Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Power Kush Zaden

Available Options

1 zaadje 6,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 17,85. Save 14.4%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 34,75.Huidige prijs is: € 24,75. Save 28.8%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 69,50.Huidige prijs is: € 39,50. Save 43.2%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Ga jij voor een dikke opbrengst? Dit is de OG Kush 2.0

De enige echte Power Kush! Je raadt het al, een verbeterde variant van de OG Kush waarbij de opbrengst nog hoger is.

Dat is niet alles, ze is ook veel makkelijker te kweken. Dit is dé knaller voor een Sea of Green opstelling.

Kweek gigantische toppen met deze commerciële soort!

Opzoek naar een Sea of Green soort? Power Kush is uitermate geschikt!

Voordelen van de Power Kush wietzaden

  • Spannabis Cup Winnaar 2016
  • Top 10 Beste Kush Soorten
  • Super voor Sea of Green
  • Oogsten binnen 8 weken
  • Bizar hoog THC
  • Gefeminiseerd

Extra informatie

Genetica

Critical x OG Kush

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , ,

Medicinaal

, , , , , , ,

Smaak

, , ,

Wat zijn Power Kush Zaden

Power Kush, ook wel bekend als Critical Kush, heeft het beste van beide ouders gekregen.

Door de THC-titaan OG Kush te kruisen met de opbrengst knaller Critical is de Power Kush niet alleen makkelijker geworden om te kweken maar is ook de productiviteit sterk toegenomen.

Dit alles gepaard met een THC-gehalte dat uiteenlopend van 15 tot wel 27%, is dan ook de reden dat deze strain behoort tot de top 10 beste Kush soorten. Op de Spannabis Champions Cup (2015) heeft het zelfs de eerste plek behaald als beste kush!

Pas op met deze tijger, het stoned effect is zeer krachtig, je kan dan ook een couch-lock verwachten of zelfs per direct naar dromenland worden gezonden. Bij lichte dosering is het effect al goed merkbaar, het voordeel hiervan is dat je langer kunt genieten van je wiet.

Door het hoge indica gehalte ligt het medicinaal potentieel bij lichamelijke klachten, zo zou het helpen bij ontstekingen en (chronische)pijn.

De smaak is heerlijk en bevat hinten van citrus, aarde, kruiden en citroen. Met al deze verleidelijke eigenschappen moet je deze Power Kush wietzaadjes van nog bestellen!

Power Kush Zaden kweken

Deze wietsoort is stabiel en kan dus beter omgaan met stress situaties. Het maken van kleine fouten zal deze plant niet veel doen, hierdoor is ze super voor de beginnende kweker.

Bloeiperiode Power Kush Zaden

Deze wietzaadjes hebben indoor een bloeiperiode tussen de 7 tot 8 weken, hierdoor valt ze in de klasse ‘snel bloeiers’. Kweek je haar buiten dan kun je verwachten dat ze Eind September klaar is voor de oogst.

Power Kush Zaden binnen kweken

Vanwege de compacte groei en medium hoogte krijgt deze wietplant veelal de voorkeur om binnen gekweekt te worden. De compacte structuur van deze indica maakt haar ook ideaal voor een Sea of Green opstelling.

Deze wietsoort kan het best gekweekt worden in een wat meer vochtige omgeving. Het is belangrijk dat er rekening gehouden wordt met de geur. De toppen geven met name in de bloei een penetrante wietlucht af.

Indoor wordt deze plant 70 tot 110 centimeter hoog en zal dus niet snel problemen geven met de vaak beperkte hoogte bij binnenteelt.

Kortom: deze wietplant is zéér geschikt voor binnenteelt en presteert verrassend goed in een SoG-opstelling.

Power Kush Zaden opbrengst binnenteelt

De opbrengst kan indoor schommelt tussen de 600 - 650 gram/m2, dit is hoog vergeleken met andere wietzaden.

De opbrengst kun je maximaliseren door snoeitechnieken toe te passen zoals toppen en fimmen. Deze wietplant doet het overigens verrassend goed in een Sea of Green opstelling.

Power Kush Zaden buiten kweken

Deze wietsoort heeft een hoge schimmelresistentie en kan dus goed buiten worden gekweekt. Gemiddeld wordt de plant tussen de 80 tot 140 centimeter hoog, dit kan zelfs nog hoger worden afhankelijk van de weersomstandigheden.

Kies de juiste locaties om deze plant te kweken, het best presteert de Power Kush in een warme/vochtige omgeving. Maar, door de sterke penetrante geur doe je er goed aan deze weg te houden bij de buren, zo voorkom je overlast.

Gaat alles goed dan beloont deze wietplant je Eind September met een berg THC-rijke wiet.

Power Kush Zaden opbrengst buitenkweek

De opbrengst bij outdoor growing is reikend tot wel 550 - 600 gram per plant. Je kunt dit maximaliseren door high en/of low stress training technieken toe te passen.

Denk hierbij aan alle technieken waarbij de plant wordt gesnoeid of gebogen. (toppen, fimmen, scroggen, buigen etc.)

Smaak van de Power Kush wiet

Ondanks haar sterke geur is de smaak een stuk minder doordringend. Ben je een voorstander van frisse en citrusachtige smaken? Dan sluit de Power Kush goed aan op jouw smaakprofiel.

Ze heeft namelijk hinten van dampende citrus en een karakteristieke pittige/kruidachtige ondertoon. Pas op want de aroma combinatie van frisheid, citrus en aarde is uniek en lichtelijk verslavend.

Geur van de Power Kush wiet

Op zoek naar een heerlijke stinkende bud? Dan zit je hier goed. De buds van de Power Kush stinken namelijk een uur in de wind. Haar geur is rijk aan voornamelijk aardachtige aroma's met ondertonen van kruiden en citrus.

Effect van de Power Kush wiet

Met een indica dominantie van 90% kan het niet anders dat het effect voornamelijk terugslaat op het lichaam. Het effect is dan ook sterk verdovend, kalmerend en relax.

Maar, houdt je de consumptie beperkt dan komt het euforische gevoel sterk na voren en zul je na verloop van tijd pas een stoned ervaren dat vaak resulteert in een couch-lock.

Door de krachtige ontspanning en euforie is dit een heerlijke slaap wiet en kan dus het best geconsumeerd worden bij de nachtelijke uren in een rustige setting.

Medicinaal potentieel Power Kush wiet

Naast de ontspannen werking komt de Power Kush ook met een sterk euforisch effect dat een overall good-feeling voortbrengt. Dit is dan ook de reden dat deze wiet voor meerdere medicinale doeleinden ingezet zou kunnen worden.

Dit is één van de weinige wietsoorten met een noemenswaardige gehalte van 2% CBD. Hierdoor zou het ook een meer therapeutische werking hebben en eventueel hulp bieden bij: angst, depressie, stress en PTSD.

Omdat het effect sterk verdovend is zou dit baat kunnen brengen om pijn te verlichten. Door de sterk ontspannende werking zou het ook helpen om beter in slaap te vallen.

Medicinaal # Effect #
Pijn 10 Relax 10
Stress 8 Verdoofd 10
Angst 8 Ontspannen 8
Slapeloosheid 8 Kalmerend 8
Depressie 6 Euforisch 8

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram