Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Granddaddy Purple Zaden

Available Options

1 zaadje 7,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 23,85.Huidige prijs is: € 20,85. Save 12.6%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 39,75.Huidige prijs is: € 29,75. Save 25.2%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 79,50.Huidige prijs is: € 49,50. Save 37.7%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Houd je van mooie paarse kleurrijke wiet? Granddaddy purple, een superstrain rechtstreeks uit Amerika!

De Granddaddy Purple (Big Bud x Purple Urkle) een uiterst populaire wietsoort met een bovengemiddeld THC-gehalte van 21%. Ze heeft vele harten verovert door haar heerlijke fruitachtige smaak, prachtige paarse kleuren en immens sterk effect. Dit samen plaatst haar in de top 5 beste indica wietsoorten!

Super indica power en beginnersvriendelijk!

Voordelen van de Granddaddy Purple wietzaden

  • Mega hoog THC voor een indica
  • Chronische pijn killer
  • Zachte en fruitachtige smaak
  • Rustgevend en stoned effect
  • Gefeminiseerd

Extra informatie

Genetica

Big Bud x Purple Urkle

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , , , ,

Medicinaal

, , , , , , , , , ,

Smaak

, , , , , , , ,

Wat zijn Grand Daddy Purple zaden

Deze paarse kanjer is gemaakt door niemand minder dan Ben Estest, ook bekend als “the Medicine Man”. Dit Californische soort heeft een robuust indica karakter met een sterk lichamelijk effect. Dit in combinatie met een heerlijke geur en zoete smaak is de populariteit ongekend onder de medicinale- en recreatieve gebruikers.

Je vindt haar enkel terug in top-class coffeeshops. Door de grote vraag en klein aanbod is de grand daddy purple vrijwel nergens verkrijgbaar. Je zult haar dus zelf moeten kweken wil je deze super kwaliteit in handen krijgen.

Deze indica knaller heeft een THC-gehalte tot wel 17 - 24% dat ongebruikelijk is voor indica soorten. Haar medicinaal potentieel is dan ook enorm en heerlijk voor de nachtelijke uurtjes na een lange dag.

Kweek deze ultieme indica topper en ervaar zelf al haar super eigenschappen.

Grand Daddy Purple Kweekverslag

Precies zien hoe de granddaddy purple zaden zich ontwikkelen? Bekijk hier het Granddaddy Purple Kweekverslag op Growdiaries.

Grand Daddy Purple wiet kweken

Makkelijk te kweken en beginners vriendelijk. Vanwege het feit dat zij vrij hoge luchtvochtigheid levels aankan zonder te gaan schimmelen. De schimmelresistentie is hoog je hoeft je minder snel zorgen te maken over: schimmels, ongedierte en meeldauw. Ondanks dat wordt het wel altijd aangeraden een oogje in het zeil te houden.

Bloeiperiode Granddaddy Purple

De Grandaddy Purple heeft een korte bloeiperiode (8 - 9 weken). Hoe korter de duur van de cyclus hoe minder er fout kan gaan. Ook hiervan kan de kweker zonder ervaring van profiteren.Kweek je haar buiten is ze Half Oktober klaar voor de oogst. Binnen een vrij korte tijd heb je een heerlijke berg paarse wiet.

Binnen- en buitenteelt Grand Daddy Purple

Grand daddy purple kan zowel binnen als buiten worden gekweekt. Haar lage hoogte en compacte structuur maakt haar prima geschikt om gekweekt te worden op plekken waar de hoogte beperkt is. Kweek je haar binnen zal ze tussen de 80 - 120 centimeter worden, buiten tot wel 140 centimeter.

Het beste kan de GDP gekweekt worden in warmte, vochtige en zonnige klimaten. Nederland heeft z'n klimaat. Verloopt alles goed dan oogst je haar prachtige paarse buds midden Oktober.

Uiterlijk van de Granddaddy Purple

Een typische indica structuur: de wietplant is compact en heeft één grote hoofdtop. Ze komt terug in twee kleuren: volledig paarse toppen en half paarse toppen. Dit heeft te maken met het fenotypen en de skills van de kweker. De paarse kleur vorming wordt gestimuleerd bij lagere temperaturen. Je houdt uiteindelijk schitterende toppen over met diepe paarse tinten waar menig roker van kwijlt.

Oogsten van Grand Daddy Purple

Met een gemiddelde opbrengst tussen de 500 - 600 gram/m2 indoor en tot wel 400 - 600 gram per plant outdoor scoort ze vrij hoog. De compacte structuur maakt haar super voor een SOG opstelling. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om haar te toppen, zo groeit ze iets breder en zal ze nog meer lichtenergie absorberen.

Ga je voor de perfecte wiet? Laat de GDP ondersteboven drogen, dan stromen alle smaakvolle sappen naar de toppen. Het resultaat: super kwaliteit buds!

Smaak van Granddaddy purple

Als eerst zul je een zoet/zure citrus smaken kunnen proeven. De smaak van de rook ontwikkelt zich verder tot een aardachtig/dennen aroma met lichte hinten van druiven, bessen en andere zoete aroma's. De rook is daarnaast ook erg aangenaam in de keel.

Geur van Grand daddy Purple

De zoete geuren van bessen en druiven zijn goed op te merken. Ook zijn er hinten van aardbei en 'snoep' te herkennen. Dit is een van de weinige soorten waar de kleur van de wiet overeenkomt met de geur. Je verwacht ook niets anders van deze exotisch ogende wiet.

Effect van de grand daddy purple

Door het hoge aandeel van indica genetica in deze wietzaden is het effect van de GDP wiet kalmerend en minder oppeppend. Het hoge THC-gehalte zorgt voor totale ontspanning en een rustige gedachtegang. Het effect is goed te omschrijven als een sterk stoned gevoel en gaat gepaard met: slaperigheid, een blije stemming en euforie.

Het is raadzaam deze wiet te consumeren in de nachtelijke uren. Het slaapverwekkend effect zal je in een rustige setting al snel naar dromenland sturen. Het lichaam voelt verdoofd aan en kan snel leiden tot een couch-lock. Houd snacks bij de hand want eetlust kan sterk aangewakkerd worden.

Medicinaal potentieel Granddaddy Purple

Oorspronkelijk is de Granddaddy Purple op de markt gebracht voor medicinale doeleinden. Haar hoge THC-gehalte gepaard met overwegend indica genetica is het effect op het lichaam sterk. Men beschouwt haar als een echte painkiller voor chronische pijnen.

Dat is nog niet alles, het effect is sterk slaapverwekkend en eetlust bevorderend, insomniacs zouden baat hebben om in slaap te komen ondanks chronische pijn prikkels. Deze wiet gaat beter gepaard met de nachtelijke uurtjes wanneer je niets meer hoeft te doen.

Neem in acht dat het THC-gehalte van deze wiet hoger is dan gemiddeld. Bij consumptie, doe dit met mate.

Let op: wij geven geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze om cannabis te consumeren.

Veelgestelde vragen over de Granddaddy Purple

Is de Granddaddy Purple altijd paars?

Ja, maar er zijn verschillende fenotypes. Het ene fenotype heeft een paarse gloed over de toppen en het andere fenotype heeft een diepe paarse kleur. De paarse kleurvorming kan worden beïnvloed door te kweken met lagere temperaturen.

Is Grand daddy Purple sterk?

Ja, het THC-gehalte kan tot 24% gaan en ligt hierdoor boven gemiddeld. Het is te vergelijken met het THC level van de Amnesia Haze.

Heeft Granddaddy Purple CBD?

Nee, deze wietsoort heeft een CBD-gehalte van 0 - 0.1%, en is dus verwaarloosbaar.

Word je slaperig van Grand daddy Purple?

De GPD is inderdaad slaap bevorderend, dit komt door het hoge aandeel indica genetica en het hoge THC-gehalte (tot wel 24%).

Is Grand Daddy Purple makkelijk te kweken?

Over het algemeen is een indica wietsoort, net als de GDP, makkelijker te kweken dan andere soorten. Indica’s blijven relatief kleiner en kunnen beter tegen vocht. Hierdoor zie je minder snel schimmelvorming of andere kweek plagen.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram