Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Gorilla Glue Zaden

Available Options

1 zaadje 6,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 17,85. Save 14.4%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 34,75.Huidige prijs is: € 24,75. Save 28.8%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 69,50.Huidige prijs is: € 39,50. Save 43.2%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Kan voor jou wiet niet sterk genoeg zijn? Deze toppen zitten boordevol THC power!

Naast de Bruce Banner bevatten Gorilla Glue zaden de sterkste THC genetica die je hier kunt vinden. De naam komt niet zomaar uit de luchtvallen, de hars plakt zo erg dat het lijkt op lijm, sticky buds!

Stoned effect dat kan resulteren in een couch-lock, ideaal voor een heerlijke chill-sessie.

Enorme THC power met een korte bloeiperiode

Voordelen van de Gorilla Glue wietzaden

  • Super stoned effect = couch-lock
  • Hoger dan gemiddelde opbrengst
  • Ongekend hoog THC-gehalte
  • Sterk pijnverdovend
  • Heerlijke slaapwiet
  • Gefeminiseerd

Extra informatie

Genetica

Sour Dubble x Chocolate Diesel x Chem’s Sister

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , , ,

Medicinaal

, , , , , , , ,

Smaak

, , , , ,

Wat zijn Gorilla Glue Zaden

Dit groene goud is ontstaan door: Sour Dubble x Chocolate Diesel en Chem’s Sisters te kruisen. Deze combinatie heeft meerdere cup awards behaald waaronder eerste plaats op de High Times Jamaican Cup 2014. Dit is één van de hoogst haalbare awards binnen de cannabis wereld.

Het THC-gehalte van de Gorilla Glue 4 zaden is schrikbarend hoog en uiteenlopend van 23 tot 31%. Het is het een hele uitdaging om wiet te kweken met 30% aan THC, maar de potentie is er.

Het effect is hierdoor extreem verdovend en je kan een zeer intense body high verwachten. En pas op, ook de ervaren cannabisroker dient rustig aan te doen met dit groene goed.

Een voordeel is wel dat je slechts een kleine hoeveelheid nodig om het effect goed te ervaren, je kan dus veel langer doen met je eigen gekweekte cannabis.

De opbrengst is eveneens hoger dan gemiddeld en kan indoor opbrengsten leveren van wel 550 - 650 gram/m2. Dit is ongeveer 10% hoger dan de gemiddelde wietsoort.

Binnen slechts 8-9 weken bloei is deze kanjer klaar voor de oogst. Het gewicht is met name zo hoog door de enorme aanmaak van terpenen die de toppen erg smaakvol, maar ook stukken zwaarder maken.

Deze terpenen zorgen voor smaakvolle aroma’s van: chocolade, koffie en diesel. Dit alles komt bijeen tot een totaal unieke smaakervaring. Het is ook niet raar dat de Gorilla Glue wiet wereldwijd niet alleen in de top 10 sterkste cannabis soorten staat, maar ook in de top 10 lekkerste wietsoorten.

Vanwege het intense effect op het lichaam zou de medicinale potentie met name liggen bij het verlichten van pijn en helpen om een beter slaappatroon te krijgen waar slaapkwaliteit (met name de diepe slaap) wordt verlengt.

Deze wietzaadjes hebben ongekende THC-power en is hierdoor enorm populair in coffeeshops. Gorilla Glue kopen doe je makkelijk online bij Hy-Seeds!

Gorilla Glue Zaden kweken

Deze cannabis groeit erg snel en is dus goed in staat zijn bladeren te verdelen over de totale oppervlakte. Het voordeel hiervan is dat de lichtabsorptie optimaal kan worden benut en dit levert dan extreem harsrijke toppen op.

Deze strekking kan het een uitdaging maken om het overzicht te houden, je zult bij gebrek aan ruimte eventueel moeten snoeien.

Dit is echter een kleine moeite, ook de beginnende kweker zou hier niet persé moeite mee moeten hebben.

Bloeiperiode Gorilla Glue Zaden

Kies je ervoor deze zaden binnen te kweken, kun je een bloeiperiode verwachten van 8 - 9 weken. Outdoor zal ze Half Oktober klaar zijn voor de oogst.

Gorilla Glue Zaden binnen kweken

Indoor zal de harslaag extra plakkerig worden en de wiet schitteren als geen ander. Je hebt wel genoeg ruimte nodig of bereid zijn om te snoeien om het overzicht te behouden. De groeikracht is namelijk enorm en zo is ze instaat hoogtes te halen van 90 - 160 cm.

Maar, niet getreurd, door deze plant tijdig te toppen is het goed mogelijk om te kweken in een Sea of Green-opstelling. Ga je voor een SCROG ofwel (Screen of Green) dan zal deze strekking juist van pas komen. Je hoeft hierdoor minder lang voor te groeien om een vol bladerdek te krijgen.

Om de dikste en harsrijke toppen te kweken kweek je haar het best bij een lagere luchtvochtigheid naarmate de bloeiperiode vordert. De geur is sterk en het is dus van belang gepaste maatregelen te nemen om overlast tegen te gaan.

Conclusie: deze wiet kan binnen worden gekweekt en zal hier extra plakkerig worden. Mocht de ruimte vol raken dien je eventueel te snoeien.

Gorilla Glue Zaden opbrengst binnenteelt

Opbrengsten van 550 - 650 gram/m2 zijn goed haalbaar. De opbrengst kun je maximaliseren door zowel high als low stress training toe te passen.

Kweekverslag Gorilla Glue

Zelf zien hoe deze wietzaden presteren? Bekijk hier de volledige kweekverslagen van de Gorilla Glue 4 zaden.

1. Gorilla Glue Kweekverslag (Binnenkweek - LST - Megakweek)

2. Gorilla Glue Kweekverslag (Binnenkweek - Sea of Green)

Gorilla Glue Zaden buiten kweken

Wanneer je besluit deze wietzaadjes buiten te kweken kan ze met name in de volle grond uitgroeien tot een reusachtige boom. Gemiddeld genomen zal deze plant tussen de 130 - 170 centimeter hoog worden. Let daarom goed op waar je haar plaatst, afhankelijk van de schuttinghoogte kan ze hier eventueel overheen groeien.

Belangrijk is om deze plant veel ruimte te geven en te plaatsen op een plek waar veel zonuren zijn. Zo kan het bladerdek zich goed ontwikkelen en dit zie je terug in het resultaat.

Vanwege de hoge resistentie tegen schimmels, plagen en insecten is het mogelijk haar in de meer vochtige omgevingen te kweken. Al zou je er goed aan doen om altijd een droge plek klaar te hebben mocht het tijdens de zomer langdurig regenen.

Deze plant wordt groter dan gemiddeld en heeft dus meer geurafgifte, ook dit is iets dat je in je achterhoofd moet houden wanneer je de locatie kiest voor de kweek. Je wilt niemand tot last zijn natuurlijk.

Als alles goed gaat dan kun je haar Midden Oktober verwachten te oogsten.

Gorilla Glue Zaden opbrengst buitenkweek

Vanwege het formaat kan deze plant een flinke opbrengst leveren dat op kan lopen tussen de 550 - 700 gram per plant. Dit is natuurlijk sterk afhankelijk van de weersomstandigheden en de plek waar ze wordt gekweekt.

Je kan ook outdoor zowel high als low stress training technieken toepassen om de opbrengst te verhogen.

Smaak van de Gorilla Glue wiet

Haar Sour Double genetica zorgen voor een zure appel smaak terwijl de Chocolate Diesel hinten van diesel en chocolade teweeg brengen. Om het af te maken voegt Chem’s sister hier een frisse tint eraan toe. Ook is er iets van 'koffie' herkenbaar.

De combinatie van deze 3 uiten zich in een unieke smaaksensatie en geeft de Gorilla Glue wiet een plek in de top 10 meest lekkere wietsoorten wereldwijd.

Geur van de Gorilla Glue wiet

Door de enorme hoeveelheid plakkerige hars is de geur sterk en doordringend. Hierdoor komt de geur net even iets harder binnen dan de gemiddelde wietsoort. Een arsenaal aan aroma’s maken de geur ook uniek.

Je kunt hinten ruiken van: hout, dennen aarde en citrus met ondertonen van chocolade en koffie. Oftewel, heerlijk en ongekend!

Effect van de Gorilla Glue wiet

Let op, de THC-gehalte van deze strain is oplopend tot wel 30%. Hierdoor kunnen ook de ervaren rokers onder ons voor verrassingen komen te staan. Kijk niet raar op wanneer het effect tot wel 4 uur of langer aanhoudt. Dit komt eenmaal door de ongekende kracht van deze wietsoort.

Je kan een pijlsnelle geestelijke high verwachten dat snel overslaat tot een intens diepe lichamelijke verdoving. Je zult je ongelofelijk relax voelen en dit resulteert vrijwel altijd in een couch-lock. Dit gaat gepaard met een gevoel van euforie en geluk. Hierdoor zal je innerlijke rust vinden en niet per se lacherig van gaan voelen.

Houd snacks bij de hand, deze wiet staat er namelijk om bekend de honger sterk aan te wakkeren. Je wilt niet zonder te komen zitten wanneer de honger schreeuwt naar eten.

De kans op een couch-lock is hoog, hierdoor kun je deze wietsoort het best bewaren voor de nachtelijke uurtjes. Het is ook makkelijk om de stap naar dromenland te zetten wanneer je ultieme ontspanning ervaart.

Medicinaal potentieel Gorilla Glue wiet

De combinatie van intense lichamelijke verdoving/ontspanning zou er voor zorgen om met name allerlei vormen van pijn (gewrichtspijn, rugpijn, ontstekingspijn, spierpijn) en spasme te verlichten. Velen zien deze wiet als één van de sterkste pain-killing wietsoorten.

Het slaapverwekkende en ontspannende werking zou ook helpen een beter slaappatroon te creëren waardoor je beter in slaap zou vallen, maar ook langer zou kunnen slapen.

Daarnaast wakkert de wiet de honger sterk aan wat kan helpen om eetlust op te wekken wanneer deze niet aanwezig is.

Medicinaal # Effect #
Pijn 10 Relax 10
Insomnia 10 Slaperig 10
Gewrichtspijn 10 Verdoofd 10
Ontsteking 10 Euforisch 10
Eetlust 10 Hongerig 10

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram