Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Mazzar zaden

Available Options

1 zaadje 6,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 17,85. Save 14.4%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 34,75.Huidige prijs is: € 24,75. Save 28.8%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 69,50.Huidige prijs is: € 39,50. Save 43.2%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Beginnende of gevorderde kweker? Een ding is zeker, beiden zullen een geweldig resultaat boeken!

Word niet groot en heeft een compacte structuur, je kweekt haar makkelijk bij beperkte ruimte en dus super geschikt voor een Sea of Green-opstelling. Intens stoned effect en binnen 8-9 weken bloei staat er een berg heerlijke witsoort wiet op jou te wachten.

Snel en gemakkelijk wiet kweken? Mazzar is dé keus!

Voordelen van de Mazzar wietzaden

  • Gemakkelijk voor beginners
  • Stoned en relax effect
  • Blijft laag en compact
  • Heerlijke slaapwiet
  • Perfect voor SoG
  • Gefeminiseerd

Extra informatie

Genetica

Skunk #1 x Afghani

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , ,

Medicinaal

, , , , , ,

Smaak

, , , ,

Wat zijn Mazzar Zaden

Met ouders als: Skunk#1 en Afghani, heb je echte raszuiverheid te pakken. Dit zie je terug in de stabiliteit en uniformiteit van deze wietsoort.

En, dit is ook bewezen! Ze is namelijk meermaals cupwinnaar geworden bij cups als: Tipo Forte (1e prijs, Italië) en Plant of the Year (1e prijs, Soft Secrets wereldwijd event). De eerste plek behaal je niet zomaar, de genetica is dan ook superieur.

Met een THC-gehalte van 19% is deze indica instaat je intense ontspanning te laten ervaren dat gepaard gaat met een flinke portie euforie. Je voelt je goed en blijft helder genoeg om deel te nemen aan sociale activiteiten. Van deze wiet heb je ook weinig nodig om het effect te ervaren, zo kun je veel langer genieten van je oogst.

Qua opbrengst doet deze wiet het niet slecht en haal je indoor al snel oogsten tussen de 500 - 600 gram/m2. Outdoor loopt het op tot wel 550 gram per plant.

De smaak van deze wiet neemt je terug naar de goede oude tijd, de combinatie van: peperig, hash, pittig, aarde en citrus laat je de old-school tijden herleven.

Medicinaal zou deze wiet de meeste potentie hebben bij kwalen als: chronische pijn, anorexia, depressie, ontsteking en slapeloosheid.

Mazzar Zaden kweken

Deze wietzaadjes zijn ideaal voor de beginnende kweker; ze blijft namelijk klein en groeit compact, zo kun je makkelijk overzicht houden.

Daarnaast is ze snel klaar en kan ze beter omgaan met lagere temperaturen, erg handig wanneer de zomer kouder uitpakt dan verwacht. Door de hoge schimmelresistentie wordt de kans op toprot ook gereduceerd tot een minimum.

Aldus, dit robuuste plantje heeft weinig onderhoud nodig en presteert altijd goed.

Bloeiperiode Mazzar Zaden

Kweek je deze wietzaadjes indoor, dan kun je een bloeiperiode verwachten van 8 - 9 weken, outdoor kun je haar half oktober oogsten.

Mazzar Zaden binnen kweken

De compacte structuur en lage groei (60 - 90 cm) maakt indoor kweken makkelijk, ook bij beperkte ruimte. In een Sea of Green-opstelling houdt je goed het overzicht, niemand staat te wachten op een ongecontroleerd oerwoud.

Kweek je deze plant bij een lage luchtvochtigheid en zorg je voor veel luchtverplaatsing zullen de takken steviger worden en geef je toprot geen kans. Dit is een wietsoort dat niet veel onderhoud nodig heeft, houd simpelweg de temperatuur op orde en geef water/voeding wanneer nodig.

Let wel op met de geur, deze is nogal sterk en je dient dus passende maatregelen te nemen om geuroverlast te voorkomen.

Conclusie: makkelijk te kweken wietplant die weinig onderhoud nodig heeft.

Mazzar Zaden opbrengst binnenteelt

Indoor kun je een opbrengst verwachten tussen de 500 - 600 gram/m2. Om de opbrengst te maximaliseren kun je ervoor kiezen deze wietplant te toppen. Deze trainingsvorm werkt super bij indica dominate wietsoorten als deze.

Je kan ervoor kiezen andere trainingstechnieken toe te passen, deze robuuste wietplant kan goed tegen stress.

Mazzar Zaden buiten kweken

Kies je ervoor om deze wiet buiten te kweken is dat geen probleem. Met een hoogte van 70 - 110 centimeter kun je haar makkelijk discreet kweken, ze groeit niet namelijk niet snel over de gemiddelde schutting heen.

Let wel op, de geur is nogal sterk en niet alle buren kunnen de groene hobby waarderen, houdt hier dus rekening mee.

Het beste kweek je haar in de volle grond op een open plek, hiermee maximaliseer je de opbrengst en reduceer je de kans op toprot. Ondanks de hoge schimmelresistentie kan vocht ophopen tussen de toppen.

Dit is een luxe probleempje bij wietplanten die keiharde compacte wiet toppen produceren. Je verhelpt dit dus makkelijk door te kweken op een open plek waar veel lucht bij de toppen kan komen.

Gaat alles goed dan kun je verwachten deze wietplant te oogsten half oktober.

Mazzar Zaden opbrengst buitenkweek

Bij een zonnige zomer is deze plant in staat tot wel 400 - 550 gram wiet per plant te produceren. Omdat je buiten vaker meer plek hebt kun je ervoor kiezen low stress training methoden toe te passen. Hierdoor verbreed je het bladerdek wat ervoor zorgt dat de plant meer licht energie kan absorberen, dit werkt opbrengstverhogend.

Smaak van de Mazzar wiet

Bij het inademen zal er allereerst een peperige smaak te proeven zijn met een aangename pittige smaak op de tong. Deze smaakcombinatie kan worden omschreven als “whiskey”.

Bij het uitademen komt er een lichte hash-achtige aroma vrij met een lichte ondertoon van citrus.

Geur van de Mazzar wiet

Een diepe peper geur met een karakteristieke houtachtige tinten kunnen direct worden geroken. Breek je vervolgens de gedroogde topjes open zal de geur nog intenser worden en komt er een aardachtige aroma vrij.

Een echte old-school wietlucht zullen we maar zeggen.

Effect van de Mazzar wiet

Je kan een langdurig en krachtig effect ervaren dat zowel een lichamelijke- als geestelijke high voortbrengt, het lichamelijke effect voert wel de boventoon.

Het fijne is dat het effect snelwerkend en krachtig is, je hebt dus weinig nodig om het effect goed te kunnen ervaren.

Geestelijk ervaar je met name het gevoel van geluk en vertrouwdheid. Je voelt je goed en dit komt door het euforische effect. Lichamelijk ervaar je een intense ontspanning waarbij je makkelijk onderuit kan zakken op de bank. De kans op een couch-lock is groot en dit maakt de stap naar dromenland zeer verleidelijk.

Dit is dan ook de reden dat je deze wiet het best kan bewaren voor na het werk of de nachtelijke uurtjes.

Medicinaal potentieel Mazzar wiet

De werking van deze indica wietsoort heeft met name effect op het lichaam, deze raakt sterk verdoofd waardoor ontspanning en rust makkelijk gecreëerd wordt.

Medicinaal gezien zou het dan ook goed helpen bij klachten als: slapeloosheid, chronische pijn, ontstekingspijn, stress en depressie.

Een andere werking van deze cannabis is dat het de eetlust aanwakkert, dit zou dus ook een uitkomst kunnen bieden om beter te herstellen wanneer eten moeizamer gaat.

Medicinaal # Effect #
Pijn 10 Verdoofd 10
Stress 10 Ontspanning 10
Depressie 10 Euforisch 8
Slapeloosheid 8 Slaperig 8
Eetlust 8 Honger 8

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram