Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

White Russia Zaden

Available Options

3 zaadjes 17,85
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 35,70.Huidige prijs is: € 24,75. Save 30.7%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 71,40.Huidige prijs is: € 39,50. Save 44.7%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Opzoek naar makkelijk te kweken wietzaden? Iedere beginner kan hiermee uit de voeten!

Een super combi van de twee legendarische soorten: AK 47 en White Widow. Beide bekend om sterke resistentie tegen plantkwaaltjes en dus makkelijk te kweken iedere omgeving. De toppen geven een sterke geur en bevatten een enorme hoeveelheid THC.

Weinig onderhoud en super buitenkweek wietzaden

Voordelen van de White Russia wietzaden

  • Bestand tegen warmte, kou, vocht, schimmels en insecten
  • Gemiddelde hoogte en compacte structuur
  • Painkiller en gaat misselijkheid tegen
  • Euforisch en relax effect
  • Buitenkweek favoriet
  • Gefeminiseerd

Extra informatie

Genetica

White Widow x AK 47

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , , , ,

Medicinaal

, , , , , ,

Smaak

, , , ,

Wat zijn White Russia Zaden

Met ouders als White Widow en AK 47 is dit een zeer potente wietsoort dat groeit als onkruid. De genetica van deze wietsoort stamt af van landraces, ofwel, de eerste wietsoorten ooit die ontstaan zijn door wildgroei. Het voordeel hiervan is dat deze cannabis super stabiel en zuiver is.

Het THC-gehalte schommelt tussen de 18 - 22% en is dus hoog. Maar, door de zuiverheid van deze wiet slaat het effect harder in dan gewoonlijk en houdt het langer aan. De naam ‘White Russia’ is afgeleid van een sterke Russische drank die de grootste kerels binnen een mum van tijd zat krijgt. Hiermee gezegd, kunnen ook de ervaren rokers verrast worden door THC-power van deze wiet.

Deze hybride wiet heeft een hoge opbrengst, zowel bij binnen- en buitenkweek. Indoor goed voor een Sea of Green opstelling en outdoor super resistent tegen insecten, schimmels en plagen. Vanwege de hybride aard is het medisch potentieel hoog en zou het veelzijdig ingezet kunnen worden tegen allerlei kwalen.

Opmerkelijk is dat de smaak van deze wiet bestaat uit hinten van ‘sinaasappel’, dit zie je zelden terug. Des te meer reden om vandaag nog te starten met het kweken van deze heerlijke wiet.

White Russia Zaden kweken

Het voordeel is dat deze cannabis sterk weerbaar is tegen de elementen van het weer. Zo weet je zeker dat je een goede oogst draait, ook wanneer de zomer slechter uitpakt dan verwacht. De plant wordt niet al te hoog en groeit in vrijwel iedere warme omgeving. Voor een beginner is het dus makkelijk om deze plant te kweken.

Bloeiperiode White Russia Zaden

Kweek je deze wietplant binnen dan is er een bloeiperiode van 8 - 9 weken van pas. Outdoor kun je haar begin oktober verwachten te oogsten.

White Russia Zaden binnen kweken

Met een hoogte van 60 - 110 centimeter indoor en een lage bladeren/toppen ratio is deze wiet makkelijk te kweken bij beperkte ruimte. De plant structuur is compact en dus super voor een Sea of Green opstelling.

Door de hoge weerbaarheid tegen schimmels, plagen en insecten kan deze plant ook prima groeien in de meer vochtige omgevingen. Belangrijk is dat de temperatuur wel op orde blijft, maar bij binnenkweek is dit geen probleem.

De geur is sterk en het is raadzaam passende maatregelen te nemen om geuroverlast te minimaliseren.

Kortom: ideale kandidaat voor binnenkweek met name bij beperkte ruimte. Met deze wietplant kan weinig misgaan en dus super voor first-time kwekers.

White Russia Zaden opbrengst binnenteelt

Met deze wietzaden is een opbrengst tussen de 500 - 600 gram/m2 haalbaar. De opbrengst kun je maximaliseren door high en low stress trainingsmethoden toe te passen. Deze wietsoort heeft een hoge stabiliteit en kan dus alle vormen van training aan.

White Russia Zaden buiten kweken

Weet je niet zeker wat van soort zomer op komst is? Het weer kan verraderlijk zijn, daarom is het slim wietzaadjes uit te kiezen die goed bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, de W. Russia zaadjes sluiten hier perfect op aan.

Met deze genetica minimaliseer je de kans dat de oogst verpest wordt wanneer het weer niet goed uitpakt deze zomer. Je kunt een hoogte verwachten tussen de 80 - 130 centimeter, maar in de volle grond kan dit hoger worden. De plant groeit compact en neemt relatief gezien niet al te veel ruimte in beslag.

Dit is een van de soorten die makkelijker discreet te kweken is omdat ze niet perse groot wordt. De geur is wel vrij penetrant en het is dus raadzaam het weg te houden bij minder groen-vriendelijke buren.

Als alles goed gaat kun je deze plant begin oktober oogsten.

White Russia Zaden opbrengst buitenkweek

Outdoor doet zij het verrassend goed en de opbrengst kan wel oplopen tot wel 550 - 600 gram per plant. Dit wanneer je haar kweekt in de volle grond, het weer meezit en genoeg zonlicht krijgt.

Je kan ervoor kiezen high en low stress technieken toe te passen. Deze plant heeft een hoge stabiliteit en kan dus alle trainingstechnieken aan.

Smaak van de White Russia wiet

Een aardse basis met ondertonen van citrus. De citrus aroma is bij deze strain net even iets anders en komt na voren als ‘sinaasappelachtig’. Bij het uitademen kun je een pittige en kruidachtige nasmaak verwachten.

Kortom: een unieke, maar ook lekkere smaak.

Geur van de White Russia wiet

Ken je de geur van verse aarde? Besprenkel deze met licht verneveld water en je houdt een rijkelijke dampende aardse geur over. Maar hier houdt het nog niet op!

Op de achtergrond is een subtiele nootachtige aroma te herkennen deze gaat gepaard met hinten van bloemen en citrus. Bij het verbranden komen deze aroma’s nog sterker naar voor en ontstaat er een heerlijke wietlucht.

Effect van de White Russia wiet

Het effect is sterk en houdt langdurig aan, dit is de voornaamste reden waarom de WR wiet zo populair is geworden.

Het lichaam wordt verdoofd terwijl de geest een energieke boost krijgt. Deze soort brengt het beste van beide werelden, je kunt heerlijk ontspannen, maar blijft wel alert genoeg om normaal te functioneren. Het stimuleert de creativiteit en euforie giert door het lijf.

Het best kun je deze wiet bewaren voor in de namiddag, ondanks dat een couch-lock niet snel voor komt kan de THC-power overweldigend zijn. Dit is niet bepaald bevorderend wanneer je nog dagelijkse taken moet uitvoeren.

Medicinaal potentieel White Russia wiet

Het sterk verdovende effect zou helpen om chronische pijn, gewrichtspijn, en rugpijn te verlichten. Het cerebrale effect dat blijdschap stimuleert zou helpen om beter om te gaan met stress, angst en depressie.

Medicinaal # Effect #
Chronische pijn 8 Euforisch 10
Gewrichtspijn 8 Relax 8
Stress 8 Energiek 8
Angst 8 Creatief 6
Depressie 8 Focus 6

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram