Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Critical White Zaden

Available Options

1 zaadje 6,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 17,85. Save 14.4%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 34,75.Huidige prijs is: € 24,75. Save 28.8%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 69,50.Huidige prijs is: € 39,50. Save 43.2%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Kun je geen keuze maken? De Critical White is van alle markten thuis.

Opbrengst gericht kweken doe je met de Critical White. Een compacte structuur maakt haar de perfecte kandidaat voor een Sea of Green kweek.

Deze wietzaden geven jou de maximale opbrengst met minimale inspanning. Klaar binnen 8 weken en sterk bestand tegen schimmels, insecten en plagen.

Makkelijk een mega-oogst behalen binnen een korte tijd

Voordelen van de Critical White wietzaden

  • Compacte plantstructuur (SOG geschikt!)
  • Een berg aan compacte toppen
  • Binnen en buiten geschikt
  • Torenhoog THC gehalte
  • Klaar binnen 8 weken
  • Gefeminiseerd

Extra informatie

Genetica

Critical x White Widow

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , , ,

Medicinaal

, , , , , , , , , ,

Smaak

, ,

Wat zijn Critical White Zaden

Door Critical te kruisen met White Widow is er een super opbrenger ontstaan met een verhoogde weerbaarheid tegen schimmels en plagen. Je kan dus nog makkelijker kwalitatieve wiet kweken. Het is dan ook niet voor niets dat ze ookwel de Critical Mass 2.0 wordt genoemd.

Dit is één oldschool soort dat door de jaren heen enorm veel genetische ontwikkeling heeft ondergaan. Hierdoor is deze wietsoort uiterst stabiel en is de opbrengst sterk verhoogd. Dit is de reden dat deze wietsoort de voorkeur krijgt bij commerciële teelt.

Deze indica dominante strain kweek je al binnen 8 weken (bloei) en haalt een THC-gehalte van 16 - 21%. Dit is de ideale strain om op de bank mee onderuit te zakken en te ontspannen. Met deze slaapwiet zet je makkelijk de stap naar dromenland

Het effect is relax, verdovend en euforisch. Je kan een gevoel van blijdschap verwachten dat zou helpen om beter om te gaan met stress, depressie en angst. Dit is dan ook de reden dat medicinale gebruikers kiezen voor de Critical White wiet.

De smaak bestaat voornamelijk uit aarde en heeft hinten van dennen en pittigheid. Dit is de meest verkochte wiet wereldwijd, er is geen shop waar ze dit soort niet verkopen.

Critical White Zaden kweken

Het kweekgemak is sterk verhoogd, zo kan het beter tegen warmte, kou, schimmels en plagen. Het is niet voor niets dat de commerciële kweker de voorkeur geeft aan deze wietzaadjes. Of je nou beginner of professional bent, je kunt met deze wietzaden altijd goed uit de voeten.

Bloeiperiode Critical White Zaden

Indoor is de bloeiperiode 8 weken, kies je ervoor om haar buiten te kweken dan kun je verwachten dat ze Eind September klaar is voor de oogst.

Critical White Zaden binnen kweken

De compacte groei en gangbare hoogte (60 - 90 centimeter) maakt haar super geschikt voor binnenkweek. Het is dan ook geen probleem om te kweken in een SoG-opstelling met deze zaadjes.

Het best kweek je deze plant in een minder vochtige omgeving. De wiettoppen worden nogal groot waardoor water hier makkelijk blijft hangen en dit kan leiden tot toprot. Maar, geen paniek, je kan dit makkelijk oplossen door veel wind langs de toppen af te laten gaan (een fluitje van een cent dus).

Naarmate de bloeiperiode vordert wordt de geur nogal penetrant. Je doet er dus goed aan hier rekening mee te houden om geuroverlast te voorkomen.

Kortom: geeft binnen een korte tijd een hoge opbrengst en is makkelijk indoor te kweken.

Critical White Zaden opbrengst binnenteelt

De opbrengst is variërend tussen de 500 - 650 gram/m2. Dit is hoger dan gemiddeld, sterker nog, dit soort behoort tot de top 5 beste opbrengers uit het Hy-Seeds assortiment.

Je kan de opbrengst verhogen door te kweken in een SoG-opstelling en high stress trainingstechnieken toe te passen als: toppen.

Critical White Zaden buiten kweken

Een verhoogde weerbaarheid tegen plagen, schimmels en insecten is niet het enige waarom ze nu beter presteert. Ze kan namelijk beter omgaan met kou en warmte dan andere planten, dit is ook de reden dat ze verkozen wordt in landen als: Frankrijk, Spanje, Italië en de Balkan.

Je kweekt haar dus prima in zowel droge als vochtige omgevingen. Voor het beste resultaat krijgt deze wietsoort de voorkeur gekweekt te worden in een droge omgeving. De geursterkte is gemiddeld, maar kan storend zijn voor buren. Zoek dus een geschikte plek en voorkom overlast.

Bij buitenkweek zal ze een hoogte halen van ongeveer 80 - 140 centimeter. Gaat alles goed kun je verwachten te oogsten Eind September.

Conclusie: deze soort is veelzijdig en is super geschikt voor buitenkweek.

Critical White Zaden opbrengst buitenkweek

De opbrengst per plant is uiteenlopend van 550 - 650 gram per plant. Dit is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden en onderhoud.

Je kan de opbrengst maximaliseren door zowel high als low stress training toe te passen. Dit soort is stabiel en kan alle vormen van training aan.

Smaak van de Critical White wiet

Een mix van aarde, dennen en pittigheid. Dit is het recept van traditionele wiet, voor degenen die al langer cannabis nuttigen. Je zult vast herinnerd worden aan de goede oude tijd

Geur van de Critical White wiet

Een echte oldschool geur oftewel: hinten van aardse muskus met scherpe ondertonen. De geur is internationaal een standaard geworden. De geur is sterk en penetrant, dit zal al snel een glimlach toveren op het gezicht van mening coffeeshop ganger.

Effect van de Critical White wiet

Intense verdoving die langdurig aanhoudt, in het begin ervaar je een sterk stoned effect en begeef je je in een soort trance. Dit gaat gepaard met het gevoel van blijdschap en ontspanning. Ook heeft deze cannabis een licht therapeutisch effect door het CBD-gehalte van 1 - 2%, dit heeft een kalmerende werking.

Na verloop van tijd neemt het effect langzaam af. Door het relaxte en verdovende effect is de stap naar dromenland snel gezet. Je kan dit beschouwen als een echte ‘slaapwiet’ die het best bewaard kan worden voor de nachtelijke uurtjes.

Over het algemeen ervaar je een blij gevoel en neemt de trek naar voedsel sterk toe, houdt daarom snacks bij de hand.

Medicinaal potentieel Critical White wiet

Het effect is sterk verdovend en ontspannend de stap om naar dromenland te gaan is snel gezet. Dit zou een uitkomst kunnen bieden om een beter slaappatroon te krijgen of bij slaapstoornissen.

Deze verdoving heeft ook een pain-killing werking en zou dus kunnen helpen bij het bestrijden van chronische pijn. Om specifiek te zijn zou het helpen om beter om te gaan met migraine, kramp, ontsteking en artritis.

Vanwege het CBD-gehalte tussen 1 en 2% zou deze cannabis ook een licht therapeutisch effect hebben dat kan helpen bij onrust.

De ontspannende werking is sterk kalmerend en zou dus een uitkomst kunnen bieden bij stress, angst en depressie.

Pijn 10 Relax 10
Insomnia 8 Verdovend 10
Kalmerend 8 Euforisch 8
Stress 8 Slaperig 8
Angst 6 Blijdschap 8

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram