Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Critical Jack Zaden

Available Options

1 zaadje 6,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 17,85. Save 14.4%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 34,75.Huidige prijs is: € 24,75. Save 28.8%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 69,50.Huidige prijs is: € 39,50. Save 43.2%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Ooit een sativa gekweekt? Deze is snel klaar en makkelijk te kweken!

Een sativa kweken kan wat moeilijker zijn, maar door deze kruising is dat verleden tijd. Deze sativa is snel klaar en sterker bestand tegen overbewatering, dus super geschikt voor binnen- en buitenkweek. Het eindproduct schittert van de THC-kristallen en brengt de perfecte balans tussen high en stone.

Ook een verhoogde weerstand tegen schimmels, perfect voor in de tuin!

Voordelen van de Critical Jack wietzaden

  • Super opbrengst en hoog THC-gehalte
  • Perfecte balans tussen high en stone
  • Kweek haar binnen en buiten
  • Heerlijk om te roken
  • Gefeminiseerd

Extra informatie

Genetica

Critical x Jack Herrer

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , , ,

Medicinaal

, , , , ,

Smaak

, , , , , , ,

Wat zijn Critical Jack Zaden

Critical Jack, ookwel bekend als “Critical Jack Herer” is een hybride die ontstaan is door Critical te kruisen met, je raadt het al, de THC-krachtpatser: Jack Herer.

In het eindproduct zijn de sativa eigenschappen goed bewaard. Hierdoor kun  je een krachtige cerebrale high verwachten dat gepaard gaat met een energieke boost en verhoogde focus.

Het THC-gehalte schommelt tussen de 18 - 21% en is dus hoog. De zuiverheid van deze strain zorgt voor een snel werkende high die langdurig aanhoudt. Je kan dus met weinig cannabis het effect goed ervaren en dat scheelt een hoop euro’s.

Een smaakvolle mix tussen citrus, dennen en citroen maakt het één van de meest geliefde cannabis soorten wereldwijd. Het is dan ook niet raar dat de grote jongens uitsluitend ervoor kiezen deze wiet te kweken. Medicinaal gezien zou ze het best helpen bij: depressie, eetlust en hoofdpijn.

Met een compacte groei haal je indoor een opbrengst van wel 500 - 600 gram/m2 en outdoor zelfs 600 - 700 gram per plant. Let op: in de volle grond kan het nogal een flinke boom worden!

Met al deze eigenschappen is het wel erg aantrekkelijk om deze wietzaadjes vandaag online te bestellen!

Critical Jack Zaden kweken

Een van de weinige sativa soorten die makkelijk is om te kweken. De strekking blijft beperkt en de plant groeit vrij compact. Hierdoor neemt ze weinig ruimte in beslag en kun je het overzicht behouden. Met een verhoogde schimmelresistentie is ze ook geschikt voor outdoorgrowing.

Bloeiperiode Critical Jack Zaden

Indoor heeft ze een bloeiperiode van 8 - 9 weken en outdoor kun je haar verwachten te oogsten eind september.

Critical Jack Zaden binnen kweken

Door de vrij compacte groei is deze wietplant geschikt om binnen gekweekt te worden. De hoogte schommelt tussen de 70 - 100 centimeter en de compactheid maakt het mogelijk te kweken in een SoG-opstelling.

Vanwege de sativa aard kun je haar het best in een drogere omgeving kweken. Wanneer dit niet helemaal lukt, is dit niet een al te groot probleem. Deze wietplant is namelijk ontwikkeld om ook goed te presteren in de meer vochtige omgevingen.

Het is belangrijk dat er gepaste maatregelen worden genomen om geuroverlast te bestrijden. De penetrante zure geur van de toppen zijn heerlijk, maar niet altijd wenselijk.

Conclusie: door de veelzijdige aard aan kweekgemakken kun je deze wietplant makkelijk binnenkweken.

Critical Jack Zaden opbrengst binnenteelt

De opbrengst kan oplopen tussen de 500 - 600 gram/m2. Je kunt de opbrengst maximaliseren door te kweken in een SoG-opstelling. Met een korte voorgroei is het ook mogelijk om te scroggen, er is genoeg strekking om het draagnet snel te vullen.

Bij deze plant kun je zowel high- als low stress training technieken toepassen.

Critical Jack Zaden buiten kweken

Ga je voor een mega opbrengst doe je er goed aan haar in de volle grond te plaatsen. Deze wietplant kan dan uitgroeien tot een reusachtige boom. Nou heeft niet iedereen de ruimte hiervoor. Plaats je haar in een grote pot kun je de hoogte beperken en zal ze 80 - 150 centimeter hoog worden (afhankelijk van de potgrootte).

Het best plaats je haar op een plek met veel zon en waar de omgeving droog is. Met een verhoogde weerstand tegen schimmels, plagen en insecten hoef je je minder snel druk te maken over toprot. De geur is sterk en om geuroverlast te voorkomen doe je er goed aan de plant ergens te zetten waar ze de buren niet tot last is.

Gaat alles goed kun je een prachtige berg glinsterende wiet oogsten eind september.

Critical Jack Zaden opbrengst buitenkweek

Afhankelijk van hoe je haar kweekt en hoe mooi de zomer wordt is het mogelijk 600 - 700 gram per plant te oogsten. Je kan de opbrengst maximaliseren door deze plant bv. te toppen en/of te buigen.

Met name het buigen van deze plant zal het bladerdek verbreden waardoor er beter lichtenergie kan worden opgenomen.

Smaak van de Critical Jack wiet

Een complexe blend waarin verschillende aroma's te herkennen zijn. Op de voorgrond zijn de citrus achtige aroma's als citroen en sinasappel te herkennen. Op de achtergrond kun je lichtelijk de hinten van bloemen en dennen proeven.

De smaak komt overeen met de geur, het verschil is dat er ook zoete ondertonen zijn te proeven, deze zul je niet ruiken. Dit is een van de wietsoorten die vrij zacht van aard is en de keel eerder zal strelen dan schuren.

Geur van de Critical Jack wiet

Doordringend, sterk, penetrant en zuur, dit zijn de woorden waarmee je het best de geur van de CR Jack H kan omschrijven. De zure lucht doet je al snel denken aan citrus, waarin je een mix van citroen en sinaasappel kunt herkennen.

Deze wietsoort maakt een ongelofelijke berg hars aan waardoor de geur extra sterk is. En je weet wat ze zeggen, hoe sterker de geur, hoe beter de wiet!

Effect van de Critical Jack wiet

Met slechts een klein beetje zul je het effect al snel merken. Je merkt direct een ready-to-go gevoel en bent klaar voor de dag. Erg handig voor een wake-n’-bake, zo hoef je niet veel tijd te verspillen.

Een cerebrale high dat kan aanvoelen alsof je aan het vliegen bent door de wolken. Je blijft wel alert genoeg om diepe en betekenisvolle gesprekken te voeren. Dit gaat gepaard met een gevoel van blijdschap waardoor je je wat lacherig kan voelen.

Zodra het effect afneemt kun je een overwelvende euforie ervaren, het klinkt misschien vreemd, maar het is niet persé relaxing. Je blijft alert maar je voelt je wel heerlijk ontspannen.

Deze wiet is het best geschikt voor overdag of direct na het werk. Net voor het slapen gaan is minder handig, door de energieke boost kan het moeilijk zijn om in slaap te vallen.

Medicinaal potentieel Critical Jack wiet

Vanwege het effect dat met name terugslaat op de geest zou deze cannabis kunnen helpen om mentale kwalen te verlichten. Je kan hierbij denken aan: chronische stress, angst en depressie.

Ook wordt de honger sterk gestimuleerd wat een uitkomst kan bieden wanneer eten moeizaam gaat. Lichamelijk zou het ook helpen om hoofdpijn te verlichten.

Medicinaal # Effect #
Stress 10 Oppeppend 10
Angst 10 Energiek 10
Depressie 10 Focus 8
Eetlust 8 Euforisch 6
Hoofdpijn 8 Ontspannen 6

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram