Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Northern Light x White Widow Zaden

Available Options

1 zaadje 6,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 17,85. Save 14.4%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 34,75.Huidige prijs is: € 24,75. Save 28.8%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 69,50.Huidige prijs is: € 39,50. Save 43.2%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Zoek jij de ideale SoG plant? Hoge stabiliteit en compacte groei!

Grootverbruikers zijn dol op haar compacte groei en hoge stabiliteit, dit maakt haar uitermate geschikt voor een SoG opstelling.

De hobbykweker vindt haar hoge schimmelresistentie, anti-budrot en sterke weerbaarheid tegen insecten voornamelijk interessant.

Kweek haar binnen of buiten, de opbrengst is super!

Voordelen van de Northern Light x White Widow wietzaden

  • Beginnersvriendelijk en hoge schimmelresistentie
  • Compact en super voor een Sea of Green
  • Balans tussen euforie en relax
  • Erg onderhoudsvriendelijk
  • Buitenkweek topper
  • Gefeminiseerd

Extra informatie

Genetica

Northern Lights x White Widow

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , , , , , ,

Medicinaal

, , , , , , , ,

Smaak

, , , ,

Wat zijn Northern Light x White Widow Zaden

Met ouders die beide zijn ontstaan door enkel pure landraces heb je met de Northern Light x White Widow een ongelooflijke stabiele wietsoort te pakken. Zo kan zij vele malen beter tegen stress en kweek je haar makkelijk ook wanneer de omstandigheden minder zijn. Legale cannabis farms kiezen ook uitsluitend voor stabiele wietsoorten als deze, de resultaten zijn namelijk altijd fantastisch.

Met een THC-gehalte schommelend tussen de 16 - 22% is dit een heavy hitter. De genetische zuiverheid zorgt voor een intense cerebrale high dat langzaam maar zeker het hele lichaam laat relaxen. Ervaar een diep gevoel van rust zowel lichamelijk, als geestelijk, dat stress doet laten verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Indoor kun je constante opbrengsten zien tussen de 600 - 650 gram/m2. En outdoor tot wel 450 - 600 gram per plant. Vanwege de hoge stabiliteit kan ze droge en hete zomers makkelijk aan, dit maakt haar ook enorm populair in landen als: Spanje, Frankrijk, Italië, Portugal en de gehele Balkan.

Een heerlijke zoete aroma met een prikkelende hint van dennen maken haar zeer geliefd onder de cannabis community. Sterker nog, er is vrijwel geen enkele coffeeshop die haar niet in de schappen heeft liggen. Het is namelijk een van de meest verkochte soorten wereldwijd.

Medicinaal zou zij veelzijdig inzetbaar zijn bij kwalen als: stress, angst, depressie, verschillende vormen van pijn, insomnia en eetlust.

De beginner, gevorderde en zelfs professionele cannabisfarms kunnen goed uit de voeten met deze wietsoort. Reden genoeg om deze hoge opbrengst wietzaadjes direct online te bestellen

Northern Light x White Widow Zaden kweken

Om deze wiet succesvol te kweken is niet veel kweekkennis vereist. Een beginner wilt hier en daar nog weleens een fout maken, maar vanwege de hoge stabiliteit kan deze wietplant beter omgaan met stress gevende situaties. Dit maakt haar erg onderhoudsvriendelijk.

Kies je ervoor om haar buiten te kweken? Dan komen de hoge schimmelresistentie en verhoogde tolerantie tegen warmte en kou goed van pas.

Of je nou beginner, professional of commercieel teler bent, deze wietsoort is letterlijk van alle kweekgemakken voorzien.

Bloeiperiode Northern Light x White Widow Zaden

Indoor is ze binnen 8 - 9 weken bloei klaar voor de oogst. Kies je ervoor haar buiten te kweken dan kun je verwachten haar Begin Oktober te oogsten.

Northern Light x White Widow Zaden binnen kweken

Met een hoogte van 50 - 80 centimeter en compacte groei is dit een geschikt soort om binnen te kweken, ook bij beperkte ruimte. Je kweekt haar prima in een Sea of Green opstelling en houdt hierbij makkelijk het overzicht.

Het best kweek je haar in een warm en vochtig klimaat, de geursterkte is aanwezig en hiervoor zullen gepaste maatregelen genomen moeten worden.

Northern Light x White Widow Zaden opbrengst binnenteelt

Indoor kun je een opbrengst verwachten tussen de 600 - 650 gram/m2. Dit is net even hoger dan de gemiddelde wietplant die binnen wordt gekweekt.

De opbrengst kun je maximaliseren door te kweken in een Sea of Geen opstelling en high/low stress trainingsmethoden toe te passen.

Northern Light x White Widow Zaden buiten kweken

Met wietzaadjes vergroot je de kans op een succesvolle oogst. De hoge stabiliteit, schimmelresistentie en weerbaarheid tegen insecten maakt dit een weloverwogen keuze voor outdoor growing. Daarnaast heeft deze wietplant ook nog een verhoogde tolerantie voor warmte en kou dat van pas kan komen wanneer de zomer warmer of kouder uitpakt dan normaal.

Al deze eigenschappen maken dit een wietplant dat erg onderhoudsvriendelijk is. Voor een optimale kweek zoek je een plek uit waar de zon het langst schijnt. Hoe meer directe zonuren, hoe beter de opbrengst. Je kan haar kweken in zowel een vochtige als droge omgeving. Een warm en vochtig klimaat zal het beste resultaat geven.

Outdoor zijn hoogtes tussen de 100 - 150 centimeter of zelfs hoger haalbaar. Dit is sterk afhankelijk van het grondvolume waarin zij wordt gekweekt. In de volle grond zijn hoogtes haalbaar van 200 - 300 centimeter, ervan uitgaand dat er genoeg zonuren zijn.

Afhankelijk van hoe je haar kweekt kan deze wietplant vrij groot worden. Wil je haar discreet kweken? Zorg dan dat ze ver uit de buurt blijft van dichtbevolkte gebieden of kies ervoor om te kweken in een pot. Mocht ze onverwachts toch te groot worden is snoeien nog altijd een optie. Onthoud dat een grote wietplant meer geurafgifte heeft, zoek dus een geschikte plek.

Begin Oktober kun je haar oogsten, dit is een super onderhoudsvrije wietplant en ideaal voor de beginnende, maar ook gevorderde kweker.

Northern Light x White Widow Zaden opbrengst buitenkweek

De opbrengst per plant is uiteenlopend van 450 - 600 gram per plant. De opbrengst kun je maximaliseren door te kweken in een extra grote pot of in de volle grond. Daarnaast kun je ervoor kiezen om zowel low als high stress trainingsmethoden toe te passen om de opbrengst te boosten.

Smaak van de Northern Light x White Widow wiet

Ondanks haar dikke en dichte rookvorming is ze vrij soepel in de keel. Wanneer het neerkomt op smaak is er een primaire mix te herkennen van dennen, citrus en aarde. De fijnproever kan ook hinten van noot en bloemen proeven bij het uitademen. De smaak is nogal ‘old-school’.

Geur van de Northern Light x White Widow wiet

Door deze twee legendarische soorten te kruisen komt er een echte old-school geur naar voren. De geuren van aarde en dennen zijn goed te herkennen met een lichte citrus hint.

De geur is sterk en penetrant, de geringste hoeveelheid zal snel de aandacht trekken.

Effect van de Northern Light x White Widow wiet

Langzaam maar zeker zal het effect zichzelf versterken. Op het hoogtepunt kun je een intense cerebrale high ervaren die vloeit door lichaam en geest. Het lichaam komt tot rust en er ontstaat een heerlijk relax gevoel. In de geest ontstaat een kalmte waarin je goed je rust kunt vinden.

In eerste instantie zul je je ook opgepept voelen en heeft het een vrolijk effect. Na verloop van tijd slaat de lichamelijke verdoving in dat gepaard gaat met luiheid. Je zult met moeite van de bank kunnen komen, dit noemen we ook wel een ‘couch-lock’. Houd snacks bij de hand want de honger zal met de minuut toenemen.

Het relaxte gevoel zal het erg verleidelijk maken om in slaap te vallen. Dit is ook de reden dat je deze wiet het best kunt bewaren voor de avonduren of wanneer je geen verplichtingen meer hebt.

Medicinaal potentieel Northern Light x White Widow wiet

Met deze cannabis ervaar je rust en kalmte. Dit zou helpen om af te schakelen na een lange stressvolle dag. Dit gepaard met het oppeppende en vrolijke effect zou het ook helpen om beter om te kunnen gaan met depressie en angst.

Het lichaam wordt verdoofd en ontspannen, dit zou pijn kunnen verlichten en eventueel helpen om een beter in slaap te komen. Bij gebrek aan eetlust kan deze wiet wellicht ook een uitkomst bieden, het stimuleert de honger aanzienlijk.

Medicinaal # Effect #
Stress 10 Relax 10
Angst 10 Ontspanning 10
Depressie 10 Oppeppend 8
Pijn 8 Vrolijk 8
Eetlust 8 Slaperig 8

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram