Whatsapp ons
🌱 Nu 20% Korting - Korting wordt toegepast bij het AFREKENEN
Google beoordeling
4.8
Ontkiemgarantie
Gratis verzending
Vóór 16:30 besteld, direct verzonden!
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanbieding!

White Widow Zaden

Available Options

1 zaadje 6,95
3 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 20,85.Huidige prijs is: € 17,85. Save 14.4%
5 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 34,75.Huidige prijs is: € 24,75. Save 28.8%
10 zaadjes Oorspronkelijke prijs was: € 69,50.Huidige prijs is: € 39,50. Save 43.2%
🔒 Betaal veilig en gemakkelijk

Opzoek naar de meest stabiele plant? De White Widow heeft het allemaal!

Eeuwenoud en daarom de meest stabiele plant ooit. Waar je deze plant ook zet, binnen of buiten, overal zal zij prima presteren. Haar anti-schimmel genetica helpt enorm tegen budrot en andere plagen. Een hoge opbrengst en binnen 8-9 weken klaar, wat wil je nog meer?

Wietkweken met weinig onderhoud? Deze soort groeit als kool!

Voordelen van de White Widow wietzaden

  • Bestand tegen warmte, kou, vocht, schimmels en insecten
  • Een hoge opbrengst en gemiddelde hoogte
  • Euforische high en minder stoned effect
  • Super stabiele en uniforme plant
  • Gefeminiseerd

Extra informatie

Genetica

Original White Widow

THC

CBD

Sativa/Indica

Oogstmaand

Bloeiperiode

Hoogte Binnen

Hoogte Buiten

Opbrengst Binnen

Opbrengst Buiten

Schimmelresistentie

Moeilijkheidsgraad

Effect

, , , , , , , ,

Medicinaal

, , , ,

Smaak

, , ,

Wat zijn White Widow Zaden

Wereldwijd een gigantische fanbase die tot op de dag van vandaag nog altijd groeit. Deze wietsoort is zo fantastisch dat de White W. genetica in nog wel 50+ andere kruisingen terugkomt, denk aan: White Russian, Amnesia White, Jack Widow, noem het maar op.

Dit is logisch, want wanneer je een willekeurige wietsoort kruis met de White W. krijgt deze automatisch een enorme boost in stabiliteit, opbrengst en kweekgemak. Dit komt doordat ze ontstaan uit landraces, oftewel de meest zuivere wietsoorten die er zijn.

Het THC-gehalte van 20 - 25% en de zuivere genetica geeft het een effect dat hard inslaat en zelfs een therapeutische werking heeft. Dit maakt haar populair bij de recreatieve als medicinale gebruiker.

Een betoverende high dat zorgt voor een vrolijke bui en het lichaam laat ontspannen. Het unieke is dat je niet in slaap zal vallen ondanks de sterke ontspannende werking. Je ervaart een high die het beste van beide brengt (mentaal & fysiek).

Dit is werkelijke de makkelijkst wietsoort om te kweken. De pure genetica zorgen voor een zeer hoge resistentie tegen schimmels en plagen. Hierdoor kan zelfs de beginner met deze wietzaadjes uit de voeten. Warmte, kou, droogte of vocht, kweek haar binnen of buiten, je behaalt zonder veel moeite fantastische resultaten.

Vaak wordt zij gezien als de ‘perfecte wiet’, reden genoeg om deze wietzaadjes vandaag nog online te bestellen.

White Widow Zaden kweken

Deze wiet staat ook wel bekend als de ‘overlevende soort’, door haar veelzijdigheid groeit ze onder de meest barre omstandigheden, zelfs in de koudere klimaten. Iemand met nog geen greintje aan kweek kennis in in staat deze wiet succesvol te kweken.

Een plant met weinig onderhoud, dit vanwege de hoge resistentie tegen schimmels, insecten en andere plagen. Maar ook de hoge stabiliteit en uniformiteit dragen hier een steentje aan mee.

Of je nou beginner, professional of commercieel teler bent, deze wietsoort is letterlijk van alle kweekgemakken voorzien.

Bloeiperiode White Widow Zaden

Kweek je haar indoor dan zal ze binnen 8 - 9 weken bloei klaar zijn voor de oogst. Outdoor is ze Begin Oktober klaar om te oogsten.

White Widow Zaden binnen kweken

Oorspronkelijk is deze wietsoort gemaakt voor indoor-growing. Met een hoogte van 60 - 100 centimeter is ze makkelijk te kweken bij beperkte ruimte. Dit is ook de reden waarom ze uiterst geschikt is voor een Sea of Green opstelling.

Omdat indoor de temperatuur en vochtigheid beheersbaar zijn, kun je haar het best kweken in een warme en iets wat drogere omgeving. De sterkte van de geur is gemiddeld, maar het is raadzaam altijd rekening te houden met eventuele geuroverlast.

Kortom: super geschikt voor indoor-growing vanwege het feit dat ze weinig ruimte in beslag neemt en gekweekt kan worden in een Sea of Green opstelling.

White Widow Zaden opbrengst binnenteelt

Je kunt bij binnenkweek een opbrengst verwachten tussen de 500 - 600 gram/m2. Vanwege de hoge stabiliteit kun je ervoor kiezen zowel high- als low stress training technieken toe te passen.

Ook in een Sea of Green opstelling presteren de white widow zaden uiterst goed.

White Widow Zaden buiten kweken

Kies je voor deze wietzaadjes, dan kies je voor stabiliteit, weerbaarheid en extra hoge schimmelresistentie. Dit is het soort dat opgewassen is tegen zowel hitte als kou, maar ook insecten, schimmels en andere plagen.

Vanwege deze eigenschappen is dit een wietsoort die weinig onderhoud nodig heeft. Het groeit als kool en iedereen kan met deze wietplant uit de voeten.

Het best zet je haar op een plek waar de zon het langst schijnt. Hoe meer directe zonuren, hoe beter ze zal presteren. Ondanks dat ze prima groeit in een vochtige omgeving, doet ze het net even beter in een droge omgeving, houd hier dus rekening mee.

Kweek je haar buiten kan ze 80 tot 140 centimeter worden of zelfs hoger. Ze wordt vrij breed en zal dus goed in staat zijn lichtenergie te absorberen. De geursterkte neemt toe tijdens de bloeiperiode. Het is dus van de belang een geschikte plek uit te zoeken zodat er geen overlast ontstaat.

Begin Oktober kun je haar oogsten, dit is de ideale wietplant voor buiten en een aanrader voor zowel de beginner als ervaren kweker.

White Widow Zaden opbrengst buitenkweek

Afhankelijk van de weersomstandigheden en verzorging levert ze al snel tussen de 550 - 600 gram per plant op. Hierdoor presteert ze beter dan andere wietsoorten met een gelijke bloeiperiode.

Je kan ervoor kiezen zowel low als high stress trainingstechnieken toe te passen om de opbrengst te stimuleren. Zaai je haar in de volle grond zal het uitgroeien tot een gigantische plant en dit is zeker terug te zien in de opbrengst.

Smaak van de White Widow wiet

Bij het inhaleren proef je pittigheid en hennepachtige kruiden. Bij het uitblazen komt er een zoetere bessen smaak vrij die goed te proeven is op de tong. De smaak is veelzijdig en sluit aan op vrijwel alle coffeeshop-gangers.

Geur van de White Widow wiet

Vanwege de sterke en doordringende geur is het moeilijk om deze wiet discreet te nuttigen. De geur bestaat uit verschillende aroma’s als: skunk, kruiden, pittig en lichtelijk bessen.

Effect van de White Widow wiet

Deze wiet valt in het hogere THC-segment en komt dan in het rijtje van “heavy hitters”, dit is ook niet raar met een THC-gehalte reikend van 20 - 25%.

Een energiek, maar toch ook relax gevoel waarin je een totale staat van euforie verkeerd. Het effect is uniek, het is namelijk een van de weinige soorten die ontspanning en energie tegelijkertijd kan laten voelen. Je blijft bij de les en zo kun je prima blijven functioneren.

Blijdschap en creativiteit worden gestimuleerd dat al snel zin geeft om sociale bezigheden bij te wonen. Door het gebalanceerde gevoel van rust en energie is dit de ideale daily-smoker.

Medicinaal potentieel White Widow wiet

Het medicinale potentieel zou zowel mentaal als fysiek inzetbaar zijn. Een lage dosering zou aansluiten om kwalen als: stress, depressie en angst te verlichten. Een hogere dosering zou helpen bij het verzachten van chronische pijn.

Stress 10 Euforisch 10
Depressie 8 Creatief 8
Angst 8 Energiek 8
Pijn 8 Relax 8
Eetlust 6 Sociaal 8

Let op: dit is geen medisch advies, de informatie hierboven is gebaseerd op gebruikerservaringen. Hy-Seeds spoort op geen enkele wijze aan om cannabis te consumeren.

Veelgestelde vragen over de White Widow wiet zaden

Wat kost White Widow?

De prijs van White Widows wiet is hoger dan gemiddeld en varieert tussen de 12 tot 15 EUR per gram afhankelijk van waar deze wiet wordt gekocht. De hogere prijs geeft aan dat deze wiet uiterst populair is.

Wat voor een wietsoort is White Widow?

Een hybride met een lichte indica dominantie (60%/40%). Het unieke aan deze wiet afstamt van landraces, ofwel de eerste vormen van cannabis ontstaan door wildgroei. Hierdoor is de wiet uiterst zuiver, stabiel en uniform.

Wat doet White Widow met je?

Het geeft een euforisch gevoel dat gepaard gaat met ontspanning en energie. Het unieke aan het effect is dat je helder en alert blijft ondanks de sterke ontspannende werking. Je zult dus niet snel in slaap vallen of een couch-lock ervaren.

Gerelateerde producten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram