Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Jack Widow Zaden

Available Options

1 zaadje 6,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 17,85. Save 14.4%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 34,75.Huidige prijs is: € 24,75. Save 28.8%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 69,50.Huidige prijs is: € 39,50. Save 43.2%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Sativa's zijn moeilijk te kweken? Maar met de Jack Widow niet meer!

Een wietplant kweken met een sativa structuur is net even wat lastiger. Maar door Jack Herrer te kruisen met de White Widow is dit verleden tijd!

Deze sativa-achtige is beter bestand tegen overbewatering en schimmels. Geniet van een echte satvia plantstructuur die klaar is binnen 7-8 weken.

Makkelijk een sativa kweken die super snel klaar is!

Voordelen van de Jack Widow wietzaden

  • Blijft kleiner dan gemiddelde sativa
  • Snelbloeier voor sativa begrippen
  • Sterke THC-power, relax effect
  • Beginnersvriendelijk
  • Heerlijke slaapwiet
  • Gefeminiseerd

Extra informatie

Genetica

Jack Herer x White Widow

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , , ,

Medicinaal

, , , , , , ,

Smaak

, ,

Wat zijn Jack Widow Zaden

Met ouders als White Widow en Jack Herer kun je er wel vanuit gaan dat dit een zeer potente strain is.

De Jack Widow zet zijn beste beentje voor wanneer het gaat om stabiliteit, kweekgemak en schimmel bestendigheid. De first-time grower kan dan ook goed uit de voeten met deze wietsoort.

Het THC-gehalte schommelt tussen de 16 tot 19% en is vrij hoog, maar door de zuiverheid van deze cannabis houdt het effect veel langer aan en slaat het pijlsnel in. Nadat je deze wiet hebt geoogst kun je dus super lang ervan genieten.

Deze hybride laat het beste van beide werelden zien, in begin is het effect oppeppend en motiverend; je krijgt zin in de dag. Vervolgens zal dit omkeren tot ontspanning en euforie waarbij je makkelijk onderuit kan zakken. Je blijft wel helder genoeg om niet in slaap te vallen. Dit is ook de reden dat het gezien wordt als daily-smoker en geschikt voor overdag.

Je kan een zoete smaak verwachten met een aardachtige basis. Het fijne aan deze wiet is dat de rook zacht is in de keel en de drang om te hoesten beperkt blijft. Medicinaal is ze veelzijdig inzetbaar en doet ze het goed om fysieke- en mentale klachten te verlichten.

Bestel vandaag nog deze wietzaadjes online en kweek zelf je eigen hoogwaardige cannabis!

Jack Widow Zaden kweken

Sativa-achtige kenmerken, maar wordt niet al te groot. De compacte, maar ook lage groei helpen om het overzicht goed te kunnen houden. Deze eigenschappen maken het makkelijk om te kweken bij beperkte ruimte.

Met haar hoge schimmelresistentie en sterke bestandheid tegen overbewatering is buitenkweken ook geen probleem. Je bent dus goed beschermd tegen schimmels, insecten en andere plagen.

Kortom, de beginner kan goed met deze wietzaadjes uit de voeten.

Bloeiperiode Jack Widow Zaden

De bloeiperiode is erg snel, het is zelfs mogelijk te oogsten na slechts 7 weken bloei. Maar over het algemeen is de gemiddelde bloeitijd 8 weken.

Kweek je haar outdoor, dan kun je ongeveer eind september oogsten.

Jack Widow Zaden binnen kweken

Met een gemiddelde hoogte van 70 - 120 centimeter is ze voor sativa begrippen ‘vrij klein’. Het fijne is dat de zijtakken minder strekken waardoor ze een stuk compacter blijft. Dit maakt kweken in een Sea of Green opstelling mogelijk en scoor je makkelijk een hoge opbrengst.

Je doet er goed aan om met name tijdens de bloeiperiode te kweken in een iets warmere omgeving met een lage luchtvochtigheid. Lukt dit nou niet helemaal, is dit geen probleem.

De stabiliteit van deze plant is erg hoog waardoor ze onder vrijwel alle omstandigheden goed zal presteren. Een beginner, maar ook de gevorderde kweker zal hier veel baat bij hebben.

De geur is sterk en penetrant, je zal indoor dus gepaste maatregelen moeten nemen om geuroverlast te voorkomen.

Conclusie: vanwege de hoge stabiliteit kan er weinig misgaan en is minder onderhoud vereist.

Jack Widow Zaden opbrengst binnenteelt

Met een stabiele wietplant als dezen scoor je indoor al makkelijk tussen de 500 - 600 gram/m2. De opbrengst kun je maximaliseren door bijvoorbeeld te kweken in een SoG-opstelling.

De hoge stabiliteit maakt het ook mogelijk low- en high stress trainingsmethoden toe te passen om zo de opbrengst verder te verhogen.

Jack Widow Zaden buiten kweken

Outdoor is deze wietsoort  één van de meest veilige opties om te kweken. Een hoge stabiliteit en schimmelresistentie is namelijk van belang om jezelf te verzekeren van een goede oogst.

Kies je ervoor haar buiten te kweken kun je een hoogte verwachten van 90 - 140 centimeter. Heb je veel plek? Plaats haar dan in de volle grond waar de meeste directe zonuren zijn, ze groeit dan uit tot een gigantische boom met veel harsrijke toppen.

Het best kweek je haar op een drogere plek, maar de combinatie van hoge stabiliteit en schimmelresistentie zal ze op vrijwel iedere plek goed presteren. Let alleen op dat je haar weghoudt bij de buren, de sterke geur kan nog wel eens overlast veroorzaken.

Gaat alles goed dan kun je haar eind september ongeveer verwachten te oogsten.

Jack Widow Zaden opbrengst buitenkweek

Een zonnige zomer met veel zonuren zal de opbrengst sterk doen verhogen. Kweek je haar in de volle grond kan dit zelfs oplopen van 500 - 700 gram per plant.

Ook buiten kun je alle vormen van low- en high stress trainingsmethoden toepassen. Een combinatie hiervan zal de opbrengst sterk doen verhogen.

Smaak van de Jack Widow wiet

De smaak van deze wiet is vrij simpel; het heeft een aardachtige basis met een zoete ondertoon. Bij het uitademen komt er een extra citrusachtige aroma vrij.

De rook afkomstig van deze wiet is erg zacht en voelt dus een stuk aangenamer in de keel dan andere soorten.

Geur van de Jack Widow wiet

Een combinatie van hout en aarde geven een sterke primaire geur weer die nogal penetrant is, de geringste hoeveelheid zal dan ook snel de aandacht trekken.

Op de achtergrond is een zoete citrusachtige aroma te herkennen en een lichte hint van ‘skunk’. Dit maakt het een goed uitgebalanceerde geur.

Effect van de Jack Widow wiet

Deze hybride brengt het beste van beide werelden. Het effect is zowel lichamelijk als geestelijk merkbaar en sluit hierdoor aan op de wensen van vrijwel iedere cannabis liefhebber.

Door de raszuiverheid slaat het effect pijlsnel in en houdt het veel langer aan. Deze snelheid is superhandig als je wilt gaan voor een wake-’n-bake, in de ochtend is de tijd vaak schaars.

Als eerst zal je een cerebrale high merken die een oppeppend effect heeft. Het zorgt voor een aangename stemming en je hebt de behoefte deel te nemen aan sociale bezigheden. Na verloop van tijd keert dit om tot een heerlijk ontspannen gevoel, maar je blijft wel helder genoeg om niet direct in slaap te vallen.

Vanwege de oppeppende werking kun je deze cannabis het best bewaren voor overdag.

Medicinaal potentieel Jack Widow wiet

Met een gebalanceerde genetica die bestaat uit zowel sativa en indica genen brengt het de werkzaamheden van beide werelden mee. Hierdoor zou het medicinaal inzetbaar zijn voor een veel breder scala aan fysieke- en geestelijke kwalen dan andere soorten.

Het effect geeft een goed gevoel en zorgt voor ontspanning, dit zou helpen om op korte termijn een verademing te geven bij stress, depressie en angst. Maar het effect is ook verdovend waardoor het zou helpen om bijvoorbeeld lichamelijke pijnen te verlichten. Denk hierbij aan: (chronische) pijn, gewrichtspijn, ontsteking pijn, maar ook hoofdpijn.

Medicinaal # Effect #
Stress 10 Ontspanning 8
Depressie 10 Oppeppend 8
Angst 8 Blij 8
Pijn 8 Sociaal 8
Ontsteking 8 Verdovend 6

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram