Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

OG Kush Zaden

Available Options

1 zaadje 6,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 17,85. Save 14.4%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 34,75.Huidige prijs is: € 24,75. Save 28.8%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 69,50.Huidige prijs is: € 39,50. Save 43.2%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Tijd voor wat sterkers? De OG Kush blaast ook de ervaren roker omver!

Met een relatief kleine, maar ook compacte groei maken dit de ideale wietzaden voor een Sea of Green opstelling. Binnen slechts 8 weken (bloei) staat er een berg harsrijke wiettoppen te wachten, schitterend van de THC-kristallen. Deze super THC-power kan zowel recreatief en medicinaal gebruikt worden.

Ben jij opzoek naar één painkiller of juist een narcotisch effect? Geniet van beide werkingen met de OG Kush.

Voordelen van de OG Kush wietzaden

  • Brede bladeren met één mega hoofdtop
  • Snel klaar, binnen 8 weken
  • Bomvol met THC kristallen
  • Ideale pijn bestrijder
  • Narcotisch effect
  • Gefeminiseerd

Extra informatie

Genetica

Chemdawg x Hindu Kush

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , ,

Medicinaal

, , , , , , , , ,

Smaak

, , , ,

Wat zijn OG Kush zaden

De gevreesde THC titaan; onder al die duizenden cannabis soorten is zij één van de sterkste. Vraag je een wietroker naar zijn top 5 wietsoorten dan zit de OG Kush er geheid bij. Het hoge THC-gehalte en lichamelijk effect zorgt voor een verhoogd medicinaal potentieel. De OG Kush Weed heeft een aards smaakprofiel wat een unieke smaakervaring geeft. Bij last van chronische pijn is zij zeker het proberen waard. Dit gepaard met beginners vriendelijke eigenschappen kan iedereen met dit soort uit de voeten..

OG Kush zaden kweken

De vraag naar OG Kush weed is enorm, in de coffeeshops vliegt zij de schappen uit. Maar hoe kweek je een kwaliteit kush?

Bloeiperiode OG Kush Seeds

Een korte bloeiperiode van 8 weken plaatst haar in de groep “snelbloeiers”. Kweek je haar buiten? Dan kan ze in Oktober worden geoogst. Deze indica dominante strain levert binnen een vrij korte periode een flinke berg OG Kush weed.

Binnen- en buitenteelt van de OG Kush

De voorkeur is om haar binnen te kweken, maar outdoor growing is ook mogelijk. Makkelijk te kweken in beperkte ruimte door haar compacte groei. De OG Kush wordt binnen 100 cm hoog en kan buiten tot wel 160 cm hoog worden.

Kies je ervoor buiten te kweken let dan op met: meeldauw, insecten en mijten. Geef je je plantjes dagelijks aandacht dan zal dit geen probleem moeten zijn. Let op waar je haar plaatst, de geur is penetrant en overlast wil je ten allen tijde voorkomen. Gaat alles goed dan kan er begin Oktober geoogst worden.

Uiterlijk van OG Kush Weed

Een grote hoofdtop met een enorme hoeveelheid plakkerig hars. De THC-productie staat op volle toeren en zorgt voor een zilverwitte OG Kush weed. Je hoeft geen expert te zijn om te zien dat de OG Kush kwaliteit wiet is.

Oogsten van de OG Kush Seeds

De OG Kush haalt binnen tot wel 500 - 600 gram/m2 en in de buitenlucht 400 - 550 gram per plant, deze strain is een goede opbrenger.

Ga voor maximale oogst en kies ervoor om de OG Kush in een SOG opstelling te kweken. Je kunt er ook voor kiezen haar te scroggen, je zult dan alleen iets langer moeten voorgroeien om een vol bed te krijgen. Nog meer opbrengst? Kies ervoor om de OG Kush te toppen.

Smaak van de OG Kush

Houd een groot glas water bij de hand want de rook van de OG Kush is dik, scherp en aards. De smaken van hout, dennen en aarde slaan in als een bom en laten weinig over van je keel.

De ondertonen zijn subtiel en moeilijk te herkennen, ben jij echter een fijnproever zul je hinten van citroen en kruidig kunnen proeven.

Geur van de OG Kush

Ooit de mogelijkheid gehad om je neus in een potje vol met OG Kush wiettoppen te steken? Je zult verrast zijn door de enorme frisse aroma’s die hiervandaan komen. Het is letterlijk een van de meest frisse geuren die de natuur kan produceren.

De Original Gangster heeft enkel rasechte primaire geuren als: hout, dennen en aarde.

THC-gehalte van de OG Kush zaden

Deze wietsoort is als een van de weinigen in staat een THC-gehalte te halen van 15 tot wel 27%. De hoogte is sterk afhankelijk van de vaardigheden van de kweker.

Effect van de OG Kush Weed

Het THC-gehalte van de OG Kush is hoog. Het effect is uitgebalanceerd en slaat terug op zowel lichaam als geest. De OG Kush geeft een samensmelting van: euforie en kalmte.

Een kleine hoeveelheid van dit groene goed kan al snel leiden tot een milde of hevige couch-lock. Nuttig haar laat op de avond om af te schakelen van de dag.

Medicinaal potentieel van de OG Kush Seeds

De krachtige therapeutische werking heeft geleid tot enorme populariteit van de OG Kush. Met name wordt zij gebruikt om psychologische stoornissen en chronische pijn te behandelen.

Velen die last hebben van stress, depressie en slapeloosheid geven aan baat te hebben van de therapeutische werking. Anderzijds heeft het cannabinoïde profiel ook een sterk verdovende werking bij ernstige en chronische pijnen.

Medicinaal # Effect #
Pijn 10 Euforisch 10
Stress 10 Verdoofd 10
Slapeloosheid 10 Vrolijk 10
Ontsteking 10 Relax 10
Gewrichtspijn 10 Slaperig 10

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Bekijk ook de andere gefeminiseerde soorten

Voldoet de OG Kush niet aan al jouw wensen? Bekijk dan zeker de andere soorten in de gefeminiseerde zaden collectie. Kom je er niet uit? Stuur ons een mail of WhatsApp bericht en laat je adviseren door één van onze master growers!

Veel gestelde vragen over de OG Kush

Waar staat de afkorting “OG” Kush voor?

Hier is nogal veel discussie over, de afkorting wordt internationaal gebruikt voor “Original Gangster”. Je kan het vertalen naar: grondlegger van een bepaald domein.  Ofwel, de OG Kush wordt erkent als één van de beste klassieke wietsoorten.

Hoeveel kost Kush?

De prijs van de OG Kush per gram is uiteenlopend. Dit is afhankelijk van de vraag, aanbod en de locatie waar deze wiet wordt aangeboden. De prijs is meestal bovengemiddeld en uiteenlopend van 12-16 EUR per gram.

Is Kush voor medicinaal gebruik?

Kush wordt inderdaad gezien als één van de wietsoorten met een hoog medicinaal potentieel. Dit komt door de grote hoeveelheid cannabinoïden en het psychoactieve/lichamelijke effect die het met zich meebrengt. Men blijkt baat te hebben bij: slapeloosheid, stress, depressie en chronische pijnen.

Wat voel je van Kush?

Kush heeft een uiteenlopend effect op lichaam en geest. Euforie versmelt met de welbekende couch-lock. Het effect is in het begin meer cerebraal intens en gaat over tot een stoned effect.

Wat van soort high geeft OG Kush?

Een mix van geestelijk en lichamelijke high. Bekijk het kopje “effect van de OG Kush” voor een volledige uitleg.

Wat is de beste Kush strain?

Dit is moeilijk te zeggen, er zijn veel kruisingen waarbij Kush genetica is terug te vinden. Ook zien we terug dat in de Verenigde Staten het aantal nieuwe soorten erg vaak Kush genetica bevat. De Gelato en Bruce Banner zijn met name erg populair.

Wat zijn de side effects van Kush?

Een droge mond en droge ogen. Houdt een glas water en eventueel oogdruppels bij de hand. Een andere side effect is paranoïde, dit komt minder snel voor en vaak bij een grote hoeveelheid consumptie.

Hoe consumeer je Kush?

Over het algemeen wordt de OG Kush gerookt als spliff. Oftewel een joint met een mix van tabak en wiet. Sommigen consumeren de wiet puur, dit is erg ruw voor in de keel.

Hoe sterk is Kush?

De Kush heeft een THC-gehalte uiteenlopend van 15-27%. De sterkte is afhankelijk van de vaardigheden van de kweker.

Wat is het verschil tussen Kush en OG?

Kush is de benaming voor een bepaalde genetica waaruit de wietsoort van afstamt. OG is een variant waarin kush genetica in verwerkt zit.

Wat is sterker Kush of Amnesia?

Over het algemeen is terug te zien dat kruisingen waarin Kush genetica verhulst zit steeds vaker THC-scores behaald van hoger dan 25% wat extreem hoog is. Doordat wiet in grote delen van de wereld legaal gekweekt mag worden, worden de THC-gehaltes alsmaar hoger.

Het is dus afhankelijk hoe “goed” jouw wiet wordt gekweekt.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram