een SoG-opstelling of door high- en of low stress training technieken toe te passen. Deze wietsoort is stabiel en kan goed omgaan met stressvolle technieken.

Critical 47 Zaden buiten kweken

Een hoge weerbaarheid tegen schimmels, plagen en insecten zorgt ervoor dat toprot vele malen minder snel voorkomt. Het weer is onvoorspelbaar en je hoeft dus niet al te bang te zijn dat de oogst mislukt door meerdere regenbuien. Ben wel altijd waakzaam, want bij langdurige regen zal bij iedere wietplant toprot voor komen.

Outdoor neigt deze plant breder te groeien en je doet er dus goed aan om te kweken op een plek waar genoeg ruimte is. Het best op een drogere plek waar de zon het langst schijnt. Je kunt outdoor een hoogte verwachten tussen de 100 - 160 centimeter, kweek je in de volle grond kan dit zelfs hoger zijn.

De geur is sterk en doordringend, mochten de buren jouw groene hobby niet waarderen is het raadzaam een plek uit te zoeken waar ze geen overlast veroorzaakt.

Je kan deze plant eind september verwachten om te oogsten.

Critical 47 Zaden opbrengst buitenkweek

Afhankelijk van de weersomstandigheden kan deze plant tussen de 400 - 550 gram per plant opleveren. De opbrengst kun je maximaliseren door tijdig te toppen en de plant te buigen zodat deze zo breed mogelijk groeit. Met name bij kweken in de volle grond ligt de opbrengstpotentie erg hoog.

Smaak van de Critical 47 wiet

Niet te veel poespas, de smaak is vrij neutraal met zoetzure hinten van citrus, bloemen en pittigheid. Ze sluit goed aan bij vrijwel alle cannabis liefhebbers en wordt vaak omschreven als een goede daily smoker.

Geur van de Critical 47 wiet

Een scherpe geur met ondertonen van citrus. De geur is niet heel erg aards zoals de meeste wietsoorten, maar is wel te herkennen. Dit komt doordat er ook aroma’s van bloemen en te herkennen zijn.

Tijdens het kweken komt er een sterke doordringende wietgeur vrij. De gedroogde toppen zijn dan ook heerlijk sterk van geur. Bij het verbranden van deze cannabis is de geur een stuk milder.

Effect van de Critical 47 wiet

Een veelzijdig effect, dit is ook logisch, het is namelijk een hybride-wiet. Zo kun je een oppeppend gevoel ervaren waarbij creativiteit wordt gestimuleerd. Je ervaart een diepe relax voor het lichaam en geest maar blijft toch in staat te focussen.

Misschien wel het meest speciale aan deze wiet dat het een lach op je gezicht plaats ook tijdens de meest deprimerende dagen.

Deze wiet kun je vrijwel de hele dag door consumeren. Voor het slapen zul je makkelijk naar dromenland varen en bijvoorbeeld net na het werk helpt het om te ontspannen en af te schakelen.

Medicinaal potentieel Critical 47 wiet

Deze wiet zou een uitkomst bieden bij stemmingsstoornissen, depressie, angst, stress en slapeloosheid. Het effect slaat hard in en zou hierdoor beschikken over therapeutische voordelen.

Lichamelijk zou het helpen om chronische pijn, misselijkheid, vermoeidheid, gebrek aan eetlust en hoofdpijn te verlichten.

Stress 10 Relax 10
Pijn 8 Euforisch 8
Depressie 8 Vrolijk 8
Misselijkheid 6 Lacherig 8
Vermoeidheid 6 Slaperig 6

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram