Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

New York Diesel Zaden

Available Options

1 zaadje 6,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 17,85. Save 14.4%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 34,75.Huidige prijs is: € 24,75. Save 28.8%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 69,50.Huidige prijs is: € 39,50. Save 43.2%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Zin om te scroggen? Geen probleem met haar brede groei en strekking!

Bij een hete en droge zomer groeien deze wietzaadjes uit tot een flinke boom met een dikke vette opbrengst. Ze heeft een verleidelijke diesel-achtige geur en dit wordt erg gewaardeerd door menig roker.

Dit is een uitdaging voor de beginnende kweker!

Voordelen van de NYC Diesel wietzaden

  • Brede groei en meerdere toppen
  • Super om mee te scorggen
  • Oppeppend en energiek
  • Heerlijk om te roken
  • Coffeeshop favoriet
  • Gefeminiseerd

Extra informatie

Genetica

Sour Diesel x Mexican x Afghani

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , , , , ,

Medicinaal

, , , , ,

Smaak

, , , ,

Wat zijn New York Diesel Zaden

Door de uiterst bekende Sour Diesel te kruisen met landraces als Afghani en Mexican is de New York Diesel ontstaan. Ondertussen is zij al meer dan 10 jaar op de markt, en je weet wat ze zeggen, hoe ouder een wietsoort hoe beter. Haar extra hoge stabiliteit en oppeppende high heeft haar maar liefst meer dan 9 keer Cannabis Cup winnaar gemaakt.

De high slaat pijlsnel in en heeft een THC-gehalte van 17 - 21%. Ervaar een heerlijke energieke high die het brein zal overwelmen met positiviteit en motivatie. Deze wiet houdt je scherp en alert en is dus ideaal voor een wake ‘n bake. Zet je schrap voor een productieve dag met deze daily-smoker.

Uniek aan deze wietsoort is de smaak van diesel, citrus, kruiden en pittigheid. Deze diesel-achtige smaak klinkt misschien wat vreemd, maar ze is niet voor niets zo populair. Medicinaal zou ze met name helpen bij mentale kwalen als: stress, depressie en angst. Ohja, aan opbrengst doet deze wietsoort niets te kort, indoor tussen de 500 - 600 gram/m2 en outdoor tot wel 700 gram per plant.

Bestel deze potente wietzaadjes vandaag online en start direct met het kweken van je eigen NYC Diesel wiet!

New York Diesel Zaden kweken

Deze wietplant groeit het best in een droog en warm klimaat. Daarbij heeft ze veel ruimte nodig zowel in hoogte als breedte. Uit ervaring weten wij dat het een uitdaging is voor een beginner om het overzicht te behouden bij een plant van dit formaat.

Als je al vaker hebt gekweekt kun je zeker een poging wagen, maar als first-timer is het verstandig eerst te beginnen met een iets meer beginners vriendelijke wietplant.

De moeilijkheidsgraad voor deze wietplant is: gemiddeld.

Bloeiperiode New York Diesel Zaden

Indoor heeft deze wietplant een bloeiperiode tussen de 9 - 11 weken. Outdoor kun je verwachten haar te oogsten Eind Oktober.

New York Diesel Zaden binnen kweken

Het belangrijkst is dat deze plant genoeg ruimte krijgt. Houdt er rekening mee dat deze wietplant groter wordt dan gemiddeld en indoor een hoogte van 90 - 150 centimeter kan halen. Mocht dit te hoog zijn kun je ervoor kiezen snoeitechnieken toe te passen om de groei te beperken, dit vereist wel enige kennis van kweken.

Wil je gaan voor een Sea of Green opstelling? Dan is dit mogelijk, maar let op, vanwege de brede groei zul je dan minder planten kunnen plaatsen per m2 dan normaal. Kies je ervoor om te scroggen dan komt de strekking goed van pas en vult ze makkelijk het draagnet.

Voor een optimale groei zorg je ervoor dat de luchtvochtigheid laag is met een warme constante temperatuur. Vanwege de vrij sterke geur is het nodig gepaste maatregelen te nemen om geuroverlast te voorkomen.

Bij voldoende ruimte kun je deze wietplant indoor prima kweken. Met name voor een scrog is zij een goede keuze.

New York Diesel Zaden opbrengst binnenteelt

Indoor kun je een opbrengst verwachten tussen de 500 - 600 gram/m2. De opbrengst kun je verhogen door te kweken in een Sea of Green opstelling of door haar te scroggen. Vanwege de hoge stabiliteit kun je zowel high- als low stress trainingsmethoden toepassen, dit is geen enkel probleem.

Kweekverslag New York Diesel

Zelf zien hoe deze wietzaden presteren? Check het New York Diesel Zaden Kweekverslag op Growdiaries.

New York Diesel Zaden buiten kweken

Met een hoogte van 120 - 180 centimeter kan dit een flinke boom worden. Wil je haar discreet kweken dan zul je haar weg moeten houden bij dichtbevolkte gebieden. Vanwege haar hoogte groeit ze makkelijk over de schutting en de extra brede groei zal het niet makkelijker maken om haar uit het zicht te houden. Ben er ook van bewust dat een grotere wietplant meer geurafgifte heeft, geuroverlast wil je ten allen tijden voorkomen.

Het voordeel is natuurlijk wel dat een wietplant van extra groot formaat veel meer lichtenergie kan absorberen en de kwaliteit, maar ook de opbrengst van de wiet hierdoor vele malen hoger kan uitpakken dan gemiddeld. Kweek je haar in de volle grond? Dan kan ze zelfs groter worden dan 180 centimeter.

Deze wietplant groeit het best in een droog en warm klimaat. Bij een droge en hete zomer zal ze dus prima presteren. Mocht er sprake zijn van langdurige regenval zul je haar moeten plaatsen onder een afdak. Haar schimmelresistentie is hoog en zal buiten dus minder last hebben van schimmels, insecten en andere plagen.

Gaat alles goed dan kun je haar verwachten Eind Oktober te kunnen oogsten.

New York Diesel Zaden opbrengst buitenkweek

De outdoor opbrengst is erg hoog en schommelt tussen de 550 - 700 gram per plant. Afhankelijk van de weersomstandigheden en manier van kweken kan dit zelfs hoger uitpakken. Het kweken van deze wietplant in de volle grond kan de opbrengst een extra boost geven, maar ook aan de kwaliteit van de cannabis.

Vanwege de hoge stabiliteit kun je zowel high als low stress trainingsmethoden toepassen.

Smaak van de New York Diesel wiet

Een ding is zeker en dat is dat de smaak je zeker niet zal teleurstellen. Bij het inhaleren is een diesel-achtige maar vooral zure aroma goed te proeven op de tong. Na mate de rook ontwikkeld kun je ook hinten van kruiden en pittigheid proeven.

Adem je vervolgens uit zal er een iets bittere smaak te herkennen zijn van grapefruit. De rook blijft aangenaam in de keel.

Geur van de New York Diesel wiet

De aroma’s van diesel en citrus komen goed navoren. In eerste instantie is er een sterke citrusgeur te herkennen dat ook hinten heeft van mandarijn. Bij het vermalen van de gedroogde toppen komt de geur nog beter vrij. Dan is er op de achtergrond ook een grapefruit-aroma waar te nemen.

Effect van de New York Diesel wiet

Een super keuze voor wanneer je een sociale activiteit wilt bijwonen. Mocht dit nou een potje kaarten zijn of een avondje met vrienden. Je ervaart een blij gevoel en je hebt zin om te praten.

Een ander voordeel is dat je bij deze wiet geen paranoia effect voorkomt. Dit weerhoudt velen om cannabis te nuttigen. In tegenstelling zal je je energiek, actief en alert voelen.

Na verloop van tijd kan het lichaam een milde vorm van ontspanning ervaren en zal de vraag naar snacks sterk toenemen. Het is een overal ‘vrolijke cannabis’ wat je positief en lacherig laat voelen.

Je kan deze wietsoort dus ook prima in de ochtend of overdag nuttigen en is voor velen de ideale daily-smoker.

Medicinaal potentieel New York Diesel wiet

Deze vrolijke wiet kan zorgen voor een algemeen positieve mindset dat helpt om stress, angst en depressie beter te kunnen managen. Het energieke gevoel kan er ook voor zorgen dat je je minder tot niet meer vermoeid voelt.

Doordat het hongergevoel wordt aangewakkerd zou het ook een uitkomst kunnen bieden bij gebrek aan eetlust, vooral wanneer dit nodig is om aan te sterken. De lichamelijke ontspanning is mild, maar kan pijn helpen te verlichten.

Medicinaal # Effect #
Stress 10 Sociaal 10
Angst 10 Vrolijk 10
Depressie 10 Energiek 10
Vermoeidheid 8 Lacherig 8
Eetlust 8 Ontspannen 6

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram