Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

Super Silverhaze Zaden

Available Options

1 zaadje 6,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 17,85. Save 14.4%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 34,75.Huidige prijs is: € 24,75. Save 28.8%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 69,50.Huidige prijs is: € 39,50. Save 43.2%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Een mega plant kweken? Dit is de grootste uit ons assortiment

De naam zegt het al, de Super Silverhaze zaden zijn simpel gezegd super! Deze cannabisstrain staat bekend om zijn knetter hoge THC aanmaak en schitterende buds. Deze sativa staat langer dan normaal (>10 weken) maar haar opbrengst is dan ook hoger dan gemiddeld.

Het effect slaat keihard in en zorgt voor een weerzinwekkende euforie.

Voordelen van de Super Silver Haze wietzaden

  • Brede groei met veel toppen
  • Sterk van geur (zuur/citrus)
  • Ongekende euforische high
  • Gigantische outdoor plant
  • Zeer hoog THC-gehalte
  • Gefeminiseerd

Extra informatie

Genetica

Afghani x Northern Lights x Skunk #1

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , , , , ,

Medicinaal

, , , , , , , ,

Smaak

, , , , , ,

Wat zijn Super Silver Haze Zaden

Een mega opbrengst gaat gepaard met een gigantische plant. Het is niet voor niets dat er wereldwijd kilometers lange velden vol staan met de Super Silverhaze. Deze plant produceert eenmaal tonnen aan kwalitatieve wiet en de vraag naar dit soort is immens groot.

Het best presteert deze sativa in droge en warme klimaten, ze is dan ook favoriet in landen als: Spanje, Italië en landen binnen de Balkan.

Met een THC-gehalte van 18-23% slaat het effect in als een bom en geeft het een krachtige mentale high. Dit gepaarde met de glinsterende THC-kristallen en gifgroene kleur maakt haar internationaal één van de meest verkochte wietsoorten.

Deze wiet is ontstaan in de 90s door Northern Lights x Haze x Skunk No.1 te kruisen. In deze tijd heeft het ook maarliefs 3 keer de High Times Cannabis Cup gewonnen. Dit is één van de meest prestigieuze awards die er is. Je kan gerust zeggen dat de Super Silver Haze “een goede wietsoort is”.

De smaak van citrus, pittig, diesel en skunk hebben ook vele harten veroverd en dan hebben we de overheerlijke geur nog niet eens benoemd. Als er één wietsoort met een immens sterke wietlucht is, dan is het de Silverhaze.

Reden genoeg om de Super Silverhaze zaden direct te bestellen!

Super Silver Haze zaden kweken

De hoogte, breedte en langere bloeiperiode maakt het niet de makkelijkste plant om te kweken. Deze wietsoort zal net even meer onderhoud vereisen dan andere soorten.

Deze plant kweek je het best in een droog en warm klimaat. Bij binnenteelt kan het een uitdaging zijn de hoogte en luchtvochtigheid controleerbaar/op orde te houden.

Bloeiperiode Super Silver Haze zaden

Indoor heeft de Super Silver Haze een bloeiperiode tussen de 10 tot 12 weken. Kweek je haar buiten kun je haar ongeveer Eind Oktober oogsten. Deze langer dan gemiddelde bloeiperiode zorgt ervoor dat er meer tijd besteed wordt aan het aanmaken van toppen. Geduld wordt in dit geval beloond!

Super Silver Haze zaden binnen kweken

Het kweken van de Super Silver Haze zaden is voor velen een uitdaging. Belangrijk is dat er genoeg ruimte is, de plant wordt indoor 100 - 160 centimeter hoog. Om weg te komen met de hoogte wordt er vaak gebruik gemaakt van kweektechnieken die de groei beperken of zelfs groeiremmers.

Daarnaast is het belangrijk dat de luchtvochtigheid met name in de bloeifase laag blijft (30%). Wietplanten met een formaat als deze verdampen een stuk meer wat het moeizamer maakt de luchtvochtigheid op orde te houden. Een goede voorbereiding en aansturen waar nodig is vereist.

De geur van de Silver Haze is erg penetrant en sterker dan gemiddeld. Houdt dit in het achterhoofd, een sterke geur tijdens de kweek is niet altijd wenselijk.

Met de juiste voorbereiding is het zeker mogelijk de SSH indoor te kweken.

Super Silver Haze zaden Opbrengst binnenteelt

De opbrengst is uiteenlopend van de 600 - 650 gram/m2, dit is hoog vergeleken met andere soorten. Om de opbrengst te maximaliseren zijn alle vormen van high stress training te gebruiken. Dit zal ook nodig zijn om de grootte van de plant controleerbaar te maken.

Super Silver Haze zaden buiten kweken

Heb jij veel plek in de tuin? Staat er een warme en droge zomer opkomst? Dan is de Super Silverhaze 100% de beste keus. De enorme opbrengst van deze plant is niet te evenaren met andere soorten.

De plant kan buiten 120 - 250 centimeter hoog worden en bij een sterke zon nog wel groter. Daarom is het van uiterst belang dat er genoeg ruimte is voor deze plant. Krop je haar namelijk op zal toprot toeslaan ondanks de hoge schimmelresistentie van deze plant.

De geur is sterk en de plant groeit boven vrijwel iedere schutting uit. De locatie is dus uiterst belangrijk om overlast te voorkomen. Je wilt ten alle tijden voorkomen dat je je hobby abrupt moet beëindigen.

Wachten wordt beloont, je kan haar Eind Oktober oogsten, maar deze lange cyclus beloont je dan ook met een extra grote berg aan cannabis.

Super Silver Haze opbrengst buitenkweek

Afhankelijk van de locatie en weersomstandigheden kun je een opbrengst verwachten tussen de 600 - 800 gram per plant. In landen als Spanje, Italië en Balkan waar het klimaat nog beter aansluit kan de opbrengst nog hoger uitvallen en zelfs 1000 gram per plant overschrijden.

Bij deze wietplant kun je alle vormen van training toepassen zowel high als low stress, denk hierbij aan: toppen, snoeien, lollipoppen, buigen, scroggen enz.

Super Silver Haze Zaden Kweekverslag

Nieuwsgierig hoe deze wietzaadjes presteren? Bekijk het volledige Super Silver Haze Zaden Kweekverslag op Growdiaries.

Smaak van de Super Silver Haze wiet

Een zoetzure smaak waarin citrus en skunk goed zijn te proeven met een aarde basis. Wacht je even dan zal de smaak zich verder ontwikkelen op de tong. Bij het uitademen kun je vervolgens dieselachtige en kruidachtige hinten proeven met een pittige nasmaak op de tong.

Het gevarieerde smaakprofiel van de SSH maakt het erg geliefd in coffeeshops.

Geur van de Super Silver Haze wiet

Als de geursterkte de kwaliteit bepaalt van cannabis dan staat de Super Silver Haze geheid op nummer 1. Haar geur is enorm doordringend en heeft duidelijk herkenbare aroma’s van citrus, skunk, pittig en diesel.

Effect van de Super Silver Haze wiet

Het effect is uniek van aard, het is namelijk een combinatie van een oppeppende stimulans en een kalmerend/ontspannend effect. Je zou bijna zeggen dat het te goed is om waar te zijn, maar de SSH heeft het beide.

Het effect geeft een langdurige body-high terwijl het de geest scherp houdt en een boost geeft aan focus en energie-levels. Creativiteit ontplooit zich en je kan je beter inleven in andere perspectieven.

Na verloop van tijd krijgt de high een andere wending die meer kalmte, relax en euforie weergeeft. Vergis je niet, je zult niet moe worden en de behoefte hebben om te slapen, heerlijk voor een chille thuisavond. Je blijft helder en kan prima functioneren bij sociale events.

Overdag gebruik is geen probleem, in de avond vóór het slapen kan slaap onderdrukken, houdt hier dus rekening mee.

Medicinaal potentieel Super Silver Haze wiet

Binnen de cannabis community komt naar voren dat de SSH ingezet zou kunnen worden voor een breed scala aan geestelijke aandoeningen.

Zo zou het stress- en angst levels verlagen en een uitkomst bieden bij ernstige chronische depressies. Dit komt met name doordat deze cannabis een boost geeft aan emoties als: geluk, blijdschap en tevredenheid.

Deze haze soort zou ook baat brengen bij fysieke klachten, denk hierbij aan: eetlust, vermoeidheid, (chronische)pijn, insomnia (slapeloosheid) en migraine.

Angst 10 Euforisch 10
Depressie 10 Energiek 8
Stress 10 Ontspanning 8
Vermoeidheid 8 Creativiteit 8
Pijn 8 Vrolijk 8

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Veelgestelde vragen over de Super Silver Haze zaden

Wat is Super Silver Haze?

Een van de meest populaire wietsoorten wereldwijd. De Super Silver Haze was namelijk één van de eerste wietsoorten die een THC-gehalte van 21% haalde. Met name het effect van deze wiet heeft haar zo populair gemaakt. Het geeft namelijk een krachtige mentale high die oppeppend is en creativiteit sterk stimuleert.

Wat doet Super Silver Haze met je?

Het geeft een krachtige mentale high waarbij euforie en energie vooropstaan, daarnaast stimuleert het de focus en creativiteit.

Deze wietsoort wordt door velen gezien als daily-smoker aangezien het je scherp houdt waardoor dagelijkse werkzaamheden nog prima kunnen worden uitgevoerd.

Hoe sterk is Haze?

De haze-familie binnen de cannabis soorten heeft veelal een THC-gehalte die schommelt tussen de 18-23%. Haze-soorten staan met name bekend om het overwegend mentale effect.

Wat is de sterkste wiet in Nederland?

Voorheen waren dit de soorten als: Super Silver Haze en de Amnesia Haze (21% THC). Tegenwoordig zijn er een hoop (Amerikaanse) hybride soorten die THC-levels halen boven de 25% tot wel 30% THC. Dit zijn soorten als: Gorilla Glue en Bruce Banner.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram